Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان  قزوین -  علیرضا معیری پور  معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قزوین گفت: ناوگان اتوبوس برون شهری قزوین در حال حاضر با ظرفیت ۸۰ درصدی خود اقدام به جا به جایی مسافر می کنند  ضمن آنکه راننده، خدمه و مسافران در طول سفر باید از ماسک استفاده  و دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور از اوایل اسفند ماه سال ۸۸، ناوگان اتوبوس بین شهری استان برای جلوگیری و پیشگیری از شیوع این بیماری، با ۵۰ درصد از ظرفیت خود اقدام به مسافرگیری می‌کرد.

 از پاییز سال گذشته و برای صدور بلیت، با استعلام از وزارت بهداشت و اینکه مسافر طی ۱۴ روز گذشته سابقه قرنطینه‌ای به خاطر ویروس کرونا نداشته باشد، مجوز لازم برای مسافرت وی صادر می‌گردید.

 با توجه به ظرفیت مناسب موجود استان در حوزه ناوگان مسافری و اقدامات انجام شده در زمینه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، قزوین به همراه استان‌های کردستان و آذربایجان به عنوان پایلوت اجرای طرح قرنطینه هوشمند انتخاب شده اند.

وی با اشاره به اینکه با راه اندازی سامانه امید از پاییز سال گذشته برای فروش بلیت به مسافران از طریق سامانه اینترنتی، نظارت بر عدم ابتلای مسافر به ویروس به صورت هوشمند و از طریق سامانه هوشمند به انجام می‌رسد، گفت: در حال حاضر تمامی متقاضیان استفاده از وسایل حمل و نقل برون شهری در قزوین از طریق سامانه امید ابتدا مورد شناسایی قرار گرفته و پس از اطمینان از سلامتی مسافر، برای وی بلیت و مجوز تردد از وسیله نقلیه صادر می‌گردد.

این مسوول راهداری، استفاده از کارتخوان در وسایل نقلیه عمومی را اجباری دانست و گفت: تا قبل از شیوع ویروس کرونا، استفاده از وجه نقد بین رانندگان و مسافران مرسوم بود، اما با شیوع این ویروس، استفاده از کارتخوان در وسایل نقلیه عمومی اجباری و رانندگان برای کار‌های خود مثل تمدید کارت هوشمند و یا کرایه باید از این دستگاه استفاده کنند.

در حال حاضر برای صدور بلیت، مسافر باید کارت واکسن و یا تست منفی کرونا از یک آزمایشگاه معتبر همراه داشته باشد تا در صورت صحت سنجی بتوان تاییده آن را از آزمایشگاه مورد نظر دریافت کرد.

در هشت ماهه امسال از مجموع یک میلیون و ۳۹۴ هزار و ۵۱۹ مسافر، ۲۷۰ هزار و ۲۵۱ مسافر از طریق اتوبوس، ۸۸۵ هزار و ۷۰۲ مسافر از طریق مینی بوس و ۲۳۸ هزار و ۵۶۶ مسافر نیز از طریق سواری‌های کرایه از قزوین به سایر نقاط جا به جا شدند که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته که یک میلیون و ۴۴۷ هزار و ۶۷۷ مسافر بود، با کاهش ۳.۶ درصدی روبرو بوده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل ناوگان اتوبوسرانی واکسن کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۸۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار تعیین و تکلیف شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سید محمد مهدی تقوی افرود: در کشور بالغ بر هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشت که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.   مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اضافه کرد: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو، از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند، لذا سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می‌باشد، اقدام کرده است.   تقوی خاطر نشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.   این مسئول گفت: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.   وی خاطرنشان کرد: در روش دوم نیز بهره بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت ۵ سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد و در صورت نیاز به بروزرسانی خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.   مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین افزود: در روش سوم بهره بردار می‌تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می‌تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار تعیین و تکلیف شد
  • جابجایی مسافر در پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان ۴۶ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۴۶ درصدی جابه‌جایی مسافر از طریق پایانه‌های مرزی سیستان و بلوچستان
  • تغییر سبک زندگی راه برون رفت از شیوع سرطان
  • ترافیک سنگین در ۳ محور برون شهری کشور