Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

تمامی تولیدکنندگان فیلتر روغن و لنت خودرو، در راستای تسریع شفافیت در قیمتها بایستی نسبت به درج قیمت تولیدکننده بر روی محصولات خود اقدام کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، نشست هم افزایی انجمن های تولیدکننده فیلتر روغن، لنت ترمز، تولیدکنندگان داخلی این محصولات و با محوریت الزام درج قیمت تولیدکننده بر روی کالاهای تولیدی شرکتهای مذکور در محل حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست عباس تابش رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص مزایا و نحوه اجرای طرح، اظهار کرد: تلاش می شود با اجرای این طرح از فرایند تولید تا عرضه برای مصرف کننده قیمتها شفاف سازی شود.

وی افزود: اگر در نظام توزیع ما اشکالاتی وجود داشته باشد، با اجرایی شدن طرح مذکور اشکالات برطرف یا راهکارهای منطقی پیدا می شود که مصرف کننده متضرر نشود و واسطه های متعددی که به وجود آمده و مصرف کننده مجبور به پرداخت این هزینه ها می شود نیز برطرف شود.

تابش گفت: نظام پخش عاملین فروش و بنکدارها شبکه هایی هستند که می توانند به طور منطقی کالا را از تولید کننده به دست مصرف کننده برسانند و این طرح در تلاش است حلقه های تعریف شده ای را از نظام توزیع به صورت منطقی و ساختار یافته و تعریف شده ای مشخص کند.

رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خاطر نشان کرد: در این طرح جایگاه عرضه کننده نهایی مشخص هست و همچنین عرضه کنندگان درصد قابل قبولی از انتفاع و سودی را که این چرخه مشخص کرده است را دریافت می کند.

تابش اظهار کرد: در این نظام با برآورد و ارزشیابی انجام شده ارزش کالا در نهایت نباید برای تولیدات لنت و محصولات پتروشیمی، هزینه های عرضه بیش از ۲۰ درصد در نظام توزیع را شامل شود. البته محاسباتی که سازمان حمایت به صورت دقیق انجام داده نشانگر این است که حلقه های بعد از تولید لنت ترمز در حدود ۱۵.۵ درصد و در فیلتر حدود ۱۸.۵ درصد سود می برند که این برای نظام عرضه کالا مذکور قابل پذیرش است. بین تولید تا فروش کالا هزینه های غیر قابل پذیرشی وجود دارد و این طرح تعدد واسطه ها را نمی پذیرد.

معاون وزیر صمت با تشریح کامل نظام فعالیتی تولیدکنندگان قطعات یدکی خودرو، گفت: نظام مورد پذیرش برای قیمت درب کارخانه ضوابط هیات تعیین و تثبیت قیمتها بوده و درج قیمت تولیدکننده باید با رعایت ضوابط مذکور انجام گیرد که دستور العمل ها و ساختار برای تمام تولید کننده قابل دستیابی است.

تابش تاکید کرد: قیمت ماه های اخیر در فروش کالا مورد رصد قرار گرفته است و تولیدکنندگان باید با توجه به فاکتور صادر شده ۲ ماه اخیر به درج قیمت تولید کننده اقدام کنند در صورتی که قیمت گذاری آنها خارج از ضوابط هیات تعیین و تثبیت قیمت باشد مورد پذیرش نخواهد بود.

وی مطرح کرد: فهرست اقلام این طرح به مرور افزایش می یابد و در فاز های بعدی طرح، ما شاهد تعداد بیشتری از جمله اقلام لوازم یدکی و قطعات خودرو خواهیم بود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین سازمان حمایت مصرف کنندگان مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خودرو سازمان حمایت مصرف کنندگان لنت ترمز فیلتر روغن حمایت مصرف کنندگان و تولید درج قیمت تولیدکننده درج قیمت تولید سازمان حمایت مصرف کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۱۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دهم بهمن ماه پارسال علی لطفی زاده دستیار ویژه وزیر صمت در نامه‌ای به مدیران صنعت، معدن و تجارت استان‌های کشور، اعلام کرد که ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سال ۱۴۰۳ در سامانه جامع تجارت الزامی است.

در نامه لطفی زاده آمده بود: نظر به ضرورت برنامه ریزی برای تأمین مواد اولیه و کالاهای مورد نیاز کشور شایسته است دستور فرمائید برنامه ماهیانه واحدهای تولیدی به صورت خوداظهاری برای سال ۱۴۰۳ حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۰ در سامانه جامع تجارت و در چارچوب دستورالعمل پیوست درج و بر اساس عملکرد سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و پروانه بهره برداری هر واحد و برنامه کلان تولید هر کالا در کشور برنامه ثبت شده را ابتدا از سوی ادارات کل استان و سپس از سوی دفاتر تخصصی تأیید تا ملاک عمل برای سال ۱۴۰۳ قرار گیرد بدیهی است ادارات کل استانی و دفاتر تخصصی متعهد به نظارت بر اجرای تعهدات واحدهای تولیدی هستند.

بر همین اساس از ۱۴ فروردین ماه ادارات صمت استان‌ها در بخشنامه‌ای به زیرمجموعه‌های خود الزام به ثبت برنامه ماهانه تولید را ابلاغ کردند.

برای مشاهده راهنمای ثبت برنامه تولید در سامانه جامع تجارت اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6080647 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • قیمت هر شانه تخم‌مرغ به ۶۵ هزار تومان رسید
  • تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد
  • جنجال‌ها بر سر افزایش قیمت پژو پارس؛ حق با چه کسی است؟
  • فواید یک ویتامین برای زنان
  • اجرایی نشدن ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور اصلی ترین عامل مشکلات تولید کنندگان
  • تولید به صادرات گره بخورد/ نادرست بودن قطع برق چاه‌ها
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو کلید خورد؟
  • قیمت جدید 4 عضو خانواده پژو پارس اعلام شد (+سند)
  • مظلومترین حلقه زنجیره ریلی تولیدکننده واگن است
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی در سامانه جامع تجارت الزامی شد