Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران از راه‌اندازی دانشکده مشترک میان رشته‌ای بین دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: ایجاد یک دانشکده مشترک میان‌رشته‌ای که بر روی حوزه‌های آموزشی و پژوهشی دو دانشگاه به صورت تخصصی متمرکز شود، مورد نیاز است.

به گزارش ایسنا، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در نشست مشترک هیئت رئیسه دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه تمرکز دانشگاه تهران به طور عمده بر حوزه‌های میان رشته‌ای متمرکز است، گفت: جای حوزه علوم پزشکی در فضای چندرشته‌ای و میان‌رشته‌ای فعالیت‌های دانشگاه تهران، خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی لازمه تحقق مسئولیت اجتماعی در قالب دانشگاه کارآفرین با سبک مدیریت جهادی را پرداختن به حوزه‌های میان‌رشته‌ای و چندرشته‌ای دانست و درباره سازوکار همکاری‌های مشترک بین دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، اظهار کرد: ایجاد یک دانشکده مشترک میان‌رشته‌ای که بر روی حوزه‌های آموزشی و پژوهشی دو دانشگاه به صورت تخصصی متمرکز شود، مورد نیاز است.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به راه‌اندازی دانشکده‌های جدید در دانشگاه تهران نظیر «دانشکده گردشگری» و «دانشکده حکمرانی»، گفت: یکی از شاخه‌های مهم گردشگری، گردشگری سلامت است که در سطح یک گروه آموزشی تخصصی در دانشکده گردشگری دیده شده است. گردشگری سلامت از مزیت‌های خوب در کشور است که امیدواریم از طریق همکاری‌های مشترک بتوانیم به تقویت این رشته بپردازیم.

وی درباره نوع تعامل مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران در مباحث دانشکده حکمرانی نیز عنوان کرد: خلأ بحث‌های مدیریتی و روانشناختی در حکمرانی حوزه‌های تخصصی مختلف وجود دارد که سعی می‌کنیم در دانشکده حکمرانی، به جبران این خلاءها بپردازیم.

دکتر مقیمی همچنین با اشاره به راه‌اندازی شبکه تصویری دانشگاه تهران، هدف از راه‌اندازی این بستر رسانه‌ای جدید را «اجتماعی شدن علم و دانش» عنوان کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران هم می‌تواند از این ظرفیت رسانه‌ای استفاده کند.

بر طبق این گزارش، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در اولین نشست مشترک دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، در اشاره به موضوعات مشترک همکاری بین دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، گفت: بحث‌هایی نظیر محیط زیست، هوای سالم، آب سالم و IT در نظام سلامت از جمله مواردی است که می‌تواند به طور مشترک از سوی دو دانشگاه مورد بررسی و همکاری قرار گیرد.

وی طراحی برنامه‌های مشترک برای درآمدزایی ضروری خواند و یادآور شد: اگر به درستی برنامه‌ریزی کنیم، قطعاً می‌توانیم زمینه‌های درآمدزایی را ایجاد کنیم و حتی پایه‌های درآمدزایی ارزی را نیز پی‌ریزی کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین خواستار نگاه جدد به موضوع همگن‌سازی ساختمان‌ها و فضاهای اداری مشترک دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی شد و بر راه‌اندازی کارگروهی مشترک در این زمینه تاکید کرد.

وی برای تحقق دانشگاه نسل چهارم و فعال در عرصه اجتماعی ابراز امیدواری کرد و گفت: دوست داریم که دانشگاه را در عرصه اجتماع ببریم و دانشگاهی بدون دیوار داشته باشیم؛ اگر با تغییرات روز دنیا تطبیق نداشته باشیم، نمی‌توانیم موفق عمل نمائیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر محمود کمره‌ای، معاون آموزشی دانشگاه تهران نیز با اشاره به فعالیت دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه‌هایی نظیر نانوفناوری پزشکی، بیوتکنولوژی پزشکی، مهندسی بافت و ... و انجام فعالیت‌هایی متناظر با این حوزه‌ها در دانشکده‌ها و مراکز و موسسات مختلف دانشگاه تهران، اظهار کرد: با وجود این زمینه‌های مشترک همکاری آموزشی و پژوهشی، می‌توان کارهای مشترک زیادی انجام داد.

دکتر احمد نوحه‌گر، معاون اداری و مالی دانشگاه تهران هم با ارائه پیشنهاد برگزاری نشست مشترک با حضور وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور بررسی جامع‌تر موضوعات مورد همکاری دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، گفت: دو دانشگاه می‌توانند در زمینه چالش‌های محیطی که امروز کشورمان با آنها درگیر است، همکاری مشترک داشته باشند.

دکتر نوحه‌گر با بیان اینکه دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه‌هایی نظیر جغرافیای پزشکی، جغرافیای سلامت، رصد بیماری‌های واگیردار و غیرواگیر، نقشه‌برداری، GIS، سنجش از دور، HSE و ... همکاری‌های مشترکی سامان دهند، افزود: رشته مهندسی سوانح در دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران فعال است. در این حوزه و در زمینه بهداشت و سلامت مردم پس از سیل و زلزله، علاقمند به همکاری مشترک با دانشگاه علوم پزشکی هستیم.

دکتر مهدی فکور، معاون پژوهشی و سرپرست پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز خواستار همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران برای کمک به راه‌اندازی رشته توریسم درمانی در دانشکده گردشگری دانشگاه تهران شد. دکتر فکور همچنین بر پیش‌بینی همکاری‌های مشترک با دانشگاه علوم پزشکی تهران در جریان تدوین برنامه چهارم دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: همچنین می‌توان برای دو دانشگاه، سالانه یک جشنواره جامع پژوهش و فناوری طراحی و اجرا کرد.

دکتر هادی بهرامی احسان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران نیز در اظهارنظر راجع به همکاری مشترک دو دانشگاه، عنوان کرد: با توجه به آینده علم و ضرورت درنوردیدن مرزهای دانش، واگرایی جز محدودیت و محرومیت برای ما فایده‌ای به بار نمی‌آورد. علوم به شدت در هم پیچیده هستند و برای آینده دانش و فتح علوم، نیازمند کار مشترک هستیم. ما زیست بوم مشترکی در قالب دانشگاه تهران داریم. ما یک ضرورت اجتماعی هم در این زیست بوم مشترک داریم که باید با هم کار کنیم؛ بنابراین لازم است در زمینه‌های مختلف از جمله در زمینه مسئولیت اجتماعی، یک تقسیم کار مشترک داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه به زودی برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه تهران عملیاتی می‌شود، از دانشگاه علوم پزشکی نیز دعوت کرد تا دو دانشگاه در این زمینه همکاری مشترک داشته باشند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده میان رشته ای دانشکده گردشگری بین دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری های مشترک همکاری مشترک رئیس دانشگاه راه اندازی تهران نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۱۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان تهران و اسلام آباد
  • باید دیوارکشی‌های میان رشته‌های مختلف را برداریم
  • اساتید هنر و رسانه در هم اندیشی با ریاست دانشگاه آزاد چه گفتند؟