Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-19@04:16:15 GMT

بازگشت با «برکت» ۶۲۵۰ خانواده به روستا

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۶۸۰۱

بازگشت با «برکت» ۶۲۵۰ خانواده به روستا

اجرای پویش «به روستا برمی‌گردیم» بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام باعث بازگشت بیش از ۶ هزار خانواده به روستا‌ها شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل بنیاد برکت ضمن اعلام این خبر افزود: از تیرماه سال جاری تاکنون و با اجرای پویش ملی «به روستا برمی‌گردیم» ۶ هزار و ۲۵۰ خانواده از شهر‌ها به روستا‌های خود بازگشته و مشغول کار و زندگی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد ترکمانه اظهار داشت: بنیاد برکت با راه‌اندازی ۶ هزار و ۲۵۰ طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در قالب پویش ملی «به روستا برمی‌گردیم» مهاجرت معکوس را رقم زده و باعث بازگشت این تعداد خانواده به روستا‌های خود شده است.

وی حجم کل سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی این تعداد طرح را ۶ هزار و ۷۸۵ میلیارد ریال اعلام و تاکید کرد: بهره‌برداری از این ۶ هزار و ۲۵۰ طرح اشتغال‌زایی ایجاد فرصت‌های کسب و کار برای ۱۹ هزار نفر را به شکل مستقیم و غیرمستقیم در روستا‌های محروم سراسر کشور به دنبال داشته است.

مدیرعامل بنیاد برکت پیش‌بینی کرد که تا پایان سال جاری ۶ هزار و ۵۰۰ خانواده در قالب پویش «به روستا برمی‌گردیم» به روستا‌های خود بازگردند.

ترکمانه خاطرنشان کرد: اکثر این خانواده‌ها از روستا‌های مرزی مهاجرت کرده و در حاشیه شهر‌های بزرگ ساکن شده بودند.

وی با تاکید بر ادامه اجرای پویش «به روستا برمی‌گردیم» در سال ۱۴۰۱ گفت: امیدواریم سال آینده و با اجرای این پویش، شرایط برای بازگشت ۲۰ هزار خانواده از شهر‌ها به روستا‌ها فراهم شود.

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: مهاجرت روستاییان به حاشیه شهر‌های بزرگ تبعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی زیادی را به دنبال دارد و بسیاری از این افراد با شروع ویروس کرونا همان مشاغل موقت و فصلی خود را نیز از دست داده‌اند.

هدف بنیاد برکت از اجرای پویش ملی «به روستا برمی‌گردیم» کمک به این افراد برای بازگشت به روستاهایشان است.

ترکمانه خاطرنشان کرد: افرادی که به‌دلیل بیکاری و مشکلات اقتصادی از روستا‌های خود به شهر‌ها مراجعه کرده‌اند، می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن برکت به آدرس app.barkat.ir در پویش «به روستا برمی‌گردیم» ثبت نام کنند. بنیاد برکت به آن‌ها کمک می‌کند تا در روستای مبدأ خود صاحب کسب و کار مطمئن شوند.

وی ادامه داد: این افراد حتی می‌توانند در اپلیکیشن برکت، روستایی را که علاقه‌مند هستند در آن زندگی کنند و رسته شغلی مورد نظر خود مانند کشاورزی، دامداری و صنایع‌دستی را انتخاب نمایند و به صورت آنلاین و شفاف، میزان پیشرفت طرح و مراحل محقق شدن آن را رصد و دنبال کنند.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، خدمات فنی، پرورش دام سبک، باغ‌داری، تولید کیف، کفش و پوشاک و پرورش محصولات گلخانه‌ای بیشترین رسته‌های شغلی درخواستی از سوی شرکت‌کنندگان در پویش «به روستا برمی‌گردیم» است.

ترکمانه در پایان تاکید کرد: بنیاد برکت تا پایان سال جاری فرآیند بهره‌برداری از ۸۰ هزار طرح اجتماع‌محور با ظرفیت اشتغال ۲۴۰ هزار نفر را در مناطق محروم و روستایی کشور به‌طور کامل محقق می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنیاد برکت به روستا برمی گردیم ستاد اجرایی فرمان امام مدیرعامل بنیاد برکت روستا برمی گردیم روستا های خود روستا ها اجرای پویش ۶ هزار شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان در البرز احداث می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدی بعدازظهر پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز برگزار شد، گفت: بنیاد مسکن نخستین نهادی بود که ۹ روز پس از روی کار آمدن نظام جمهوری اسلامی ایران به فرمان تاریخی امام راحل تأسیس شد و عمده کار آن در حوزه مسکن محرومان و حساب ۱۰۰ بود.

