Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی بیان مطالب غیر موثق و انتساب آن به دین را موجب خوراک‌دهی رسانه‌ای به شبکه‌های معاند با مکتب و مذهب دانست.

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در دیدار اساتید گروه معارف دانشگاه‌های مشهد که در حرم مطهر رضوی انجام شد، با بیان اینکه دعوت مردم به دین باید با علم، آگاهی، مطالعه، بصیرت و بیان مطالب از منابع موثق همراه باشد؛ بسیاری از انحرافات را نتیجه معرفی نامناسب دین خواند و اظهار کرد: امروز بد معرفی کردن دین موجب بیشترین آسیب به دین شده است، متأسفانه نظارتی در عرصه تبلیغ دین وجود ندارد و برخی با بیان مطالب موهون به نام دین، بیشترین آسیب را به دین می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نسبت دادن مطالب غیر موثق به دین را موجب خدشه به دین‌داری مردم دانست و ابراز کرد: از یک‌سو بیان مطالبی که موجب وهن دین است و از سوی دیگر تنها به احساسات و شور توجه کردن بدون در نظر گرفتن منطق قرآنی و عقلانیت؛ دو گرفتاری است که امروز با آن روبه‌رو هستیم. شعائر و شور، بسیار لازم و خوب است اما در کنارش باید به عمق‌بخشی معرفتی نیز توجه شود.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه مطالب غیر موثق در خصوص دین، خوراک رسانه‌ای برای شبکه‌ها و جریان‌های معاند با مکتب و مذهب را فراهم می‌کند و چهره‌ ناصحیحی از اسلام نشان می‌دهد، تصریح کرد: هزینه کرد از دین و مقدسات برای پوشاندن اشتباهات و خطاها موجب ضربه به اعتقادات دینی مردم است، هیچ‌گاه امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری در سخنان خود از مقدسات و دین هزینه نکردند و تنها از خدا برای مردم سخن گفتند، این سلوک یک الگو و معیار برای همه متدینین است.
وی در ادامه با بیان اینکه حضرت رضا(ع) عالم آل محمد(ص) هستند، گفت: چه خوب است دانشگاهیان با استعانت به حضرت رضا(ع) از عنایات عالم آل محمد(ص) برای رفع گره‌های علمی خود بهره‌مند شوند و لذا برای این منظور، باید فضاهایی را برای برگزاری جلسات علمی دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها در این مکان مقدس فراهم کنیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی همچنین با استقبال از پیشنهاد ارائه‌شده توسط یکی از اساتید در خصوص ایجاد دفتر ارتباط آستان قدس با دانشگاه‎ها، به رویکردهای فرهنگی آستان قدس رضوی اشاره و با تأکید بر اینکه موضوعات فرهنگی اولویت این آستان مقدس است، تصریح کرد: هیچ‌یک از برنامه‌های فرهنگی آستان قدس را تعطیل نکرده‌ایم، البته ممکن است با توجه به شرایط در برخی از برنامه‌ها تعدیل صورت گرفته باشد که منحصر به حوزه‌های فرهنگی نیز نبوده و در تمام بخش‌های آستان قدس اعمال شده است.
وی در بخش پایانی سخنان خود بر اهمیت توسعه نذر فرهنگی اشاره و عنوان کرد: نذرها در جامعه عموماً معطوف به اطعام است، باید تلاش کرد تا سنت نذر فرهنگی در جامعه رواج پیدا کند تا در کنار گسترانیدن سفره‌های احسان و اطعام، خیران در حوزه نذورات فرهنگی همچون نذر کتاب نیز وارد شوند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی گفت: تحقق زیارت متعالی شعار محوری آستان قدس رضوی است و این مهم با بالا بردن فرهنگ دینی مردم محقق می‌شود.
در ابتدای این دیدار تعدادی از اساتید گروه‎های معارف و اعضای هیئت‌ علمی دانشگاه‌های فردوسی، علوم پزشکی، آزاد اسلامی و فرهنگیان حدود دو ساعت به بیان مطالب، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند. انتهای پیام منبع: آستان نیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معارف اسلامی شبکه های معاند آستان قدس رضوی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است/ باید برای هر تدبیر شهری، پیوست فرهنگی تعریف کنید

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با شهرداران کلانشهرهای کشور که ظهر پنجشنبه با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، محمدرضا قلندر شریف شهردار مشهد و مدیران شهری کلانشهرها برگزار شد، اظهار کرد: عنوان مدیریت شهری، عنوان جامعی است که غیر از مدیریت خدمات شهری، مدیریت اجتماعی، سیاسی و بالاتر از همه فرهنگی شهر را هم دربر می‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: برادران، وقتی بنا باشد شهر مدیریت شود، اگر مسائل فرهنگی زیر سوال برود و موردتوجه نباشد، اداره شهر در سایر شئون هم فایده‌ای نخواهد داشت. در حقیقت، مقدمه اداره فرهنگی شهر به این است که مردم خادمانشان را بشناسند و به این خدمات احترام بگذارند.

