Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@17:43:39 GMT

تقویت مدارس دولتی استان همدان در دستور کار

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۰۰۵۷۶

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود نقوی شنبه در دیدار با معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالحسین (ع) و مسئولان بسیج فرهنگیان و دانش‌آموزی استان همدان با بیان اینکه سرعت رشد در آموزش و پرورش پایین آمده است، اظهار کرد: باید برنامه‌ها را با سرعت بیشتر و کیفیت بهتر پیش ببریم، بر شناسایی و معرفی نیروهای توانمند و انقلابی به معنای واقعی تاکید کرد و گفت: این موضوع برای انجام کار جهادی و انقلابی بسیار مهم و ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سند ۲۰۳۰ صرفاً یک مجموعه مکتوب نیست، افزود: رفتار کسانی که مانع از انجام شعائر دینی می‌شوند، می‌تواند مصداق بارز ۲۰۳۰ باشد.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان همدان، توجه به دانش آموزان مدارس دولتی را از جمله برنامه‌های مهم خواند و تصریح کرد: باید به سمت تقویت این مدارس حرکت کنیم.

نقوی با تأکید بر اینکه اتحاد و وفاق برای رسیدن به تفاهم مشترک برای پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت باید اولویت قرار گیرد، افزود: از برنامه‌های بسیج فرهنگیان و دانش آموزی استقبال می‌کنیم و معتقدیم رصد و احصای مسائل حوزه آموزشی و پرورشی توسط فرهنگیان و دانش آموزان بسیجی باعث رشد آموزش و پرورش می‌شود.

ضرورت اعتلای روحیه انقلابی و جهادی در مجموعه تعلیم و تربیت

در ادامه، معاون هماهنگ کننده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با تأکید بر اهمیت رشد شاخص‌ها، گفت: مجموعه سپاه و بسیج با رویکرد خدمت رسانی و حمایت در خدمت مجموعه آموزش و پرورش خواهد بود.

سرهنگ پاسدار مصطفی رستمی، اعتلای روحیه انقلابی و جهادی در مجموعه تعلیم و تربیت را ضروری خواند و تصریح کرد: هدف ما بسیجی کردن معلمان و دانش آموزان است.

وی با اشاره به نقش فرهنگیان و دانش آموزان در دوران دفاع مقدس، گفت: برای این دو قشر مهم و آینده ساز هرچقدر کار کنیم، سرمایه گذاری است و برد انقلاب را به دنبال دارد.

در ادامه، سرهنگ طیب فریادرس اظهار کرد: امروزه آموزش و پرورش با دستگاه تعلیم و تربیت طراز انقلاب اسلامی فاصله زیادی دارد؛ هرچند زحمات زیادی در این خصوص کشیده شده است.

مسئول بسیج فرهنگیان استان همدان با اشاره به برخی مسائل و مشکلات موجود در آموزش و پرورش از جمله آسیب‌های اجتماعی، افت حوزه پرورشی و مواردی از اجرای ۲۰۳۰، تصریح کرد: نخبه پروری، توجه به سمپاد، تدبیر برای رفع مشکل کمبود معلم، توجه به دانشگاه فرهنگیان و تقویت ضمن خدمت فرهنگیان از جمله موارد ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه انتظار ما یک تحول جدی و اساسی در مجموعه آموزش و پرورش است، افزود: این تحول کار یک فرد نیست و مجموعه عناصری که در آموزش و پرورش نقش آفرین هستند، باید پای کار بیایند.

فریادرس با تأکید بر اینکه بخشی از مأموریت‌ها بر عهده مجموعه بسیج است، گفت: هدف ما تحقق دولت اسلامی است و اینکه آموزش و پرورش درست عمل کند و نقش خود را به نحو احسن ایفا نماید.

مسئول بسیج فرهنگیان استان دولت سازی در فضای آموزش و پرورش را مورد تأکید قرار دارد و خاطرنشان کرد: باید با نقش آفرینی معلمان به سمت تحقق و اجرای سند تحول بنیادین حرکت کنیم.

وی با اشاره به اهمیت جوان گرایی و توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، تصریح کرد: ظرفیت بسیار زیادی وجود دارد که بچه‌های انقلابی سیستم آموزش و پرورش را کمک کنند تا آنچه در شأن آموزش و پرورش است، محقق شود.

همچنین در ادامه، سرهنگ کاظم مظاهری با بیان اینکه کار مدیریت جدید آموزش و پرورش استان به برکت خون شهید رضایی با یادواره این شهید آغاز شد و این مایه خیر و برکت است، اظهار کرد: بسیج دانش آموزی باب‌القبله بسیج است.

