Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-19@01:53:05 GMT

ریزش بی‌سابقه محبوبیت بایدن

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۸۴۹۲۸

ریزش بی‌سابقه محبوبیت بایدن

نتایج نظرسنجی خبرگزاری آسوشیتدپرس – مرکز تحقیقات روابط عمومی نورک نشان می‌دهد، ۵۶ درصد نسبت به ۴۳ درصد از آمریکایی‌ها از نحوه عملکرد جو بایدن به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا مخالف هستند. در حال حاضر، تنها ۲۸ درصد از آمریکایی‌ها می‌گویند که می‌خواهند بایدن برای انتخابات سال ۲۰۲۴ نامزد شود، از جمله تنها ۴۸ درصد از دموکرات‌ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماه ژوئیه، ۵۹ درصد از آمریکایی‌ها در نظرسنجی آسوشیتدپرس – نورک گفتند که عملکرد شغلی بایدن را تایید کردند. پس از خروج پر هرج و مرج و خونین ارتش ایالات متحده از افغانستان و در بحبوحه افزایش آلودگی به ویروس کرونا و تلاش‌های نامناسب دولت واشنگتن برای پیشبرد سیاست‌های اقتصادی، زیرساختی و مالیاتی از طریق کنگره، محبوبیت بایدن در اواخر سپتامبر به ۵۰ درصد کاهش یافت.

تازه‌ترین نظرسنجی نشان می‌دهد که اعتماد آمریکایی‌ها به بایدن در مدیریت پاندمی کرونا بیش از پیش تحلیل رفته است. فقط ۴۵ درصد می‌گویند که آنها مدیریت بایدن در رابطه با کووید-۱۹ را تایید می‌کنند که از ۵۷ درصد در دسامبر و از ۶۶ درصد در ژوئیه ۲۰۲۱ کاهش نشان می‌دهد.

آمریکایی‌ها حتی نسبت به مدیریت او در حوزه اقتصاد بدبین‌تر هم هستند و تنها ۳۷ درصد آن را تأیید کرده‌اند. نگرانی فزاینده در مورد سیاست‌های اقتصادی او در حالی است که تورم در ماه گذشته با سریع‌ترین سرعت خود در تقریباً ۴۰ سال گذشته افزایش یافت، افزایشی هفت درصدی نسبت به سال قبل که باعث افزایش هزینه‌های خانوار و کاهش دستمزدها می‌شود.

تنها حدود یک‌چهارم از پرسش‌شوندگان بسیار مطمئن بودند که بایدن "توانایی ذهنی برای انجام کار موثر به عنوان رئیس جمهور را دارد" یا "به اندازه کافی سالم است که به طور موثر به عنوان رئیس جمهور خدمت کند." تقریباً نیمی از آنها به توانایی و سلامت روانی بایدن اطمینانی ندارند. سایر پاسخ‌دهندگان گفتند که سن بایدن و تجربه زندگی که او دارد، یک سرمایه به شمار می‌رود.

این نظرسنجی نشان می‌دهد که تنها حدود یک‌چهارم آمریکایی‌ها فکر می‌کنند که عبارت "رهبر قوی" به خوبی بایدن را توصیف می‌کند، در حالی که بسیاری می‌گویند این توصیف تا حدودی خوب است. تقریباً نیمی از آنها می‌گویند که او یک رهبر قوی نیست. دیدگاه‌ها در مورد درک بایدن از "نیازها و مشکلات افرادی مانند شما" مشابه است.

تنها ۱۶ درصد معتقدند که ریاست جمهوری بایدن کشور را متحدتر کرده است. ۴۳ درصد هم فکر می‌کنند که ریاست او تفرقه‌انگیزتر بوده است.

برخی از چپ‌ها هم از بایدن ناامید شده‌اند. با این حال همه چیز برای از دست نرفته است؛ بسیاری همچنان حداقل تا حدودی نسبت به این رئیس جمهور، شخصیت و حکومت او نگرش مثبتی دارند.

