Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی محمدی روز پنجشنبه در بیان عملکرد ۹ ماهه خود در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این ۲ نفر با هدف مجتمع گردشگری در سد نسر (بخش جلگه‌رخ) و رود معجن (بخش بایگ) فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و مرحله نخست این پروژه ها  سال آینده به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: ثبت جهانی شهرملی بایگ و روستای ملی بسک، تغییر کاربری بناهای تاریخی واجد شرایط با مشارکت بخش خصوصی، ایجاد بازارچه صنایع دستی و سوغات در مبادی ورودی شهرستان و توجه به ظرفیت‌های گردشگری روستایی، از دیگر اولویت‌های این اداره در سال جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت‌حیدریه گفت: تاکنون ۴۲۰ اثر میراث فرهنگی یا طبیعی در این شهرستان شناسایی و از این تعداد۸۰ اثر به ثبت رسیده است.  
محمدی افزود:هم اکنون ۶ کارگاه مرمتی در این شهرستان فعال است همچنین تعداد موزه‌های این خطه به چهار باب رسیده‌ است و اقدام برای دریافت ۲ مجوز مجموعه‌داری‌ اشخاص حقیقی و تشکیل انجمن‌های میراث فرهنگی در روستاها از دیگر فعالیت‌های این حوزه است همچنین با ایجاد ۱۶ انجمن جدید میراث فرهنگی روستایی در سال جاری تعداد آنها به ۲۹ انجمن رسید.
وی ادامه داد:هم اکنون ۱۸ اقامتگاه بومگردی در این روستاست که از این تعداد، ۹ واحد فعال و بقیه در مرحله اخذ مجوز هستند که ظرفیت اسکان گردشگر در آنها ۵۲۰ نفر و ظرفیت پذیرش مسافر در ۲ باب خانه مسافر تربت‌حیدریه ۱۵ نفر است.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت‌حیدریه گفت: این شهرستان دارای ۲ واحد اقامتی و ۲ واحد هتل آپارتمان در دست اقدام و پنج واحد  دفاتر خدمات مسافرتی - زیارتی،۶ رستوران بین راهی و هفت واحد تاسیسات گردشگری شامل مجموعه‌های گردشگری و سفره خانه‌ است.
محمدی افزود: هم اکنون یک روستای هدف گردشگری در رودمعجن داریم و پرونده ۲ روستای دیگر نیز در دست اقدام است و یک منطقه نمونه گردشگری هم در بوستان پیشکوه تربت حیدریه وجود دارد.
محمدی افزود: شمار هنرمندان شناسایی شده صنایه دستی تربت حیدریه  هزار و ۱۰۰ نفر است که از این تعداد ۳۵۰ نفر بیمه هستند و پیگیر بیمه بقیه آنها هستیم و ۷۴۰ کارگاه فعال صنایع دستی هم در این خطه داریم.
وی اظهار کرد:  تعداد ۳۰ هنرمند که رشته هنری‌شان منسوخ شده مثل گیوه‌بافی، آهنگری سنتی، رنگرزی سنتی، قفل‌سازی سنتی، خراطی چوب و نمد مالی شناسایی هم شده‌اند.
او اضافه کرد: از ابتدای امسال ۱۵۰ پروانه تولید صنایع دستی انفرادی تمدید شده و تعداد ۵۰۰ واحد کارگاه‌ صنایع دستی جدید دایر و تعداد مجوز مشاغل خانگی به ۲۰ فقره رسید.
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت‌حیدریه گفت: هم اکنون ۲ مرکز آموزش صنایع دستی شامل خانه صنایع دستی بایگ و خانه ابریشم بسک فعال هستند.
محمدی  گفت:محمد نعمتی در رشته ابریشم‌بافی و رنگرزی، فاطمه حاتمی در رشته رودوزی‌های سنتی و حسن رزمگاه در رشته ابریشم‌کشی هنرمندان واجد دریافت کاشی ماندگار در این خطه می‌باشند.
وی میزان تسهیلات جذب شده در سامانه مشاغل خانگی را هشت هزار میلیون ریال و میزان تسهیلات جذب شده در سامانه کارا(کار و اشتغال روستایی) را ۲ هزار میلیون ریال عنوان کرد.  
وی افزود: حضور هنرمندان صنایع دستی برای نخستین بار در سال جاری در نمایشگاه‌های خارجی کشور تاجیکستان در کارنامه کاری این اداره موجود است.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها گردشگری تربت حیدریه میراث فرهنگی محمدی سرمایه گذاری اقامتگاه بوم گردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری تربت حیدریه میراث فرهنگی گردشگری تربت حیدریه میراث فرهنگی محمدی سرمایه گذاری اقامتگاه بوم گردی گردشگری تربت حیدریه میراث فرهنگی صنایع دستی هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۲۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز گزارشی که در جلسه دولت قرار دادم مورد تأیید همه وزرا و رئیس جمهور قرار گرفت، زیرا مردم دین دار هستند.

وی افزود: یک بخشی از جامعه تشخیص می‌دهد که به روزه داری بپردازند و سفر‌ها و گردشگری خود را به بعد از ماه مبارک رمضان موکول کنند.

ضرغامی گفت: وقتی مردم سفر می‌روند بالاخره در کنار همه مشکلاتی که دارند به گردشگری می‌پردازند نشان دهنده حال خوب مردم است.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تأکید کرد: برخی از دستگاه آمار‌هایی ارائه می‌دهند که بسیار غلط است، همه آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز