توقف روند نزولی تورم نقطه به نقطه؟
تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۲۲۹۳
به گزارش اقتصاد آنلاین، افزایش تورم نقطهنقطه در اولین ماه زمستان در حالی ثبت شد که از تیر ماه امسال روند نزولی به خود گرفته بود و از ۴۷.۶ درصد در خرداد ماه به ۳۵.۲ درصد در آذر ماه رسیده بود.
در ۱۰ ماه ابتدای امسال، میانگین قیمت همه کالاها و خدمات ۳۰.۲ درصد افزایش یافته است که این رقم برای مدت مشابه سال گذشته برابر با ۴۲.
۵ درصد بود.
این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند
تبلیغات در خبربان
منبع: اقتصاد آنلاین
کلیدواژه: تورم کنترل تورم تورم سالانه تورم ماهانه تورم نقطه ای تورم دی ماه
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۲۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
مدیرعامل صرافی FTX: بیت کوین به عنوان شبکه پرداخت، آیندهای نخواهد داشت
کلینیک بتن ایران
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
8 موزه منتخب ایران _ از موزه جنگ تا موزه مادام توسوی ایرانی
کلبه چوبی | ۱۰ کلبه خاص و رویایی در شمال ایران
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
انجام کلیه خدمات اینستاگرام ارزان و واقعی
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
خبر هوشمند فهام
خبر بعدی:
تورم در انگلیس به بالاترین میزان در چهل سال گذشته رسید
بر اساس گزارش روز چهارشنبه دفتر آمار ملی انگلیس شاخص نرخ مشتری (CPI) از ۷ درصد در ماه مارس به ۹ درصد در ماه آوریل رسید که ۲ درصد نسبت به ماه قبل از آن افزایش نشان میدهد. این میزان بالاترین سطح از سال ۱۹۸۲ میلادی بشمار می رود.
دفتر آمار ملی انگلیس گزارش داد که حدود سه چهارم از افزایش نرم تورم، ناشی از قبوض برق و گاز بوده است. قیمت مواد غذایی، حمل و نقل و ماشین آلات نیز باعث افزایش قیمت ها و تورم شده است.
بر اساس این گزارش افزایش بی سابقه هزینههای زندگی ناشی از جنگ در اوکراین است و اقتصاد دانان پیشبینی میکنند که شاخص تورم در ماههای آینده روند فزایندهای را طی کند.
اقلامی که اصلیترین عامل افزایش تورم در ماه آوریل بودهاند از این قرار است:
• گاز طبیعی - ۹۵.۵درصد
• برق - ۵۳.۵درصد
• سوخت خودرو - ۳۱.۴درصد
• مبلمان - ۱۰.۷درصد
• رستوران ها و هتل ها - ۸درصد
• مواد غذایی و نوشیدنی های غیر الکلی - ۶.۷درصد
وزیر دارایی انگلیس دیروز با اشاره به تورم بیسابقه و افزایش هزینههای زندگی در این کشور درباره سختتر شدن اوضاع اقتصادی و فشار بر مردم طی ماههای آیند هشدار داد.
«ریشی سوناک» با ایراد سخنانی در مجلس عوام گفت: تمام نهادهای بینالمللی هشدار داده اند که تورم بیسابقه شدیدترین بحرانی محسوب می شود که جهان با آن مواجه است. بنابراین ما در مواجهه با این چالشها تنها نیستیم.
وی یادآور شد: بحران کرونا زنجیره تامین مواد غذایی را مختل کرد و حمله پوتین به اوکراین هم باعث تشدید قیمت انرژی شد. وزیر دارایی انگلیس با بیان اینکه مشکلات اقتصادی در ابعاد بینالمللی است، افزود: ما این مساله را درک میکنیم که مردم در سراسر کشور با افزایش قیمت مواد غذایی و انرژی دست و پنجه نرم میکنند.
سوناک در همین رابطه تصریح کرد که مشکلات اقتصادی ساده نیست و اوضاع در عرض چند ماه دیگر دشوار خواهد شد. وی تصریح کرد: هیچ راهکاری مشخصی برای دولت وجود ندارد و قانونی نیست که بتوان تاثیر عوامل خارجی بر اقتصاد را یک شبه ناپدید کرد.
بانک مرکزی انگلیس دو هفته پیش، با افزایش نرخ بهره بین بانکی به بالاترین سطح در ۱۳ سال گذشته، در بیانیه ای خطر رکود اقتصادی را پیش بینی کرد. رئیس بانک در اظهار نظری اعتراف کرد که در مهار تورم بیسابقه در کشور ناتوان بوده است.
«اندرو بیلی» در جلسه با نمایندگان مجلس انگلیس نسبت به افزایش «آخرالزمانی» قیمت مواد غذایی هشدار داد و گفت: ما نمیتوانیم چیزهایی مانند جنگ را پیشبینی کنیم؛ این در اختیار هیچکس نیست. درهر صورت فکر نمیکنم که میتوانستیم کاری متفاوت انجام دهیم.
یافتههای موسسه نظرسنجی «اپسوس موری» نشان میدهد که بسیاری از مردم در انگلیس سعی میکنند از وعده های غذایی خود صرف نظر، پول قرض کرده و یا کمتر بیرون بروند تا مخارج زندگی خود را تامین کنند. تعداد زیادی هم برای کاهش قبض انرژی، سیستمهای گرمایشی خود را خاموش کرده اند.
برچسبها انگلیس جنگ نرخ تورم