Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر ، ابراهیم رضایی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران از طریق ارتباط تصویری در فضای مجازی با اشاره به سفر رئیس جمهور و تعدادی از وزرا به روسیه اظهار داشت: در این سفر دو روزه به دعوت رئیس جمهور روسیه در راستای گسترش تعاملات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ایران و روسیه انجام گرفت و آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور مورد احترام ویژه همه سران روسیه به ویژه ولادیمیر پوتین قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی سرمایه‌گذاری در حوزه نفت را یکی از توافقات سفر رئیس جمهور به روسیه دانست و بیان کرد: قرار شد روس‌ها به ویژه شرکت‌های نفتی بزرگ در میادین نفتی ایران سرمایه‌گذاری کنند.

رئیس‌ گروه دوستی پارلمانی روسیه و ایران با اشاره به توافق افزایش در حجم مبادلات تجاری ایران در صادرات به روسیه خاطرنشان کرد: اکنون حجم مبادلات تجاری ایران به روسیه چهار میلیارد دلار است که با توافقات انجام شده این حجم حداقل به ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صادرات در حوزه محصولات کشاورزی است تصریح کرد: توسعه صادرات محصولات کشاورزی از جمله گوجه فرنگی، خرما، محصولات جالیز ، مرکبات و دیگر تولیدات به کشور روسیه مورد توجه قرار گرفت که عمدتاً به نفع کشاورزان و تولیدکنندگان است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تبادل محصولات کشاورزی از جمله واردات محصولات مورد نیاز مانند گندم را دیگر توافقات انجام شده دانست و افزود: با توجه به اینکه ارتباط با اروپا باید از مسیر ایران عبور کند قرار شد کریدور شمال - جنوب تکمیل و راه‌اندازی شود.

رضایی کریدور شمال - جنوب را از مسیرهای مهم ترانزیت دانست و بیان کرد: ایجاد خط ریلی، توسعه راه‌های زمینی و خط دریایی از توافقات انجام شده در سفر رئیس جمهور به روسیه است.

وی توسعه زیرساخت‌ها برای افزایش صادرات محصولات کشاورزی را مورد تأکید قرار داد و افزود: بخشی از این زیرساخت‌ها توسط دولت از جمله ایجاد زیرساخت حمل و نقل و بخشی هم مانند راه‌اندازی کنسرسیوم و شرکت‌های بزرگ اقتصادی و کامیون‌های یخچالی توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

رئیس‌ گروه دوستی پارلمانی روسیه و ایران رفع موانع در صادرات محصولات ایران به روسیه را از دیگر توافقات انجام شده ذکر کرد و گفت: قرار شد موانع گمرکی در تسریع صادرات کالاها و محصولات ایرانی به روسیه برداشته شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ایران عضو ‌اتحادیه اقتصادی اوراسیا می‌شود تصریح کرد: اگر از واردات ۲۰۰ میلیارد دلاری روسیه حداقل ۱۰ درصد آن از ایران باشد تحول مهمی در حوزه اقتصاد ایجاد می‌شود.

 

عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مذاکرات انجام شده با رئیس جمهور و وزرا نفت و امور اقتصادی و دارایی افزود: در این سفر فرصتی فراهم شد تا بخشی از مطالبات مردم استان بوشهر با رئیس جمهور در میان گذاشته شود.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی و نفت، تکمیل جاده‌های اصلی و روستایی، ساخت سد دهرود دشتستان، بررسی مشکلات آبرسانی و تکمیل سدها و طرح‌های آب‌شیرین‌کن استان بوشهر را مورد تأکید رئیس جمهور و وزیران یاد شده دانست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تجارت ابراهیم رضایی سفر رئیسی به روسیه دستاورد سفر رئیسی مجلس شورای اسلامی توافقات انجام شده محصولات کشاورزی استان بوشهر رئیس جمهور سفر رئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۴۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است

به گزارش حوزه سیاست خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ابرپروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی، بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست.

رئیس جمهور نمایش همبستگی، همدلی و همراهی دو کشور و دو ملت آسیایی را از ویژگی‌های مهم‌ این پروژه دانست و تصریح کرد: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب نماد، تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

رئیسی با اشاره به تامین مالی این طرح از سوی سریلانکا و تامین و انتقال خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران، تامین آب شرب و آب کشاورزی برای 5 هزار هکتار اراضی جدید و آغاز به کار یک نیروگاه 120 مگاواتی را از دستاوردهای این پروژه برای مردم سریلانکا دانست و افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از 20 کشور جهان است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای عالی‌قدر ما از جمله شهید سلیمانی «ما می‌توانیم» را به ملت ما آموختند. دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ایران اراده کرد که پیشرفته باشد؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق یافت و دشمن ناکام ماند.

رئیسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در پیشرفت سریلانکا شریک شده و تمام تجربیات خویش را که نتیجه 45 سال مجاهدت و تلاش مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد و با صدور خدمات فنی و مهندسی در پیشرفت سریلانکا مشارکت داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشورهای آسیایی، همسایه و کشورهای مستقل خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین ما و شما و دیگر کشورهای همسو و مستقل می‌تواند آینده‌ای درخشان برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. بدانید با توکل بر خدا و اعتماد به داشته‌های بسیار خودمان می‌توانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی کنیم.

رئیسی گفت: برخی کشورهای و نظام سلطه موافق تقویت روابط ما با یکدیگر نیستند و می‌خواهند به ما القا کنند که نمی‌توانیم با تکیه بر توان داخلی پیشرفت کنیم، اما ما در عمل این نظر و القای نظام سلطه را باطل کرده‌ایم.

رئیس جمهور در پایان از همه دست‌اندرکاران اجرای این پروژه عظیم در سریلانکا، تشکر کرد.

پیش از دکتر رئیسی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار داشت: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید.

رئیس جمهور سریلانکا با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید. امروز کشورهای ما به‌عنوان کشورهای جنوب، به دنبال اثبات هویت‌های خودشان هستند و چنین پروژه‌های هویت و توانایی‌های ما را به جهانیان اثبات می‌کند.

دیگر خبرها

  • روایت رسانه‌های پاکستانی از دستاورد‌های اولین سفر رئیس جمهور به اسلام آباد
  • پیام مهم سفر رئیسی به پاکستان و سریلانکا در این مقطع
  • رابطه استراتژیک برای ارتقای امنیت مرزی
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاورد‌های اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت
  • ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است
  • رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • در دومین روز از سفر رئیس جمهور به پاکستان چه‌گذشت؟/ توسعه مبادلات اقتصادی محور سفر رئیسی
  • رئیسی: امنیت پاکستان را امنیت خود می‌دانیم
  • رئیسی: ایران امنیت پاکستان را امنیت خود می‌داند
  • در دیدار رئیسی با رئیس‌جمهور پاکستان چه گذشت؟