Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین گفت: طرح جمع آوری معتادان متجاهر در شهرستان آبیک از 22 بهمن ماه به مدت سه ماه در آبیک اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ علی رحمانی مشاور استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان روز شنبه در دهمین جلسه ستاد هماهنگی و مبارزه با مواد مخدر شهرستان آبیک خواستار توجه مسئولان برای احداث مرکز سرپناه شبانه اختلال مصرف مواد مخدر یا روان‌گردان (شلتر) در شهر آبیک شد و گفت: راه اندازی این مراکز در شهرستان ضروری است و باید با کمک بهزیستی و مجموعه مدیریت شهری برای تامین فضای فیزیکی آن احداث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ظرفیت کمپ‌های نگهداری معتادان در شهرستان آبیک 175 نفر است که از این تعداد در حال حاضر 52 نفر به صورت اجباری، 78 نفر تمایلی در آن نگهداری می شوند که ظرفیت پذیرش 45 معتاد دیگر را نیز دارد. 

رحمانی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 474 نفر در کمپ های شهرستان آبیک ساماندهی شدند که از این تعداد 370 نفر به صورت داوطلبانه  و 104 نفر نیز به صورت اجباری نگهداری می شوند. 

این مسئول بیان کرد: با کمک سفیران فرهنگی در قالب یاریگران، طرح توانمند سازی در مدارس در دست اجراست و کانون یاری‌گران در 838 مدرسه در استان قزوین و 69 مدرسه شهرستان آبیک عضو هستند که 15 مدرسه در پایه ابتدایی، تعداد 17 مدرسه در مقطع متوسطه اول و 35 مدرسه نیز در مقطع تحصیلی متوسط دوم می باشد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین یادآورشد: آسیب های اجتماعی معمولا در بلند مدت بروز می کند و قطعا در کوتاه مدت قابل حل نیست و برای مبارزه و کاهش آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد باید از دو منظر مقابله فیزیکی و اقدامات فرهنگی اقدام کرد.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری دوره های آموزشی اظهارداشت: با همکاری فرمانداری، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سپاه و ستاد مبارزه با مواد مخدر درهفت واحد تولیدی و صنعتی بزرگ شهرستان آبیک، دوره های آموزشی برگزار شده و شرکت کنندگان بعنوان سفیران فرهنگی این ستاد به همکاری دعوت شده اند.

وی اضافه کرد: در استان قزوین 13 سمن در زمینه مبارزه با اعتیاد فعالیت می کنند که 2 سمن مربوط به سطح شهرستان آبیک است که عمده فعالیتهای این تشکل ها در محله‌های صدوقی، مطهری و بعثت انجام می شود.

رحمانی خاطرنشان کرد: با کمک سازمان های مردم نهاد، سپاه ناحیه امام صادق، اداره ورزش و جوانان و فرمانداری شهرستان برنامه های فرهنگی و ورزشی خوبی برای مناطق آسیب پذیر شهر آبیک پیش بینی و اجرا شده است.

وی گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر استان آماده کمک به مدارس در زمینه پیشگیری از اعتیاد است و خوشبختانه عملکرد آموزش و پرورش شهرستان آبیک در حوزه مبارزه با مواد مخدر مطلوب بوده و درصورت برگزاری کلاس ها به صورت حضوری این ستاد آمادگی برگزاری دوره های آموزشی در مدارس این شهرستان را دارد. 

مشاور استاندار و دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین عنوان کرد: امروز انجمن هایی مانند NA و کنگره 60 در زمینه حمایت از بهبودیافتگان عملکرد مطلوبی دارند و تنها درخواست آنها از مسئولان مکانی برای برگزاری جلسات است.