نظرسنجی آسوشیتدپرس – نورک نشان می‌دهد که بایدن در موقعیت بهتری نسبت به ترامپ در دوره مشابهی از ریاست جمهوری خود قرار دارد. در فوریه ۲۰۱۸، فقط ۳۵ درصد از آمریکایی‌ها گفتند که ترامپ را تایید می‌کنند.

با این حال، در مجموع ۲۸ درصد از آمریکایی‌ها می‌گویند که "اعتماد زیادی" به بایدن برای مدیریت مؤثر کاخ سفید دارند که در مقایسه با ۴۴ درصدی که یک سال پیش، درست پس از روی کار آمدن بایدن، چنین چیزی گفته بودند، کاهش نشان می‌دهد. ۳۳ درصد دیگر می‌گویند که کمی اعتماد دارند، در حالی که ۳۸ درصد می‌گویند که به سختی به بایدن برای مدیریت قوه مجریه آمریکا اعتماد دارند.

نظرسنجی خبرگزاری آسوشیتدپرس – مرکز تحقیقات روابط عمومی نورک از ۱۳ تا ۱۸ ژانویه بین ۱۱۶۱ فرد بزرگسال با حاشیه خطای مثبت و منفی ۳.۸ درصد انجام شد./ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: بایدن درصد از آمریکایی ها نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۴۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمود عباس درخواست دولت بایدن برای تعلیق رای‌گیری عضویت فلسطین در سازمان ملل را رد کرد

به گزارش قدس آنلاین، تنش و بی اعتمادی بین دولت عباس و دولت بایدن در سه سال گذشته افزایش یافته است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ه امروز (پنجشنبه) در مورد پیش‌نویس قطعنامه‌ای رای گیری می‌کند که به فلسطین به جای وضعیت ناظر فعلی، عضویت کامل در سازمان ملل می دهد. برای به دست آوردن وضعیت عضویت کامل - که به منزله به رسمیت شناختن یک کشور فلسطینی از سوی سازمان ملل است - ابتدا نیاز به ۹ رأی برای ارائه قطعنامه به شورای امنیت ۱۵ عضوی سازمان ملل است. این شورا که شامل ایالات متحده است، باید این درخواست را تأیید کند و سپس باید حداقل دو سوم آرای مجمع عمومی را دریافت کند.

مقامات آمریکایی و صهیونیست گفتند که دولت بایدن در تلاش است تا مانع از کسب ۹ رأی توسط فلسطینی ها شود تا آمریکا مجبور به وتوی این قطعنامه نباشد. وتوی آمریکا در مورد چنین قطعنامه‌ای، به‌ویژه در بحبوحه جنگ غزه، انتقاد شدیدی را برای بایدن در سطح بین‌المللی و درون حزب خود، از جمله برخی از حامیانش، به همراه خواهد داشت.

یک مقام آمریکایی گفت که دولت بایدن در ماه‌های اخیر در حال بررسی گزینه‌هایی برای به رسمیت شناختن احتمالی فلسطین بوده است، اما نه به عنوان یک پیشنهاد یکجانبه در سازمان ملل. این مقام گفت که دولت به سناریوهای به رسمیت شناختن به عنوان بخشی از یک توافق منطقه‌ای گسترده‌تر که شامل یک طرح پس از جنگ و عادی سازی بین رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی است، نگاه می‌کند. 

دو هفته پیش سفیر فلسطین در سازمان ملل با ارسال نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل خواستار تجدید درخواست عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد شد. پس از درخواست فلسطینیان، شورای امنیت سازمان ملل متحد کمیته‌ای را تشکیل داد تا درباره آن بحث و تبادل نظر کند. این کمیته روز سه‌شنبه گزارش خود را ارائه کرد و گفت که طبق نسخه‌ای از این گزارش، ۱۵ عضو شورا در مورد این سوال که آیا باید پذیرش فلسطین را به عنوان عضو کامل سازمان توصیه کنند، اختلاف نظر دارند.

