Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، خلیل بهروزی‌فر شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران درباره اصلاح یا حذف ارز 4 هزار و 200 تومانی اظهار داشت: دولت و مجلس شورای اسلامی تلاش دارند که هزینه‌های اضافی را کاهش دهند و از بودجه در جهت توسعه کشور استفاده کنند.

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در گذشته تراز عملیاتی بودجه منفی و 300 هزار میلیارد تومان بود تصریح کرد: در لایحه بودجه سال 1401 برعکس لایحه بودجه پیشین مبلغ 150 هزار میلیارد تومان تراز مثبت پیش‌بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروزی‌فر در تشریح آخرین وضعیت طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت گفت: طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت همه وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته و تابعه آنان، نهادهای وابسته به مقام معظم هبری، شهرداری‌ها و صدا و سیما را مشمول می‌شود.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس درباره نظارت مجلس بر اقدام دستگاه‌ها برای تعدیل نیروها پیش از اجرای طرح ساماندهی کارکنان افزود: مجلس هشدارهای لازم را به وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای عمومی غیردولتی، شرکت‌ها و سازمان‌های متبوع اعلام کرده است.

وی با بیان اینکه در تصویب قانون ذیل احکام آن به جرم‌انگاری پرداختیم خاطرنشان کرد: در صورت استنکاف مجموعه‌ها از اجرای قانون با آنان برخورد قانونی می‌شود و کمیسیون اجتماعی بر نحوه اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت پس از تبدیل آن به قانون نظارت می‌کند.

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره اختلاف نظر کمیسیون‌ اجتماعی و سازمان اداری استخدامی کشور در مورد طرح ساماندهی کارکنان دولت اظهار داشت: این اختلاف بین مجلس و سازمان اداری استخدامی با دخالت رئیس جمهور تا حدودی برطرف شد.

بهروزی‌فر با بیان اینکه ما از دولت خواستیم در این زمینه لایحه‌ای به مجلس ارائه کند تا در کنار طرح مجلس یک قانون جامع تصویب شود گفت: طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت اکنون به هیئت رئیسه ارجاع داده شده تا در دستور صحن قرار گیرد و با دوفوریت به تصویب برسد.

وی با اشاره به اینکه این طرح به گونه‌ای بررسی شده که جامعیت آن قطعی است و مشمول اصل 75 نمی‌شود و منابعی را برای اجرای این قانون در نظر نگرفتیم افزود: اختلافی بین دریافتی نیروها و شرکت واسط وجود دارد و آنچه شرکت واسط دریافت می‌کند دو برابر است.

بهروزی‌فر گفت: وقتی نیروها مستقیماً با سازمان‌ها قرارداد می‌بندند امنیت شغلی دارند و بدین ترتیب هیچ سازمانی تا زمان گذشت سنوات مشخص شده حق اخراج نیروها را ندارد؛ اگر نیروهای قرارداری قصد تبدیل دارند باید در آزمون شرکت کنند و به ازای سنوات خدمتی امتیازاتی را دریافت می‌کنند.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی در مورد تأخیر در ساخت پل غیرهم‌سطح فومن افزود: در دولت پیشین جلسات متعددی با وزارت راه و شهرسازی درباره پیگیری مشکل ساخت پل غیرهم‌سطح فومن داشتیم و در دولت سیزدهم نیز با وزیر راه و شهرسازی و معاونان او جلساتی برگزار کردیم.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: در این جلسات بنا شد در گیلان در این زمینه جلسه‌ای با دستگاه قضایی و نظارتی داشته باشیم ‌که در این جلسه مصوب شد میدان بزرگ و مبلمانی در محل پل احداث شود که جنبه توریستی داشته باشد.

وی از درباره پیگیری‌های انجام شده برای رفع مشکل قطع گاز در منطقه بالادست روستای لاسک شفت گفت: به دلیل سد مخرنی لاسک مردم لاسک، کلوان و ویسرود با مشکلاتی مواجه هستند که بنا شد تا خدمات در حوزه آب، برق و گاز به این روستاها داده شود و گازرسانی هم در حال انجام است.

بهروزی‌فر درباره ساخت پل روستایی قلعه رودخان و پل ماکلوان عنوان کرد: برای پل قلعه رودخان اعتبار خوبی گذاشته شد و امیدواریم در سفر ریاست جمهوری تسریع در عملیات اجرایی آن مورد توجه قرار گیرد؛ پل کلفت فومن نیز در سفر ریاست جمهوری پیگیری می‌شود.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس با اشاره به اینکه پل روستای کلفت فومن در سال 97 در معرض سیل قرار گرفت و تخریب شد افزود: همچنین پایه های پل ماکلوان نیز دچار آبشستگی شده که قرار است کف‌بندی در پایین دست پل ایجاد شود که پیمانکار آن مشخص شده است.

