Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، تیم ملی فوتبال زنان ایران شب گذشته (پنجشنبه) از ساعت ۱۷:۳۰ دقیقه به وقت تهران به مصاف تیم میزبان یعنی هندوستان رفت و در اولین حضور و اولین دیدار خود در جام ملت‌های آسیا به تساوی ارزشمند صفر بر صفر رسید تا نخستین امتیاز را دشت کند.

دیگر بازی این گروه بین ۲ تیم چین و چین تایپه برگزار شد که نهایتا تیم مدعی چین حریف خود را با نتیجه پرگل چهار بر صفر در هم کوبید تا ضمن صدرنشینی در گروه نخست، نشان دهد عزم خود را برای شکستن طلسم قهرمان نشدن در جام ملت‌ها جزم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۶ شوت در مقابل سه شوت

نگاهی به آمار و ارقام ثبت شده در جدال هند و ایران می‌اندازیم. جایی که درصد مالکیت توپ برای شاگردان توماس دِنِربی ۶۲ درصد بود و تیم ایراندوست ۳۸ درصد تملک را در اختیار داشت. هندی‌ها ۱۶ شوت به سمت دروازه ایران روانه کردند و این برای تیم ملی زنان ما سه شوت بود. تیم میزبان ۶ شوت داخل چارچوب داشت و سهم تیم ایران یک سوم آن یعنی ۲ شوت بود که یکی از این شوت‌ها به تیر دروازه اصابت کرد.

نمایش شگفت‌انگیزِ کودایی

زهره کودایی ستاره این مسابقه به جز سیو فوق‌العاده‌اش در دقیقه ۷۷، پنج بار دیگر نیز با واکنش‌های به موقع دروازه ایران را نجات داد و کمک کرد که کلین‌شیت به ثبت برسد. البته که در کنار او باید به عملکرد درخشان دیگر عناصر خط دفاعی خصوصا غزاله بنی‌طالبی، فاطمه عادلی و ملیکا متولی هم اشاره کنیم که با درک بالای فوتبالی و همچنین تکل‌های به موقع و مناسب، جلوی گلزنی هند را گرفتند.

ایران، نیازمندِ جسارت بیشتر

موقعیت خاص اولین بازی در تورنمنت‌ها، آشنایی بیشتر تیم میزبان با وضعیت جوی، کم بودن دیدارهای تدارکاتی، کم‌تجربگی و ... عواملی بود که باعث شد تیم مریم ایراندوست با وجود کسب یک امتیاز نتوانند در کل نمایش درخشانی داشته باشند. فراموش نکنیم که هند به نوعی ضعیف‌ترین رقیب ما در این گروه بود. از طرفی تیم ملی فوتبال زنان ایران در شرایطی به جام ملت‌ها رفته که فوتبالدوستان انتظار صعود و نمایش شگفت‌انگیز از آنها ندارند و کسب تجربه، مهمترین خروجی این رقابت‌ها برای فوتبال زنانِ ما خواهد بود. اما چیزی که مشخص بود توانایی بازیکنان ایران در ارائه فوتبالی بهتر خصوصا در ۵۰ متر جلوی زمین است.

ایران در جدال با هندوستان می‌توانست کمی جسورتر باشد و با اعتماد به نفس بالاتر و برنامه‌ریزی بهتر در فاز تهاجمی خلق موقعیت کند. نگین زندی، مهاجم باتکنیک ایران در این مسابقه تنها بود و نمی‌توانست بین تجمع بازیکنان هندی کاری از پیش ببرد؛ در حالی که تکنیک قابل قبولی داشت.

مصاف با مدعی قهرمانی؛ تیمی که رحم ندارد

ایران در بازی بعدی خود باید روز یکشنبه به مصاف چین برود. دیداری دشوار و سخت مقابل یکی از مدعیان قهرمانی که از بازیکنان میدان‌دیده و باتجربه‌ای برخوردار است. برای زنده نگه داشتن شانس صعود نیاز است تا تیم ایراندوست در فاز تدافعی کم‌اشتباه‌تر از جدال با هند عمل کند و در تمام طول ۹۰ دقیقه تمرکز خود را حفظ کند تا گل‌های زیادی رد و بدل نشود. داشتن برنامه در ضدحمله‌ها باعث می‌شود تا تیم حریف با تمام نفراتش روی دروازه ایران خیمه نزند و نیم نگاهی به حفظ دروازه خود داشته باشد و مدافعانش کمی عقب‌تر جای بگیرند. چین در جدال با تایپه پیش از فرا رسیدن دقیقه ۱۰ به ۲ گل دست پیدا کرده بود. بازیکنانی مثل شوانگ وانگ، شان شان وانگ، ژین ژانگ و ... از فرصت‌های به دست آمده به راحتی نمی‌گذرند و زهره کودایی هم همیشه نمی‌تواند با سیوهای بی‌نظیرش ما را از گل خوردن نجات دهد.

