Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از وزارت علوم، جلسه معاونین فرهنگی دانشگاه‌های برتر سراسر کشور روز چهارشنبه ۲۹ دی ماه با حضور محمد علی اسلامی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و معاونین فرهنگی دانشگاه‌های برتر سراسر کشور در باغ موزه نگارستان برگزار شد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در این جلسه گفت: در حال حاضر باید راهبردهای جدی‌تری نسبت به وضع موجود برای تعالی حوزه فرهنگی دانشگاه‌ها به‌کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار زیادی در معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم وجود دارد، افزود: اداره فعالیت‌های مجازی و آموزش‌های اساتید به دستور وزیر علوم به وظایف اداره کل فرهنگی و اجتماعی افزوده شد.

اسلامی گفت: باوجود حدود ده‌هزار انجمن علمی دانشجویی، هفت هزار کانون فرهنگی و سه هزار و پانصد نشریه دانشجویی و پنج اتحادیه بزرگ دانشجویی در کشور، متأسفانه سیاست‌گذاری‌هایی در این حوزه‌ها صورت نگرفته و از حداکثر ظرفیت‌های آنها استفاده نشده است.

وی با تاکید بر اینکه به فعالیت‌های گذشته باید آسیب‌شناسانه نگاه کرد، گفت: در طول دو سال گذشته از بودجه در نظر گرفته شده برای معاونت فرهنگی، ده درصد آن محقق شده است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه بحث ارتقای «هویت ملی و دینی» از اهمیت بالایی برخوردار است و اگر نقش‌آفرینی ملی شکل بگیرد انگیزه‌ها افزایش می‌یابد.

در بخش دوم جلسه شیوه‌نامه مدیریت فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پسا کرونا مورد بررسی قرار گرفت و اعضای حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری محمد علی اسلامی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات وزیر علوم درباره طرح پژوهانه ورتبه بندی اساتید دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار مهر محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در یک برنامه تلوزیونی درباره رتبه‌بندی اساتید دانشگاه‌ها و آخرین وضعیت طرح پژوهانه اساتید گفت: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند بایستی آیین‌نامه ارتقا اساتید مورد بازنگری قرار گیرد و به‌گونه‌ای باشد که سایر برون دادهای علمی هم در آن لحاظ شود، به بحث نیاز محور بودن و مسأله محور بودن پژوهش در آیین نامه توجه ویژه ای شده است همچنین به پژوهش‌های کارفرمایی که تقاضا محور و نیاز محور هستند نیز توجه شده است، شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال حاضر اصول حاکم بر آیین‌نامه ارتقا را مصوب کرده و به وزارتین علوم و بهداشت ابلاغ کرد ه است.

وی ادامه داد: ما اکنون درحال تدوین آیین‌نامه ارتقا براساس اصول حاکمی که مصوب شده هستیم، سپس آیین نامه را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال می کنیم و آن‌جا مصوب می‌شود، بعد از این‌که مصوب شد ملاک ارتقاء مرتبه اعضای هیات علمی قرار می‌گیرد تا قبل‌از آن آیین‌نامه ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی که الان موجود است ملاک عمل است پس در این قسمت مشکلی وجود ندارد و آنجا ضرب‌الاجلی که مشخص شده، حدود دو ماه است و بعد از دو ماه باید تکمیل و ارسال شود و ما در حال تدوین آن هستیم.

وزیر علوم افزود: در آیین‌نامه ارتقای جدید بحث تحقیقات نیاز محور، مساله محور، کارفرمایی ، و تحقیقات توسعه‌ای و کاربردی، فناور محور مدنظر قرار داده و امتیازات ویژه‌ای به این برون‌داده داده ایم و بخش آموزش را جدی دیده‌ایم چون یکی از کارکردهای اساسی دانشگاه ها آموزش است اگر آموزش خوب نداشته باشیم پژوهش خوب نیز نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: اما در خصوص طرح پژوهانه، آیین‌نامه آن آماده است منتها می‌خواستیم ابلاغ هم بکنیم، اما به دلیل اینکه در برنامه هفتم توسعه در یک حکمی آمده‌است دستورالعمل پژوهانه جامع را وزارتین علوم و بهداشت بنویسند و به تصویب هیات وزیران برسانند منتظر هستیم تا برنامه هفتم توسعه ابلاغ شود، اگر الان ابلاغ کنیم چند ماه دیگه که برنامه توسعه هفتم ابلاغ شد مجبوریم این دستورالعمل پژوهانه را در کمیسیون علمی و هوشمندسازی و در هیات دولت ارائه دهیم و امکان دارد آن‌جا بندهایی تغییر کند بنابراین برای چند ماه ابلاغ دوتا آیین نامه یه‌کم ناهماهنگی به وجود می آورد، بنابراین منتظرهستیم تا برنامه هفتم توسعه ابلاغ شود و بلافاصله دستورالعمل پژوهانه جامع را در هیات دولت مصوب کرده و عملیاتی کنیم.

کد خبر 6063997

دیگر خبرها

  • فعالیت ملک‌زاده به عنوان عضو هیئت علمی تمدید شد
  • توضیحات وزیر علوم درباره طرح پژوهانه ورتبه بندی اساتید دانشگاه‌ها
  • ملک‌زاده ماندنی شد
  • تمرکز دانش بنیان‌ها بر سواحل مکران
  • واکنش رییس دانشگاه علوم پزشکی به اخراج ۴۰ استاد: یکی فعالیت بایسته‌ای نداشت بازنشسته‌اش کردیم!
  • واکنش رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران به اخراج ۴۰ استاد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد اخراجی نداشتیم
  • رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد «اخراجی» نداشتیم
  • رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه دولت
  • آغاز فراخوان جشنواره استانی علمی، فرهنگی و هنری جوانی جمعیت