Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی رییس شوراهای حل اختلاف استان مرکزی گفت: برنامه های آگاهی بخشی و معرفی داوری در دستور کار معاونت شورای حل اختلاف استان قرار دارد.

صمد خدابخشی در حاشیه بازدید از  برگزاری آزمون های داوری، میانجی گری و جذب نیروی افتخاری شورای حل اختلاف استان که جمعه یکم بهمن ماه در اراک برگزار شد، اظهار کرد: این آزمون براساس مقرراتی که مرکز توسعه حل اختلاف تصویب و ابلاغ کرده و بر اساس نیازسنجی هایی که هر ساله انجام می شود، برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این دوره از آزمون توسط مرکز آزمون جهاد دانشگاهی استان مرکزی در دانشگاه پیام نور اراک برگزار شد، افزود: براساس نیازسنجی های انجام شده جذب تعداد مشخصی داور، میانجی گر و نیروی شورای حل اختلاف در دستور کار قرار گرفته و به استان ها ابلاغ می شود و براساس آن آزمون برگزار می شود.

خدابخشی گفت: در حال حاضر قرار  است که هر ساله یک نوبت از این آزمون برگزار شود ولی اگر نیاز بیشتری وجود داشته باشد، یراساس اعلام مرکزگ اجرایی خواهد شد.

وی افزود: این آزمون بخشی از فرایند جذب این نیروهاست و  پس از گذراندن تمام مراحل، نفرات برگزیده انتخاب خواهند شد.

وی تعداد شرکت کنندگان را  ۶۲۸ نفر متشکل از ۳۵۲ خانم و ۲۷۶ آقا عنوان کرد و گفت: جمعیت و تعداد پرونده های ورودی و نوع پرونده ها، از شاخص های تعیین تعداد جذب افراد در مناطق مختلف است.

خدابخشی با بیان اینکه در حال حاضر میانجی گر رسمی در استان نداریم، افزود: تعدادی موسسه داوری در استان فعال هستند و تحت نظارت کانون موسسات داوری فعالیت می کنند.

وی هدف از برگزاری این آزمون را نظام مند کردن جذب داور و میانجی گر عنوان کرد و افزود:
موسسات داوری کمک خوبی به دادگستری بوده اند و توانسته اند برخی مشکلات مردم را خارج از فرایند غیر رسمی قضایی، رفع کنند.

وی با بیان اینکه داوری یک روش و شیوه حل اختلاف است که بر مبنای تراضی طرفین شکل می گیرد و بر این اساس مزایای بسیاری دارد، عملکرد موسسات داوری را در استان قابل دفاع دانست و گفت: استقبال مردم از موسسات داوری نیازمند شناخت هرچه بیشتر آنها از این موسسات است.

خدابخشی افزود: برنامه های آگاهی بخشی و معرفی داوری در دستور کار معاونت شورای حل اختلاف استان قرار دارد.

وی کاهش هزینه دادرسی، کوتاه شدن فرایند دادرسی و یک مرحله ای بودن رسیدگی داور را از مزایای فعالیت موسسات داوری عنوان کرد و گفت: اگر مردم از این فرایند شناخت پیدا کنند، به شرط اینکه داوران نیز در حوزه مسئولیتی خود اطلاعات مربوطه را داشته باشند و تجربه لازم را به دست بیاورند، این موسسات قطعا کمک بسیار خوبی برای دستگاه قضا هستند و رضایتمندی مردم حاصل خواهد شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی قوه قضاييه جهاد دانشگاهی شورای حل اختلاف استان موسسات داوری دستور کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۰۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۹۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از این جلسه در خصوص گزارش وضعیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی در کشور بیان کرد: اخیراً خبری با عنوان «نتایج ضعیف دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی موضوعی کیو- اس ۲۰۲۴» منتشر شده که در آن به گزارشی از جدیدترین نتایج نظام رتبه‌بندی موضوعی «کیو-اس» پرداخته شده است.

وی افزود: در این تحلیل صرفا به جنبه‌های منفی این گزارش، مبنی بر کاهش رتبه موضوعی برخی دانشگاه‌های برتر ایران در تعدادی از حوزه‌ها و رشته‌های علمی دانشگاهی اشاره شده است. این در حالی است که طبق همین گزارش، رتبه کلی همه دانشگاه‌های برتر ایران طی چهار سال گذشته به طور مستمر بهبود یافته و تنزل جایگاه دانشگاه‌های کشور تنها در رشته‌ها و حوزه‌های اشاره‌ شده است، که البته نیاز به بررسی علل و عوامل و توجه جدی دارد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: در این جلسه برخی عوامل اثرگذار بر وضعیت دانشگاه‌های ایران در نظام‌رتبه‌بندی «کیو-اس» از جمله تأثیر حوزه‌های علوم داده و هوش مصنوعی که به تازگی در این رتبه‌بندی مورد توجه قرار گرفته‌اند، سیاست‌های دانشگاه‌های رقیب در منطقه و جهان و تأثیر کاهش اقبال دانش‌آموزان به حوزه‌های علوم پایه و مهندسی بر تنزل جایگاه دانشگاه‌ها در این حوزه‌ها، و مشکلاتی که دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های زیرساختی، تأمین منابع و ارتباطات بین‌المللی با آنها مواجه هستند، مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در پایان، ضمن تأکید بر ضرورت حضور دانشگاه‌های برتر کشور در رقابت‌های بین‌المللی و بالاخص حفظ و ارتقاء جایگاه آنها در رتبه‌بندی‌های مهم، مقرر شد با توجه به اهمیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در داخل کشور در ارتقای کیفیت علمی و فرهنگی آنها و ایجاد امکان حمایت ویژه از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برتر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف شود تا بر اساس ماده ۴ سیاست‌ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در جمهوری اسلامی مصوب جلسه ۷۷۶ مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به تهیه طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور، با ملاحظه نقش تمامی بازیگران اصلی این عرصه تسهیل کند و این طرح را برای تصویب به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارسال کند.

کد خبر 6080815

دیگر خبرها

  • زمان برگزاری آزمون وکالت ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات
  • معرفی تیم داوری بازی ملوان و سپاهان
  • اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • آزمون وکالت ۱۴۰۳ کی برگزار می‌شود؟
  • معرفی موسسات ازدواج در برنامه «بیا وسط»
  • آزمون‌های آموزش و پرورش به صورت الکترونیک برگزار می‌شوند
  • آزمون وکالت ۱۴۰۳ پاییز برگزار می‌شود
  • تشریح ویژه برنامه‌های هفته معلم
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تدوین می‌شود
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود