Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان -  مهدی رضایی معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: استفاده از فناوری نسخه الکترونیک یک ضرورت در نظام سلامت است و زیرساخت هایی که در سازمان های بیمه شکل گرفته، یک موفقیت بزرگ محسوب می شود و در حال حاضر سازمان های بیمه گر حاضر نیستند به نسخه های کاغذی برگردند. ما در شرایطی به سر می بریم که یک شبکه ارتباطی بین همه ارائه دهندگان خدمت شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او در حال حاضر تبادل داده ها بین سازمان های رسمی کشور شکل گرفته که یک گام مهم محسوب می شود و در بستر نسخه نویسی الکترونیکی ایجاد شده است. همچنین استاندارد های خدماتی یکی از اولویت های قانون بوده که تلاش شده است با طرح نسخه نویسی الکترونیکی این استاندارد ایجاد شود.

او می گوید ورود استارت آپ های بخش خصوصی می تواند باعث تحول و سرعت بخشی در این طرح شود.

مهدی یوسفی سرپرست دفتر ارزیابی فناوری های سلامت گفت: فضای الکترونیک کردن حوزه سلامت یعنی ما بتوانیم با داشتن اطلاعات کافی فضای درمانگری را به یک فضای استاندارد تبدیل کنیم. همچنین با اجرای این طرح از هر نوع تجویزی که در یک فضای غیرمنظم صورت می گیرد، پیشگیری می شود. 

به گفته او ایجاد زبان مشترک و کدها، مهم ترین اتفاقی است که بیش از دو سال برنامه ریزی و اجرا شده است.

او می گوید زیر ساخت مهم ترین بستری است تا بتواند این اطلاعات و کد ها را به صورت صحیح هدایت کند. در منطقه حساسی هستیم که تلاش می شود همه کارها مانند سهولت و دقت کار، کاهش هزینه ها و مطلوبیت درمانگری برای بیمار انجام شود. همچنین اصل کیفیت درمان و عدم خدشه به سلامتی بیمار در هر حالتی باید محافظت کنیم و در مسیر نسخه های الکترونیکی نباید ضرر و زیانی از لحاظ سلامتی و مالی به بیمار برسد. 

غفاری مدیر کل درمان غیر مستقیم سازمان تامین اجتماعی گفت: با وجود همه تلاش‌ها در نظام سلامت، کار انجام نشده هم در این مسیر داریم. 

او درباره مهم‌ترین مشکلات نسخه الکترونیک می‌گوید: نسخه الکترونیک در ذات خود یک تحول بزرگ محسوب می‌شود؛ اما برخی از پزشکان و مراجعه کنندگان ما سن بالایی دارند و با تکنولوژی جدید کار نمی‌کنند. همچنین در برخی موارد زیرساخت‌های بیمه‌ها را توسعه دادیم، اما از سرعت کافی برخوردار نیست.

به گفته او برخی از مراکز دولتی و دانشگاهی ما به دلیل مشکلات پیش رو، نتوانستند با سرعت کافی به این طرح بپیوندند و حرکت کنند. سازمان تامین اجتماعی در آذرماه همه نسخه‌های الکترونیک حدود ۸ میلیون بوده و از دیماه کاغذ به طور کامل حذف شد و این نسخ به ۱۲ میلیون افزایش پیدا کرده است و رشد ۴۵ درصدی را شاهد بودیم.

به گفته رضایی ما در این طرح برای نقش آفرینی به یک متولی واحد یعنی وزارت بهداشت یا وزارت ارتباطات نیاز داریم و این تکلیف متولی به صورت دقیق هنوز مشخص نیست. همچنین شکل گیری یک نهاد اپراتوری برای این طرح یک ضرورت است تا شاهد نقش آفرینی این طرح باشیم.

یوسفی گفت: هم اکنون یک متولی نسخه الکترونیک سلامت نداریم و برای پیشبرد اهداف این طرح باید اقداماتی سریع صورت بگیرد.

شجاعی دبیر شورای هماهنگی نظام پزشکی در ادامه برنامه تیتر شب گفت: نسخه‌های الکترونیکی یم کوضوع چندبعدی است و ما در مرحله پیاده کننده این سیستم هستیم. از اوایل تکمیل این طرح، نظام پزشکی به عنوان یک نقش مشورتی دیده نشد و پلتفرم‌های مختلف مانند غلط‌های املایی یا نبود دارو برای بیمار معضل بزرگی است که راحت از آن عبور می‌کنیم.

به گفته او نسخه‌های الترونیکی اگر درست اجرا می‌شد و اجرا بشود می‌تواند در ادامه موثر باشد. در سیستم فعلی امنیت شبکه هنوز به صورت کامل تامین نشده و همچنین زیرساخت‌های تشکیل پروند‌های الکترونیک ایجاد نشده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی وزارت بهداشت نسخه الکترونیک گفته او

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۳۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال چند ماه می‌توانیم بیمه بیکاری دریافت کنیم؟

مقرری بیمه بیکاری افراد واجد شرایط از روز اول بیکاری قابل پرداخت است و مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جز سوابق پرداخت حق‌بیمه محسوب می‌شود.

به گزارش شرق، سازمان ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تامین اجتماعی در راستای برقراری بیمه بیکاری افراد تحت پوشش در صورت برخورداری از شرایط لازم، به برخی از سوالات مطرح شده از سوی جامعه هدف پاسخ داده است.

