Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان بارها برای همه‌ی ما اتفاق افتاده که موقع عبور از خیابان، یک نگاه به پله‌های طولانی و پر پیچ و خم پل عابر پیاده انداختیم، یک نگاه به عرض خیابان و سرعت ماشین‌ها و گفتیم «ولش کن» و عرض خیابان را طی کردیم!

به گزارش ایسنا،فرهنگ استفاده از پل عابر پیاده در شهر، مقوله بسیار مهمی است اما باید در نظر گرفت که افراد مسن، بیماران یا افرادی که نیازهای ویژه دارند هم می‌توانند از این پل‌ها استفاده کنند؟

بسیاری از پل‌های شهر همدان مجهز به پله برقی و یا آسانسور هستند اما سیستم هوشمند پل‌ها را تعطیل و کرکره‌ی پله برقی‌ها را پایین کشیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین مسئله باعث شده خیل عظیمی از مردم تمایلی به استفاده از پل‌های عابر پیاده همدان، نداشته باشند چون شرایط استفاده از پله‌های معمولی را ندارند.

دستگاه‌های اجرایی و در این موضوع خاص، شهرداری‌ها بر اساس قانون حمایت از حقوق معلولان، شهرداری موظف هستند، شرایط را به گونه‌ای فراهم کند که افراد دارای نیازهای ویژه بتوانند به سهولت از معابر شهری، استفاده کنند.

اگر گذرتان به پل‌های عابر پیاده در بلوار بعثت افتاده باشد، حتما پله‌های پر پیچ و خم آن‌ها را دیده‌اید. پله‌هایی که شرایط استفاده نامناسبی دارند و سازه گرد آن‌ها باعث شده سطح هر پله هرچه به سمت داخلی پل می‌روند، باریک‌تر شود و همین مقوله شرایط را برای عبور دو نفر همزمان، تقریبا غیر ممکن کرده و شما وقتی هنگام بالارفتن از پل، با فردی مواجه شوید که قصد پایین آمدن دارد، باید یک نفر کنار کشیده و اجازه عبور به دیگری را بدهد.

مشکل پل‌های عابر پیاده خیابان بعثت، برای افرادی که از نظر جسمانی سالم هستند هم وجود دارد، چه برسد که اگر یک فرد نیازمند استفاده از عصا در این پله‌های باریک و پیچ‌درپیچ‌ باشد. با این حساب سوالی که پیش می‌آید این است که چرا مکانیزم هوشمند پل‌های عابر پیاده در همدان، قطع شده‌است؟

سرقت ۵ میلیارد تومان از تجهیزات مکانیزه پل‌های عابر پیاده در همدان

مهدی حیدری، رئیس کمیسیون فنی عمرانی و حمل و نقل ترافیک شورای اسلامی شهر همدان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ۲۳ پل عابر پیاده در سطح شهر همدان داشتیم و دو پل هم اخیراً اضافه کردیم که از این تعداد ۱۶ پل، مکانیزه است.

حیدری تصریح کرد: تجهیزات مکانیزه برای مناسب سازی جهت استفاده توانیابان و افراد سالخورده تامین شده اما وقتی پل‌ها و آسانسور تجهیز می‌شود مورد تخریب و سرقت قرار می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: پنج میلیارد تومان قطعات مکانیزه از پل‌های سطح شهر همدان، تخریب یا سرقت شده‌است.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی و حمل و نقل ترافیک شورای اسلامی شهر همدان، مطرح کرد: در بودجه سال ۱۴۰۱ بودجه لازم را بین مناطق تقسیم می‌کنیم تا این کار، متولی خاصی داشته باشد چون قبلاً اختلافاتی بر سر متولی پل‌ها وجود داشت.

حیدری ادامه داد: متولی پل‌ها به گونه‌ای بود که مناطق هزینه بدهند، سود تبلیغات را سازمان سیمامنظر دریافت کند و سازمان ترافیک هم وظیفه نظارتی داشت.

