Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران از تصمیم ستاد ملی کرونا برای واکسیناسیون کودکان ۹ تا ۱۲ سال خبر داد و گفت: متاسفانه در ورودی های استان تهران همانند فرودگاه امام در تست هایی که به شکل رندم انجام شده مشاهده کردیم که مسافرانی که گواهی منفی داشتند، تست PCR شان مثبت بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن منصوری استاندار تهران امروز در پایان جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران، گفت: استان با جمعیت حدود ۱۴ میلیونی و تعداد زیادی اتباع بیگانه از تراکم بالایی برخوردار است به شکلی که جمعیت ۱۸ درصدی در مساحتی کمتر از یک درصد ساکن شده، لذا به لحاظ سرانه ها با کاستی هایی مواجه است که جبران آنها همت مضاعف و کار جهادی می طلبد که دوستان پیگیر آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در جلسه صبح امروز شنبه ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور رئیس جمهور برگزار شد تصمیم بر این شد که واکسیناسیون کودکان از کف ۱۲ سال پایین تر آورده شود و کودکان بین ۹ تا ۱۲ سال نیز واکسیناسیون شان انجام شود. جمع بندی انجام واکسیناسیون برای کودکان بین ۹ تا ۱۲ سال بر اساس تجربه کشورهای مختلف مرور مطالعات و نهایتا تصمیمی بر اساس مبانی علمی بوده است. این واکسیناسیون به صورت داوطلبانه و با رضایت والدین انجام خواهد شد که نوع واکسن و نوبت تزریق آن توسط کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا و وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.

استاندار تهران تاکید کرد: علی رغم اصرار و کار خوب رسانه ای که انجام شده استقبال از تزریق دز سوم آنطور که شایسته است صورت نگرفته، انتظار می رود همه شهروندان برای تزریق دز سوم به مراکز مراجعه کنند. کشورهایی که در این زمینه موفق عمل کردند گام موثری در جهت کنترل بیماری داشتند. بی تردید باید در تزریق دز سوم به سطح تزریق دز اول و دوم که در حال حاضر فاصله زیادی دارد برسیم. در این زمینه رسانه ها نیز باید ترغیب شهروندان را در دستور کار خود قرار دهند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع کنترل مرزها اشاره کرد و افزود: متاسفانه در ورودی های استان تهران همانند فرودگاه امام در تست هایی که به شکل رندم انجام شده مشاهده کردیم که مسافرانی که گواهی PCR منفی داشتند تست PCR شان مثبت بوده، لذا مشخص است این گواهی ها از اعتبار لازم برخوردا نیست. لذا وزارت بهداشت به کمک هلال احمر نسبت به تشدید مراقبت ها اقدام کند.

وی در خصوص بازگشایی مدارس نیز گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا دستور رئیس جمهور و تصمیم جلسه مشترک وزرای کشور، علوم و وزارت آموزش و پرورش، کلاس های مدارس با رعایت پروتکل ها باید به صورت حداکثری بازگشایی شود. قطعا سلامت دانش آموزان خط قرمز است اما نباید به بهانه های مختلف بازگشایی ها به تاخیر بیفتد که موجب افت تحصیلی دانش آموزان خواهد شد. در این زمینه با عقب افتادگی نسبت به سایر استان ها در تهران مواجه هستیم. لذا مدارس و دانشگاه ها در سطح همه شهرستان های استان تهران باید به صورت حداکثری بازگشایی شود تا به متوسط کشوری برسیم.

وی تاکید کرد: در مورد زیرساخت های حوزه بهداشت و درمان باید موضوع تامین منابع مالی پیگیری شود. در سطح شهرستان ها مشکل تامین زمین وجود ندارد و فرمانداران می توانند به صورت گام به گام برای تامین زمین در جهت تامین زیرساخت ها اقدام و در این راستا تلاش خواهیم کرد بخشی از این موارد را از طریق سفر ریاست جمهوری نیز دنبال کنیم.

وی ادامه داد: باید بهره برداری پروژه ها و کارهایی پیشرفت فیزیکی بالایی دارند در سریعترین زمان ممکن دنبال شوند. همانند بیمارستان ملارد که تقریبا تکمیل است و باید به فوریت به بهره برداری برسد.
 

