Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسدالله محسن زاده روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: احداث جایگاه گاو خشک  به مساحت ۲۴ هزار متر مربع، تکمیل و راه‌اندازی گلخانه یک هکتاری جهت نگهداری و پرورش نهال‌های میوه ارسالی از کشور صربستان به صورت قرنطینه، پروژه زهکشی اراضی بخش ۶، سیلو خندقی ۲۰ هزار تنی واقع در ۳ هزار راسی مجتمع دامپروری، تبدیل اراضی بایر به دایر از طریق تسطیح اراضی در بخش ۶، تسطیح اراضی غیرقابل کشت شرکت جهت کشت درخت صنوبر واقع در بخش ۹ و پروژه آبیاری تحت فشار کلاسیک برای اراضی مابین سنترپیوت واقع در بخش های ۶ و ۷ به مساحت ۶۵۰ هکتار از جمله پروژه های عمرانی و اقتصادی شرکت می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  با تخصیص بیش از ۱۸۱ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع داخلی شرکت بخش عمده ای از طرح ها در دهه فجر  امسال افتتاح و به مرحله بهره برداری خواهد رسید.

به گفته وی ، سه مورد از این طرح‌ها در مرحله تکمیل است واحداث جایگاه گاو خشک برای ایستگاه سه مجتمع دامپروری به مساحت ۴ هزار و ۸۰۰ متر مربع دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که بیش از ۸۷ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آن تخصیص یافته است.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان  حجم عملیات پروژه آبیاری تحت فشار کلاسیک را ۲۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: با توجه به کاهش نزولات آسمانی ، تشدید مشکل آب و مدیریت بهینه آب موجود ، اجرای طرح های آبیاری تحت فشار کلاسیک با هدف افزایش بهره وری و راندمان تولید در دستور کار قرار گرفته است.

محسن زاده گفت:برای اجرای  طرح آبیاری تحت فشار در سطح ۶۵۰ هکتار ،  ۴۱ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته که تا کنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با داشتن اراضی وسیع زراعی، ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار باغات میوه، مجتمع بزرگ دامپروری، کارخانه‌های قند، لبنیات، فرآوری میوه و چند واحد تولیدی دیگر از شرکت‌های منحصر بفرد کشور محسوب می‌شود.

این شرکت در اجرای قانون خصوصی‌سازی در سال ۱۳۸۸ در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت و بعد از چهار فقره آگهی درسال ۱۳۹۷ به بخش خصوصی واگذار شد.

این واگذاری با توجه به اعتراض‌هایی که بدنبال داشت در شانزدهم مهرماه سال ۱۳۹۹ با پنج رای موافق و یک رای مخالف هیات داوری ابطال شد.

برچسب‌ها آبیاری اراضی کشاورزی اشتغال پایدار اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آبیاری اراضی کشاورزی اشتغال پایدار آبیاری اراضی کشاورزی اشتغال پایدار اردبیل آبیاری تحت فشار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۲۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه مالکان لکوموتیو به وزیر راه

شرکت‌ های مالک لکوموتیو در نامه‌ای به وزیر راه با اشاره به نارضایتی شرکت‌های فولادساز به افزایش نرخ تعرفه ریلی،‌اعلام کردند: سود یک شرکت فولادسازی ۸۹ همت بوده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، متن نامه مالکان لکوموتیو به مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی به شرح زیر است؛

به‌استحضار می‌رساند اینجانبان مدیران عامل شرکت‌های خصوصی مالک لکوموتیو با هدف کسب منافع اقتصادی و در راستای نیاز کشور اسلامی و عزیزمان و مطابق با منویات و فرمایشات مقام معظم رهبری و البته در جهت رشد و شکوفایی صنعت ریلی بالغ بر چند ده هزار میلیارد تومان در این حوزه سرمایه گذاری کرده‌ایم و به یاری خداوند متعال و با رشد مداوم توانسته ایم نقش مؤثری در حمل بار ریلی ایفا کنیم. به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود 40 درصد حمل بار ریلی کشور توسط لکوموتیوهای بخش خصوصی در این صنعت محقق می‌شود.

نکته حائز اهمیت در بنگاه‌های اقتصادی این چنینی این است که تنها منبع درآمد عملیاتی از محل حمل بار و البته تعرفه‌ای است که توسط سازمان‌های دولتی بالادستی و به صورت سالاانه تعیین می‌شود.

