Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ علی محمد رجبی گفت: افرادی با عنوان پرداخت قبوض برق اقدام به راه اندازی اپلیکیشن‌های جعلی پرداخت قبض کرده و در کنار آن با توجه به فرآیند پرداخت، کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و نقشه‌های خود را اجرایی می‌کنند.

به گفته رئیس مرکز تشخیص پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا هموطنان برای پرداخت قبوض خود از درگاه‌های مطمئن بانکی و نرم افزار‌های پرداخت رسمی و شناخته شده استفاده کنند و هیچ برنامه ای را از شبکه های اجتماعی و پیامک ها دریافت نکنند و بر تلفن های همراه خود آنتی ویروس نصب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ پیامکی با مضمون پرداخت قبض برق از طرف وزارت نیرو با سرشماره عددی برای کاربران ارسال نمی شود و هموطنان بدانند که پیامک ها با عنوان نام شرکت ها، سازمان ها، اداره ها و ... برایشان ارسال می شود.

مجرمان تحت عناوین و به بهانه های مختلف ثبت در سامانه ثنا، دریافت سهمیه سوخت، پرداخت قبوض، خرید های اینترنتی و ... سعی در کلاهبرداری از هموطنان دارند، لذا کاربران باید نکات امنیتی برای استفاده از فضای مجازی را در دستور کارشان قرار دهند.

پیشتر سرهنگ پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از کلاهبرداری مجرمان از بستر سامانه ثنا قوه قضاییه خبر داده بود که در این روش با فعال شدن سامانه ابلاغیات قضایی قوه قضائیه موسوم به سامانه ثنا، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از مردم کلاهبرداری‌های زیادی را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید

ارسال کنندگان پیامک جعلی سامانه ثنا دستگیر شدند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جرایم سایبری کلاهبرداری اینترنتی سامانه ثنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۴۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وزارت کار درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، به دنبال انتشار برخی پیام‌های جعلی به صورت پیامک و شبکه‌های مجازی در ارتباط با دریافت کالابرگ الکترونیکی به اطلاع هموطنان می‌رساند هر گونه خبر رسمی در این زمینه تنها از طریق مراجع رسمیو یا سامانه پیامکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

نیت شر پشت یک پیامک | مراقب این نوع پیامک‌ها باشید

وزارت رفاه ضمن هشدار از هموطنان خواست به منظور جلوگیری از هر گونه کلاهبرداری به اخبار فاقد اعتبار در این حوزه توجهی نداشته باشند.

کد خبر 846837 برچسب‌ها وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی خبر مهم کالا برگ (کوپن)

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره فروش سوالات کنکور
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • هشدار وزارت کار درباره پیامک‌های جعلی کالابرگ
  • شگرد عجیب کلاهبرداری مرد زندانی
  • ارسال پیامک واریز اشتباهی شگرد کلاهبرداری مرد زندانی
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری
  • دام شیادان سایبری تحت عنوان فروش سوالات کنکور
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ بهانه جدید کلاهبرداران سایبری
  • کلاهبرداری قاتل برای پرداخت دیه میلیاردی | سرنوشت قاتلی که رویای آزادی در سر دارد
  • ◄ شایعه ای در مورد افزایش تبعات پرداخت نکردن جریمه های رانندگی