وی خاطرنشان کرد: با مشخص شدن متولی پل‌ها به زودی و  به تدریج، مکانیزم هوشمند آن‌ها به چرخه سرویس بر می‌گردد.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی و حمل و نقل ترافیک شورای اسلامی شهر همدان، گفت: از شهروندان درخواست داریم که به ما در حفط و حراست تجهیزات شهری کمک کنند و نقش نظارتی داشته باشند.

شهرداری تکلیف قانونی دارد که دسترسی عرضی معابر را تامین کند

عبدالحسین نوری، مسئول دبیرخانه ستاد مناسب سازی استان همدان در رابطه با این موضوع به خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: مشکلی که در این پل‌ها داریم این است که بیشتر آن‌ها ۴۸ ساعت دوام نمی‌آورند و مورد سرقت و تخریب شهروندان، قرار می‌گیرند.

نوری تصریح کرد: چون هزینه نگهداری از این تاسیسات، بالا رفته شهرداری درش را بسته اما این موضوع برای ما قانع کننده نیست.

وی ادامه داد: شهرداری تکلیف قانونی دارد که دسترسی عرضی معابر را تامین کند و دلیلی که برای بستن پله‌های برقی و آسانسورها مطرح شده،  کافی نیست.

مسئول دبیرخانه ستاد مناسب سازی استان همدان، مطرح کرد: آخرین اقدامی که شهرداری در دست پیگیری دارد این است که موضوع را به پیمانکار واگذار کند تا تعمیر و نگهداری را بر عهده بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پل عابر پیاده قانون حمایت از حقوق معلولان پل های عابر پیاده شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۴۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فواید و مضرات سشوار برای مو

بیشتر افراد برای خشک کردن و حالت دادن مو‌های خود از سشوار استفاده می‌کنند. عده‌ای هم فقط وقتی به آرایشگاه می‌روند، آرایشگر موهایشان را سشوار می‌کشد و بقیه سال دست به سشوار نمی‌زنند. در این مطلب مزایا و معایب استفاده از سشوار برای سلامت مو را بررسی و در ادامه ۳ راه ساده برای کاهش ضرر استفاده از سشوار بیان کرده‌ایم.

معایب استفاده از سشوار

با مزایای استفاده از سشوار آشنا هستیم. از خشک کردن مو در سرما یا قبل از خواب گرفته تا باز کردن فر و گره آن، زیبایی ظاهر، حالت‌دهی آسان، پرپشت نشان دادن مو و...، اما بد نیست معایب آن را هم بررسی کنیم.

آسیب زدن به بافت و ساختار مو | استفاده از سشوار باعث می‌شود مو‌ها خشک و آسیب‌پذیر شود. اگر می‌خواهید مو‌های شما ساختار نرم و سالم خود را حفظ کند، در استفاده از سشوار زیاده‌روی نکنید. علاوه بر این باید مراقب باشید که از دمای بالای آن استفاده نکنید و همیشه با دمای پایین‌تر کار کنید. ظاهر نرم و براقی که بعد از سشوار کشیدن می‌بینید موقتی و ظاهری است. دمای بالای سشوار مو‌ها را خشک می‌کند و در طولانی مدت، مو‌های شما نرمی و لطافت خود را از دست می‌دهد.

ضعیف شدن فولیکول مو| مو از انتهای فولیکول شروع به رشد می‌کند، در نتیجه اگر می‌خواهید مو‌هایی سالم و زیبا داشته باشید باید مراقب فولیکول‌های مو باشید. اگر در استفاده از سشوار زیاده‌روی کنید ممکن است فولیکول‌های مو آسیب ببینند که نتیجه آن نازک شدن مو و ریزش آن است.