«بیمه بیکاری» یکی از حمایت‌های سازمان تامین اجتماعی نسبت به بیمه‌شدگان بیکار است که هدف از آن این است که با پرداخت مقرری مربوطه، بخشی از زیان‌های وارده به کارگران که ناشی از بیکاری غیرارادی و ناخواسته آنان است، جبران شود. بیمه‌شده بیکار از نظر قانون بیمه بیکاری کسی است که بدون میل و اراده بیکار شده و آماده به کار باشد.

مطابق ماده یک قانون بیمه بیکاری، افرادی می‌توانند از مزایای قانون بیمه بیکاری برخوردار شوند که مشمول قانون تامین اجتماعی و قانون کار باشند و در زمره بازنشستگان، از کارافتادگان کلی، صاحبان حرف و مشاغل آزاد، بیمه‌شدگان اختیاری نبوده و از اتباع خارجی نیز نباشند. علاوه بر این با توجه به ماده «۶» قانون مزبور، بیمه‌شدگان بیکار باید حداقل ۶ ماه سابقه اشتغال و پرداخت حق بیمه را دارا باشند و حداکثر ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ بیکاری، مراتب بیکاری خود را به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کنند.

البته افرادی که به علت بروز حوادث قهریه و غیرمترقبه از قبیل سیل، زلزله، جنگ، آتش سوزی و... بیکار می‌شوند از شرط ۶ ماه سابقه مورد نیاز موضوع ماده اخیرالذکر معاف هستند.

مطابق ماده هفت قانون بیمه بیکاری نیز مدت پرداخت مقرری بیمه بیکاری با توجه به میزان سابقه پرداخت حق بیمه و وضعیت تجرد، تاهل یا تکفل بیمه شده تعیین می‌شود. بر این اساس جمع مدت پرداخت مقرری برای مجردین حداقل ۶ ماه و حداکثر ۳۶ ماه و برای متاهلین یا متکفلین حداقل ۱۲ ماه و حداکثر ۵۰ ماه است.

مقرری بیمه بیکاری افراد واجد شرایط از روز اول بیکاری قابل پرداخت است و مدت دریافت مقرری بیمه بیکاری جز سوابق پرداخت حق‌بیمه محسوب می‌شود.

در صورتی که فرد دریافت‌کننده مقرری بیمه بیکاری مجددا اشتغال به کار یابد، بدون عذر موجه از شرکت در دوره‌های کارآموزی یا سوادآموزی خودداری کند، از قبول شغل تخصصی خود یا شغل مشابه پیشنهادی خودداری کند، مشمول استفاده از مستمری بازنشستگی یا از کارافتادگی کلی شود، با دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار اولیه برگردد، فوت کند یا از حداکثر مدت استحقاق دریافت مقرری بیمه بیکاری استفاده کند، مقرری بیمه بیکاری او قطع خواهد شد. همچنین درصورتیکه پس از پرداخت مقرری بیمه بیکاری مشخص شود که بیکاری بیمه شده، ناشی از میل و اراده او بوده، موظف به استرداد وجوه دریافتی به سازمان تامین اجتماعی خواهد بود و در مواردی که بیمه شده با دریافت مزد ایام بلاتکلیفی به کار قبلی خود بازمی‌گردند نیز مکلف به بازپرداخت مقرری بیمه بیکاری دریافتی به سازمان تامین اجتماعی هستند.

در ادامه سازمان ارتباطات و نظارت مردمی سازمان تامین اجتماعی به برخی از سوالات احتمالی مطرح شده از سوی مردم پاسخ داده است:

معلمان مدارس غیرانتفاعی در چه صورتی مشمول بیمه بیکاری هستند؟

افراد شاغل در کار‌های مدت معین که کارگاه محل اشتغال آنان صرفاً در دوره خاص دایر است مانند مدارس غیرانتفاعی، مهد کودک‌های آموزش و پرورش و...، چنانچه در اثنای دوره فعالیت کارگاه بیکار شوند، با حفظ سایر شرایط قانونی محق به دریافت مقرری بیمه بیکاری خواهند بود.

پس از پایان مدت مرخصی زایمان به بیمه‌شده بیمه بیکاری تعلق می‌گیرد؟

درصورتی که بیکاری خارج از میل و اراده بیمه شده باشد، با احراز سایر شرایط و ضوابط قانونی امکان بهره‌مندی از مقرری بیمه بیکاری وجود دارد.

جدول تعیین مدت زمان دریافت بیمه بیکاری

دیگر خبرها

  • نسخه الکترونیکی «آتش» منتشر شد/ این بارگوش می‌بیند و چشم می‌شنود
  • همراهی داروخانه‌ها در عرضه شیرخشک دولتی تایید شد
  • برگزاری انتخابات هشت حوزه به صورت الکترونیکی
  • وزیر کشور: انتخابات دور دوم مجلس ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود / در ۸ حوزه، انتخابات به صورت الکترونیکی خواهد بود
  • برگزاری ۶۹ مزایده الکترونیکی در خراسان جنوبی
  • دور دوم انتخابات در ۸ حوزه الکترونیکی برگزار می‌شود
  • وزیر کشور: انتخابات دور دوم مجلس در ۸ حوزه الکترونیکی برگزار می‌شود
  • امسال چند ماه می‌توانیم بیمه بیکاری دریافت کنیم؟
  • اینفوگرافیک مراحل ثبت نام آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ ( نوبت دوم )
  • آغاز نام‌نویسی برای شرکت در نوبت دوم آزمون سراسری