مدیریت شهری، در صدر ارتباط مستقیم با مردم

وی ضمن واکاوی ابعاد ارتباط گسترده مردم با شهرداری در کلانشهرهای کشور خاطرنشان کرد: در هر شهر از ایران اسلامی، مردم به قدری که از خدمات شهرداری‌ها برخوردار هستند، از خدمات هیچ اداره و سازمانی استفاده نمی‌کنند. آن آقا یا خانم هموطنی که صبح از خانه بیرون می‌آید، از همان لحظه اول پا به فضایی می‌گذارد که آسفالتش فراهم شده، اتوبوس و تاکسی برای رفت و آمدش آماده شده، زباله از معابرش جمع آوری شده و فضای سبزش، همه کس را مروّح می‌کند.

علم الهدی با بیان اینکه منظور از پیوست فرهنگی در خدمات شهری، ترویج فرهنگ دینی در جامعه است، تصریح کرد: مهم‌ترین علتی که باعث بروز این نارضایتی‌ها می‌شود، نبود پیوست فرهنگی در کنار خدمات شهری است. مقصود بنده این است که بستری از خدمات فرهنگی تعریف شود تا به همراه خدمات اجتماعی و شهری، مردم از آن استفاده کنند تا شهرداری منحصر در یک جریان خدماتی محض نشود.

فرهنگ دینی، گره گشای چالش‌های امروز کشور

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی تأکید کرد: در دین ما تأکید شده حتی اگر کسی یک لیوان آب به دست برادر دینی خود داد، بر او فرض است که از برادرش تشکر کند. اینجاست که می‌گوئیم باید پیوست فرهنگی مبتنی بر ترویج فرهنگ دینی در جامعه باشد تا مردم به یاد بیاورند این خدمات از طرف دلسوزترین برادرانشان در مدیریت شهری به آنها عرضه می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت بهره گیری از فرصت دهه کرامت برای ترویج فرهنگ دینی در کلانشهرها گفت: در این کشور، چالش‌های بسیاری وجود دارد که ریشه واحد همه آنها در عرصه فرهنگ است. در یک قلم، همین موضوع ازدواج جوانان را ببینید. اینکه سن ازدواج بالا رفته، عمده ریشه آن در فرهنگی است که در جامعه شکل گرفته و براساس آن، جوانان تا زمانی که به استطاعت مالی یک مرد خانواده دار و کامل نرسند، ازدواج نمی‌کنند. اینجاست که بازهم پیوست فرهنگ دینی می‌تواند گره گشا باشد و مدیریت شهری هم در این عرصه‌ها وظایفی برعهده دارد.

تسهیل زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد

علم الهدی با اشاره به ضرورت میدان‌داری مدیریت شهری مشهد در تسهیل امر زیارت اظهار کرد: مشکل عمده ما در مشهد مربوط به آن دسته از زائرانی است که عشق زیارت علی ابن موسی الرضا (ع) را در دل دارند و به شهر امام رضا (ع) می آیند اما توان مالی برای اقامت چندروزه در یک منزلگاه اعم از هتل، مهمانسرا یا مسافرخانه را ندارند. اینجاست که تأکید ما به شهرداری مشهد متمرکز بر ایجاد زائرسراهای ارزان قیمت است تا این برادران و خواهران عزیز ما به دلیل مشکل مالی از توفیق زیارت محروم نمانند.

دیگر خبرها

  • کتابخانه سیار و تلفنی آستان قدس رضوی؛ امیدبخش کتابدوستان کشور
  • علم الهدی ریشه بالا رفتن سن ازدواج را پیدا کرد
  • علم الهدی: اینکه سن ازدواج بالا رفته، ریشه آن فرهنگی است
  • علم الهدی : اینکه سن ازدواج بالا رفته، ریشه آن فرهنگی است
  • علم الهدی : در هر شهر ایران، مردم به قدری که از خدمات شهرداری ها برخوردار هستند، از خدمات هیچ اداره و سازمانی استفاده نمی‌کنند
  • تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است/ باید برای هر تدبیر شهری، پیوست فرهنگی تعریف کنید
  • تسهیل امر زیارت تکلیف مدیریت شهری در مشهد است
  • توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در سه محور اشتغال، مسکن و فرهنگی
  • دو خبر فرهنگی از آران و بیدگل
  • صادرات ۵۰ تن خوراک ماهی از طریق مرز لطف آباد به ازبکستان