سوزاندن مو و پوست سر| گاهی اوقات بعضی سشوار‌ها به خصوص آنهایی که در سالن‌های آرایش استفاده می‌شوند، دمای بسیار بالایی دارند. پس اگر با سشوار در دمای بالا کار می‌کنید و یک دسته از مو را مرتب و چند بار سشوار می‌کشید، احتمال سوختن مو و حتی سوختن پوست سر وجود دارد.

کدر شدن تار‌های مو| سشوار کشیدن مو، آنها را درخشان و زیبا نشان می‌دهد، اما اگر هر روز این کار را انجام دهید، مو‌های شما درخشندگی خود را از دست می‌دهد و به‌مرور زمان کدر می‌شود. این آسیب سشوار به مو در دما‌های بالا بسیار بیشتر است.

 آیا می‌توانیم هر روز سشوار بکشیم؟

هر وسیله‌ای که با حرارت، مو‌ها را حالت می‌دهد می‌تواند به مو‌های شما آسیب بزند؛ چه یک بار در هفته از آن استفاده کنید چه هر روز. اما قرار گرفتن مو‌ها در معرض دمای بالا آن هم به‌صورت روزانه می‌تواند بسیار مخرب باشد. هر چقدر کمتر از این وسیله استفاده کنید، مو‌های شما سالم‌تر می‌ماند. به‌خصوص درباره مو‌های کودک که ظریف‌تر و حساس‌تر است باید برای استفاده از سشوار بیشتر احتیاط کنید و نکات مهم برای سشوار کشیدن مو‌های کودک را یاد بگیرید.

 خشک کردن مو با سشوار یا در هوای آزاد؟

تحقیقات نشان داده خیس ماندن مو‌ها برای طولانی مدت هم می‌تواند آسیب‌زا باشد. خشک کردن مو با هوا به CMC (کمپلکس غشای سلولی، چسبی که سلول‌های مو را در کنار هم نگه می‌دارد) در الیاف مو آسیب می‌زند، در حالی که خشک کردن با سشوار آسیب نمی‌زند. دلیل احتمالی این امر این است که وقتی مو‌های شما خیس می‌شود، ساقه‌های مو متورم می‌شود؛ از جمله لایه دلتای CMC. خشک کردن مو با هوا فرایندی کند است، زیرا ممکن است تا دو ساعت طول بکشد تا تار‌های موی شما به‌طور کامل خشک شود. در این دوره CMC درون رشته‌های مو به‌طور مداوم در معرض آب قرار می‌گیرد و در حالت متورم می‌ماند. پژوهشگران هشدار داده‌اند که این شرایط ممکن است حتی از استفاده از سشوار هم مضرتر باشد.

 ۳ نکته ساده برای کاهش دادن آسیب سشوار به مو
۱. در حمام از نرم‌کننده استفاده کنید تا مو حالت گرفته و برای باز کردن فر و گره آن نیاز به استفاده زیاد از سشوار نباشد.
۲. موی خیس را سشوار نکشید. بعد از بیرون آمدن از حمام، به‌آرامی مو‌های خود را با حوله خشک کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
۳. به دمای سشوار توجه کنید. بهترین دما برای خشک کر

منبع: روزنامه خراسان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی خواندنی‌ها

دیگر خبرها

  • انجام ۴ ماموریت پلیسی در استان سمنان/ خودروی حامل تریاک توقیف شد
  • فواید و مضرات سشوار برای مو
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم
  • ویژگی پل های جدید عابر پیاده تهران | این پل ها در کدام نقاط شهر نصب می شوند؟
  • لزوم تعمیر پل‌های عابر پیاده مکانیزه معیوب
  • کشف ۱۰ فقره سرقت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در همدان
  • مهمترین اخبار چهار اردیبهشت/خودروهای برقی در صف دریافت پلاک
  • برخورد مرگبار جرثقیل نیسان با عابر پیاده
  • راننده نیسان عابر پیاده‌ای را کشت
  • برخورد شدید جرثقیل نیسان با عابر پیاده حادثه ساز شد