Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا آیت الله مصطفی محامی در خطبه های این هفته نمازجمعه زاهدان اظهار داشت: رعایت تقوای الهی در راه رسیدن به رشد و کمال و انسانیت است.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) نمونه بارز یک انسان کامل بود خاطر نشان کرد: این حضرت دارای یک شخصیت جامع و یک رشد متوازن بود.

 امام جمعه زاهدان ادامه داد: حضرت زهرا(س) همواره پدر را همراهی می‌کرد و هشت سال بعد از تولد ایشان پیامبر اکرم(ص) به مدینه هجرت کردند و ایشان مونس و غمخوار پدر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) در کنار اینکه همسر و مادر خوبی بودند کارهای خانه را به تنهایی انجام می دادند.

آیت الله محامی بیان کرد: در دوران جاهلیت قدیم که اگر خداوند به آنان دختری عنایت می‌کرد احساس شرمندگی و آن را زنده به گور و با زن و دختر به عنوان یک کالا برخورد می‌کردند در چنین فضایی خداوند حضرت زهرا(س) را به پیامبر(ص) هدیه دادند.

وی تصریح کرد: در جاهلیت جدید به اسم آزادی زنان آنان را از خانه برای منافع اقتصادی سرمایه داران بزرگ بیرون آورده و بانوان را از خانه به کارخانه کشاندند و به عنوان کارگر از آنان بهره گرفتند.

آیت الله محامی با اشاره به نقش مهم زن در جامعه افزود: مادری و تربیت درست فرزندان از تولید هر محصول و مدیریت منزل از اداره هر کارخانه‌ای بالاتر است.
وی بیان کرد: رعایت تقوای الهی مایه شخصیت و قدرت انسان در مقابل شیاطین است.
امام جمعه زاهدان ادامه داد: همه جوانان باید توجه داشته باشند که با پشتکار و توکل به خداوند می‌توانند مدارج عالیه را طی کند و در آینده شخصیت‌های بزرگی شوند و تاثیر گذار باشد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بسیاری از شخصیت های بزرگ فرهنگی، سیاسی و علمی دنیا در همین خانواده های محروم و با همین امکانات کم رشد کردند.
وی بیان کرد: باید همواره خدا را در نظر گیریم و تا آنجا که می توانیم به مردم خدمت کنیم و اگر مسوولان ما به سخنان امامین انقلاب گوش فرا می‌دادند اوضاع جامعه این‌گونه نبود.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان زاهدان مصطفی محامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان زاهدان مصطفی محامی سیستان و بلوچستان زاهدان مصطفی محامی حضرت زهرا س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۹۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آمرلی» روایت به مثابه منشوری چند وجهی

«آمرلی» نام منطقه‌ای در کشور عراق است و این مجموعه روایت‌گر خانواده‌ای است که پس از سال‌ها زندگی در بغداد، به زادگاه خود در این شهر بازمی‌گردند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم؛ سریال«آمرلی» محصول کشور عراق که به تهیه کنندگی امیرپوروزیری تولید شده است و در میان عوامل فنی آن نیز به صورت توامان از هنرمندان ایرانی و جهان عرب استفاده شده است. مصطفی زمانی که پس از پخش مجموعه «یوسف پیامبر»(فرج الله سلحشور) در کشورهای عرب زبان به بازیگری شناخته شده تبدیل شده است، نقش اصلی این سریال را برعهده دارد و ناریمان الصالحی بازیگر محبوب عراقی، زوج او در این مجموعه محسوب می‌شود.

«آمرلی» قصه‌ای پرکشش دارد و بنای اولیه ساختمان درام و فرم ساختار روایی در آن به خوبی شکل گرفته و گسترش یافته است. این سریال با در هم آمیزی گونه‌های «معمایی»، «درام»، «رازآلود» و «عاشقانه» و همچنین با بهره گیری از موضوعات روز منطقه در خلال داستان، از المان‌هایی جذاب برای مخاطبان سود می‌برد و اقبال تماشاگران به این اثر در کشورهای منطقه نشان می‌دهد که احمد ابراهیم احمد در مقام کارگردان این اثر، به خوبی توانسته است از مصالحی که در اختیار داشته استفاده‌ای مطلوب و صحیح داشته باشد.

عموما مسئله «بازگشت» از موضوعات جذاب و دراماتیک برای خلق یک اثر داستانی به حساب می‌آید. «آمرلی» نام منطقه‌ای در کشور عراق است و این مجموعه روایت‌گر خانواده‌ای است که پس از سال‌ها زندگی در بغداد، به زادگاه خود در این شهر بازمی‌گردند. در این میان اما، برملا شدن رازهایی از گذشته، ماجراهای مختلفی را به وجود می‌آورد. مصطفی زمانی در «آمرلی» در نقش یک خبرنگار عراقی ظاهر شده است و با لهجه و زبان عربی ایفاگر شخصیتی به نام «رافد» است.