منبع: الف

کلیدواژه: طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت مجلس شورای اسلامی بهروزی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۸۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت‌آموزی با تاکید بر لزوم مهارت‌آموزی سربازان وظیفه عمومی گفت: بیش از ۲۰ هزار نفر از سربازان ماهر توانسته‌اند وام خود اشتغالی دریافت کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار موسی کمالی، در اولین کنفرانس ملی مهارت ایران که ظهر امروز ۴ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: احساس می‌کنیم امروز همه ما به مهارت نیاز داریم؛ تمامی افراد جامعه به مهارت‌های مختلف نیاز دارند و برای غلبه بر بیکاری، رشد و توسعه کشور و …. باید به مهارت آموزی توجه شود و نوع مهارت برای هر فردی متفاوت است.

وی درباره علت ورود نیرو‌های مسلح به موضوع مهارت آموزی افزود: امروز بیکاری یکی از معضلات جامعه ما است و نیرو‌های مسلح هرکجا که احساس کنند معضلی وجود دارد و می‌توانند کمک کنند، به موضوع ورود پیدا خواهند کرد.

کمالی با بیان اینکه فرمانده معظم کل قوا تأکیدات فراوانی بر حوزه مهارت‌آموزی دارند گفت: سالانه بیش از ۳۰۰ هزار جوان ذکور به خدمت وظیفه اعزام می‌شوند که بیش از ۶۰ درصد از آن‌ها جوانان دیپلم به بالا هستند.

وی بیان کرد: ما شورای عالی مهارت‌آموزی را در نیرو‌های مسلح به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و فرماندهان ارشد نیرو‌های مسلح، ۹ وزارتخانه، ۵ سازمان و چند نهاد داریم.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح افزود: ۲ مأموریت کمک به اشتغال جوانان منقضی خدمت و کمک به مهارت‌آموزی سربازان وظیفه را در قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح دنبال می‌کنیم.

وی گفت: ۳۶ دستگاه متولی امر مهارت آموزی و اشتغال در کشور وجود دارد که تا امروز با ۲۶ دستگاه متولی این امر تفاهم نامه همکاری امضا کرده‌ایم و نیرو‌های مسلح قرار نیست گواهی و مدرکی را از جانب خود به جوانان اعطا کنند و جوانان بعد از طی کردن دوره‌های مهارتی از سوی دستگاه‌های متولی مدرک دریافت می‌کنند.

سردار کمالی بیان کرد: ما ۲ نوع مهارت عمومی و مهارت تخصصی را داریم که تمامی سربازان مهارت‌های ۵ گانه عمومی را در نیرو‌های مسلح طی خواهند کرد و ما برای آموزش‌های تخصصی امسال ۲۵۰ هزار نفر آموزش تخصصی خواهند دید.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح افزود: به زودی هیچ سربازی بدون داشتن مهارت از نیرو‌های مسلح ترخیص نخواهد شد و ما برای افراد مهارت دیده مشوق‌هایی نظیر ۱ ماه کسری خدمت، انتخاب محل خدمت، بخشودگی اضافه خدمت، اعطای یک درجه بالاتر و … را در نظر گرفته‌ایم.

وی گفت: ۶ سال است که این کار شروع شده و نزدیک به ۲ میلیون سرباز پای کار بوده‌اند و بیش از ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار سرباز نیز توانسته‌اند وارد بازار کار شوند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح ادامه داد: همچنین ۸۵۰ نفر نیز توانسته‌اند دوره‌های مهارتی تخصصی را طی کنند و در این مدت بیش از ۲ هزار مربی تربیت کرده‌ایم و بیش از ۲۰ هزار نفر از سربازان ماهر هم توانسته‌اند وام خود اشتغالی دریافت کنند.

سردار کمالی بیان کرد: نیرو‌های مسلح برای کمک به اشتغال پای کار آمده‌اند تا مهارت‌آموزی جایگاه ویژه خود را در کشور پیدا کند و نیرو‌های مسلح به هیچ کاری ورود پیدا نمی‌کنند، مگر اینکه در آن کار سربلند بیرون بیایند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح افزود: ما لایحه‌ای در زمینه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه در مجلس داریم که ۲ سال است بر روی زمین مانده و انتظار داریم هرچه زودتر به آن رسیدگی شود.

دیگر خبرها

  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • سوالات عجیب گوگل هنگام استخدام کارکنان خود
  • دولت انگلیس به زودی شماری از پناهجویان را راهی روآندا می‌کند
  • گوگل کارکنان معترض به همکاری این شرکت با اسرائیل را اخراج کرد
  • اخراج پناهجویان از انگلیس به رواندا تا چند هفته دیگر آغاز می‌شود
  • سرنوشت لایحه ضد پناهندگی دولت انگلیس
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند
  • تداوم ایجادنشاط و تعلق سازمانی کارکنان استانداری تهران در سالجاری