Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین این بررسی که بر اساس مدل سازی‌های پژوهشگران «انستیتو سنجه‌ها و ارزیابی بهداشتی» (IHME) در دانشگاه واشنگتن در سیاتل آمریکا انجام شده است، نتیجه‌گیری می‌کند که کووید-۱۹ به یک بیماری عودکننده بدل خواهد شد که نظام‌های بهداشتی و جوامع آن را کنترل خواهند کرد و دوره انجام اقدامات غیرمعمول مانند قرنطینه‌های عمومی برای کنترل سرایت کرونا به پایان خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریستوفر جی ال موری، مدیر IHME  و نویسنده این مقاله می‌گوید انتشار ویروس ادامه خواهد یافت، چرا که ایمنی ناشی از عفونت‌ با ویروس یا واکسیناسیون پس از مدتی افت می‌کند و امکان تداوم سرایت انتقال ویروس را ایجاد می‌کند. همچنین با توجه به ماهیت فصلی انتقال ویروس، کشورها باید در انتظار افزایش بالقوه انتقال کروناویروس در زمستان‌ها باشند.

اما بر اساس این مقاله، اثرات زیانبار این ویروس بر سلامت افراد کمتر خواهد بود، چرا که افراد به طور گسترده‌ای در معرض این ویروس قرار گرفته‌اند، واکسن‌های به طور مرتب روزآمده شده در برابر سویه‌های جدید ویروس در اختیار خواهند بود و افراد آسیب‌پذیر می‌دانند چگونه در امواج بعدی شیوع کرونا چطور خودشان را با زدن ماسک‌های باکیفیت و فاصله‌گیری اجتماعی حفاظت کنند.

ای مقاله می‌گوید در دوران شیوع سویه بسیار واگیر اُمیکرون راهبردها برای کنترل کووید-۱۹ باید تغییر پیدا کنند، چرا که با توجه به سرعت و شدت موج انتشار این سویه تلاش‌هایی مانند ردیابی افراد در تماس با افراد دچار عفونت عملا بی‌حاصل می‌شوند.

این بررسی پیش‌بینی می‌کند تا مارس ۲۰۲۲ (فروردین ۱۴۰۱) درصد بزرگی از جمعیت جهان دچار عفونت با سویه اُمیکرون خواهند شد. با توجه به افزایش مداوم واکسیناسیون، تزریق دوز سوم واکسن در بسیاری از کشورها و میزان‌های بالای ایمنی ناشی از عفونت برای مدتی میزان مصونیت افراد در برابر کروناویروس در جهان به بالاترین حد خود می‌رسد و در این هنگام باید برای مدتی چند هفته‌ای یا چند ماهه باید در انتظار افت سرایت ویروس در جهان بود.

پیش‌بینی این مقاله این است که از آن به بعد با  توجه به واکسن‌ها و داروهای در دسترس و دانش موجود درباره حفاظت در برابر کروناویروس کرونا به یک بیماری فصلی مانند آنفلوانزا بدل خواهد شد که جوامع از عهده کنترل آن برخواهند آمد. این مقاله اشاره می‌کند میزان تلفات ناشی از سویه جدید اُمیکرون کرونا ظاهرا در اغلب کشورها در حد تلفات ناشی از یک فصل بد آنفلوانزا در کشورهای نیمکره شمالی است.

مدیر IHME می‌گوید: «پس از موج اُمیکرون، کووید-۱۹ بازخواهد گشت، اما دیگر نه به صورت پاندمیک»

کد خبر 651725 برچسب‌ها اميكرون كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اميكرون كروناويروس ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۲۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان، این واکسن‌های جدید ویروس‌ها را با استفاده از پاسخی متفاوت به عفونت نسبت به آنچه که توسط واکسن‌های فعلی ایجاد می‌شود، هدف قرار می‌دهند.

واکسن جدید به جای آموزش به سیستم ایمنی برای ایجاد آنتی بادی برای مبارزه با یک ویروس خاص، در عوض به بدن یاد می‌دهد که پروتئین‌های RNA سیگنال‌دهنده کوچکی ایجاد کند که انتشار ویروسی مضر را متوقف می‌کند.

محققان استدلال می‌کنند که این رویکرد جدید می‌تواند توسعه واکسن فعلی را متحول کند، که در آن متخصصان واکسن‌هایی را بر اساس پیش بینی‌هایی ایجاد می‌کنند که کدام گونه‌های آنفلوانزا و کووید احتمالاً عفونی ترین هستند.

در عوض، این واکسن‌های تقویت‌کننده RNA باید در برابر همه سویه‌های یک ویروس خاص مؤثر باشند.

«رونگ های»، محقق ارشد و ویروس شناس دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «آنچه که می‌خواهم در مورد این استراتژی واکسن تأکید کنم این است که این واکسن به طور گسترده برای هر تعدادی از ویروس‌ها قابل استفاده است، به طور گسترده در برابر هر نوع ویروس مؤثر است و برای طیف گسترده‌ای از مردم بی خطر است.»

های در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «این روش می‌تواند واکسنی جهانی باشد که ما به دنبال آن بوده ایم.»

به طور سنتی، واکسن‌ها از ویروس مرده یا زنده اما تغییر یافته برای تحریک پاسخ ایمنی بدن استفاده می‌کنند. این پاسخ ایمنی به بدن می‌آموزد که چگونه میکروب را بشناسد و آنتی بادی‌هایی تولید کند که به طور خاص آن میکروب را هدف قرار داده و از بین ببرد.

به گفته محققان، واکسن جدید همچنین از یک نسخه زنده و اصلاح‌شده ویروس استفاده می‌کند، اما متکی به پاسخ ایمنی سنتی بدن که باعث ایجاد آنتی‌بادی‌ها می‌شود، نیست.

در عوض، این واکسن‌ها به بدن یاد می‌دهند که با استفاده از پروتئین‌های سیگنال‌دهنده RNA هدف، در تکثیر ویروسی دخالت کند.

محققان گزارش می‌دهند که یکی از این واکسن‌هایی که برای ویروس موشی به نام Nodamura ساخته شد، موش‌های آزمایشگاهی را حداقل به مدت ۹۰ روز از دوزهای کشنده ویروس محافظت می‌کند. ۹ روز عمر موش تقریباً معادل یک سال انسان است.

کد خبر 6081573

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال/ تشدید مجازات‌ سرقت
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • استهبان رتبه نخست را در اجرای نهضت ملی مسکن در فارس کسب کرد
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می‌شود
  • بررسی بازی‌های باقی‌مانده پرسپولیس تا پایان فصل
  • می‌توان با بررسی سطح بینایی، زوال عقل را ۱۲ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • یک خبر جدید درباره داروی معروف کاهنده قند خون
  • چرا عصر زپلین‌ها به پایان رسید؟/ بررسی فاجعه هیندنبورگ