Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از یک قرن بود که هیچ طبقه از دارایی به اندازه سهام برای سرمایه‌گذاران ثروت ایجاد نکرد اما در سال‌های اخیر سود سهام در برابر افزایش چشمگیر فضای ارزهای دیجیتال کاهش یافته است.

به‌عنوان مثال، شاخص اس‌اندپی ۵۰۰ از پایین‌ترین حد خود در مارس ۲۰۲۰ تا پایان سال ۲۰۲۱ اندکی بیش از ۱۰۰ درصد جهش کرد. در مقایسه، ارزش کل همه ارزهای دیجیتال از ۱۴۱ میلیارد دلار به ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ تریلیون دلار در بازه زمانی مشابه افزایش یافت که این افزایش ۱۴ برابر بود.

علی‌رغم این دستاوردهای عظیم، برنامه‌های ارزهای دیجیتال که مزیت‌های رقابتی، تمایز و جذابیت در دنیای واقعی را ارائه می‌دهند، هنوز هم پتانسیل بالایی دارند و با توجه به اینکه رمزارزها نوسان بسیاری دارند اما برخی از آنها ازجمله الگوراند، آیوتا و اولانچ می‌توانند تا سال ۲۰۲۵ چهار برابر و یا بیشتر شوند.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۱.۶۲ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۴۲ درصد کمتر شده است.

در حال حاضر ۴۱.۲۴ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله‌گران بر بستر بلاک‌چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.      

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۸۱.۹۲ میلیارد دلار است که ۳۴.۴۸ درصد افزایش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۱۲.۰۰ میلیارد دلار است که ۱۴.۶۵ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال است. حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۶۵.۱۶ میلیارد دلار است که ۷۹.۵۵ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال است.

به روز رسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۱۱ صبح به وقت شرقی)

 این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت کوین

قیمت: ۳۵ هزار و ۳۸۳۶.۷۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۶ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۷.۶۶ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۲ هزار و ۴۳۰.۳۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۲۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۵.۸۰ درصد کاهش

 ۳- بایننس کوین

قیمت: ۳۶۹.۸۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۴۷ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۳.۷۷ درصد کاهش

۴- تتر

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۲ درصد افزایش

۵- سولانا

قیمت: ۸۹.۴۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۷.۷۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳۷.۵۳ درصد کاهش

۶- کاردانو

قیمت: ۱.۰۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۶۹ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳۰.۰۳ درصد کاهش

۷- ریپل

قیمت: ۰.۶۰۹۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۴ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۰.۴۲ درصد کاهش

۸- پولکا دوت

قیمت: ۱۷.۵۷ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۲۷ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳۴.۳۳ درصد کاهش

۹ - یو اس دی کوین

قیمت: ۰.۹۹۹۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۰درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۵ درصد کاهش

۱۰- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۳۷۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۷۹ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۹.۶۲ درصد کاهش

۲۲۳۲۲۷

کد خبر 1595917

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ارز دیجیتال ارز دیجیتالی رمز ارز بیت کوین بازار ارزهای دیجیتال میلیارد دلار کوین قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۱۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵ درصدی بارش‌های کشور با فعالیت سامانه اخیر

سخنگوی صنعت آب گفت: با ورود سامانه بارشی اخیر در نیمه جنوبی کشور و دریافت بارش‌های بسیار خوب، نسبت به سال گذشته، ۵ درصد رشد بارش را شاهد هستیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فیروز قاسم‌زاده، سخنگوی صنعت آب کشور در نشستی خبری اظهار داشت: در بهمن‌ماه سال گذشته پیش‌بینی‌های بارشی تحقق نیافت و کشور با 50 درصد کاهش بارش مواجه شد؛ لذا این موضوع باعث تغییر در برنامه‌ریزی‌ها شد تا منابع حداقلی که از سه سال خشک متوالی در اختیار بود، به نحو بهینه استفاده شده و تمام بخش‌های مصرف در کشور با حداقل تنش رو به رو شود.

وی افزود: اما از اواخر اسفندماه سال گذشته تاکنون شاهد بارش‌‌های بسیار خوبی در کشور بوده‌ایم، به نحوی که چهار سامانه پربارش، مناطق مختلفی از کشور از جمله مناطق غرب، شمال، شمال شرق، جنوب و جنوب شرق را تحت‌الشعاع قرار داد که متوسط بارش کشور را بسیار بهبود بخشید.

قاسم‌زاده با بیان اینکه اکنون نسبت به وضعیت نرمال، تنها با 9 درصد کاهش بارش روبرو هستیم، عنوان کرد: تجربه خشکسالی در چهار سال اخیر باعث شد در مصرف منابع آبی نه تنها در برنامه‌ریزی‌ها دقت را افزایش دهیم بلکه با کمک اطلاع‌رسانی‌ها، جلب مشارکت مردم و آگاه‌سازی در خصوص آثار مثبت مدیریت مصرف به انجام رسید.

وی در خصوص آخرین وضعیت بارش در کشور خاطرنشان کرد: با ورود سامانه بارشی اخیر در نیمه جنوبی کشور و دریافت بارش‌های بسیار خوب، نسبت به سال گذشته، 5 درصد رشد بارش را شاهد هستیم.

سخنگوی صنعت آب کشور، میزان کاهش بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی و سمنان را حدود 30 درصد خواند و افزود: در این میان خراسان رضوی با توجه به بارش نامناسب در سال گذشته و کاهش چشمگیر و نزدیک به صفر ورودی سد دوستی، شرایط ویژه‌تری را سپری می‌کند.

