Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رحمت صادقی شامگاه شنبه در مراسم رونمایی از سامانه اولین همایش بین‌المللی هورامان اظهار داشت: یکی از ظرفیتهای ویژه استانهای کردستان و کرمانشاه برخورداری از منطقه گردشگری هورامان است که مردادماه امسال به ثبت جهانی رسید.

وی افزد: قرارگیری هورامان در فهرست میراث جهانی یونسکو رسالت مراکز آموزش عالی را دوچندان کرد و برای همین تصمیم به برگزاری این همایش گرفته شد تا از این فرصت تاریخی برای توسعه استان و به ویژه منطقه هورامان بهره گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه ثبت جهانی هورامان تا زمانی که در توسعه و رفاه مردم منطقه دیده نشود، ثمره چندانی ندارد، تاکید کرد: برای همین منظور قصد ما استفاده از مقالات علمی و پژوهشی صاحبنظران و اساتید دانشگاهی است تا به روند توسعه سرعت ببخشیم.

صادقی با بیان اینکه دانشگاه کردستان سعی کرده در کنار آموزش و تربیت نیروی انسانی و نیز انجام پژوهش و فناوری، گوشه چشمی هم به رسالت اجتماعی خود داشته باشد، افزود: در همین راستا جامعه محوری را در سرلوحه کار خود قرار داده ایم تا با شناسایی پتانسیل ها و ظرفیتها برای رفع مشکلات و کاستی ها نیز راهکار علمی ارائه دهیم.

وی ادامه داد: بخشی از ایفای مسوولیتها به برگزاری همایش ها و کنفرانس ها اختصاص دارد که با مشارکت دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی برگزار می شود تا اثرگذاری و تاثیر پذیری لازم بین دانشگاه و جامعه انجام گیرد.

رییس دانشگاه حلبچه اقلیم کردستان عراق هم در این نشست بصورت مجازی حضور داشت و گفت: هورامان گنجینه ادبی، تاریخی، فرهنگی و جغرافیایی بی نظیری است که دستاورد پربهایی در زمینه ثبت جهانی آن صورت گرفته است.

مهاباد کامل عبدلله افزود: باید همه ظرفیتهای پنهان این منطقه آشکار شود و برای آن به همراهی همه گروهها نیاز داریم و نقش دانشگاهیان در این زمینه برجسته تر است تا با کارهای پژوهشی بتوانند این منطقه را در بعد جهانی به گردشگران معرفی کنند.

منظر فرهنگی اورامانات یا هورامانات در استان‌های کرمانشاه و کردستان با حدود ۴۰۹ هزار هکتار عرصه و حریم قرار دارد که ۱۰۶ هزار هکتار آن مربوط به عرصه و ۳۰۳ هزار هکتار نیز جزو حریم است و مردادماه امسال در چهل و چهارمین جلسه کمیته میراث جهانی یونسکو در شهر فوجوی چین بررسی شد و به ثبت جهانی رسید.

برچسب‌ها کردستان دانشگاه کردستان اورامان تخت رحمت صادقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان دانشگاه کردستان اورامان تخت کردستان دانشگاه کردستان اورامان تخت رحمت صادقی دانشگاه کردستان ثبت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۳۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران

ایسنا/کرمان رئیس انجمن نانوفناوری ایران گفت: دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران بهمن‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

دکتر مالک نادری شامگاه پنجم اردیبهشت‌ماه در جلسه‌ای در این رابطه در دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان اظهار کرد: این کنفرانس هر سال توسط انجمن نانوفناوری با هدف توسعه فناوری نانو در کشور برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: ریاست افتخاری این کنفرانس بر عهده دکتر رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) گذاشته شده و دبیر علمی آن دکتر حسن هاشمی و دبیر اجرایی دکتر محمد شفیعی دهج از اعضای هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان خواهند بود.

رئیس انجمن نانوفناوری ایران با اشاره به اینکه در این کنفرانس اتفاق‌های برجسته‌ای خواهد افتاد، اظهار کرد: از جمله آنها حضور اساتید بین‌المللی و کشوری در زمینه فناوری نانو در این کنفرانس است.

دبیر انجمن‌های علمی ایران در ادامه گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های کمیسیون انجمن‌های علمی حمایت از انجمن‌هایی است که فعالیت بین‌المللی دارند، وزارت علوم تحقیقات و فناوری از برگزاری کنفرانس‌های بین المللی توسط انجمن‌های علمی حمایت خواهد کرد.

دکتر علی ایرانمنش با اشاره به اینکه انجمن علمی نانوفناوری ایران یک انجمن علمی بین رشته‌ای است و چند سال است که در بین انجمن‌های علمی رتبه A را کسب کرده، عنوان کرد: در کنفرانس‌هایی که برگزار کرده توانسته از ظرفیت دانشمندان برتر کشور و دنیا استفاده کند و این فرصت خوبی که در سال جاری به دانشگاه ولی‌عصر(عج) در میزبانی این کنفرانس داده شده نیز مورد توجه و حمایت کمیسیون انجمن‌های علمی قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان نیز با ارائه گزارشی از کنفرانس‌ها و سمینارهایی که در این دانشگاه برگزار شده، اظهار کرد: زیرساخت لازم برای برگزاری کنفرانس‌های مهم در این دانشگاه فراهم است.

دکتر رضا رنجبرکریمی با بیان اینکه در کنفرانس‌های گذشته شرکت‌کنندگان، این دانشگاه را با خاطرات خوشی ترک کرده‌اند، اضافه کرد: همکاری مجموعه‌های اداری شهرستان رفسنجان در برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های گذشته در این دانشگاه بسیار ارزنده بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • میدان امام (ره) اصفهان جمعه میزبان همایش بزرگ «پهلوان ایرانی»
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • زاهدان میزبان گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌ها
  • بافق، میزبان اولین کنگره بین المللی شتر در کشور
  • استان یزد میزبان اولین کنگره بین المللی شتر در کشور می‌شود