مسئول بسیج دانش آموزی استان همدان با اشاره به طرح ورود بسیج دانش آموزی به دوره ابتدایی با رویکرد کارهای تربیتی، گفت: این طرح به صورت پایلوت در تعدادی از مدارس استان اجرا می‌شود.

وی در ادامه، خواستار دیدار چهره به چهره اولیا با سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان شد و خاطرنشان کرد: هیأت اندیشه ورز دانش آموزی استان آمادگی دارد با احصاء مسائل مربوط به آموزش و پرورش در حوزه دانش آموزی به دستگاه تعلیم و تربیت کمک کند.

کد خبر 5406165

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش همدان سپاه انصارالحسین همدان همدان بارش برف برف و کولاک کرمانشاه بوشهر برف روبی ویروس کرونا سیل کرمان برف و یخبندان خطبه های نماز جمعه امداد رسانی تعطیلی مدارس سیل هرمزگان راهداری آموزش و پرورش فرهنگیان و دانش استان همدان بسیج فرهنگیان تعلیم و تربیت دانش آموزان دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۰۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد

رضامراد صحرایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان وزارت، مدیران کل و روسای استانی آموزش‌وپرورش که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با اشاره به اینکه گردهمایی‌ها فرصت مغتنمی است برای بررسی فعالیت‌های انجام شده و برنامه ریزی برای آینده، گفت: کلید حل مشکلات آموزش و پرورش درون خودش است و با اتحاد، انسجام، همدلی و همراهی می‌توانیم بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وی افزود: اگر با هم کارکنیم به توان هم می‌رسیم و ظرفیت‌های درونی آموزش و پرورش برای ارتقای آن کافی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه راهبرد ما یکپارچگی و همدلی درونی آموزش و پرورش است، گفت: اگر امکانات و توانمندی‌های‌مان را شبکه کنیم از رموز موفقیت ما خواهد شد.

در ادامه وی تحول را محور همه اقدامات دانست و تصریح کرد که  مرحله اول این تحول، ‌شناختی است.

صحرایی با بیان اینکه گفتمان اول آموزش و پرورش است، خاطرنشان کرد:آموزش و پرورش نقطه اتکای همه کسانی است که برای پیشرفت کشور فعالیت می‌کنند و ما باید کاری کنیم که آموزش و پرورش مسئله اول تمامی مسئولان و مدیران ارشد باشد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اصل بازگشت به مدرسه، خاطرنشان کرد: مدرسه مزرعه آینده کشور است و این یک گفتمان است و کماکان مدرسه قوی، ایران قوی جهت و شعار اصلی ما خواهد بود و مدرسه باید به والدین اطمینان بدهد که میتوانیم فرزندی تربیت کنیم که دغدغه آنهاست.

وی ادامه داد: حذف تدریجی کنکور، اولویت پیدا کردن تربیت معلم نسبت به تأمین معلم، تحولات مدرسه سازی، تربیت بدنی و سلامت، امور پرورشی، سازمان تعلیم و تربیت کودک، فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، احیای باشگاه دانش پژوهان و... از تحولات آموزش و پرورش در سال گذشته  بود.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه سال ۱۴۰۳ سال اجرای پرشتاب‌تر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خواهد بود، گفت: سال جاری سال نهضت ملی آموزش و توانمندسازی معلمان‌ است و تمامی ظرفیت برای آموزش معلمان باید بسیج شود.

وی افزود: آیین نامه مسیر رشد معلمی در دستورکار شورای عالی است و مسیر رشد در سه ساحت صلاحیت‌های عمومی، حرفه‌ای و تخصصی به طور روشن مشخص شده است.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: آیین نامه مسیر رشد معلمی به نتیجه عملکرد معلم در آموزش توجه خواهد شد.

صحرایی با بیان اینکه، اقدام بعدی برنامه ملی مهارت آموزی دانش آموزان است، گفت: در این برنامه برای هر دانش آموز ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت در نظر گرفته شده وتقویت هنرستان‌ها و ساخت هنرستان‌ها در کنار کارخانجات در دستور کار  قرار گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: برنامه‌ ملی دیگر ارتقای کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی است که ماده واحده کاهش تنوع مدارس در دستور کار است و همه ظرفیت‌ها برای تقویت مدارس دولتی بسیج خواهد شد.

وی اذعان کرد: برنامه ملی‌ بعدی‌؛ انسداد مبادی بی‌سوادی و ارتقای سواد عمومی است چراکه باید برنامه ویژه‌ای برای ریشه کنی بی‌سوادی در تمام مناطق کشور داشته باشیم و ارتقای سواد عمومی و خواندن در این برنامه مورد تاکید است.

