Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل - حسین دشتی گفت: ۶۸۳ مددجوی و مددکار از آموزش حقوقی بهره‌مند شده‌اند که ارائه خدمات و آموزش مسائل حقوقی رایگان به مددجویان تحت حمایت موجب ارتقای سطح آگاهی آن‌ها و همچنین کاهش بار مراجعات به دادگستری خواهد شد.

مدیر کل کمیته امداد استان اردبیل در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گفت: حمایت حقوقی از مددجویان یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به منظور رفع گرفتاری‌های خانوار تحت حمایت است که درصدد هستیم به صورت گسترده و وسیع‌تری در این زمینه گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته دشتی میز خدمت حقوقی و همچنین حضور وکیل این نهاد یک‌روز در هفته در تمامی ادارات کمیته امداد در سطح استان استقرار دارد در این زمینه ۸۹۰ نفر از مددجویان از خدمات حقوقی این نهاد بهره‌مند شده‌اند.

او گفت: خانوار تحت حمایت به دلیل اینکه توانایی مالی نداشته و امکان گرفتن وکیل ندارند، حمایت‌های حقوقی گسترده‌تر به احقاق حقوق آن‌ها کمک کرده و حتی خواهند توانست گره‌های مهم زندگی خود را به سادگی بگشایند.

مدیر کل کمیته امداد استان اردبیل می‌گوید: کمیته امداد با همکاری دادگستری، کانون وکلا، شورای حل اختلاف و ارائه خدمات حقوقی به مددجویان برای ارتقای سطح آگاهی و رفع مشکلات حقوقی خانوار تحت حمایت تلاش می‌کند.

دشتی گفت: یکی از عمده اقدامات این نهاد تلاش برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد است که در این زمینه از محل کمک‌های مردمی و با یاری خیران، ۸۲ میلیون تومان برای آزادی چهار نفر از زندانیان جرائم غیر عمد کمک شده است تا آن‌ها به آغوش خانواده‌های خود بازگردند.

او می‌گوید: ۱۹ محکوم علیه غیرعمد دارای حرفه‌های متعدد به جای حبس به منظور خدمت رسانی به محرومان و نیازمندان در کمیته امداد پذیرش شده اند که این امر در اجرای ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ و اجرای بخشنامه معاون نظارت بر امور دادسرا‌های دادستان کل کشور صورت گرفته است.

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل ۶۱ فقره پرونده‌های بسیار پیچیده مددجویان نیز به استناد تفاهم‌نامه به کانون وکلا برای رسیدگی ارجاع یافته است.

دشتی دفاع از پرونده‌های کیفری و حقوقی مددجویان در تمام مراحل دادرسی و اجرای حکم به استناد الحاق یک تبصره به قانون استفاده از بعضی دستگاه‌ها از نماینده حقوقی، صدور و ارائه گواهی مددجویی برای معافیت از هزینه دادرسی دعاوی به استناد الحاق یک تبصره به ماده ۵۰۵ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی، را از برنامه‌های مهم این نهاد عنوان کرد و گفت: جلوگیری از توقیف حقوق و مزایای مددجویان ناشی از محکومیت به استناد اصلاح تبصره ۳ ماده ۹۶ قانون اجرای احکام هم از دیگر فعالیت‌های حائز اهمیت است.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل ضمن قدردانی از خدمات این نهاد در یاری‌رساندن به نیازمندان، از حمایت معاضدتی مددجویان کمیته امداد خبر داد و بر لزوم هم افزایی، همکاری و هماهنگی تمامی نهاد‌ها و مراکز نیکوکاری استان با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تاکید کرد.

حجت‌الاسلام حسین کثیرلو گفت: جامعه هدف کمیته امداد که بیش از ۴۲ هزار خانوار در قالب ۸۰ هزار نفر تحت حمایت این نهاد قرار دارند و از لحاظ آماری ۱۱ درصد خانوار‌های استان و ۷ درصد جمعیت استان را شامل می‌شود که یکی از راهکار‌های بسیار مهم این نهاد در بحث کمک به تشکیلات قضایی استان در کاهش طلاق، ارایه آموزش‌ها و مشاوره‌های قبل از ازدواج در بین مددجویان است.

او یکی از سیاست‌های کلان کشوری در کمیته امداد را توانمندسازی قشر ضعیف تحت حمایت عنوان کرد و گفت: دستگاه قضایی استان نیز آماده هرگونه همکاری از جمله ارایه مشاوره‌های حقوقی رایگان به خانوار تحت حمایت این نهاد است.

رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل با تأسی از آیات و روایات و نیز توصیه دین مبین اسلام بر لزوم اکرام ایتام، گفت: از تمامی خیران استان که در این زمینه فعال هستند قدردانی کرده و از نهاد‌های فرهنگی به ویژه رسانه‌های استان نیز خواستاریم تا با استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای ترویج و گسترش سنت حسنه «احسان و نیکوکاری» بیش از پیش تلاش کنند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مددجویان اردبیلی کمیته امداد فضای مجازی مشاوره حقوقی خانوار تحت حمایت دادگستری استان استان اردبیل کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۹۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟

مجتبی احمدلو با اشاره به تسهیلات درمانی درنظر گرفته شده در مصوبه تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: ۲۶ فروردین‌ هیئت وزیران مصوبه تعرفه‌های خدمات پزشکی را در بخش‌های دولتی، خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی ابلاغ کرد که نسبت به سال گذشته با رشد متوسط ۳۰ درصدی همراه بوده است. در این مصوبه خودپرداخت (فرانشیز) خدمات درمانی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و همچنین دهک‌های پایین درآمدی قابل ملاحظه است.

وی ادامه داد: براساس مصوبه هیئت وزیران، خودپرداخت (فرانشیز) مراجعه بیماران در طرح نظام ارجاع برای مددجویان شهری کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران ۱۳ هزار تومان است. حدود یک میلیون نفر از مددجویان شهری کمیته امداد دارای بیمه نظام ارجاع یک هستند.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد یادآور شد: دارو، ملزومات پزشکی و خدمات پیراپزشکی مورد نیاز بیماران نیز باید توسط مرکز ارائه کننده خدمت تامین شود و مراکز درمانی حق ارجاع بیماران برای تهیه اقلام و این خدمات را خارج از زنجیره ارجاع به بیرون از مراکز ندارند.

احمدلو با اشاره به دیگر موارد مهم در ابلاغ تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳ برای مددجویان، بیان کرد: سهم پرداختی سازمان بیمه سلامت برای بیمه‌شدگان آن سازمان در سه دهک درآمدی برای خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) در مراجعه به مراکز دولتی و دانشگاهی ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی است و خودپرداخت (فرانشیز) بیماران سه دهک رایگان است.

وی با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوبه سال ۱۴۰۰)، گفت: از سال گذشته هیئت وزیران تصویب کرده که خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) برای کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان است که این موضوع در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و این مصوبه نیز لحاظ شده است.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به فرانشیز مددجویان، تصریح کرد: همچنین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که دارای بیمه سلامت هستند در سال جاری نیز همچون سال گذشته خدمات بستری و خدمات اورژانسی که دارای پرونده هستند، با نظام ارجاع در مراکز دولتی ۹۵ درصد توسط بیمه و ۵ درصد از محل منابع تعیین شده در قانون بودجه تامین می‌شود و به عبارتی فرانشیز خدمات بستری و اورژانسی دارای پرونده برای مددجویان صفر است. برای خدمات سرپایی در تمامی مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت نیز سهم سازمان از ۷۰ درصد به ۸۵ درصد ارتقا یافته است و خودپرداخت بیماران خاص و صعب‌العلاج برای مددجویان کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران در قالب نظام ارجاع و مددجویان بهزیستی برای دارو و خدمات سرپائی مرتبط با بسته بیماری‌های مذکور رایگان است.

احمدلو در بخش دیگری از سخنان خود این را هم گفت که دولت همچنان در سال جاری بیمه سلامت را مکلف کرده که سهم بیمه برای افراد بدون بیمه درمانی در پنج دهک اول درآمدی همچنان رایگان باشد و دهک ۶‌، ۲۰ درصد حق بیمه، دهک ۷،‌ ۳۰ درصد حق بیمه، دهک ۸، ۴۰ درصد حق بیمه، دهک ۹، ۵۰ درصد حق بیمه سرانه درمان را پرداخت کنند. حق سرانه بیمه خدمات درمانی نیز در سال جاری ماهانه ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر نفر است.

منبع: خبرگزاری ایسنا جواد صبوحی

دیگر خبرها

  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • سقف‌های مهربانی، سرپناه مددجویان کمیته امداد لرستان
  • اولویت کمیته امداد، توانمندسازی مددجویان در حوزه اشتغال و مسکن است
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از خدمات هنری بهزیستی
  • ایجاد ۴۲۳۵ فرصت شغلی برای نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • واگذاری ۲۵۷ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد در سمنان
  • پرداخت ۹۹۲ میلیارد کمک معیشت به مددجویان گلستانی
  • بهره‌مندی ۲۵۰۰ مددجو از ظرفیت‌های هنری بهزیستی در اردبیل
  • ثبت نام ۹۸۹ مددجوی کمیته امداد البرز در دوره‌های سوادآموزی
  • کارآفرین اردبیلی مهمان برنامه «کار خونه»