Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، مهدی رضایی معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت درباره برقراری پوشش بیمه‌ای برای حاشیه‌نشینان شهرها گفت: حدود ۲۰۲۰ منطقه در کشور تحت عنوان حاشیه شهرها شناسایی کردیم که این مناطق کم‌برخوردار بوده و دارای محدودیت‌های نسبی هستند. یکی از خدمات مهم مورد نظر برای این افراد، حوزه سلامت است که گام اول دستیابی راحت به خدمات با بیمه کردن افراد محقق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علی‌رغم اینکه در قوانین بالادستی تمهیداتی اندیشیده شده بود که این افراد می‌توانستند خود را بیمه کنند، اما متاسفانه از خدمات استفاده نکرده بودند. یکی از ویژگی‌های این طرح در این است که ما به صورت فعال به مناطق می‌رویم و افراد فاقد بیمه را با کمک سایر دستگاه‌های اجتماعی یا امدادرسان شناسایی می‌کنیم و در همان محل افراد را تحت پوشش بیمه می‌بریم.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ادامه داد: در گام دوم با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی برای این افراد در آن نقطه‌ حاشیه‌ای پزشک محله و پزشک خانواده تعیین می‌کنیم تا بتوانند حداقلِ خدمات را دریافت کنند و سپس بتوانند با ارجاع پزشک خانواده در سطوح بعدی هم خدمت دریافت کنند.

رضایی تاکید کرد: این طرح کشوری است و در محلات کم‌برخوردار اجرایی می‌شود. در پایتخت نیز ۲۴۳ محله کم‌برخوردار برای برقراری پوشش بیمه افراد در نظر گرفته شده است. از جمعیت افراد بیمه نشده کشور آمار متفاوتی ارائه می‌شود؛ پیش‌بینی ما این است که بین ۶ تا ۸ میلیون نفرِ فاقد بیمه، جزو همین جمعیت حاشیه‌نشین شهرها باشند.

او ادامه داد: این افراد هم مانند سایر بیمه‌شدگان با داشتن یک کد ملی بیمه می‌شوند. اتباع رسمی نیز با داشتن شماره‌ای که وزارت کشور در اختیارشان گذاشته است مشمول برقراری بیمه رایگان خواهند بود. طرح مورد نظر با همکاری وزارت کشور و استانداری‌ها صورت می‌گیرد و هر فردی که از سوی وزارت کشور به رسمیت شناخته شود بیمه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه افراد مشمول در طرح کاملا رایگان بیمه خواهند شد، اظهار کرد: همچنین این افراد بر اساس قواعد بیمه پایه فرانشیز پرداخت می‌کنند یعنی در بخش بستری ۱۰ درصد و در بخش سرپایی ۳۰ درصد ملزم به پرداخت فرانشیز هستند.

کد خبر 652263 برچسب‌ها سازمان بیمه سلامت حاشیه نشینی بیمه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت حاشیه نشینی بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۷۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان تهرانی

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران از افزایش خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان تهرانی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سوده نجفی در تشریح عملکرد کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: یکی از اقدامات مهم کمیته سلامت در شورای ششم، تشکیل کارگروه‌های مختلف متناسب با شرایط شهر و مشکلات آن با حضور متخصصان، صاحب نظران و اساتید دانشگاهی بود تا بتوانیم موضوع سلامت در کلانشهر تهران را در ابعاد مختلف بررسی و راهکارهای لازم را به حوزه‌های مختلف مجری در شهرداری تهران ارائه کنیم.

وی ادامه داد: تأکید ما در کمیته سلامت بر یکپارچه سازی و جلوگیری از موازی کاری های مرسوم که بین دستگاه های مختلف به ویژه شهرداری بود که بخشی از این امر تحقق یافت و بررسی های کمیته سلامت و صاحب نظران این بود که تشکیل شورای راهبردی سلامت شهر تهران می تواند راهکاری برای جلوگیری از این موارد باشد و حتی سایر بخش های حوزه سلامت شهر تهران را برای خدمت به شهروندان همراه کند.

رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران افزود: این طرح بعد از بررسی های فراوان در کمیته تدوین شده است و امیدواریم در سال آینده بتوانیم به صحن شورا ارائه کنیم تا در صورت تصویب آن از سوی اعضای شورا، شهرداری را ملزم به یکپارچه سازی اقدامات در حوزه سلامت کنیم.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، وی گفت: با وجود اینکه شهر تهران پایتخت ایران است و تصور همگان این است که امکانات آن در حوزه بهداشتی و درمانی نسبت به سایر شهرها و کلانشهر ها مناسب می باشد؛ اما در عمل اینگونه نیست و سرانه بهداشتی و درمانی برخی از مناطق شهر تهران در مقایسه با سایر شهرها پایین تر بوده و حتی ما در منطقه ۱۹ شهر تهران درمانگاه و بیمارستانی نداریم. تلاش زیادی به همین منظور داشتیم و رایزنی هایی با وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام دادیم که امیدواریم این اقدامات در سال ۱۴۰۳ منجر به تأسیس بیمارستانی در این منطقه شود تا شهروندان این منطقه بتوانند از امکانات درمانی مناسبی برخوردار شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶۰۰۰ مصدوم حوادث ترافیکی در کردستان خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • اجرای طرح سلامت نوروزی در استان سمنان
  • بیش از ۸۳ هزار مراجعه به مراکز درمانی همدان در نوروز امسال
  • پایش بیش از ۶ هزار دستگاه بی خطرساز در مراکز درمانی و بیمارستانی در سطح کشور
  • ارائه خدمات درمانی به بیش از ۹۳ هزار نفر در بیمارستان‌های فارس
  • افزایش خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان تهرانی
  • ۴۷۹مورد ارائه خدمات درمانی به مسافران نوروزی در شش ایستگاه سلامت استان همدان
  • پایش ۳۸۲ نمونه سوخت در کشور
  • ارائه ۵ هزار خدمت رایگان در مرکز پرتو درمانی شهید رمضانزاده
  • تمدید بیمه رایگان سلامت پنج دهک نخست جامعه در سال ۱۴۰۳