Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسنعلی اصغری از جذب و شناسایی ۷۹۴ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سال جاری خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود با انجام اقدامات مداخله‌ای، تعدادی دیگر از دانش‌آموزان در ماه‌های آتی به چرخه تحصیلی بازگردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسنعلی اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ با اشاره به آمار بازماندگان از تحصیل در استان اظهار کرد: سال تحصیلی ۹۸-۹۹ در مقطع ابتدایی ۷۷۳ نفر بازمانده از تحصیل داشتیم که با اقدامات انجام شده ۹۳ نفر از آنان به چرخه تحصیل و آموزش بازگشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: سال تحصیلی ۹۹_۱۴۰۰ نیز یک هزار و ۲۸۵ دانش‌آموز دوره ابتدایی برای آموزش به مدارس مراجعه نکردند و با اقدامات مداخله‌‌ای که صورت گرفت منجر به بازگشت ۲۲۷ نفر از آنان به مدرسه شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با اشاره به بازماندگی از تحصیل ۸۴۲ دانش‌آموز مقطع ابتدایی در سال جاری تصریح کرد: امسال آمار بازماندگان از تحصیل در دوران ابتدایی یک هزار و ۱۹۷ نفر بود که طی سه ماه و نیم گذشته با فعالیت‌های مناسب انجام شده ۳۵۵ دانش‌آموز سر کلاس‌های درس حاضر شدند.

وی با اشاره به دلایل بازماندگی از تحصیل دانش‌آموزان عنوان کرد: شیوع کرونا موجب نگرانی جدی خانواده‌ها شده و برخی از این خانواده‌ها ترجیح دادند که فرزندشان یک سال دیرتر آموزش تحصیلی خود را شروع کنند.

شناسایی ۸۴۲ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در مقطع ابتدایی

اصغری عنوان کرد: بیشتر بازماندگان از تحصیل دوران ابتدایی در سال تحصیلی جاری دانش‌آموزان کلاس اول ابتدایی هستند که به دلیل نگرانی خانواده‌ها از ابتلا به کرونا در مدارس ثبت‌ نام نکردند.

وی تصریح کرد: عمده بازماندگان از تحصیل دوره ابتدایی جزو خانواده‌های تک فرزند هستند و یکی از دلایلی که به نگرانی‌های ناشی از کرونا دامن زده، تک فرزندی خانواده‌ها و دلواپسی از بابت سلامتی فرزندان است.

این مسئول بیان کرد: براساس آمارها طی سال تحصیلی جاری میزان بازماندگی از تحصیل در دوران متوسطه نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافته است و تنها استانی هستیم که تعداد تارکان از تحصیل آن در سال ۹۹-۱۴۰۰ نسبت به سال ماقبل آن در دوره متوسطه کمتر بود.

وی عنوان کرد: مهمترین عامل کاهش بازماندگان از تحصیل دوران متوسطه ایجاد شورای تعلیم و تربیت روستا است؛ زیرا اقدامات موثر آنان و رفع موانع موجود در خانواده‌ها باعث حضور دانش‌آموزان در سر کلاس‌های درس شد.

نقش موثر شورای تعلیم و تربیت روستایی در جذب بازماندگان از تحصیل

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین ادامه داد: بسیاری از خانواده‌های روستایی که به دلیل فقر مالی و فقر فرهنگی مانع از ادامه تحصیل فرزندانشان به ویژه دختران می‌شدند، با اقدامات شورای تعلیم و تربیت روستا راضی به ادامه تحصیل فرزندانشان شدند.

وی بیان کرد: ازدواج‌های زودهنگام دختران از دیگر دلایل بازماندگی از تحصیل است که متاسفانه برخی از این ازدواج‌ها هم منجر به طلاق می‌شود که این امر مشکلاتی را برای ادامه تحصیل این افراد در مدارس عادی ایجاد می‌کند اما تلاش کردیم با انجام مشاوره به این دانش‌آموزان در مناطق روستایی و محروم که فاقد مدارس ویژه بزرگسالان است شرایط برای حضور آنان در مدارس عادی فراهم شود.

اصغری تصریح کرد: در سال تحصیلی ۹۸_۹۹ تعداد بازماندگان از تحصیل مقطع متوسطه یک هزار نفر بوده که ۲۹۷ نفر با اقدامات انجام شده جذب شدند و سال ۹۹_ ۱۴۰۰ نیز ۹۰۷ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل بودند که ۱۹۹ نفر به چرخه آموزش برگشتند و سال تحصیلی جاری ۹۸۰ نفر تارکان از تحصیل هستند و ۴۳۹ نفر خوشبختانه در مدارس حاضر شدند.

وی در پایان با اشاره به اینکه امسال تاکنون ۵۴۱ نفر از دانش‌آموزان متوسطه استان بازمانده از تحصیل هستند؛ گفت: پیش بینی می‌شود با انجام اقدامات مداخله‌ای تعدادی دیگر از دانش‌آموزان را به چرخه تحصیلی بازگردانیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموز بازمانده از تحصیل بازماندگان از تحصیل بازماندگی از تحصیل دانش آموزان سال تحصیلی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۴۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام نویسی دانش آموزان برای تحصیل در حوزه‌های علمیه هرمزگان

مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان گفت: دانش آموزانی که پایه هشتم خود را به اتمام رسانده باشند می‌توانند در حوزه‌های علمیه بلند مدت شهرستان‌های جاسک، بشاگرد، میناب، بندرعباس، رودان، پارسیان و حاجی آباد نام نویسی کنند.

حجت الاسلام نادر حقیقی افزود: نام نویسی در این حوزه‌های علمیه تا شهریور ادامه دارد و تابستان برای افراد کلاس‌هایی برگزار می‌شود و افراد پذیرفته شده در کلاس می‌توانند وارد حوزه‌های علمیه شوند.

وی گفت: دو حوزه علمیه قشم و بندرلنگه به عنوان سفیران هدایت برای افراد دیپلم به بالا است.

مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان گفت: در ۱۰ حوزه علمیه هرمزگان با بیش از هزار طلبه مشغول به تحصیل هستند.

حجت الاسلام نادر حقیقی افزود: در حوزه‌های علمیه استان بیش از ۴۰۰ رشته در حوزه‌های دانش قرآنی، حدیث در علوم انسانی، اقتصاد اسلامی، روانشناسی، جامعه شناسی، علوم سیاسی، عرفان، کلام، منطق و فلسفه آموزش داده می‌شود.

وی گفت: طلاب در استان هرمزگان تا مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می‌توانند ادامه تحصیل دهند و در کنار حوزه در دانشگاه‌های دیگر هم می‌توانند مشغول به تحصیل شوند.

مدیر حوزه‌های علمیه هرمزگان افزود: در سال تحصیلی آینده هم در مقطع دکتری رشته‌های کلام با گرایش مهدویت و سطح سه کارشناسی ارشد مدیریت اسلامی، مشاوره اسلامی، کلام و تفسیر در استان طلبه پذیرش می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • نام نویسی دانش آموزان برای تحصیل در حوزه‌های علمیه هرمزگان
  • تغییر زمان شروع ثبت سفارش کتاب‌های درسی
  • مدارس ابتدایی کیش غیرحضوری است
  • ماجرای به تعویق افتادن سفارش کتاب‌های درسی چیست؟
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده
  • مدارس ابتدایی کیش امروز غیرحضوری است
  • طرح رایگان فلورایدتراپی دانش آموزان در مراغه
  • ادامه تحصیل دانش آموز با نیاز ویژه قوچانی با ایثار معلم