این موضوع همواره محل اختلاف بخش خصوصی و این سازمان‌ها بوده است. حال پس از چندین سال جلسات مداوم با حضور مسئولان و مدیران راه آهن و ارائه آمارها و اسناد مالی و صورت‌های سود و زیان شرکت‌های مالک در نهایت امر مدیرعامل محترم فعلی راه آهن جمهور اسلامی ایران با در نظر داشتن جمیع جهات هزینه‌ای و درآمدی شرکت راه‌آهن نسبت به ترمیم نسبی نرخ تعرفه این بخش از صنعت ریلی اقدام کرده که هم جای تقدیر از ایشان را دارد و هم کور سوی امیدی برای جذب بیشتر سرمایه گذاران در این حوزه است.

با این حال در کمال تعجب برخی از شرکت‌های معظم فولادی و معدنی طی نامه‌هایی نسبت به این افزایش نرخ تعرفه ریلی اظهار نارضایتی داشته‌اند. این در حالی است که در دوره ای که این بخش از صنعت ریلی و راه آهن متحمل زیا‌ن‌های انباشته ناشی از هزینه‌های سنگین ارزی نگهداری و تعمیرات لکوموتیوها و عدم تغییر نرخ مطابق با رشد تورم بوده‌اند بررسی صورتهای مالی این سه شرکت نشان از وضعیت بسیار مطلوب سوددهی سالانه و سهم ناچیز حمل در بهای تمام شده این شرکتها به ویژه در بخش صنعت ریلی دارد.

بخش عمده آن ناشی از تعدیل قیمت فروش کالا به صورت مداوم و متناسب با افزایش هزینه‌ها ناشی از تورم است. به‌طور نمونه مطابق صورت‌های مالی حسابرسی شده در سال 1401 در حالی‌که راه آهن جمهوری اسلامی ایران زیان خالص داشته و شرکت‌های حمل و نقل ریلی نیز با سود ناچیز مواجه بوده‌اند، مجموع سود خالص یکی از شرکت‌های فولادی مطابق صورت‌های مالی ارائه شده بیش از 89 همت بوده که تنها کمتر از 0.2 درصد (180 میلیارد تومان) از این سود را صرف حق دسترسی شبکه ریلی راه آهن کرده است.

با عنایت به توضیحات فوق جا دارد شرکت‌های مذکور حتی با قبول هزینه مشابه جاده یا اندکی بیشتر در این برهه اقتصادی که هزینه‌های ارزی بر شانه‌های مالکان لکوموتیو سنگینی می‌کند، نسبت به حمایت حمل و نقل ریلی و پرداخت هزینه‌های معمول آن اقدام کنند تا علاوه بر توجیه اقتصادی شرکت‌های سرمایه گذار در این حوزه باعث بهبود وضعیت و سرعت سیر بازرگانی و حتی کاهش هزینه های حمل ریلی در آینده نزدیک مشابه کشورهای توسعه یافته باشیم.

همچنین امیدواریم با حمایت‌های حضرتعالی تعرفه ریلی لکوموتیو متناسب با افزایش هزینه‌ها ناشی شده از تورم حاکم بر کشور حداقل در دوره‌های سه ماهه به واقعیت موجود نزدیک‌تر شود، به‌نحوی که شاهد بهبود وضعیت صنعت ریلی و افزایش سودآوری و ایجاد فضای مناسب جهت جذب سرمایه گذاری جدید بخش خصوصی در این حوزه باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نامه مالکان لکوموتیو به وزیر راه
  • خرید بتن آماده در تهران | با مقاوم‌ترین بتن پروژه‌های خود را اجرا کنید
  • صنعت دامپروری در آذربایجان شرقی
  • شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست
  • تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه عمرانی منطقه ۵ در سال ۱۴۰۲
  • تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه عمرانی منطقه پنج در سال ۱۴۰۲
  • اصلاح طرح آبیاری قطره‌ای اراضی ۱۷۰ هکتاری آب‌پخش در دولت سیزدهم
  • بررسی روند پیشرفت پروژه پدافندی تامین آب شرب و بهداشتی شهر اردکان
  • پروژه آبرسانی قشلاقات مغان تحویل شرکت آب و فاضلاب می‌شود
  • مرمت و بهسازی ۷۳ قطعه آببندان در مازندران