Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2023-09-23@22:14:53 GMT

مخترع PlayStation، متاورس را بیهوده خواند

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۴۴۲۱

مخترع PlayStation، متاورس را بیهوده خواند

باشگاه خبرنگاران جوان - کن کوتاراگی، مخترع پلی‌ استیشن در مصاحبه جدید خودش، درخصوص متاورس و هدست‌های واقعیت مجازی و افزوده مسائلی را بیان کرد. طبق این مصاحبه به نظر می‌رسد که او تحت تاثیر این فناوری قرار نگرفته است.

به گزارش بلومبرگ، این کارآفرین ۷۱ ساله در مصاحبه‌ای به بلومبرگ گفت: "بودن در دنیای واقعی بسیار مهم است، اما متاورس به حضور شبه واقعی در دنیای مجازی مربوط است و من نمی‌توانم این موضوع را درک کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا شما ترجیح می‌دهید به جای خود واقعی تان یک آواتار داشته باشید؟ متاورس اساساً هیچ تفاوتی با سایت‌های گفتگوی ناشناس ندارد. "

کوتاراگی که در سال ۱۹۹۳ کسب‌وکار بازی‌های ویدئویی گروه سونی را ایجاد کرد، اکنون به عنوان مدیر اجرایی Ascent Robotics Inc. یک استارت‌آپ هوش مصنوعی مستقر در توکیو که به تازگی ۱ میلیارد ین (۸.۷ میلیون دلار) از سونی و SBI جمع‌آوری کرده است، کار می‌کند. هدف Ascent که کوتاراگی آن را ماموریت زندگی خود توصیف می‌کند، ترکیب دنیای واقعی با فضای مجازی به شیوه‌ای یکپارچه و بدون ابزار مشابه هولوگرام‌های جنگ ستارگان است.

خیز شرکت های فناوری برای حضور در متاورس

شرکت‌های فناوری از جمله اپل، متا و واحد پلی استیشن سونی در حال افزایش سرعت توسعه هدست‌های واقعیت مجازی در میان مسابقه‌ای برای آنچه که پیش‌ بینی می‌کنند تبدیل به هدست‌های متاورس خواهد شد، هستند. اما کوتاراگی طرفدار این فناوری نیست.

کوتاراگی توضیح داد که هدست‌های واقعیت مجازی و افزوده که به متاورس مربوط هستند را دوست ندارد. او در ادامه گفت که هدست ها، کاربران را از دنیای واقعی جدا می‌کنند و من با آن‌ها موافق نیستم. هدست‌ها واقعا آزاردهنده هستند.

او در زمانی این صحبت‌ها را بیان کرده که فیسبوک با تغییر نامش به متا مسیر برای حرکت به سمت فناوری‌های متاورس را تغییر داد. مایکروسافت، سازنده ایکس باکس و رقیب سونی در سنعت بازی، این هفته با خرید اکتیویژن اعلام کرد که روی ساخت پلتفرم‌های متاورس تمرکز می‌کند.

گفتنی است که کوتاراگی تنها نام مهم و شناخته شده صنعت بازی سازی نیست که تردید‌ها و نگرانی‌هایی بابت متاورس دارد. ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که علاقه‌ای متاورس و Web۳ ندارد.

بیشتر بخوانید

متاورس، دنیای بین تکنولوژی و واقعیت / زندگی در محیط مجازی چه زمانی فرا می رسد؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: متاورس پلی استیشن 5 پلی استیشن کنسول بازی هدست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم خزعلی کیهان نمی‌خواند؟

عصر ایران؛ سروش بامداد-  خانم انسیه خزعلی معاون رییس جمهوری در امور زنان گفته است: زنان ایرانی الگوی نه شرقی نه غربی را به دنیا ارایه می کنند. الگویی که تحجر و وادادگی در آن نیست و این یعنی زن مسلمان برنامه دارد. هم در اجتماع می درخشد و هم خانواده را قوی نگاه می دارد.