وی افزود: به مرور زمان با توجه به موفقیت‌های بنیاد مسکن، فعالیت‌های عدیده ای را در دستورکار خود قرار داد که بازسازی واحدهای آسیب دیده از جمله آنهاست. در سال ۱۳۸۴ پس از زلزله بم طرحی تحت عنوان مقاوم سازی یا احداث مسکن‌های روستایی کلید خورد. حدود ۵ هزار و ۸۰۰ واحد مسکن روستایی در کشور وجود دارد که بنیاد مسکن ۶۰ درصد آنها را مقاوم سازی کرده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز با بیان اینکه برنامه ریزی های لازم انجام شده که تا افق ۱۴۰۷ این آمار را به ۷۵ درصد برسانیم و تا پایان سال ۱۴۱۰ صددرصد مسکن‌های روستایی مقاوم سازی شده باشند، عنوان کرد: بیش از ۵۷ هزار روستا در سطح کشور وجود دارد که از این تعداد حدود ۳۸ هزار روستا دارای بیش از ۲۰ خانوار هستند.

محمدی با اشاره به تهیه و تدوین سند توسعه یا مطالعه طرح هادی در حدود ۹۷ درصد روستاهای کشور مطرح کرد: طرح هادی یک سند توسعه برای افق ۱۰ ساله است که هرگونه بارگذاری ساخت و ساز، توسعه و فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی متناسب با شرایط کالبد و بافت روستاها با توجه به نرخ رشد جمعیت در آن تدوین شده است.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۲۶۲ روستای بالای ۲۰ خانوار در سطح استان البرز وجود دارد که در این میان رسماً ۲۵۰ نقطه آبادی داریم که قابلیت تهیه طرح هادی داشتند. از این تعداد طرح هادی در ۲۴۷ روستا اجرا و در حدود ۱۸۹ روستا بازنگری شده است؛ در این راستا ۱۴۵ روستا حداقل یک بار بازنگری شده و ۳۸ روستا در مرحله دوم و ۶ روستا نیز در دوره سوم قرار دارند.

تأمین اعتبار برای بازنگری طرح هادی در ۳۲ روستا

محمدی با اشاره به اینکه امسال ۴۹ روستا در این استان نیاز به بازنگری دارند که برای ۳۲ روستا تأمین اعتبار شده است، بیان کرد: یکی از الزامات و نیازها برای بازنگری طرح هادی، تأمین فضاهای خدماتی، سرانه‌ها و نیازهای توسعه آتی روستاهاست. بخشی از تقاضاهای مردم برای الحاق، تغییر کاربری، اصلاح معابر و ضوابط ساخت و ساز و … نیز مانده بود که به روز شد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز از اجرای حداقل یک فاز از طرح هادی در بالغ بر ۲۱۱ روستای استان یعنی ۸۹ درصد روستاهای البرز خبر داد و عنوان کرد: در این راستا عملیات اجرایی حدود ۶۱۹ پروژه در سطح روستاهای استان انجام شده است. سال گذشته منابع اعتباری اختصاص یافته به روستاها حدود ۲۸۹ میلیارد تومان بود که عملیاتی شد.

وی نهضت ملی مسکن و مسکن مهر را دیگر فعالیت‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز دانست و مطرح کرد: البرز ۱۰۰ درصد تکالیف خود را در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر در زمینه مسکن مهر از جمله آماده سازی، فروش اقساطی و بهره برداری از پروژه‌ها انجام داده است. حدود ۶۰ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در البرز داریم که تاکنون ۳۲ هزار واحد مقاوم سازی شده‌اند.

محمدی از راه اندازی سامانه نظام فنی روستایی خبر داد و بیان کرد: هرگونه ساخت و ساز و صدور جواز واحدهای مسکونی روستایی از مراحل تهیه نقشه و استعلام تا زمان ساخت و بهره برداری با نظارت ناظران این حوزه انجام می‌شود. در سطح روستاهای البرز زمین موردنیاز برای احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی احصا شده که پس از تأیید شورای برنامه ریزی استان عملیات اجرایی آغاز می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز با بیان اینکه پروژه متمرکزی در قالب طرح نهضت ملی مسکن با ظرفیت ۱۶۰ واحد در چهارباغ آغاز شده است، عنوان کرد: برنامه ریزی های لازم در حال انجام است تا بر اساس تفاهم نامه فی مابین بنیاد مسکن و وزارت راه و شهرسازی، حدود یک هزار و ۸۰۰ واحد مسکن محرومان در سطح شهرها و روستاهای البرز پس از تأمین زمین احداث شود.

کد خبر 6082075

دیگر خبرها

  • ۱۸۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان در البرز احداث می‌شود
  • سهم یک چهارمی ساخت خانه‌های روستایی در طرح نهضت ملی مسکن مازندران
  • امیدواری پدیده بارسلونا: بالاخره برمی‌گردیم
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند
  • بازگشت پویش دوشنبه‌های ورزشی کارگران به کارخانه‌ها
  • تحقق ۸۷ درصدی تعهدات نهضت ملی مسکن در روستا‌های لرستان
  • اجرای ۵ طرح اشتغالزایی خُرد در کاشان به همت بنیاد برکت
  • استفاده از ظرفیت های مردمی در پروژه های اشتغال زایی با همت بنیاد برکت در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • بهره برداری از ۵ طرح اشتغالزایی خرد در شهرستان کاشان با حمایت بنیاد برکت
  • بهره برداری از ۵ طرح اشتغالزایی خرد در شهرستان کاشان