Web Analytics Made Easy - Statcounter

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: توسعه کشت قراردادی به منظور دستیابی به کشاورزی اقتصادی و تجاری و تکمیل زنجیره ازرش محوری، در اولویت سازمان جهاد کشاورزی استان است.

محمدعلی نیکبخت در بازدید از مزارع خارج فصل جلگه چاه هاشم، شرایط اقلیمی منطقه را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: جلگه چاه هاشم قطب کشاورزی سیستان و بلوچستان است و در آینده نیز توان تبدیل شدن به قطب تولید محصولات ارگانیک کشور را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هم گفت: بیش از ٢ میلیون و ۶٠٠ هزار تُن محصولات زراعی در استان تولید می‌شود که از این میزان، ۳۶۴ هزار تُن انواع سبزیجات شامل پیاز، گوجه‌فرنگی، بامیه و فلفل اختصاص دارد.

طوقی سهم تولید گوجه فرنگی در فضای باز را، بیش از ۵٨ هزار و ٣٠٠ تن عنوان کرد و گفت: این محصول با توجه به شرایط اقلیمی استان، در سه نوبت کشت و برداشت می‌شود.

او گفت: از ابتدای سال تا کنون ٢ هزار هکتاراز مزارع شهرستان‌های زرآباد، چابهار، فنوج، دشتیاری، دلگان و خاش به کشت گوجه فرنگی اختصاص یافته و قرار است کارخانه تولید رب گوجه و محصولات فرعی آن در این منطقه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی راه اندازی شود.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اراضی کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۶۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۱۰۰۰ پلاک از اراضی ملی در لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان گفت: پروژه رفع تداخلات که یکی از مهم‌ترین پروژه‌های سازمان جهاد کشاورزی است، به منظور مشخص کردن اختلاف بین مردم با سازمان منابع طبیعی و سازمان اراضی زراعی اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید عماد شاهرخی_ روز سه‌شنبه بیست و هشتم فروردین_ در دیدار با اهالی روستای دره دزدان منطقه دهپیر شهرستان خرم‌آباد اظهار کرد: خوشبختانه از ابتدای پروژه رفع تداخلات ارضی تاکنون ۱۱۰۰ پلاک رفع تداخل شده است که از این آمار ۱۰۰۰ پلاک با اهتمام دولت رئیسی و همراهی مردم در این دولت رفع تداخل شده‌اند.

وی گفت: در مجموع ۴۰۰ هزار هکتار اراضی زراعی و منابع ملی استان تثبیت شده است که از این مقدار ۲۹۰ هزار هکتار منجر به صدور سند شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: صدور سند باعث هویت گرفتن کشاورزان، افزایش ماندگاری کشاورزان در روستاها همچنین رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال در استان و روستاها می‌شود.

وی ضمن اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: با همت صورت گرفته در زمینه یکپارچه سازی اراضی زراعی در راستای تحقق جهش در تولید قدم برداشته‌ایم.

شاهرخی در پایان تشریح کرد: بیش از ۴۵ هزار هکتار از ۴۰۰ هزار هکتار تثبیت شده جزو اراضی ملی بودند که به نفع مردم آزادسازی و به صورت زمین‌های قابل کشت در اختیار مردم قرار گرفتند.

کد خبر 745271

دیگر خبرها

  • رفع تداخل هزار پلاک از اراضی ملی در لرستان
  • تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره‌وری می‌شود
  • رفع تداخل ۱۰۰۰ پلاک از اراضی ملی در لرستان
  • ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی جهادکشاورزی در کشور به مسکن اختصاص یافت
  • مبارزه با علف‌های هرز سطح ۱۶۷ هزار هکتار از مزارع گندم و جو در لرستان
  • مبارزه با آفت زنگ زرد در ۴۰۰ هکتار از گندم زار‌های لرستان
  • اجرای ۶۵ هزار و ۳۰۰ هکتار کشاورزی قراردادی در هشترود
  • مبارزه با آفت «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از گندم‌ زارهای لرستان
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • رتبه نخست هشترود در کشاورزی قراردادی آذربایجان شرقی