Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه‌های برگزیده در ثبت پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها، و پیشنهاده‌ها در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی (مصوب سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) و آیین‌نامه اجرایی آن (مصوب سال ۱۳۹۸ هیئت وزیران)؛ همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مؤسسه‌های آموزش عالی، پژوهشی، و فناوری کشور باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها) و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های (پارساهای) دانشجویان و دانش‌آموختگان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی هستند، در سامانه‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای انجام این قانون، ایرانداک «سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده» را در نشانی SABT.IRANDOC.AC.IR راه‌اندازی کرده است که در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ روی هم ۴۵۸ مؤسسه با آن همکاری داشته و نزدیک به ۷۰ هزار پارسا و بیش از ۴۷ هزار پیشنهاده را در آن ثبت کرده‌اند.

بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران؛ جدول‌های زیر نیز آمار ثبت پارسا را در هر منطقه آمایش آموزش عالی، برای پنج دانشگاه با بیشترین عملکرد نشان می‌دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ایرانداک پایان نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۱۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات «وعده صادق» موجب صلح در منطقه است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشترک مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور با پژوهشگاه جنگ، همزمان با روز ارتش و با هدف افزایش تعاملات بین پژوهشگاه‌های عضو مجمع و پژوهشگاه جنگ در محل دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار شد.

در آغاز این نشست طاهری نیا، معاون وزیر و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش با اشاره به عملیات وعده صادق گفت: اقدام غرورآفرین و بسیار دلنشین مجموعه امنیتی کشور در ادامه تلاش دانشمندان این کشور در حوزه‌های مختلف کاری کردند کارستان و دوستانمان را خوشحال و دشمنان را عمیقاً نگران کردند.

وی افزود: یکی از شعار‌های اصلی نظام اسلامی از ابتدای انقلاب تاکنون استقلال بوده و این خطی است که در تمام این مدت رهبر معظم انقلاب و مردم و مسئولین همیشه باور داشته و از این خط هیچ‌گاه عبور نکردند و باعث افتخار است که محصول استقلال جمهوری اسلامی ایران در ادامه درخشش در عرصه‌های مختلف این اقدام غرور آفرین بود که دشمنان را حیرت‌زده و دوستانمان را امیدوار کرد.

دبیر مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور افزود: احساس غرور ملی که ایجاد شد محصول عزیزانمان در حوزه‌های امنیتی، ارتش و سپاه است که باعث شد عمیقاً واژه خودباوری را درک کنیم. محصول اعتماد به خود و چشم دوختن به بازوی جوانان این کشور را در این عرصه دیدیم و علی‌رغم اینکه برخی از دشمنان اعلام می‌کردند که این اقدام در راستای ایجاد تنش در منطقه خواهد شد خودشان اعتراف کردند که این اقدام در راستای صلح منطقه‌ای قابل تفسیر است. چون کسی که منبع تنش بود دید که یکه تاز نیست و از این پس بیشتر مراعات می‌کند لذا باید از فرماندهان پرأفتخار سپاه، ارتش و مجموعه دانشمندانمان تجلیل کنیم.

در ادامه امیر حسین مسلمی رئیس پژوهشگاه جنگ دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش نیز با اشاره به عملیات وعده صادق و تبریک مناسبت‌های گذشته گفت: این رویداد باعث بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه و جهان شده و مهم‌ترین وجه بازدارندگی دفاعی اقدام عملی است که در سطح منطقه نشان داده شد.

وی افزود: هر اقدامی که انجام می‌شود یک پاسداشتی دارد و باید از آن مراقبت شود و مراقب از این اقدام وحدت و همگرایی در کلیه ارکان قدرت ملی است و باید از این موضوع به خوبی مراقبت شود تا خود را نمایان کند.

وی ادامه داد: عملکرد نهاد‌های دفاعی ما زیر نظر فرماندهی معظم کل قوا براساس خودباوری داخلی است و تأکید معظم له بر قطع وابستگی در همه زمینه‌ها است و ما نیز مطابق با این فرمان تمامی فعالیت‌های خود را تنظیم کردیم و پرواز پهپاد‌ها و تمامی سیستم‌ها همه محصول خودباوری جوانان این مرز و بوم است.

در ادامه به تاریخچه تشکیل دانشگاه دافوس اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه دارای هفت پژوهشکده لجستیک، بازی جنگ، سایبر پلتیک، جنگ شناختی، فناوری‌های نوپدید، دفاع مقدس و سرمایه انسانی است و اندیشکده‌های صلح، نظام مسائل دفاعی، دفاعی منطقه محور، اندیشکده دانشجویی نیز در دانشگاه فعالی هستند که‌امیدواریم با ظرفیت‌های موجود در مجمع پژوهشگاه‌های ملی کشور و پژوهشگاه جنگ دانشگاه دافوس روش‌های همکاری تنظیم و ادامه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • با یک آپارتاید علمی از سوی کشور‌های غربی مواجه هستیم
  • متاسفانه با یک آپارتاید علمی از سوی کشورهای غربی مواجهیم
  • تاکید بر تعاملات بین المللی ایران در حوزه علمی فناوری با دانشگاه‌های جهان
  • حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی معرفی شد
  • عملیات «وعده صادق» موجب صلح در منطقه است
  • گردهمایی دو روزه مدیران مراکز نوآوری و ‌پارک‌های علم و فناوری به پایان می رسد