انتهای پیام/



 

منبع: دانا

کلیدواژه: مقابله با کرونا استان تهران تزریق دز ۱۲ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۸۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد

        به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش از ۵۲۱ هزار دز واکسن فلج اطفال از این تعداد برای جمعیت ایرانی و مابقی برای جمعیت اتباع غیر ایرانی انجام شده است.   دکتر زهرا نهبندانی با بیان اینکه پارسال هیچ مورد مثبت بیماری فلج اطفال در خراسان رضوی ثبت و گزارش نشده است، ادامه داد: واکسیناسیون فلج اطفال برای کلیه نوزادان در بدو تولد، ۲ ماهگی، چهار ماهگی، ۶ ماهگی، ۱۸ ماهگی و ۶ سالگی انجام می‌شود.   مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: واکسیناسیون فلج اطفال در مبادی ورودی مرزی زمینی و هوایی جهت اتباع خارجی کشورهای دارای موارد مثبت فلج اطفال، اجرای برنامه تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در حاشیه شهر، مناطق پرخطر از نظر فلج اطفال و مراکزی که جمعیتهای مهاجرین و اتباع سکونت دارند از جمله برنامه‌های این دانشگاه در راستای ریشه کنی فلج اطفال به شمار می رود.   نهبندانی افزود: همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۱۵ هزار و ۱۶۳ دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی ارائه شده است که از این تعداد ۱۳ هزار و ۴۷۹ دز برای جمعیت ایرانی و مابقی برای اتباع غیرایرانی خورانده و تزریق شده است.   شناسایی ۲ مورد مشکوک به فلج اطفال   مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲ مورد مشکوک به فلج اطفال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی شده که هنوز نتیجه قطعی آن اعلام نشده است.   نهبندانی با اشاره به اهمیت برنامه‌ جهانی‌ ریشه‌ کنی‌ فلج‌ اطفال‌ و حفظ‌ دستاوردهای‌ آن‌ افزود: واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال امسال‏ در ۲ نوبت شامل نوبت نخست از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه و نوبت دوم از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ماه اجرا می‌شود.   مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هرچند تلاش‌ها برای‌ تحقق‌ اهداف‌ برنامه‌ ریشه کنی فلج اطفال در ۲ کشور همسایه و بومی‌ افغانستان و پاکستان‌ همچنان‌ تداوم‌ دارد، اما افزایش‌ تردد به‌ داخل‌ کشور به‌ دنبال‌ تحولات‌ سیاسی‌ کشورهای‌ همسایه‌ و همچنین‌ پوشش‌ پایین‌ واکسیناسیون‌ جاری‌ و تکمیلی‌ در برخی‌ مناطق‌ این‌ ۲ کشور، نشان‌ دهنده‌ خطر بالای‌ ورود ویروس‌ به‌ کشورمان‌ است.   نهبندانی با بیان اینکه تداوم‌ وضعیت‌ عاری‌ از فلج‌ اطفال‌ در سالهای‌ اخیر نشان از تلاش کارکنان بهداشتی برای دستیابی به‌ پوشش‌ بالای‌ واکسیناسیون‌ و عملیات‌ ایمن‌ سازی‌ تکمیلی‌ سالیانه‌ است‌، ادامه داد: بر اساس‌ توصیه‌های‌ سازمان‌ جهانی‌ بهداشت‌، برای‌ حفظ‌ این‌ دستاورد بزرگ‌ و به‌ حداقل‌ رساندن‌ خطر ورود و چرخش‌ مجدد ویروس‌ فلج‌ اطفال‌، لازم‌ است‌ عملیات‌ ایمن‌ سازی‌ تکمیلی‌ سالانه‌ انجام‌ شود.   او گفت: در این برنامه کلیه‌ مهاجران‌ خارجی‌ که‌ در اردوگاه‌ها و یا خارج‌ از اردوگاه‌های خراسان رضوی اقامت‌ دارند، خانوارهای‌ ساکن‌ در محل‌ تجمع‌ مهاجران‌ خارجی‌، کلیه‌ مناطق‌ زیر پوشش‌ تیم‌ های‌ سیار، کلیه‌ کودکان‌ زیر پنج سالی‌ که‌ احتمالاً همراه‌ مادران‌ خود در زندان‌ها اقامت‌ دارند و همچنین کلیه‌ نقاطی که‌ پوشش‌ نوبت سوم فلج اطفال آنها کمتر از ٩٥ درصد است، زیر پوشش واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال قرار می‌گیرند.  

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • واکسیناسیون ۲.۵ میلیون راس دام سبک علیه بیماری آبله
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل/ فعلا الزامی به تزریق همگانی نیست
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد