Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیادسعدی، غلامعلی حداد عادل به همراه معاون و مدیران بنیاد سعدی میزبان علیرضا بیگدلی معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امورخارجه و مالکی مدیرکل شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امورخارجه بود و درباره نیازهای آموزشی از جمله کتاب و نرم افزار برای آموزش فارسی به فرزندان ایرانی خارج از کشور بحث و تبادل نظر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدادعادل در ابتدا با ابراز خرسندی نسبت به فعالیت مجدد شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور و همچنین عضویت بنیاد سعدی در این شورا گفت: تصمیم داریم با همکاری شما مسیر کاری جدیدی برای آموزش فارسی به فرزندان خارج از کشور در بنیاد شروع کنیم تا پاسخگوی این نیاز در خانواده‌های ایرانی خارج از کشور باشیم.

رییس بنیاد سعدی از آمادگی بنیاد برای «نوشتن کتاب‌های مخصوص فرزندان ایرانی مقیم خارج از کشور»، «تربیت معلم» و «برنامه برای فعالیت‌های آموزشی در فضای مجازی در سطح جهان» گفت: کتاب نوشتن برای ایرانی و غیر ایرانی اقتضاء خاص دارد، برای این منظور نیاز به اطلاعات کلاس‌های مدارس ایرانی خارج از کشور و کتاب‌هایی که در آنها تدریس می‌شود و همچنین کلاس‌های آخر هفته داریم که با کمک وزارت امور خارجه و دستگاه‌های دیگر می‌توانیم به این اطلاعات دست یابیم. همچنین سعی داریم در تالیف کتاب‌ها مخاطب شناسی کرده و آگاهانه کتاب‌هایی تالیف کنیم که موجب برقراری بیشتر قاطبه ایرانیان خارج از کشور با داخل ایران شود.

وی با اشاره به دوره‌های دانش افزایی که بنیاد سعدی با حضور فارسی آموزان در ایران برگزار کرده است، گفت: بنیاد آمادگی دارد فرزندان ایرانیان مقیم را به ایران دعوت کرده و ضمن آموزش فارسی در محیط، با فرهنگ و جامعه ایران آشنا کند.

در ادامه بیگدلی، معاون امور کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امورخارجه در این نشست با بیان اینکه مطالب مطرح شده، مشخص می‌کند کار تخصصی و علمی در بنیاد در حال انجام است، گفت: با توجه به رویکرد تعامل گرای دولت جدید، امید است اقدامات خوبی در این حوزه انجام شود ما نیز در شورای عالی امور ایرانیان در این زمینه جدی‌تر از گذشته فعالیت خواهیم کرد.

وی پیشنهاد برگزاری جلسات مشترک هر سه ماه یکبار با بنیاد سعدی را مطرح کرد و گفت: یکی از وظایف مهم شورای عالی امور ایرانیان، احیای زبان فارسی است و لازم است با بنیاد سعدی در این حوزه همکاری مستقیم داشته باشیم. با توجه به اینکه از وزارت امور خارجه در جهان ۱۲۵ نمایندگی داریم که ۹۵ سفارت و بقیه کنسولگری هستند، نیازمند منابع آموزشی استاندارد و به روز هستیم. ضمن آنکه در مدت تشکیل دولت جدید، توانسته‌ایم کارگروه‌هایی را با مرکزیت ایرانیان مقیم تشکیل دهیم.

دراین جلسه، رضامراد صحرایی، معاون آموزش و پژوهش بنیاد سعدی گزارشی از فعالیت‌های آموزشی ارائه کرد. همچنین شهروز فلاحت پیشه، معاون امور بین الملل بنیاد سعدی به رابطه بنیاد سعدی با مرکز دیپلماسی عمومی وزارت امور خارجه اشاره کرد و گفت: لازم است مفاد تفاهمنامه نهایی و سهم مشارکتی هر یک از دو طرف مشخص شود.

وی با اشاره به برگزاری سه نشست مجازی معرفی دستاوردها و خدمات بنیاد سعدی با سفرای ایرانی که در کشور محل ماموریت آنها، رایزنی فرهنگی فعالیت ندارد، پیشنهاد کرد چنین جلسه‌ای با دیگر سفرا و سرکنسول‌ها در فضای مجازی برای آشنایی بهتر با خدمات بنیاد سعدی برگزار شود.

کد خبر 5407898 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد سعدی شورای عالی امور ایرانیان آموزش زبان فارسی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران معرفی کتاب نمایشگاه مجازی کتاب نقد کتاب موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران نمایشگاه مجازی کتاب تهران کتاب و کتابخوانی روز زن تازه های نشر انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ترجمه انقلاب اسلامی ایران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان محمد مهدی اسماعیلی شورای عالی امور ایرانیان فرزندان ایرانی خارج از کشور آموزش فارسی وزارت امور بنیاد سعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۰۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه سرایدار سابق برای سرقت میلیاردی از خانه ۲ ایرانی مقیم کانادا

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری سارقانی که اقدام به سرقت میلیاردی از خانه دو نفر از ایرانیان مقیم کانادا در شمال تهران کرده بودند، خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی درباره جزییات این پرونده اظهارکرد:‌ مدتی پیش زن جوانی به پایگاه یکم پلیس آگاهی مراجعه و اعلام کرد که ساکن کشور کانادا است و برای عیددیدنی به ایران آمده است، اما زمانی که وارد خانه‌اش در نیاوران شده متوجه شده که سه تخته فرش ابریشم، دو تخته تابلوفرش، دو عدد مجسمه برنزی و نقره‌ای و آینه‌شمعدان نقره‌ای به‌ارزش تقریبی ۴۰ میلیارد ریال از خانه‌اش به سرقت رفته است. پس از اخذ اظهارات شاکی و با توجه به حساسیت موضوع، تیمی از کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی برای تحقیقات میدانی پا در صحنه سرقت گذاشته و متوجه شدند خانه روبه‌روی منزل مورد دستبرد که صاحب آن هم به کشور کانادا مهاجرت کرده است، هدف سرقت قرار گرفته است.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: تحقیقات ابتدایی نیز حکایت از سالم بودن درهای ورودی خانه داشت که این خود نشان از آشنا بودن سارقان با محل بود برای همین، شک کارآگاهان به سمت سرایدار ساختمان که چند روز قبل بدون اینکه با مدیر ساختمان تسویه حساب کند کار خود را ترک بود، رفت. بدین ترتیب اقدامات اطلاعاتی کلید زده شد و کارآگاهان متوجه شدند که سرایدار مذکور پس از اینکه برج را ترک کرده مستقیماً به‌صورت غیرقانونی به کشور افغانستان سفر کرده اما در این میان با سه نفر از دوستان خود که یک نفر آنها در گذشته سرایدار همین برج بوده در ارتباط است.

وی افزود: تیم تحقیق در گام بعدی با تجزیه و تحلیل‌های پلیسی مخفیگاه سه مرد جوان را شناسایی کرده و پس از هماهنگی‌های لازم با مرجع قضایی موفق به دستگیری آنها در یک عملیات پلیسی شدند. متهمان که در جریان بازجویی‌ها منکر جرم خود بودند پس از مواجهه با مدارک و شواهد موجود به سرقت اموال با همدستی با سرایدار اعتراف کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: سردسته این باند معترف شد که در گذشته حدود هشت سال در این برج سرایدار بوده و از حضور یا عدم‌حضور ساکنان در خانه‌شان مطلع بوده است. هنگامی که شاکی و همسایه‌اش به کانادا مهاجرت کردند با دوستش و دو نفر دیگر نقشه‌ سرقت را طراحی کرده و چون کلیدها را در اختیار داشته بدون آسیب به در وارد خانه شده است. 

ولیپور گودرزی با بیان اینکه چهار سارق طی مدت زمان ۲۰ روز،شش مرتبه به خانه شاکی و همسایه‌اش رفته و هرچه توانسته بودند، سرقت کردند، گفت: این افراد پس از ارتکاب جرم اموال مسروقه میان خودشان تقسیم کرده بودند. در نهایت با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی، متهمان به همراه پرونده متشکله و برای برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شدند و تلاش برای دستگیری متهم فراری نیز در حال انجام است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرا سعدی شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • استقبال از پرچم حرم رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی با حضور ایرانیان مقیم مالزی
  • چرا شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟
  • نقشه سرایدار سابق برای سرقت میلیاردی از خانه ۲ ایرانی مقیم کانادا
  • نقشه سرایدار برای سرقت میلیاردی از خانه ۲ ایرانی مقیم کانادا
  • آیین تکریم و معارفه معاونت امور بین‌الملل بنیاد سعدی
  • کمک ۷ میلیارد ریالی حامیان خارج از کشور به ایتام زنجانی