Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه، چین و ایران برای مقابله با آمریکا می‌توانند جبهه‌ای مستحکم را تشکیل دهند.

به گزارش مشرق، آمریکا پس از فروپاشی شوروی سابق برای چند صباحی نفس راحت کشید، اما دیری نپایید که روسیه خود را بازشناخت و پس از «گورباچف» و «یلتسین»، توانست قدرت خود را بازیابد و در صحنه بین الملل تاثیر گذار باشد.

روسیه هم اکنون به دنبال همگرایی و همفکری با دیگر کشورهایی است که اشتراکات زیادی بین آن‌ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد ائتلاف‌های منطقه‌ای می‌تواند از گسترش نفوذ آمریکا جلوگیری کند و این مهم باید در میان کشورهای منطقه‌ای که ایران، روسیه و چین حضور دارند، تقویت شود.

بیشتر بخوانید: خشم رسانه های غربی از توافقات اقتصادی ایران و روسیه

حتی چین و روسیه هم با وجود آن که به ضرورت تشکیل ائتلاف مقابل آمریکا پی برده‎اند.

برای همین است که شرق با محوریت روسیه، چین و ایران باید به سرعت برای ایجاد یک همبستگی راهبردی اقدام کنند و کشورهای همسو را نیز برای پیوستن به آن تشویق کنند.

تنش‌هایی که بر سر اوکراین آن هم با دخالت‌های مستقیم آمریکا و اروپا ایجاد شده برای فشار بیشتر به روسیه است و از سوی دیگر فشارهای آمریکا به چین در ماجرای «هنگ کنگ» و «تایوان» نیز در همین راستا انجام می‌شود تا باعث کوتاه آمدن دو قدرت بزرگ جهان در مقابل آمریکا و اروپا شود.

همگرایی کشورهای منطقه به تقویت جبهه ضد غرب می‌انجامد و تضعیف آمریکا و اروپا را به همراه خواهد داشت.

علاوه بر آن باید کشورهای منطقه تلاش کنند خود را برای یک دوره تازه آماده کنند؛ دوره‌ای که به افول کامل هژمون غرب می‌انجامد.

روند سیاست‌های جهانی سازی آمریکا بر اساس راهبرد مداخله و تسخیر از طریق جنگ نرم و سخت، ماهیت ایدئولوژی غرب را برای مردم جهان آشکار کرده و گریز از آمریکا و غرب افزایش یافته است.

انزوا و تنهایی برای آمریکا و اروپا در جهان پیش بینی می‌شود، حتی این مسئله را مقام‌های آمریکایی احساس کرده‎اند، بروز این احساس در مسئله خروج آمریکا از برجام دیده می‌شود.

«آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا در این باره گفته است «آمریکا با خروج از برجام منزوی شد»؛ این حقیقتی غیر قابل کتمان است که اتفاق افتاد.

قدر مسلم روابط مبتنی بر ائتلاف‌های کشورهایی چون ایران، روسیه، چین و دیگر کشورهای همسو، علاوه بر مسائل سیاسی، باید مسائل اقتصادی و نظامی را در نظر داشته و بر روی آن‌ها متمرکز شوند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت روسیه آمریکا آنتونی بلینکن برجام ایران چین اوکراین خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت آمریکا و اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه

نمایندگان کشورهای عضو گروه بریکس، در نشست دو روزه خود سیاست‌های کلی بریکس در نظام بین‌المللی کنونی را مورد بحث و بررسی قرار دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان ملی کشورهای عضو بریکس موسوم به "شرپاها/ سوشرپاهای" بریکس طی روزهای 3 و 4 اردیبهشت در مسکو گرد هم آمدند تا آخرین وضعیت همکاری‌ها در گروه بریکس را بررسی کنند. 

نمایندگان 10 کشور عضو بریکس در مسکو بر همبستگی بیشتر گروه بریکس و توسعه همکاری‌ها با کشورهای غیر عضو تاکید کردند.

در این نشست فرمول‌های مختلف همکاری با کشورهای غیر عضو مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

هیاتی به ریاست "مجید صمد زاده صابر" از سوی ایران در این نشست حضور یافت و مواضع کشورمان را برای سایر اعضا تشریح کرد.

این نشست دومین نشست نمایندگان ملی بریکس در سال جاری میلادی محسوب می‌شود. اعضا توافق کردند که رایزنی‌های خود را بصورت منظم ادامه دهند.

گروه بریکس شامل کشورهای ایران، برزیل، روسیه، چین، هند، آفریقای جنوبی، مصر، اتیوپی، عربستان سعودی و امارات متحده عربی است.

تاکید ایران بر حضور جدی در رویدادهای بریکستشریح برنامه کاری احمدیان در روسیه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • دریای کاسپین: اهداف استراتژیک و چالش‌های جدید برای روسیه
  • چالش آمریکا
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • نیاز ایران به تصمیم گیری های استراتژیک و سرنوشت ساز در سیاست خارجی
  • گاهی دیدارهایی با آمریکایی‌ها داریم اما...
  • نشست «دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس» برگزار می‌شود
  • ادعای رئیس‌جمهوری لهستان درباره راهبرد آتی روسیه
  • رئیس‌جمهور لهستان: روسیه در صورت پیروزی احتمالا به کشورهای دیگر حمله می‌کند