Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: پیش نویس جدیدی برای مراجع قانونی ارسال کردیم که در آن تمام موانعی که اجازه نمی‌داد فعالان اقتصادی کشورهای همسایه به راحتی در ایران کار اقتصادی انجام دهند رفع شود.

به گزارش ایسنا، احسان خاندوزی در حاشیه همایش ملی ایران و همسایگان در جمع خبرنگاران، گفت: مقاوم شدن اقتصاد نیازمند دو بال است؛ نخست تمرکز بر توانمندی تولید داخل و دوم استفاده از ظرفیت‌های خارج و برون گرایی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر اقتصاد و امور دارایی ادامه داد: به وضوح مشاهده می‌کنید دولت سیزدهم برای اینکه از ظرفیت‌های برون‌گرایی اقتصادی استفاده کند به طور ویژه‌ای بر دو کلید واژه منطقه گرایی و سیاست همسایگی تاکید دارد.

خاندوزی افزود: باور ما این است که اقتصاد ایران بسیار بیش از وضع موجود می‌تواند از فرصتهای منطقه و سیاست همسایگی خود بهره ببرد.

وی گفت: سهم ایران از تجارت ۲۳۰۰ میلیارد دلاری با ۱۵ همسایه خود در سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۱.۶ درصد بوده است یعنی کمتر از ۲ درصد تجارت همسایگان مرتبط با اقتصاد ایران بود.

وزیر اقتصاد و امور دارایی، مرحله بعد از سیاست همسایگی را ورود به سطح خارج از منطقه و بین الملل عنوان کرد و افزود: تمرکز اولیه بر استفاده از فرصت‌های منطقه گرایی و سیاست همسایگی است که شواهد آن را در همین ماههای شروع به کار دولت سیزدهم مشاهده می‌کنید.

خاندوزی یادآور شد: در زمینه استفاده کردن از این فرصت‌های اقتصادی ما باید به سمت کمتر سیاسی شدن مناسبات اقتصادی حرکت کنیم. ممکن است مواضع سیاسی کشورها دچار فراز و فرود شود، ولی باید پایه‌های تعامل اقتصادی با نقش‌آفرینی و بازیگری بخش خصوصی و غیردولتی و نهادهای قدرتمند اقتصادی با همسایه‌ها به گونه‌ای قوی شود که از نوسانات سیاسی کمتر متاثر شود تا بتوانیم در هر حالت پایه‌های اقتصاد ایران را برمبنای برون‌گرایی قرار دهیم.

وی گفت: به طور خاص در حوزه عملکرد وزارت اقتصاد و دارایی و همچنین در سرمایه گذاری خارجی اقدامات جدی در دستور کار داشتیم که در ماه های آینده ثمرات آن را در زمینه تسهیل ارتباط فعالان اقتصادی در کشورهای همسایه خواهید دید.

وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: در زمینه مشوق‌های سرمایه گذاری خارجی، پیش نویس جدیدی برای مراجع قانونی ارسال کردیم که در آن پیشنهاد شده مدت اقامت، مشوق‌های مالیاتی، افتتاح حساب‌های بانکی و تمام موانعی که اجازه نمی‌داد فعالان اقتصادی کشورهای همسایه به راحتی در ایران کار اقتصادی انجام دهند رفع شود.

وی گفت: امیدواریم بخش مربوط به مجلس و همچنین دبیرخانه شورای امنیت ملی به زودی تصویب شود تا به تسهیل روابط کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزیر اقتصاد احسان خاندوزی سرمایه گذاری خارجی وزیر اقتصاد و امور دارایی فعالان اقتصادی سیاست همسایگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۸۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)

ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان روز چهارشنبه با اشاره به مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) گفت: این منطقه مزیت‌های فراوانی به لحاظ زیرساخت‌ها و روساخت‌های مهیا برای فعالیت‌های بازرگانی، کوتاهی مسافت با مرز‌های ترانزیتی در غرب و شمال غرب کشور، استقبال روزافزون بازرگانان از مزیت‌های آن و استفاده کم‌نظیر سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی جهت سرمایه‌گذاری در این منطقه ویژه بندری در چارچوب مقررات مربوطه دارد.

وی ادامه داد: به دنبال رونق و رشد فعالیت‌های ترانزیتی طی چند سال اخیر، یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش هشت میلیون دلار برای احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت: براساس این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار مترمکعب با هدف فعالیت‌های ترانزیتی احداث می‌کند.

وی اظهار امیدواری کرد انعقاد این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرآیند فعالیت‌های تزانزیتی و حضور پررنگ‌تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت‌های لجستیکی و ایجاد زیرساخت‌های بندری در اراضی توسعه‌ای این بندر بزرگ تجاری شود.

وی افزود: با اتخاذ تمهیدات مناسبت به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که ۲۸۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • تهیه ۳۰۰۰ سند کاداستر برای املاک شهرداری قم
  • تلاش برای تحقق شعار سال و شکوفایی اقتصاد خوزستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشور‌های همسایه از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • یزد در زمینه مجوز الکترونیکی عقب ماند
  • سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد
  • وزیر امور اقتصاد و دارایی: پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک ها واگذار شد
  • بخش معدن آذربایجان شرقی بیشترین ارزش افزوده را دارد