سرمربی تیم زنان هند: بازی با ایران تمام شده است و به عقب برنمی‌گردیم

توماس دِنِربی، سرمربی تیم زنان هند پس از دیدار با تیم ملی فوتبال زنان ایران اظهار داشت: بازی تمام شده و نتیجه چیزی است که مشاهده می‌کنید. به عقب برنمی‌گردیم. باید به دیدار مقابل چین تایپه فکر کنیم و اینکه آنها را شکست دهیم و به سه امتیاز برسیم.ما مقابل ایران دفاع بسیار خوبی داشتیم و اجازه زدن ضدحمله را به آنها ندادیم. گرفتن امتیازدر اولین بازی همیشه خوب است. در این شرایط وضعیت خوبی برای صعود به مرحله بعدی خواهید داشت. باید برنامه‌های خود را ادامه دهیم و سه امتیاز را از چین تایپه بگیریم. به جدول نباید کاری داشته باشیم و تنها نگاهمان باید حریف بعدی باشد. تایپه به چین باخت اما تیم بسیار خوبی است.

بازیکن هندوستان: موقعیت‌های زیادی روی دروازه ایران خلق کردیم

دالیما چهیبر، وینگر تیم ملی زنان هندوستان نیز تصریح کرد: بازی خوبی مقابل ایران انجام دادیم اما از نظر تیمی می‌توانستیم بهتر باشیم. حالا به سه امتیاز پیش رو فکر می‌کنیم که می‌تواند ما را به مرحله بعدی بفرستد. ما مقابل ایران موقعیت‌های زیادی را خلق کردیم و این نکته بسیار مهم و مثبتی است. ما هدف بزرگی داریم و باید با اعتماد به نفس به مصاف رقیب بعدی برویم.

حالا باید به دیدار بعدی مقابل چین فکر کنیم. کسب یک نتیجه آبرومند مقابل این تیم، فرصت خوبی را در اختیار ملی‌پوشان قرار خواهد داد تا با رفع نواقص قبلی برای متوقف کردن چین تایپه شانس خود را برای صعود به یک چهارم نهایی افزایش دهند.

گفتنی است در این دوره از مسابقات جام ملت‌های آسیا ۱۲ تیم در سه گروه چهار تیمی به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و ۲ تیم برتر هر گروه به اتفاق ۲ تیم از سه تیم برترِ سوم راهی مرحله یک چهارم نهایی می‌شوند.

برچسب‌ها هند جام ملت های آسیا مریم ایراندوست تیم ملی فوتبال زنان جام ملت های زنان آسیا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند جام ملت های آسیا مریم ایراندوست هند جام ملت های آسیا مریم ایراندوست تیم ملی فوتبال زنان جام ملت های زنان آسیا تیم ملی فوتبال زنان دروازه ایران جام ملت جام ملت ها چین تایپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۸۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی قهرمانی آسیا- قرقیزستان؛ ده بزرگی به مدال برنز رسید

امیررضا ده بزرگی ملی‌پوش کشتی فرنگی در مرحله رده بندی مسابقات قهرمانی آسیا در مصاف با حریف خود پیروز و به مدال برنز رسید.

به گزارش مهر، در دومین روز از مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا که به میزبانی بیشکک قرقیزستان در حال برگزاری است، در پنج وزن دوم تیم اعزامی به این مسابقات، چهار کشتی‌گیر به فینال راه پیدا کردند و یک کشتی‌گیر به دیدار رده بندی رفت.

در وزن ۶۰ کیلوگرم امیررضا ده بزرگی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر جوی هوانگ از چین تایپه را از پیش رو برداشت. وی در دور سوم مقابل اسلام جان عزیزاف از تاجیکستان را با نتیجه ۸ بر ۵ از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این دیدار مقابل ژولامان شارشنبیکوف قهرمان دنیا از قرقیزستان با نتیجه ۱۱ بر صفر مغلوب شد و راهی دیدار رده بندی شد.

او در مرحله رده بندی مقابل بهرام اف از ازبکستان قرار گرفت و با نتیجه ۹ بر صفر به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: لالوویچ: نسل جدید کشتی فرنگی ایران موفق می‌شود ایران سوم شد ، آذربایجان قهرمان!

دیگر خبرها

  • روز اسیر فلسطینی در سایه نسل کشی علیه غزه 
  • واکنش معنادار تحلیلگر ترکیه‌ای ازنبوغ ایرانی مقابل هیاهوی اسرائیل
  • آرتتا: می‌خواهیم مقابل بایرن تاریخ‌سازی کنیم
  • سایه روشن‌های بازار سرمایه پس از یک هفته پرالتهاب
  • جزئیاتی از مهم‌ترین VNL تاریخ والیبال ایران
  • آیت‌الله نوری همدانی: در مقابل دشمن متحد و همراه رهبر باشید
  • کشتی فرنگی قهرمانی آسیا- قرقیزستان؛ ده بزرگی به مدال برنز رسید
  • پهلوانان ایران در فینال رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا
  • هشدار کارشناس سازمان غذا و دارو؛ خانم ها، مراقب سربی که می بلعید باشید
  • سایه‌روشن ویکند دوروزه بانک‌ها