قاسم‌زاده گفت: چهار استان آذربایجان شرقی و غربی، یزد و سیستان و بلوچستان در وضعیت بالای نرمال بارش قرار دارند و در مجموع 17 استان نرمال یا بالای نرمال و 14 استان شرایط زیر نرمال را تجربه می‌کنند.

وی در خصوص وضعیت بارندگی در استان تهران نیز افزود: این استان علیرغم دریافت بارش‌های مناسب، همچنان 28 درصد کاهش دارد و از جمله مناطقی است که باید مدیریت مصرف در آن رقم بخورد.

قاسم‌زاده با ارائه آماری از بارندگی‌ها در فصول گذشته سال آبی جاری اظهار کرد: در حالی که باید در پاییز 33 درصد و در فصل زمستان 45 درصد از بارش کشور اتفاق می‌افتاد، شاهد 17 درصد کاهش بارش بودیم؛ اما در فصل بهار تاکنون، حدود 60 درصد افزایش بارش رخ داده است.

وی با بیان اینکه حوضه آبریز ارس، دریاچه ارومیه، کرخه، اترک و حوضه‌های شمالی وضعیت مثبتی نسبت به شرایط نرمال داراست، خاطرنشان کرد: وضعیت سایر حوضه‌ها از جمله کارون، سفیدرود، فلات مرکزی، زهره ـ جراحی و زاینده‌رود منفی است.

سخنگوی صنعت آب گفت: حوضه آبریز زاینده‌رود بیشترین کاهش بارش را در بین حوضه‌های آبریز کشور تجربه می‌کند که امید است با همدلی مردم و متولیان آب، عبور بدون تنشی در این حوضه آبریز داشته باشیم.

قاسم زاده با اشاره به آخرین وضعیت ذخایر پوشش برفی کشور عنوان کرد: حدود یک درصد از سطح کشور پوشیده از برف است که عمدتاً در ارتفاعات البرز، بخش‌هایی از شمال غرب کشور و بخش‌هایی در زاگرس است که حدود 5 میلیارد مترمکعب ذخیره برفی در این مناطق پیش بینی می‌شود.

وی در خصوص بارندگی‎های اخیر در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: وزارت نیرو به صورت ویژه به عنوان متولی مخازن و رودخانه‌ها، اقدام به برگزاری جلسات سیل کرد و با بررسی پیش‌بینی‌ها، اطلاع‌رسانی‌هایی در سطح شرکت‌های زیرمجموعه انجام و مقرر شد ستادهای بحران استان فعال شود.

قاسم زاده ادامه داد: در این استان به صورت ویژه مدیریت مخازن اتفاق افتاد به نحوی که با قرارگیری در سال‌های خشک و نگرانی برای منابع آبی با توجه به ماهیت متغیر استان در خصوص نوسان بارش در سال‌های آبی، تصمیم‌گیری در خصوص خالی کردن سدها یا ادامه ذخیره‌سازی صورت پذیرفت؛ بنابراین بخش زیادی از سدها خالی شد اما حجم زیاد بارش‌ها سدها را مجدد پر و سرریز کرد.

وی با تأکید بر اینکه سدها حجم قابل توجهی از سیلاب‌های بالا دست را مهار کرد، اظهار داشت: ورودی سدهای استان سیستان و بلوچستان حدود 700 میلیون مترمکعب است که عمدتاً در بلوچستان جنوبی متمرکز بوده و در هرمزگان نیز ورودی‌ها در حدود 135 میلیون مترمکعب بوده است.

قاسم‌زاده حداکثر نقطه بارش در مناطق جنوبی کشور را حدود 300 میلیمتر خواند و گفت: این میزان حدود 2 تا 3 برابر متوسط کل سال آبی این ایستگاه است که در یک بارش 48 ساعته رخ داده است؛ طبیعتاً این میزان بارش رواناب‌هایی ایجاد می‌کند که از ظرفیت ایمن رودخانه‌ها فراتر می‌رود و منجر به آبگرفتگی خواهد شد.

وی گفت: در همین زمان، فعالیت سامانه بارشی در کشورهای عمان و امارات نیز وجود داشت و این کشورها نیز در حدود 309 و 330 میلیمتر بارش دریافت کردند، اما در ایران بیشترین شدت بارش رقم خورد که باعث پیک‌های حداکثری سیلاب بوده است که با مدیریت انجام شده در سیل اخیر سیستان، گزارشی از فوتی ناشی از سیل دریافت نشد.

سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به اینکه در سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان، 615 روستا دچار قطعی آب شد، افزود: تاکنون 527 روستا رفع قطعی اتفاق افتاده و سایر روستاها نیز به دلیل تخریب بسیاری از راه‌ها همچنان با قطعی آب مواجه هستند؛ در این استان به طور متوسط حدود 56 میلیمتر بارندگی رخ داده که بیش از 50 درصد سال آبی خود را در 48 ساعت دریافت کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلار پتانسیل کاهش بیشتر را دارد؟
  • بازار رمزارز‌ها / بیت‌کوین آماده شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۵ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • بیت‌کوین در آستانه رکوردی جدید / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۴ ارديبهشت
  • رشد ۵ درصدی بارش‌های کشور با فعالیت سامانه اخیر
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۳ ارديبهشت