Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان - طاهری گفت: بزرگترین پهنه جغرافیایی جهان، با منابع طبیعی وسیع از جمله ذخایر نفت و گاز و زغال سنگ و معادن فلزات نادر، دسترسی به دریا‌ها و اقیانوس‌های متعدد و جمعیت نسبتا کم، ارتش قوی و بازیگر در فضا و تولید کننده سلاح‌های پیشرفته در کارنامه این کشور است.

به گفته نماینده مردم زنجان و طارم، روسیه یک کشور اقتدارگراست و رهبران این کشور تجربه تلخی از دوران پس از فروپاشی و نزدیک شدن به غرب دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: دوره یلتسین باعث سقوط اقتصاد، رشد تورم، بیکاری زیاد، و جنگ‌های داخلی شد، جنگی که به کشته شدن بیگناهان در چچن، مسکو، و داغستان انجامید.

طاهری می گوید: در روز‌های آخر زمامداری یلتسین وضع آنقدر بد بود که بازگشت به دوره قبل که به دلیل وخامت اوضاع رژیم شوروی از هم فروپاشید، از آرزو‌ها و آمال مردم روسیه شده بود.

او گفت: منابع سرمایه ای، وزارتخانه ها، شرکت ها، کارخانجات بزرگ، و بانک‌ها با دخالت کشور‌های غربی و شرکت‌های بین المللی به تاراج برده شده و به اصطلاح خصوصی شدند.

 به گفته نماینده مردم زنجان و طارم پوتین با اندیشه‌های ملی گرایانه به تدریج اقتصاد روسیه را بهبود بخشید و برای مقابله با نفوذ خزنده ناتو به مرز‌های روسیه چاره‌ای جز حمله نظامی و اشغال شبه جزیره کریمه در سال ۲۰۱۴ ندید و از آن زمان روابط غرب و روسیه در کش و قوس است.

طاهری گفت: اینک پس از سفر  حجت الاسلام رئیسی به روسیه  اسناد همکاری‌های مشترک بین دو کشور در بحث های  مقدمات نهایی شدن سند جامع همکاری‌های مشترک،فعال سازی کریدور شمال- جنوب بین ایران و روسیه، هدفگذاری ۱۰ میلیارد دلار برای گسترش روابط اقتصادی، انجام مبادلات با پول ملی دو کشور، توافقنامه‌های دفاعی، هوا-فضا، به امضا رسیده است.

او بابیان اینکه از لحاظ سیاسی نیز دو کشور در مسائل منطقه‌ای از جمله طرفداری از دولت سوریه، مسئله نگاه به شرق، و مخالفت با یک جانبه گرایی آمریکا متفق القول هستند، می گوید: از لحاظ آموزشی نیز ما می‌توانیم با دانشگاه ها، فرهنگستانها، و مراکز پژوهشی روسیه کار کنیم.

طاهری گفت: علیرغم تاریخ تلخ گذشته، می‌توانیم روابطی متوازن با روسیه داشته باشیم؛ بخصوص در دو بخش انرژی و آموزش عالی.

 نماینده مردم زنجان و طارم می گوید: فراموش نکنیم یکی از دلایلی که قیمت نفت را از هر بشکه برنت ۱۵ دلار در ۲۰۲۰ به ۸۸ دلار در امروز رساند همکاری روسیه و اوپک در چارچوب اوپک پلاس بوده است.

به گفته طاهری  ایران باید برای آینده خود اهداف دراز مدت مبتنی بر توسعه پایدار داشته باشد و استراتژی‌های مناسب برای چنین اهدافی داشتن رابطه نزدیک و همه جانبه با دیگر کشور‌ها بخصوص همسایگان است.