مقامات آمریکایی، صهیونیست و فلسطینی می‌گویند که در دو هفته گذشته، دولت بایدن به عباس و مشاورانش فشار آورده است تا از درخواست خود صرف نظر کنند. مقامات فلسطینی و آمریکایی می گویند، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این موضوع را مستقیماً در یک تماس تلفنی با عباس مطرح کرد و سایر مقامات آمریکایی تقریباً هر روز در دو هفته گذشته آن را با همتایان فلسطینی خود در میان گذاشتند. یک مقام آمریکایی گفت که دولت بایدن برای فلسطینی ها روشن کرد که قوانین فعلی ایالات متحده دولت را مجبور می‌کند چنین قطعنامه‌ای را وتو کند یا بودجه سازمان ملل را کاهش دهد.

به گفته این مقامات، عباس فشارهای آمریکا را رد کرد و دستیارانش به دولت بایدن گفتند که با رأی گیری پیش می روند. یک مقام ارشد فلسطینی گفت که دولت بایدن از او پرسیده است که اگر عباس برای دیدار با بایدن در کاخ سفید دعوت شود، پیشنهاد را تعلیق خواهد کرد یا خیر. این مقام فلسطینی گفت عباس این مبادله را رد کرد و گفت که او یک سال پیش با چنین پیشنهاد آمریکا موافقت کرد اما هرگز دعوتی دریافت نکرد.

مقامات آمریکایی اعتراف کردند که در متقاعد کردن فلسطینی‌ها برای تعلیق پیشنهادشان در سازمان ملل شکست خوردند. این مقام فلسطینی گفت. آنها می‌گویند: ما می‌خواستیم ایالات متحده یک جایگزین اساسی برای به رسمیت شناختن سازمان ملل ارائه دهد. آنها این کار را نکردند. ما معتقدیم عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل بسیار دیر شده است. ما بیش از ۱۲ سال از درخواست اولیه خود منتظر بوده‌ایم.

یک مقام ارشد صهیونیست گفت که فلسطینی‌ها در حال حاضر هشت عضو شورای امنیت دارند که انتظار می رود از آنها حمایت کنند، روسیه، چین، الجزایر، مالت، اسلوونی، سیرالئون، موزامبیک و گویان. انتظار می رود که بریتانیا رای ممتنع بدهد. به گفته این مقام، ایالات متحده و اسرائیل در حال لابی گری با فرانسه، سوئیس، ژاپن، کره جنوبی و اکوادور برای رای مخالف یا ممتنع در رای‌گیری هستند تا فلسطینی ها به ۹ رای نرسند. مقامات آمریکایی، اسرائیلی و فلسطینی گفتند که در صورت شکست این تلاش ها، انتظار می رود دولت بایدن این قطعنامه را وتو کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعلام شد/ بایدن بیانیه صادر کرد
  • محمود عباس درخواست دولت بایدن برای تعلیق رای‌گیری عضویت فلسطین در سازمان ملل را رد کرد
  • تصاویری بی‌سابقه از اعتراضات شدید آمریکایی‌ها علیه بایدن
  • ترامپ: در نظرسنجی ها خیلی جلوتر از بایدن هستیم
  • فقر و محرومیت اجتماعی؛ دغدغه اصلی رای‌دهندگان در آستانه انتخابات پارلمان اروپا
  • پربیننده‌ترین برنامه‌های صداوسیما مشخص شدند
  • پربیننده ترین برنامه‌های صداوسیما مشخص شدند
  • به نظر آمریکایی‌ها دوره ریاست ترامپ از زمان بایدن بهتر بوده است
  • ریزش بی‌سابقه شِکِل واحد پول اسرائیل
  • دلزدگی مردم آمریکا از رقابت دوباره بایدن و ترامپ