Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر دوم کمیسیون سیاست خارجی مجلس گفت: «توافق 25 ساله میان ایران و چین کاملا محرمانه است و قابل انتشار نیست.»

به گزارش انتخاب، یعقوب رضازاده در پاسخ به این پرسش که آیا ایران پیشنهاد امریکا مبنی بر اختصاص 48 ساعت راستی‌آزمایی را پذیرفته است یا خیر، گفت: «دولت امریکا و تعدادی از کشورها از جمله آلمان، فرانسه و انگلیس طرح توافق موقت را مطرح کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی این با روح قانون راهبردی مجلس شورای اسلامی کاملا در تعارض و در خلاف است. مجلس که فعلا تعطیل است اما در روز یکشنبه این موضوع قطعا در کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح خواهد شد.»

وی تاکید کرد: «آنچه برای ما اهمیت دارد، رهنمودهای مقام معظم رهبری است که ایشان فصل الخطاب همه دستگاه‌ها اعم از مجلس، وزارت امورخارجه و دولت هستند. بنابراین این موضوع حساسی است و تا زمانی که نظر مقام معظم رهبری در این زمینه محقق نشود، این بحث صورت نخواهد گرفت و ما به هیچ وجه تسلیم زیاده خواهی دولت امریکا که جزو برجام نیست، نخواهیم شد. این توافق تا این لحظه صورت نگرفته و نخواهد گرفت مگر اینکه فرمایش نهایی مقام معظم رهبری باشد.»

دبیر دوم کمیسیون سیاست خارجی مجلس : امریکا طرح توافق موقت را ارائه کرده / ایران پیشنهاد کاخ سفید را نخواهد پذیرفت، مگر اینکه فرمایش نهایی رهبری باشد

رضازاده همچنین در بخش دیگری درمورد اینکه گفته می‌شود، اینترنت ملی قرار است با همکاری چین در چاچوب قرارداد 25 ساله راه اندازی شود، بیان کرد: «توافق میان ایران و چین یک توافق محرمانه است اما توسط دولت، مجلس و مقام معظم رهبری رصد شده است. رویکرد این قرارداد تعامل اقتصادی با کشور چین است. قطعا در مورد این موضوع مورد پرسش شما، اگر در توافقنامه کلی باشد، قطعا اجرایی خواهد شد اگر نباشد هم نیازمند بررسی مجدد از سوی دولت و مجلس است.»

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: «توافق کاملا محرمانه است و قابل انتشار نیست. ولی تمام زمینه‌های اجتماعی، فرهنگی، صنعت، نفت، دارو، خودروسازی، مواد غذایی و کشتیرانی را در بر می‌گیرد. این قرارداد یک طرفه و به سود کشور چین نیست بلکه منافع هر دو کشور به صورت یکسان در نظر گرفته شده است.»

او در مورد علت محرمانه بودن توافق ایران و چین، گفت: «علت محرمانه بودنش این است که نمی‌خواهیم کشورهای اروپایی و امریکایی از مفاد این قرارداد اطلاع داشته باشند و بخواهند سنگ‌اندازی کنند.»

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۷۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه خطرات قانونی دارد

کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا، از پیشنهاد آمریکا برای انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه برای کمک به اوکراین انتقاد کرد. وی خاطرنشان کرد که این امر خطرات قانونی دارد.

لاگارد به فایننشال تایمز گفت: «من چهار طرح یا پیشنهاد مختلف برای دور زدن آنچه که بسیاری از وکلا به عنوان یک مانع قانونی بسیار جدی می‌دانند، دارم چراکه واگذاری دارایی‌های روسیه به اوکراین می‌تواند به عنوان نقض قوانین بین‌المللی تلقی شود».

اتحادیه اروپا دارایی‌های روسیه را به ارزش بیش از ۲۶۰ میلیارد دلار مسدود کرده است. واشنگتن پیشنهاد می‌کند از آنها برای انتشار اوراق قرضه استفاده کند که بعداً به نیرو‌های مسلح اوکراین کمک خواهد کرد.

وزیر دارایی روسیه پیشتر هشدار داد چنانچه اتحادیه اروپا تصمیم به گام برداشتن در این مسیر بکند مسکو با اقدامات متقابل به آن پاسخ خواهد داد.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشور‌های غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشار‌های اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند. دولت آمریکا تاکنون چندین و چند بسته کمک نظامی به متحدش اوکراین کمک کرده است.

 یکی از ریشه‌های اصلی تنش‌ها میان روسیه و اوکراین به ابراز تمایل اوکراین برای پیوستن به ناتو بازمی‌گردد. روسیه به شدت با هرگونه حرکت در راستای الحاق اوکراین به ناتو مخالفت کرده است و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هشدار داده که این یک «خط قرمز» برای روسیه خواهد بود.

اوکراین تمایل خود برای پیوستن به ناتو را از سال ۲۰۰۸ اعلام کرده است. این اقدام به شدت با مخالفت روسیه مواجه شد. دولت روسیه تأکید کرد که گسترش حوزه ناتو به سرزمین‌های شوروی سابق امنیت ملی و حوزه نفوذ آن را تهدید می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • بایدن در حال بررسی توافق جدید هسته‌ای با ایران
  • امریکا قلاده صهیونیست ها را کشید/هشدار به دولت های حامی اشغالگران
  • انتقال دارایی‌های مسدود شده روسیه خطرات قانونی دارد
  • رسانه آمریکایی: لغو حمله فوری اسرائیل به ایران بعد از تماس تلفنی جو بایدن - نتانیاهو
  • سعید لیلاز: خطرناک‌ترین دشمن جمهوری اسلامی خودش است/ بعد از ماجرای مهسا هنوز آشتی ملی مشاهده نشده/ امریکایی‌ها می‌دانند اگر ضربه جدی به ایران بزنند دست ایران بسته نیست/ پیشنهاد من این است که ایران، آزمایش هسته‌ای خود را عمومی کند
  • حماس به تعلیق مذاکرات آتش‌ بس تهدید کرد
  • حماس: آمریکا مذاکرات را به بن‌بست کشانده است
  • قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه در مرحله حساسی است
  • مقام حماس: آمریکا مذاکرات آتش‌بس را به بن‌بست می‌کشاند
  • استوری جدید گروسی با تگ ایران