Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها- رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: کاهش اطاله‌دادرسی از اقدامات شورای حل اختلاف در استان مرکزی است. - اخبار استانها -

 به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از خمین، حجت‌الاسلام سیدعبدالمهدی موسوی ظهر امروز در همایش صبر، تجلیل از فعالان و منتخبان شوراهای حل اختلاف و نیکوکاران عرصه صلح و سازش با اشاره به تبریک ولادت حضرت فاطمه(س) اظهار داشت: حضرت فاطمه(س) نور مطلقی است که در عمر بابرکت خود چنان نوری در عالم انسانیت تابید که بشریت تا ابد وام‌دار او است و باید در این مسیر حرکت کند، بر اساس حدیث قدسی عالم تکوین از وجود حضرت فاطمه(س) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امام(ره) ثابت کرد تا نزدیکی‌های مرز عصمت رفتن افسانه نیست و این عظمت متعلق به فرزند این دیار، شهرستان خمین است و این شهرستان برای همه ارزشمند است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: امروز جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن علیه نظام یک جنگ شناختی تمام‌عیار علیه ماهیت روشن، امیدبخش و امیدوارکننده انقلاب است که همه فکرهای پلید و شیطانی، ابزارها، مدیران و کارشناسان جمع شدند تا ماهیت نورانی انقلاب ما را خاموش کنند‌ اما باید بدانند که خداوند تکمیل‌کننده نور است و انقلاب را حفاظت می‌کند.

موسوی تصریح کرد: مقام معظم رهبری آینه تمام‌ نمای شخصیت امام(ره) است به طوری که نماینده جمهوری اسلامی در کشور بزرگ روسیه حاضر می‌شود و نام این شخصیت عظمت بالایی دارد و این عظمت رکن امیدبخش نظام جمهوری اسلامی است.

وی عنوان کرد: قوه قضائیه به دنبال بسترسازی برای تحقق رسالت‌ها، تکالیف و وظایف خود است و تلاش می‌کند تا رسالت اصلی خود که پایان دادن به تنازعات مردمی و مشکلات است با استفاده از ظرفیت مردمی به سرانجام برساند.

رئیس ‌کل دادگستری استان مرکزی عنوان کرد: بهترین بستر مرکز توسعه حل اختلاف و شوراهای حل اختلاف است که برگرفته از افراد مورد اعتماد جامعه و مردم است و این رویه نتایج بسیار ارزشمندی داشته و با برنامه‌ریزی افق‌های بسیار روشن‌کننده پیش‌رو است.

موسوی با اشاره به اینکه کاهش اطاله‌دادرسی یکی از اقدامات شورای حل اختلاف است که باید از ظرفیت شورای حل اختلاف بیشتر استفاده شود، گفت: راهبرد بزرگ سند تحول قضایی کنترل ورودی به مراجع قضایی است که امیدواریم بتوانیم با ساختار مرکز توسعه حل اختلاف و میانجی‌گری و داوری به سرانجام مطلوب برسیم و محاکم از فرسودگی، خستگی و تراکم کار نجات پیدا کنند.

افزایش رضایت‌مندی مردم مهمترین اولویت دادگستری استان مرکزی استدادگستری استان مرکزی قاطعانه با هرگونه تعدی به بیت‌المال برخورد قضایی می‌کنددادگستری استان مرکزی مشکل تعاونی مسکن کارکنان شورای حل اختلاف اراک را پیگیری می‌کند

"صمد خدابخشی" معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان در امور شوراهای حل اختلاف هم در این جلسه با اشاره به وضعیت شوراهای حل اختلاف استان گفت:در شوراهای حل اختلاف استان 544 نیروی انسانی فعالیت دارند که 339 نفر اعضا، 129 نفر دبیر، 49 ستاد و 28 نفر در اجرای احکام فعالیت دارند که در 147 شعبه سازماندهی شدند که 114 شعبه شهری و 26 شعبه روستایی،34 شعبه صلحی و 61 شعبه رایی و 19 شعبه در اجرای احکام هستند.

وی افزود: سال گذشته در 9 ماهه 66 هزار و 629فقره پرونده وارد شعب شدند که امسال به 70 هزار و 855 فقره با رشد 6 درصدی رسیده همچنین 68 هزار فقره مختومه در سال گذشته و 70 هزار فقره امسال با رشد 3/62 درصدی بوده است.