به این بهانه می توان چند نکته را مطرح کرد:


۱. اگر زنان ایران واقعا چنین اند چرا چند ماه است که دولت و مجلس همت خود را صرف آن کرده اند که به ضرب جریمه و محدودیت پوشش آنان به شکل مطلوب و مورد نظر درآید؟


۲. با توجه به غیبت نیمی از جامعه در انتخابات ۱۴۰۰ و شمار قابل توجه آرای باطله معاون محترم  رییس جمهوری می‌تواند از جانب همه زنان ایران سخن بگوید؟


۳. بخشی از دختران ایرانی ازدواج نکرده و خانواده تشکیل نداده اند و شماری هم جدا شده اند. آیا توصیف مشارالیها شامل این هم وطنان هم می شود؟


۴. به جز ایشان که معاون رییس جمهوری شده اند دیگر زنان ایران چگونه می توانند در عرصه های مدیریتی بدرخشند و این درخشش با توصیه به فرزند آوری بیشتر چگونه قابل جمع است؟


۵. روزنامه کیهان در دی ۱۴۰۰ با انتقاد از کسانی که شعار"نه شرقی نه غربی" را در باره مذاکرات با روسیه و چین مطرح می کردند نوشت: در شعار «نه شرقی، نه غربی» مراد از مفاهیم غرب و شرق جهت‌های جغرافیایی نیست بلکه این شعار ناظر بر جهان دو قطبی در آن روزگار بوده است. تعبیر «آن روزگار» یعنی نه شرقی نه غربی کارکرد گذشته را ندارد. سرکار خانم خزعلی آیا کیهان را نمی خوانند یا از زبان رییس خود و دیگر مقامات نشنیده‌اند که نظم گذشته تغییر کرده و با این نگاه مانند قبل نمی‌توان شعار نه شرقی نه غربی سر داد و بعید نیست آن را از سر در وزارت خارجه هم بردارند؟


۶. ۵۰ سال قبل دکتر شریعتی با تعبیر دو گانه زن مطبخی/ زن عروسکی الگوی زن اجتماعی مسلمان را ارایه داد و پس از آن پوشش مانتو روسری هم رواج یافت. مراد او از زن مطبخی زنان سنتی و غیر اجتماعی بودند که خانه را بر بیرون ترجیح می دادند و با زن عروسکی هم به مدل تبلیغی تلویزیون آن زمان و مجله زن روز طعنه می زد. اگر مراد خانم خزعلی همین باشد که ۵۰ سال است این اتفاق افتاده است و راستی یادشان رفت طبق تبلیغات معمول بگویند بیشتر داشنجویان ما دخترند. جمله ای که هر بار در بیان اهمیت به دختران و زنان تکرار می شود.


۷. هدف از تاسیس معاونت زنان در دولت اصلاحات با مسوولیت خانم زهرا شجاعی که در دولت سازندگی مشاور بود ارتقای جایگاه زنان در مسوولیت های اجتماعی و دفاع از حقوق زنان بود و موفقیت های قابل توجهی هم حاصل آمد. در دولت احمدی نژاد که همه امور وارونه شد نام معاونت زنان را به خانواده تغییر دادند یعنی حضور در اجتماع نه و خانه و خانواده ترجیح دارد. در دولت آقای روحانی کلمه زن را برگزداندند و دیدند اگر خانواده را بردارند متهم به ضدیت به خانواده می شوند و شد زنان و خانواده و در دولت آقای رییسی هم مانده است.

 منتها خانم خزعلی در فضایی که همه می دانند چقدر تغییر کرده  سراغ مفهومی رفته که کیهان هم حکم به منسوخ شدن‌ان داده است!

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: انسیه خزعلی : اگر نفودی در فرهنگ ما صورت گرفته، باید راه نفوذ بسته شود

دیگر خبرها

  • خانم خزعلی کیهان نمی‌خواند؟
  • چگونه IP خود را به کشور دیگری تغییر دهیم؟
  • فناوری و تکنولوژی چه تاثیری بر آموزش دارد؟
  • واکنش شخصیت بحرینی به تحریم تسنیم: تحریم‌های قرون وسطایی واشنگتن بیهوده است
  • نیروهای مسلح از مولفه پیروزی دفاع مقدس بودند
  • مخترع بوکانی نشان نقره اختراعات ژنو-سوئیس را کسب کرد
  • 50 درصد اشتغال کشور به حوزه فناوری و فنی ارتباط پیدا خواهد کرد
  • سرمایه در گردش «دمو تریدینگ» اکسکوینو به 400 میلیون دلار رسید
  • دخل و خرج خودروسازان با هم نمی‌خواند
  • واقعیت مجازی چه تأثیری بر صنعت خودرو خواهد داشت؟