داستان این سریال حول محور این کاراکتر شکل گرفته و بسط یافته است. بررسی کارنامه بازیگری مصطفی زمانی نشان می‌دهد که او همواره در انتخاب‌های خود ایفاگر کاراکترهایی بوده که هر بار چالشی تازه را پیش روی این بازیگر قرار داده‌اند. بازی در نقش رافد و همکاری با کارگردان و بازیگرانی عرب زبان، تجربه‌ای بسیار متفاوت برای او به حساب می‌آید. زمانی به خوبی توانسته در قالب یک شخصیت عراقی جای گیرد و بازی یکدست و روان او، از امتیازهای مثبت «آمرلی» به شمار می‌رود.

در این مجموعه علاوه بر نبرد نیروهای نظامی کشور عراق با تروریست‌های تکفیری، نقبی به گذشته و خیانت‌های حزب بعث در این کشور زده می‌شود. با وجود آنکه ساختار معمایی نقش اصلی را در روایت «آمرلی» برعهده دارد، اما شکل گیری یک مثلث عاشقانه و واکنش‌های متفاوت پرسوناژهای درگیر در این ماجرا نیز، بخشی دیگر از موقعیت‌های داستانی این سریال پر افت و خیز را شکل داده است.

برگ برنده «آمرلی» در فیلمنامه پرجزئیات و طراحی کاراکترهای چند وجهی آن نهفته است. برای نمونه شخصیت رافد با بازی زمانی، در موقعیت‌های مختلفی که عموما به صورت ناخواسته درگیر آن می‌شود، بسته به شرایط روحی و روانی خود، رفتارهای متفاوت و گاه هیجانی از خود بروز می‌دهد و همین نکته باعث می‌شود تا این پرسوناژ برای مخاطب باورپذیر بوده و او همچنان برای پیگیری سرنوشتش مشتاق باقی بماند. به علاوه، نویسندگان این اثر بر روی مسائل فرهنگی مشترک میان کشورهای منطقه تاکیدی ویژه داشته‌اند و این موضوع نیز باعث دیده شدن هرچه بیشتر این مجموعه در میان کشورهای حوزه خاورمیانه و همینطور آسیا میانه خواهد شد.

 

«آمرلی» در طرح روایی خود به خوبی توانسته است تا تعادلی منطقی میان موضوعات ژنریک برقرار کند. این سریال بر روی گونه‌های پرطرفداری میان مخاطبان جهانی دست گذاشته است که به موازات یکدیگر پیش رفته و هر یک به اندازه مطلوب مورد پرداخت قرار گرفته‌اند. همچنین در یک ساختار در هم تنیده، هر یک از این ژانرها بر یکدیگر اثر گذار هستند و موضوعات روایی اثر به صورت تو در تو و دومینو وار، از دل یکدیگر خلق می‌شوند. سیر گسترش داستان و همینطور معرفی شخصیت‌ها در قسمت‌های ابتدایی در این سریال به گونه‌ای رقم خورده است که احتمالا در آینده شاهد نقاط عطف فراوان و چالش‌های بسیاری پیش روی شخصیت‌ها خواهیم بود. پیش بینی در خصوص کیفیت نهایی این مجموعه هنوز بسیار زود است اما در مجموع، «آمرلی» از ویژگی‌های فراوانی سود می‌برد که می‌تواند در ایران نیز مخاطبان فراوانی را با خود همراه کند و به تدریج گستره بیننده‌های خود را هر چه بیشتر افزایش دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسوولان برای رفع دغدغه های مردم تلاش مضاعف کنند
  • وزیر کشور با سفر به قم در جریان خدمات رسانی به مسافران قرار گرفت
  • با ۱۰۰ هزار تومان چند بار می‌توان خودروهای برقی را شارژ کرد؟
  • ساخت کارخانه نوآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زهک اجرا می‌شود
  • چهارمحال و بختیاری یکی از مستعدترین استان‌ها در حوزه گردشگری است
  • می‌توان از ظرفیت نیروهای جهادی برای کاهش تصادفات استفاده کرد
  • «آمرلی» روایت به مثابه منشوری چند وجهی
  • سوال شانزدهم «زندگی با آیه‌ها» در سیستان و بلوچستان
  • مسابقه روز شانزدهم «زندگی با آیه‌ها» در سیستان و بلوچستان
  • مسابقه روز شانزدهم طرح زندگی با آیه‌ها در سیستان و بلوچستان