Web Analytics Made Easy - Statcounter

«موج آزمایش‌های موشکی جدید کره شمالی از جمله تسلیحات هایپرسونیک (مافوق صوت) بر اهمیت مهندسان موشکی و دانشمندان این کشور تاکید می‌کند؛ گروهی که داخل دولتشان به عنوان گروهی مجرب و عالی‌رتبه شناخته می‌شوند اما برای دیگران ناشناخته و پوشیده‌اند.»

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، تحلیلگران معتقدند که به نظر می‌رسد کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، در حال برداشتن گام‌هایی درخصوص رسمی و نهادینه کردن این نیروهای موشکی است و احتمالا قصد دارد که آن‌ها را به عنوان برنامه‌های نظامی بلند مدتش سازماندهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان کره شمالی

اطلاعات بسیار کمی درخصوص نام و سمت دانشمندان و تکنسین‌های سطح متوسط و فعال در تحقیق و توسعه موشکی وجود دارد.

تحلیلگران می‌گویند که به خاطر منابع و تلاشی که جهت تحصیل و آموزش این افراد می‌شود، ظاهرا امنیت شغلی آن‌ها تضمین می‌شود و آن‌ها در مناطقی خاص جدا افتاده‌اند؛ بنابراین آن‌ها نه خطر پناهندگی و نه دردسر سیاسی و اجتماعی برای "رژیم کره شمالی" دارند.

«مایکل مادن»، کارشناس رهبری کره شمالی در "سنتر استیمسون" مستقر در واشنگتن می‌گوید: برخلاف کادر اقتصادی یا حتی فرماندهان نظامی، این گروهی است که به راحتی جایگزین نمی‌شود.

بسیاری از آن‌ها وارد "دانشگاه دفاع ملی کیم جونگ اون" شده‌اند؛ جایی که متخصصان کره شمالی بر روی موضوعات فناوری و علم مربوط به دفاع را آموزش می‌بینند و این دانشگاه دائما تکرار کرده است که کالجی را اضافه کرده که بر روی فناوری موشک مافوق صوت تمرکز می‌کند.

«کن گاس»، مدیر "گروه روابط بین‌الملل" در CNA که یک نهاد تحقیقاتی مستقل و مستقر در آرلینگتون ویرجینیا است، اظهار کرد که دانشمندان و مهندسان گاهی اوقات به تیم‌های رقابتی تقسیم می‌شوند و انواع مشابه این تسلیحات را طراحی می‌کنند؛ پروژه‌هایی که به آن‌ها این اجازه را می‌دهد تا راه‌های مختلفی را امتحان و بررسی کنند که کدام فناوری امیدبخش‌ترین است.

مقامات کره شمالی

کیم جونگ اون به سه شخص ارشد برای رهبری برنامه موشکی مخفی این کشور که به سرعت در حال افزایش است، اعتماد و تکیه می‌کند.

این سه شخص شامل افرادی از جمله «ری پیونگ کول»، ژنرال ارشد سابق نیروی هوایی، «کیم جونگ سیک»، یک پیشکسوت دانشمند فضاپیما و «جانگ چانگ ها»، رئیس مرکز توسعه و تدارکات تسلیحات است.

گاس افزود: ما در چند سال اخیر شاهد تغییرات زیادی در عرصه صنعت نظامی بوده‌ایم.

نهادهای کره شمالی

"آکادمی علوم ملی دفاعی" (NADS) که به عنوان "دومین آکادمی علوم‌های طبیعی" نیز شناخته می‌شود، بر توسعه موشکی کره شمالی نظارت می‌کند.

کمک خارجی

تحلیلگران معتقدند که برنامه موشکی کره شمالی ریشه‌هایی در کمک‌هایی که از اتحاد شوروی و بعدا روسیه دریافت کرده، دارد و کلاهک‌های آخرین تسلیحات هایپرسونیک‌ مشابه آن چیزی است که شوروی طراحی می‌کند.

بحث‌هایی بر سر اینکه چگونه این کمک‌ها از دهه ۱۹۹۰ ادامه پیدا کرده است، وجود دارد.

مارکوس شیلر، کارشناس موشکی مستقر در اروپا استدلال کرده است موفقیت کره شمالی در آزمایش‌های اخیر بیانگر این است که کره شمالی حمایت‌های خارجی دریافت کرده است.

در حالی که شیلر خاطرنشان کرد که در زمان کیم جونگ اون، موشک‌های کره شمالی بیش از پیش شکست خوردند و این خود بیانگر این است که کیم جوان‌تر در حال آزمایش طرح‌های داخلی بیشتری (ساخت کره شمالی) نسبت به سلف‌هایش بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کره شمالی موشک مافوق صوت کیم جونگ اون کیم جونگ اون کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۹۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عواملی که منجر به تشدید خسارات سیل در چین شده است

درحالی که بار دیگر بارش‌ها و سیلاب، چین را تحت تاثیر قرار داده و به آواره شدن ده‌ها هزار نفر انجامیده است، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نزدیک به نیمی از شهرهای بزرگ چین به ویژه در مناطق ساحلی به دلیل استخراج آب‌های زیرزمینی و وزن سنگین ساختمان‌ها و زیرساخت‌های شهری در حال غرق‌ شدن هستند.

به گزارش ایسنا، شهرهای متاثر از این روند از جمله «پکن» و «تیانجین» در بخش شرقی چین و در امتداد ساحل قرار دارند. ترکیب عوامل یادشده با افزایش سطح آب دریاها در این شهرهای در حال غرق شدن تا سال ۲۱۲۰ حدود ۱۰ درصد جمعیت نواحی ساحلی چین، یعنی تقریبا ۵۵ تا ۱۲۸ میلیون نفر را در معرض آب‌گرفتگی شهرها، سیلاب و خسارات جبران‌ناپذیر قرار خواهد داد.

کارشناسان در این مطالعه که در مجله «علوم» (Science) منتشر شد، فرسایش خاک و نشست زمین در هر شهر چین با جمعیت بیش از دو میلیون نفر را در بازه زمانی ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۲ اندازه‌گیری کردند. از میان ۸۲ شهر ارزیابی‌شده، ۴۵ درصد آن‌ها بیش از سه میلی‌متر در سال نشست می‌کنند و ۱۶ درصدشان هم بیش از ۱۰ میلی‌متر فرو رفته‌اند.

طبق این مطالعه، سه‌چهارم جمعیت شهری چین که در سال ۲۰۲۰ حدود ۹۲۰ میلیون نفر برآورد شد، در همین شهرهای بزرگ این کشور پهناور جهان زندگی می‌کنند.

به نوشته کارشناسان، به نظر می‌رسد این فرسایش خاک به مجموعه‌ای از عوامل مانند استخراج آب‌های زیرزمینی و وزن ساختمان‌ها بستگی دارد. تعداد آسمان‌خراش‌ها هر روز بیشتر می‌شود، جاده‌ها و بزرگراه‌ها گسترده‌تر می‌شوند و آب‌های زیرزمینی مدام در حال استخراج و استفاده‌اند؛ همگی هم با سرعت بالا.

با اینکه موضوع بالا آمدن سطح آب و فرسایش خاک شهرهای چین مدت‌ها است که مشخص شده، این مطالعه اولین تصویر کلی از این مشکل در مقیاس ملی است. کارشناسان از داده‌های ماهواره‌های سنتینل‌ــ۱ (Sentinel-۱) استفاده کردند که با کمک تجهیزات راداری روزنه مصنوعی تداخل‌سنجی (InSAR) تغییرات عمودی در سطح زمین را اندازه‌گیری می‌کند و این نتایج را با ارزیابی‌های آب زیرزمینی از پایش چاه‌ها و داده‌های وزن ساختمان ترکیب کردند.

این گروه تحقیقاتی نوشت: علاوه بر الگوی ملی فرونشست شهرها، ما عوامل متعدد طبیعی و انسانی را شناسایی کردیم که با این پدیده مرتبط بودند. عوامل طبیعی عبارت بودند از موقعیت زمین‌شناسی هر شهر و عمق سنگ بستر آن که می‌تواند در میزان وزنی که زمین قادر است بدون فرسایش تحمل کند، تاثیر بگذارد.

کارشناسان بین شهرهای در حال غرق‌ شدن و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی نیز ارتباط محکمی پیدا کردند. به گفته آنها، بیشتر تغییرات در آب‌های زیرزمینی ناشی از فعالیت‌های انسانی بود و الگوهای بارش طبیعی تنها در ۱۲ درصد این تغییرات نقش داشت.

به گزارش لایوساینس، شبکه‌ حمل‌ونقل شهری از جمله قطارهای سنگین مترو و لرزشی که ایجاد می‌کنند، همچنین معدن‌کاری و استخراج منابع هیدروکربنی که هر دو حفره‌های خالی در زمین ایجاد می‌کنند، از دیگر عوامل موثر در فرسایش خاک و ترک خوردن زمین هستند.

کارشناسان تاکید کردند: کلید رسیدگی به فرونشست شهرها در چین می‌تواند کنترل طولانی‌مدت و پایدار استخراج آب‌های زیرزمینی باشد.

به گزارش ایندیپندنت، ناپایداری خاک و ترک‌ خوردن زمین و افزایش خطر سیل تهدیدی جدی برای زیرساخت‌ها و انسان‌ها است. بر اساس این تحقیق، شهرهای در حال غرق شدن در سواحل شرقی چین به‌زودی به پایین‌تر از سطح دریا سقوط می‌کنند و پیش‌بینی می‌شود که تا ۱۰۰ سال آینده، ۲۶ درصد این کشور به زیر این آستانه برود. در حال حاضر، حدود شش درصد زمین‌های چین پایین‌تر از سطح دریا قرار دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سیل در چین (عکس) خسارات و تلفات بی سابقه سیل در چین

دیگر خبرها

  • سفر یک هیات دیپلماتیک کره شمالی به ایران
  • کره شمالی: ما یک قدرت نظامی فوق العاده می‌سازیم
  • خواهر کیم جونگ اون: به توانمندسازی ارتش برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه ادامه می‌دهیم
  • بیانیه هشدار آمیز خواهر رهبر کره شمالی؛ خود را در معرض خطر قرار ندهید
  • عواملی که منجر به تشدید خسارات سیل در چین شده است
  • هشدار آشکار؛ اولین مانور شبیه سازی ماشه هسته‌ای با هدایت شخص کیم جونگ اون انجام شد | کره شمالی برای چه چیزی آماده می شود؟
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی
  • گارد ساحلی ژاپن : موشک بالستیک کره شمالی پس از ۷ دقیقه پرواز سقوط کرد
  • موشک کره شمالی پس از ۷ دقیقه پرواز سقوط کرد
  • موشک بالستیک کره شمالی پس از ۷ دقیقه پرواز سقوط کرد