صحرایی با اشاره به ارتقای بهره وری و بهبود آموزش و پرورش، گفت: باید هر آنچه بهره‌وری سازمانی را کاهش می‌دهد، شناسایی و برطرف شود.

هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود

وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای بهره‌وری اردوگاه‌ها، تاکید کرد و گفت: هیچ جلسه و گردهمایی و همایشی نباید خارج از ظرفیت اردوگاه‌های آموزش و پرورش برگزار شود و باید ظرفیت اردوگاه‌ها فعال شود.

وزیر آموزش و پرورش خبر داد: اساس‌نامه سازمان دانش آموزی تغییر و به سازمان دانش آموزی - اردویی تبدیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه سیاست دیگر ما تداوم نهضت مدرسه سازی است، تصریح کرد: دولت سیزدهم در مدرسه سازی درخشان عمل کرده است و به لطف خدا ۷ هزار مدرسه افتتاح شده است.

صحرایی ادامه داد: ساخت هنرستان‌ها و تجهیز آن‌ها، تجهیز و تقویت اردوگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان از امور اصلی ما در سال جاری است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ساماندهی معلمان، گفت‌: حدود ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی جدید به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: در سال جاری دانشگاه فرهنگیان کار بزرگ آزمون اختصاصی تعلیم و تربیت را خواهد داشت و فرصت کافی برای ارزیابی دارد.

صحرایی با اشاره به محتوای کتاب‌های درسی و نظام پایه شایستگی‌ها دانش آموزان، اظهارکرد: سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کار دو ساله‌ای انجام داده که هر دانش آموزی در پایان پایه تحصیلی چه شایستگی عمومی باید داشته باشد تا کتاب‌های درسی بر مبنای احراز آن شایستگی‌ها تألیف‌ شود.

نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است

وی با اشاره به اینکه نقشه راه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نهایی شده است، گفت: پیش از این زیر نظام‌های َسند نگاشته شده بود اما چون پشتوانه‌ای نداشت، اجرایی نشد. امروز آئین نامه مدرسه تراز سند تحول، نهایی شده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان، گفت: یک مصوبه ۱۱ ماده‌ای گرفته شده است که خیلی از مسایل دانشگاه را حل کرده است؛ از جمله کنکور اختصاصی تربیت معلم است که  قانون پیدا کرد و آیین نامه آن نگاشته و امسال هم اجرا شد.

 وی افزود: هیئت جذب مرکزی در دانشگاه فرهنگیان، آیین نامه ویژه جذب استعدادهای برتر بدون کنکور به معلمی، آیین نامه ارتقا اساتید، مدارس وابسته، نظام صلاحیت حرفه‌ای معلمان و دانشجو معلمان از دیگر مسایلی است که در دانشگاه پیگیری شده است.

صحرایی اظهار کرد: سال ۱۴۰۳، سال آغاز برنامه هفتم پیشرفت کشور است و آموزش و پرورش ۳۸ حکم در این برنامه دارد و باید هم عهد شویم که در اجرای برنامه هفتم  کوشش و تلاش حداکثری داشته باشیم.

هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد

وی تصریح کرد: پروژه تامین مسکن فرهنگیان برنامه ملی بعدی است که مرحله اول این پروژه در ۱۸استان آغاز شده است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: هیچ مانع قانونی برای ثبت نام دانشجو معلمان در طرح تأمین مسکن فرهنگیان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از افتخارات دولت سیزدهم است، گفت: تامین محتوا برای کودکستان‌ها و برگزاری رویدادهای مهم مثل یارستان کودکستان و هوای مادرانه از اقدامات ارزشمند این سازمان در سال ۱۴۰۲ بود.

صحرایی با اشاره به فعالیت‌های حوزه تربیت بدنی در سال گذشته، اظهار کرد: بیش از دو هزار فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در طرح شهید به بهره برداری رسیده است و در سال جاری طرح هر دانش آموزان ابتدایی یک مهارت ورزشی را بطور جدی پیگیری می‌کنیم و در این حوزه طرح ملی غربالگری دانش آموزان را اجرایی خواهیم کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صحرایی تاکید کرد: اولویت وزارت آموزش و پرورش سلامت جسمی، روحی و روانی دانش آموزان است و طرح نماد در دستور کار وزارت است و گزارش نماد حکایت از آن دارد که می‌توان بسیاری از چالش‌های آینده کشور را در مدارس برطرف کنیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است