تحویل یک دستگاه خودررو از سوی ستاد به پلیس مواد مخدر شهرستان آبیک 

وی از تحویل یک دستگاه خوروی سواری به پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان آبیک از سوی ستاد هماهنگی و مبارزه با مواد مخدر استان قزوین خبر داد و گفت: حدود 50 درصد هزینه‌ کمپ‌ها بایستی بر اساس قانون توسط ستاد و 50 درصد مابقی توسط شهرداری‌ها به یک حساب واسط در شهرستان واریز شود. 

رحمانی اضافه کرد: در خصوص اشتغال بهبودیافتگان اقدامات خوبی شده و با هماهنگی صورت گرفته با اداره فنی و حرفه ای زمینه آموزش مهارتی در کمپ ها برای بهبودیافتگان مهیا شده که پس از پایان دوره، گواهی آموزشی نیز برای افراد صادر می شود که به اشتغال آنها کمک خواهد کرد.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شورای هماهنگی مبارزه با مواد مبارزه با مواد مخدر مواد مخدر بهزیستی معتاد مدرسه استان قزوین آسیب های اجتماعی اعتیاد دوره های آموزشی کار و رفاه ستاد مبارزه با مواد مخدر اداره ورزش و جوانان پیشگیری از اعتیاد پلیس مبارزه با مواد مخدر قانون اشتغال علی رحمانی ستاد مبارزه با مواد مخدر قزوین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مخدر استان قزوین شهرستان آبیک استان قزوین کمپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد تحولی در عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی امروز شنبه در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر ضمن قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات همه دست‌اندرکاران این ستاد، مبارزه با مواد مخدر را یکی از مهمترین مسائل کشور عنوان کرد و افزود: مقابله تمام عیار با مواد مخدر از ورود تا توزیع و همچنین معضل اعتیاد، با توجه به آسیب‌های جدی اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن، به هیچ‌وجه نباید دچار آفت روزمرگی شده و به امری عادی تبدیل شود.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ستاد مبارزه با مواد مخدر باید با تکیه بر تجربیات حاصل از ۴ دهه مبارزه همه‌جانبه با این آسیب اجتماعی، با نگاه عملیاتی و با هدف مبارزه جدی، اساسی و اصولی با این معضل، تحولی جدی در رویکردها، مسئولیت‌ها و عملکرد خود ایجاد کند، اظهار داشت: اگر چه همه آمار‌ها حکایت از توفیقات پیشرفت در مبارزه با قاچاق و مصرف مواد مخدر دارد، اما به هیچ وجه نباید به این موفقیت‌ها بسنده کرد.

رئیسی مصوباتی که در این جلسه به تصویب رسید و اصلاحاتی که در طول سالیان گذشته در روند و رویه عمل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایجاد شده را در اثربخشی به اقدامات این ستاد و دستگاه‌های مسئول، خوب، اما ناکافی دانست و بر اهمیت و ضرورت بازنگری در عملکرد گذشته و برخورداری از نگاه فرابخشی از سوی این ستاد تاکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به بخشی از آسیب‌های ناشی از قاچاق مواد مخدر، از جمله تقدیم شهدای گرانقدر متعدد در میدان مبارزه با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی از جمله از هم پاشیدن خانواده‌ها و امثال آن، توزیع و مصرف مواد مخدر را علاوه بر یک معضل، بستری برای معضلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بی‌شمار دانست که ضرورت مبارزه قاطع با آن را بیش از پیش افزایش می‌دهد.

