Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود یونسیان؛ دبیر کمیته اپیدمیولوژی و پژوهش کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز در خصوص موج جدید کرونا گفت: آغاز موج ششم قطعی شده است و امروز نمی‌توان جلوی موج ششم را بگیریم زیرا رخ داده است و زمانی می‌توانستیم پیشگیری کنیم که هنوز رخ نداده بود و هشدار وقوع آن را از همسایه‌ها شنیده بودیم و آن زمان می‌شد با واکسن زدن این احتمال را کاهش دهیم یا وقوع آن را به تعویق بیاندازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته رخداد موج ششم اجتناب ناپذیر بود اما شدت آن می‌توانست متفاوت باشد.

او در خصوص اینکه اُمیکرون پایان کرونا است یا خیر توضیح داد: بسیاری امید دارند که اُمیکرون پایان کرونا باشد اما امیدواری هیچ گاه استراتژیک نیست و ما باید استراتژی خود را بر اساس شواهد علمی بچینیم. خوشحال می‌شویم که اُمیکرون پایان کرونا باشد اما همیشه آنچه که ما انتظار داریم رخ نمی‌دهد. از طرفی چون جمعیت زیادی در دنیا هستند که هنوز واکسن نزده‌اند احتمال وقوع جهش‌های جدید در ویروس کرونا منتفی نیست.

یونسیان عنوان کرد: من در حال حاضر اصراری به دوز سوم ندارم و فعلا تکمیل دو دوز امری واجب است. کمتر از ۸۰ درصد از جمعیت بالای ۱۲ سال ما دو نوبت واکسن خود را دریافت کرده‌اند، اگر بخواهیم در کل درنظر بگیریم از بین ۸۴ میلیون جمعیت فقط ۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر واکسینه شده‌اند پس حدود  ۳۰ میلیون نفر یا هنوز واکسنی برایشان در دسترس نبوده و یا برای واکسیناسیون مراجعه نکرده‌اند و این شرایط از وقوع موج ششم سهمگین پیشگیری نمی‌کند.

انتهای پیام /

پرستو خلعتبری کد خبر: 1127035 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا موج ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۹۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم آمادگی برای وقوع سیل در استان سمنان

رئیس ستاد مدیریت بحران و شرایط اضطراری شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره احتمال وقوع سیل در این استان، بر لزوم آمادگی برای وقوع این پدیده در استان سمنان تأکید کرد. - اخبار استانها -

سمیه جباری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی کشور مبنی بر احتمال وقوع بارش‌های قابل توجه از امروز تا پنجشنبه ششم اردیبهشت‌ماه 1403، وقوع سیلاب در استان سمنان بیشتر محتمل است.

وی افزود: بر اساس پیش‌بینی‌ها، احتمال بارش باران، رگبار و رعدوبرق، تشدید بارش‌ها در غالب نقاط استان با شدت بیشتر در نواحی شمالی، بارش برف و احتمال کولاک در نواحی سردسیر و کوهستانی استان وجود دارد.

رئیس ستاد مدیریت بحران و شرایط اضطراری شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به احتمال زیاد وقوع سیل در استان سمنان تأکید کرد: با توجه به فعالیت این سامانه بارشی و احتمال وقوع سیلاب، توصیه می‌شود دستگاه‌های خدمات‌رسان و مردم استان سمنان برای مواجهه با سیلاب آماده باشند.

جباری با تأکید بر لزوم خودداری از تردد و توقف در مسیرها و جاده‌های حاشیه و بستر رودخانه‌ها تصریح کرد: عدم حضور مسافرین و گردشگران در مناطق پست و بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مناطق ساحلی رودخانه‌ها در استان سمنان مورد تأکید جدی است.

وی با تأکید بر لزوم عدم عبور شهروندان و مسافران از سازه‌های تقاطعی و پل‌های رودخانه‌های سیلابی استان سمنان تصریح کرد: آمادگی حداکثری همه دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و امدادی و تجهیز گروه‌های عملیاتی و همچنین پاکسازی و بازگشایی کامل مجاری آبی، رودخانه‌ها و سازه‌های تقاطعی به‌ویژه در مراکز جمعیتی برای کاهش خسارات ناشی از سیل بسیار مؤثر خواهد بود.

رئیس ستاد مدیریت بحران و شرایط اضطراری شرکت آب منطقه‌ای سمنان، گفت: "تخلیه اماکن و مراکز جمعیتی در معرض و مسیر سیلاب" و "توقف هرگونه فعالیت در بستر و حاشیه رودخانه‌های مستعد سیلاب" از دیگر مورد تأکید رئیس ستاد مدیریت بحران و شرایط اضطراری شرکت آب منطقه‌ای سمنان برای مقابله با سیلاب احتمالی در این استان بود.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • احتمال وقوع تندر و آذرخش در تهران
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی در رفسنجان
  • احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی معابر در رفسنجان
  • لزوم آمادگی برای وقوع سیل در استان سمنان
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌های فصلی در کرمان
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • زمان صاعقه چگونه رفتار کنیم؟