او می گوید: سیاست گذاری صحیح آن است که جامعه روش‌های ازدیاد تجارت ایران با پیرامونش را دنبال کند و برنامه ریزی مبتنی بر سیاست گذاری‌ها حکم می‌کند که با روسیه به صورت متوازن واردات و صادرات داشته باشیم که در این بخش نباید از همکاری‌های آموزشی غافل بود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مردم ذخایر نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۲۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم

استاندار هرمزگان در دیدار با مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی، با تبیین ظرفیت‌های همکاری هرمزگان از گسترش روابط با چین خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی، استاندار هرمزگان در دیدار با چای‌لی، مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی با اشاره به روابط دوستانه میان دو کشور ایران و چین، اظهار داشت: روابط دیرینه دوستی میان ایران و چین در دولت سیزدهم گسترش یافته و هرمزگان هم به دنبال توسعه روابط در زمینه‌های مختلف است. 

وی با تشریح زمینه‌های همکاری‌های گسترده دو جانبه و تبادلات مختلف اقتصادی، افزود: معتقد هستیم مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه بصورت ملموس مشاهده کنند. 

استاندار هرمزگان ظرفیت‌های هرمزگان در حوزه پالایشگاهی را آماده همکاری دانست و گفت: هرمزگان پالایشگاه‌های متعدد با ظرفیت یک میلیون بشکه را در دست اجرا دارد که زمینه استفاده از کمک‌های فاینانسی و سرمایه گذاری کشور چین برای تکمیل وجود دارد.

وی با تاکید بر شناخت کامل ایران از توانمندی‌های چین در حوزه پتروشیمی تصریح کرد: بستر لازم برای بهره‌مندی از این توانمندی در طرح‌های توسعه پالایشگاه بندرعباس وجوددارد و آماده‌ی دریافت مشاوره فنی از جانب چین هستیم.

دوستی با اشاره به سیاست دولت در تکمیل زنجیره‌های شیمی - معدنی در کشور با هدف کاهش خام فروشی، گفت: ایران کشوری است که علاوه بر ذخایر خوب معدنی، در حوزه ذخایر نفتی نیز در جایگاه خوبی قرار دارد، برای ایجاد زنجیره‌های ارزش و تکمیل زنجیره شیمی - معدنی کشور با توجه به تجربیات کشور چین خواستار دریافت مشاوره از طریق انعقاد قرارداد هستیم. 

وی استفاده از تجربیات چین در حوزه شور ورزی را مهم دانست و با تاکید بر ظرفیت ویژه جزایر استان، گفت: توسعه کشاورزی با آب دریا مورد توجه ماست و پتانسیل بسیار بالایی هرمزگان برای جذب گردشگر که سالانه میلیون‌ها نفر فقط از جزایر استان بازدید می‌کنند، آماده‌ایم در این جزایر با سرمایه‌گذاری چین بخشی از زیرساخت‌های گردشگری و هتل احداث شود. 

دوستی با اشاره به لزوم تکمیل کریدور شمال جنوب نیز گفت: در حوزه پس کرانه بندر شهید رجایی برای همکاری حاضریم همچنین در زمینه توسعه سیستم‌های کنترل خطوط ریلی و استفاده از تجربیات خوب کشور چین در ترکیب ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای حوزه بنادر و خطوط ریلی آمادگی همکاری وجود دارد. 

وی با اشاره به توسعه صنعت فولاد ایران، چالش اصلی را سنگ آهن و راه نجات را ذخایر هماتیت دانست و گفت: ما در دیپلماسی با دوستانمان صریح حرف می زنیم و با غربی ها شطرنج بازی می کنیم در همین راستا ذخایر خوب هرمزگان ما را در مسیر فعال‌سازی این پتانسیل قرار داده و برای شروع کارهای مشترک با کشور چین و سرمایه‌گذاران این کشور لازم است کارگروه‌هایی را تعیین و طبق برنامه زمان‌بندی مشخص عمل کنیم.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • گزارش|سفر رئیسی به پاکستان؛ تثبیت سیاست همسایگی
  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • امنیت منطقه محور اصلی دیدار پوتین و علی‌اف
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • آماده گسترش روابط با ایران و اصفهان هستیم
  • گام بلند ایران و پاکستان برای ارتقای روابط دوجانبه
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می‌گذرد؟
  • دیدار و گفت‌وگوی وزیران نفت ایران و پاکستان
  • پاکستان، شریک استراتژیک/ فرصت ۱۰ میلیارد دلاری برای ایران