رئیسی همچنین با اشاره به تعدد دستگاه‌های مسئول که در امر مبارزه با مواد مخدر درگیر و دخیل هستند و هزینه‌های مادی و معنوی عظیمی که این معضل به کشور تحمیل می‌کند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا پرچم مبارزه جدی با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر را برافراشته نگاه داشته است، اما کشور‌های دیگر به ویژه کشور‌های غربی به هیچ‌وجه به مسئولیت‌های خود در این رابطه به شکل شایسته عمل نکرده‌اند و لازم است ضمن مسئول‌سازی این کشورها، این موضوع برای آن‌ها تبیین شود که اگر مبارزه بی‌امان ایران نبود، مواد مخدر کل اروپا را فرا می‌گرفت.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت تبیین موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با ترانزیت و قاچاق مواد مخدر با وجود تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق مواد مخدر را مکلف کرد، تمرکز اصلی خود را بر مقابله با مبادی تولید و توزیع عمده مواد مخدر قرار دهند و علاوه بر هماهنگی با دستگاه دیپلماسی کشور در مقابله با تولید مواد مخدر در برخی کشور‌های همسایه، با همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی ضمن شناسایی منابع مالی شبکه‌های بزرگ، با قاچاق و ترانزیت مواد مخدر نیز برخورد قاطع داشته باشند.

رئیسی در ادامه از شهرداری تهران و دیگر دستگاه‌های همکار برای جمع‌آوری معتادین متجاهر از سطح شهر قدردانی کرد و گفت: متاسفانه معتادین متجاهر پس از ابتلا به اعتیاد تبدیل به یکی از شبکه‌های خرد، اما گسترده توزیع مواد مخدر شده و علاوه بر آن منشا آسیب‌های اجتماعی متعددی از جمله سرقت می‌شوند.

رئیس جمهور بر اهمیت کار رسانه‌ای برای ارتقای آگاهی جامعه و ایجاد تنفر از مواد مخدر به خصوص نزد جوانان تاکید کرد و از رسانه ملی و رسانه‌های مکتوب و مجازی و افراد صاحب جایگاه و تریبون خواست تا برای ایجاد حساسیت و تنفر اجتماعی و عمومی نسبت به مصرف مواد مخدر در جامعه تلاش کنند.

رئیسی همچنین بر اهمیت مشارکت مردم و نهاد‌های مردمی به خصوص مساجد و تشکل‌های فرهنگی و اجتماعی مردم نهاد در امر مبارزه با مواد مخدر و ایجاد تنفر عمومی نسبت به مصرف آن تاکید کرد و با بیان اینکه در هر حوزه‌ای که توانسته‌ایم مشارکت مردم را به کار بگیریم، در آن عرصه موفق بوده‌ایم، از همه دستگاه‌های کشور خواست میزان، کیفیت و نحوه جذب حداکثری مشارکت مردم در حوزه خود را به شکل دقیق مورد بازنگری قرار دهند.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در این جلسه درباره آسیب‌های مختلفی که در کمین خانواده معتادین بازداشت شده است، بر حمایت بیش از پیش از خانواده زندانیان به ویژه معتادان زندانی تاکید کرد.

رئیسی در پایان سخنان خود با بیان اینکه آنچه بیان شد به معنای نادیده انگاشتن تلاش‌ها، زحمات و فداکاری‌های صورت گرفته در عرصه مبارزه با مواد مخدر نیست، تاکید کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر باید بدون ورود به عرصه اجرا، در جایگاه قوه عاقله و مسئول رصد و پایش فرایند مبارزه با ترانزیت، قاچاق و مصرف مواد مخدر با یک نگاه عملیاتی مسئولیت‌های خود و عملکرد دستگاه‌های مسئول را به طور دقیق پیگیری کند.

در جلسه امروز ۵ مصوبه در راستای تقویت و اثربخشی بیشتر اقدامات ستاد در امر مبارزه با قاچاق و مصرف مواد مخدر به تصویب اعضا رسید.

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری و دستگیری ۲۸ معتاد و خرده‌فروش موادمخدر در صومعه‌سرا
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲
  • اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی و جمع آوری معتادین متجاهر در بیجار
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ نفر از معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • کشف بیش از ۴۲۶ کیلوگرم انواع مواد مخدر در غرب تهران در یک ماه گذشته
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ معتاد و سوداگر مرگ در لنگرود
  • جشنواره شعر نفس پاک فراخوان داد
  • ضرورت ایجاد تحولی در عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر