Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل بیماری همه گیر کووید-۱۹و افزایش نابرابری جهانی، امور مالی جهانی، بحران آب و هوایی، بی‌قانونی در فضای سایبری و تهدید صلح و امنیت جهانی را به عنوان پنج هشدار سال ۲۰۲۲ برشمرد.

به گزارش برنا، دبیر کل سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی گفت می‌خواهم سال ۲۰۲۲ را با به صدا درآوردن پنج هشدار آغاز کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هشدارها شامل بیماری همه گیر کووید-۱۹ و افزایش نابرابری جهانی، امور مالی جهانی، بحران آب و هوایی، بی‌قانونی در فضای سایبری، و تهدید صلح و امنیت جهانی هستند. این هشدارها نیازمند بسیج تمام کشورها است.

وی خاطرنشان کرد ویروس کرونا همچنان زندگی ها، برنامه ها و امیدها را زیر و رو می کند. قطعیت وجود ندارد. در همین حال، نابرابری ها در حال افزایش است. تورم در حال افزایش است. بحران آب و هوا، آلودگی و از دست دادن تنوع زیستی همچنان ادامه دارد. جهان با ناآرامی سیاسی و درگیری های وحشیانه مواجه است. بی اعتمادی بین قدرت های جهانی در حال افزایش است.

دبیرکل سازمان ملل افزود همه این چالش‌ها در اصل شکست‌های حکمرانی جهانی هستند، از سلامت جهانی گرفته تا فناوری دیجیتال، بسیاری از چارچوب‌های چندجانبه امروزی منسوخ شده‌اند و دیگر برای دستیابی به هدف مناسب نیستند.   گوترش اضافه کرد جهان باید در نبرد کرونا به حالت اضطراری برود. سویه اومیکرون یک هشدار دیگر است. سویه بعدی ممکن است بدتر باشد. توقف شیوع کرونا در جهان باید در راس دستور کار همه باشد.

وی ادامه داد باید با اطلاعات نادرست درباره واکسن مبارزه کرد و اقدامات بیشتری انجام شود تا جهان برای همه گیری بعدی آماده شود.

گوترش گفت که جهان باید برای اصلاح امور مالی جهانی وارد حالت اضطراری شود. کشورهای کم درآمد کمترین رشد خود را در یک نسل تجربه می کنند.

دبیر کل سازمان ملل گفت تفاوت بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در حال تبدیل شدن به یک سیستم است. این تفاوت نسخه ای برای بی ثباتی، بحران و مهاجرت اجباری است. این عدم تعادل یک مشکل نیست، بلکه یکی از ویژگی های سیستم مالی جهانی است.

​انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان ملل بسیج ویروس تورم جهان سلامت فناوری درآمد رشد مهاجرت آب و هوا دبیر کل سازمان ملل رشد سازمان ملل فناوری سازمان ملل مالی جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۵۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور

 به گزارش وبدا، این تجهیزات به طور قابل توجهی ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس را افزایش خواهد داد. اقلام اهدایی قرار است در استان‌های هرمزگان، کرمان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان توزیع شوند.

دستگاه دفیبریلاتور می‌تواند نجات بخش زندگی در هنگام ایست قلبی ناگهانی باشد. این وسیله ریتم ضربان قلب را به طور موثر پایش کرده و با ارسال شوک‌های الکتریکی عملکرد طبیعی قلب را احیا می‌کند. طراحی این دستگاه‌ها به گونه‌ای است که با حداقل آموزش پزشکی می‌توان از آن استفاده کرد و به این دلیل برای تیم‌های پاسخ به فوریت‌های پزشکی بسیار با ارزش هستند.

سید جعفر حسین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، در رابطه با اهدای این دستگاه ها، عنوان کرد: با افزایش فراهم بودن دفیبریلاتور، امدادگران و پرسنل اورژانس در استان‌های مربوطه برای ارائه مراقبت‌های مؤثر و به موقع به افراد نیازمند مجهزتر خواهند شد.

وی همچنین گفت: اهدای این تجهیزات، که به طور مشترک از سوی دفتر کمک‌های انسانی اتحادیه اروپا تامین مالی شده است، تاکیدی است بر تعهد ما نسبت به تقویت نظام سلامت و ارتقای خدمات پزشکی اورژانس برای جمعیت‌های آسیب پذیر.

گفتنی است، این پروژه در راستای ماموریت سازمان جهانی بهداشت، یعنی تضمین دسترسی همگانی به خدمات باکیفیت سلامت، به ویژه در مناطقی که با بحران‌های انسانی مواجه هستند، انجام گرفته است. هدف نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران این است که از طریق توانمندسازی نهاد‌ها و ارائه دهندگان خدمات سلامت محلی به ارتقای تاب آوری و پایداری نظام سلامت در استان‌های هدف کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • تسلیحات، واجب تر از نان شب / هزینه های تسلیحاتی جهان به 2.5 تریلیون دلار رسید / هزینه های تسلیحاتی در سطج جهانی رکورد زد
  • افزایش سرعت وزش باد در جنوب کشور
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • روز جهانی زبان انگلیسی ۱۴۰۳ + پوستر International English Language Day
  • افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید