Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان با اشاره به اینکه امدادرسانی و بازگشایی مسیرها در مناطق سیل‌زده به صورت زمینی و هوایی در حال انجام است، گفت: «در حال حاضر وزش باد شدید، امکان امدادرسانی هوایی به این مناطق را مختل و با مشکل مواجه کرده است».

به گزارش برنا؛ مجید سعیدی در این خصوص افزود: «در ابتدای وقوع سیلاب در جنوب استان، بالغ بر ۲۵ هزار نفر گرفتار سیل بوده‌اند که بخش زیادی از مشکلات برطرف شده اما هم‌اکنون  حدود ۱۲ هزار نفر به دلیل مشکلات سیل گرفتار هستند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: «اقدامات امدادی و بازگشایی مسیرها به‌صورت زمینی در دست انجام است و از مجموع ۳۳۹ معبر اصلی و فرعی روستایی مسدود شده بر اثر سیل، فقط ۷۷ مسیر واقع در مناطق سخت گذر مسدود و بازگشایی آن‌ها دشوار است».

سعیدی ادامه داد: «از مجموع ۷۰ روستا که بر اثر سیل دچار قطعی آب بوده‌اند، آب ۱۶ روستا هنوز قطع است و اقدامات لازم برای وصل آب آن‌ها در دست پیگیری قرار دارد».

وی به قطع برق در و روستای سیل زده جنوب کرمان نیز اشاره کرد و گفت: «در ابتدای وقوع سیل در این منطقه بالغ بر ۲۵ هزار نفر گرفتار سیل بوده‌اند که بخش زیادی از این مشکل برطرف شده و در حال حاضر حدود ۱۲ هزار نفر به مشکلات سیل گرفتار هستند».

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان بیان کرد: «رفع گل و لای و آبگرفتگی منازل توسط گروه‌های جهادی در حال انجام است».

وی گفت: «با استقرار دو آشپرخانه بزرگ و مجهز در مناطق سیل‌زده، تاکنون ۴۰ هزار پرس غذای گرم در بین مردم سیل زده توزیع شده است».

سعیدی به توزیع ۳۰۰ تن اقلام معیشتی از سوی هلال‌احمر در مناطق سیل زده نیز اشاره کرد و ادامه داد: «۷۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین نیز به منظور تسریع در بازگشایی مسیرها و امدادرسانی به روستاهای سیل زده در حال فعالیت هستند».

وی اظهار کرد: «شناسایی میزان دام‌های تلف شده و جایگزینی آنها، تامین دارو و واکسیناسیون مورد نیاز برای دام‌های موجود، ترمیم اضطراری سیل بندها و شناسایی زیرساخت‌های آسیب دیده بخش کشاورزی مصوب شده است».

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیل مشکلات برق استان کرمان دارو واکسیناسیون بخش کشاورزی سیلاب مجید سعیدی وزش شدید باد مدیرکل مدیریت بحران استان کرمان هزار نفر سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به ۲۴۵ فرد گرفتار در سیلاب استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت:در شبانه روز گذشته عوامل بحران و گروه‌های جمعیت هلال احمر به ۲۴۵ فرد و ۱۵ خودرو گرفتار در سیلاب امداد رسانی کردند و در این مدت خسارت جانی گزارش نشده است.
منصورشیشه فروش، همچنین به تخلیه آب از بیش از ۷۰ واحد مسکونی در شمال و شرق اصفهان به همت عوامل خدمات شهری و آتش نشانان با استفاده از پمپ‌های شرکت آب و فاضلاب اشاره کرد وافزود: بر اثر بارش شدید باران خسارت‌هایی نیز به معابر و واحد‌های مسکونی در مناطق شهری و روستایی نطنز، اردستان، زواره، آران و بیدگل، کاشان و نایین وارد شده است.
وی گفت: بارش‌های رگباری باران و تگرگ در مناطق شمال و شمال شرق استان از جمله شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل، خور و بیابانک، نایین، شهرضا، گلپایگان، میمه و شاهین شهر، اردستان و نطنز باعث فعال شدن رودخانه‌های فصلی و بروز سیلاب و روان آب در جاده‌های مواصلاتی شهری و روستایی و نیز آبگرفتگی معابر و تعدادی از منازل مسکونی شده است.
منصور شیشه فروش افزود: دراین مدت در ایستگاه اردستان بین ۲۰ تا ۲۷ میلی متر، در بادرود ۱۷ میلیمتر و در حسین آباد آران و بیدگل بیش از ۶۰ میلی متر بارش باران گزارش شده است.
وی ادامه داد: به دنبال شدت بارش‌های رگباری و سیل آسادر ۲۴ ساعت گذشته ۲۷۰ گروه امدادی شامل عوامل مدیریت بحران در شهرداری ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌ها و همچنین دستگاه‌های اجرایی همچون راهداری، پلیس راه، هلال احمر، واحدآتش نشانی، آب و فاضلاب و خدمات شهری در مناطق مختلف استان مستقر شدند.
منصور شیشه فروش با بیان اینکه در این مدت همچنین برخورد صاعقه منجر به جراحت سطحی دو نفر از عشایر در کوه «محمد نوجوان» جرقویه و اعزام آن‌ها به مرکز درمانی شده است، گفت: نشست پل در روستای حیدرآباد جرقویه و قطعی برق تعدادی از روستا‌های میمه از حوادثی بود که در ۲۴ ساعت گذشته در پی بارش باران در استان رخ داده است.
شیشه فروش ادامه داد: هم اکنون همه راه‌های استان باز است و فقط گردنه زنجیرگاه جاده چوپانان در جاده نایین به علت شدت بارش توسط پلیس راه مسدود اعلام شده که مسیر چوپانان، اردکان و نایین به عنوان مسیر جایگزین اعلام شده است.
بر اساس پیش بینی هواشناسی اصفهان، بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت.
بارش‌های فروردین امسال به بیش از ۶ هزار هکتار مزارع اصفهان خسارت وارد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۴ شهرستان خراسان جنوبی، گرفتار سیلاب
  • امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۴ شهرستان گرفتار در سیلاب
  • امدادرسانی هلال احمر خراسان جنوبی در ۴ شهرستان گرفتار در سیلاب
  • امدادرسانی هلال احمر خراسان جنوبی در 4 شهرستان گرفتار در سیلاب
  • امدادرسانی هوایی به مناطق سیلزده قصرقند تداوم دارد
  • امداد رسانی به ۲۴۵ فرد گرفتار در سیلاب استان اصفهان
  • امدادرسانی به ۲۴۵ فرد گرفتار در سیلاب اصفهان
  • بارش شدید باران در این شهر سیل راه انداخت
  • محور هراز بازگشایی شد
  • پرواز بالگرد اورژانس کردستان برای امدادرسانی