خدابخشی ادامه داد: درصد ابلاغ الکترونیک از 90 درصد به 93 درصد و تعداد پرونده‌های الکترونیک از 7 هزار و 931 فقره به 16 هزار و 667 فقره با رشد 101 درصدی افزایش پیدا کرده است.

وی عنوان کرد: سال گذشته 14 هزار و 263 فقره سازش داشتیم که امسال به 17هزار و 109فقره پرونده با  19/95 درصد رشد رسیده همچنین درصد سازش از حدود 30 درصد به 34  درصد ارتقا پیدا کرده که نشاندهنده حدود 11 درصد رشد است و میانگین زمان رسیدگی هم از 31 روز به 25 روز کاهش داشته است.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان در امور شوراهای حل اختلاف تصریح کرد: امسال شعب صمت استان به ویژه ساوه عملکرد خوبی داشته به طوری که رشد درصد سازش 66 درصد از پرونده‌های ورودی است و در شعبه تصادفات پرونده‌ها بدون ورود به دادگستری به شعبه تصادفات شورای حل اختلاف ارجاع داده می‌شود که رضایتمندی خوبی به همراه داشته است.

خدابخشی با اشاره به اینکه مجموع درصد صلح و سازش در پرونده‌های تصادفات استان 69 درصد است، گفت: در زمینه پرونده‌های قتل سازش شده 5 مورد رضایت قطعی و  3 مورد رضایت مشروط از مجموع 23 پرونده ورودی مربوط به قتل بوده و سازش کیفری هم 12 درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به اینکه 74 موسسه داوری فعال در سطح استان وجود دارد که در حوزه داوری فعالیت می‌کنند، گفت: حدود54 درصد از پرونده‌های وارده به دادگستری به شورای حل اختلاف وارد شده که نشان‌دهنده تاثیر شورا در کاهش مراجعات مردمی است.

انتهای پیام/713/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان دادگستری استان مرکزی شوراهای حل اختلاف شورای حل اختلاف حل اختلاف حل اختلاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۱۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مختومه شدن ۹۶ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف قزوین

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف دادگستری استان قزوین گفت: از ۹۷ هزار و ۲۵۳ فقره پرونده وارده در سال گذشته به شوراهای حل اختلاف استان تعداد ۹۶ هزار و ۸۶۱ فقره پرونده مختومه شد.

حجت‌الاسلام محمد حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین با اشاره به فعالیت ۱۷۳ شعبه شورای حل اختلاف در ۱۹ حوزه قضائی استان، اظهار کرد: حدود ۵۲ درصد این شعب در شهرهای استان و مابقی هم در روستاها مستقر شده و فعالیت می‌کنند.

وی از رسیدگی و مختومه شدن ۹۹.۶ درصد پرونده‌های حل اختلاف استان قزوین در یک‌سال اخیر خبر داد و افزود: از ۹۷ هزار و ۲۵۳ فقره پرونده وارده در سال گذشته به شوراهای حل اختلاف استان تعداد ۹۶ هزار و ۸۶۱ فقره پرونده مختومه و مورد رسیدگی قرار گرفتند.

رئیس مرکز حل اختلاف دادگستری استان قزوین از مصالحه ۵۱ درصدی پرونده‌های قابل صلح و سازش شوراهای حل اختلاف استان هم خبر داد و خاطرنشان کرد: طی یک‌سال گذشته ۳۴ هزار و ۶۵۵ فقره پرونده با میانجیگری شوراهای حل اختلاف منجر به صلح و سازش شده و از مراجعات افراد به محاکم و دادسراها جلوگیری شده است.

حیدری با اشاره به ابلاغ الکترونیکی ۹۴ درصد از اوراق قضائی شوراهای حل اختلاف، ادامه داد: این اقدام علاوه بر کاهش زمان رسیدگی باعث تسریع در انجام امور قضائی، صرفه‌جویی در وقت، هزینه و ایجاد رضایت‌مندی مراجعان به شعب شورای حل اختلاف شده است.

کد خبر 747264

دیگر خبرها

  • مصالحه ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • مختومه شدن ۹۶ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف قزوین
  • مصالحه بیش از ۳۴ هزار پرونده در شورای حل اختلاف قزوین
  • جزییات راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی
  • پرونده قتل و اختلاف خانوادگی در دزفول به صلح و سازش ختم شد
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل در پی اختلاف خانوادگی
  • صلح و سازش پایانی بر پرونده قتل اختلاف خانوادگی با همت شورای حل اختلاف دزفول
  • راه اندازی شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های رسانه‌ها