Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری فارس، در یکی از نامه‌های سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خطاب به علی زینی‌وند استاندار کرمان آمده است: 

«در اجرای بند (ج) ماده واحده قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث‌فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی مبنی بر ثبت آثار ارزشمند منقول و غیرمنقول فرهنگی تاریخی کشور در فهرست آثار ملی و فهرست‌های ذی‌ربط، مراتب ثبت اثر فرهنگی‌تاریخی «تپه خانم» واقع در استان کرمان، شهرستان عنبرآباد که پس از طی تشریفات قانونی لازم به شماره ۳۳۴۶۷ مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است، ابلاغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
اثر مذکور تحت حفاظت و نظارت این وزارت است و هر گونه دخل و تصرف یا اقدام عملیاتی که منجر به تخریب یا تغییر هویت آن شود برابر مواد ۵۵۸ لغایت ۵۶۹ از کتاب پنجم قانون مجازات‌های اسلامی، تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده، جرم محسوب می‌شود و مرتکب مشمول مجازات‌های قانونی خواهد شد و مرمت و بازسازی اثر صرفا با تأیید و نظارت این وزارت ممکن خواهد بود. 
همچنین ضرغامی در پنج نامه مشابه دیگر به استاندار کرمان مراتب ثبت ملی پنج اثر فرهنگی‌تاریخی را به شرح زیر را ابلاغ کرده است: 

«تیمچه علیخان کوه بنان کرمان» واقع در شهرستان کوهبنان، بخش مرکزی، شهر کوهبنان، بلوار آزادی، بلوار امام خمینی، خیابان طالقانی، نبش بلوار مسجد امام چهار کوچه قدیم) به شماره ۳۳۴۴۳، مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۸

«مسجد اعظم سیرجان (مسجد غلامحسین خان)» واقع در شهرستان سیرجان، خیابان امام خمینی، بازار تاریخی سیرجان، جنب ورودی بازار عسگری به شماره ۳۳۴۴۴ مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۸

«محوطه پلاتلی» واقع در شهرستان عنبرآباد، بخش مرکزی به شماره ۳۳۴۶۴ مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۸

«قلعه طبق» واقع در شهرستان عنبرآباد، بخش جبالبارزجنوبی، روستای تل سمند به شماره ۳۳۴۶۵ مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۸

«خانه قراچه داغی» واقع در شهرستان کرمان، بخش مرکزی، شهر کرمان، خیابان بهشتی، چهار راه طهماسب آباد، خیابان فردوسی، انتهای بن‌بست فردوسی، به شماره ۳۳۴۶۶ مورخ ۱۴۰۰/۵/۱۸

پیش از این نیز علی‌اصغر مونسان وزیر سابق میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نامه‌ای مشابه به استاندار وقت کرمان مراتب ثبت ملی «قلعه (چهار برج) ابراهیم‌آباد» واقع در شهرستان ارزویه، بخش صوغان، دهستان صوغان، روستای ابراهیم‌آباد به شماره ۳۳۰۶۶، مورخ ۱۳۹۹/۵/۶ ابلاغ کرده بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمان ثبت ملی میراث فرهنگی واقع در شهرستان فرهنگی تاریخی مورخ ۱۴۰۰ ۵ ۱۸ میراث فرهنگی مراتب ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۱۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمانی پور: سیاستگذاری در عرصه دیپلماسی فرهنگی ناظر به میدان و واقع بینانه خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، حجت‌الاسلام محمد مهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در نشست صمیمی اساتید و اندیشه‌ورزان میز‌های سیاست پژوهی، با اشاره به عملیات وعده صادق، افزود: اتفاقی که به واسطه این حرکت جمهوری اسلامی ایران انجام داده شده، اتفاق مبارکی است. گزارش‌های مفصلی از کشور‌های مختلف از جمله کشور‌های اسلامی رسیده است که نشان می‌دهد همگی این اتفاق را ستایش می‌کنند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: از آنجا که این عملیات، رویکردی دفاعی و برای برقراری صلح پایدار بوده است، امیدواریم که شرایط بازدارندگی بلندمدت را ایجاد کند. از این رو، سپاسگزار مقام معظم رهبری هستیم که شرایط برقراری چنین اتفاق مبارکی را رقم زدند.

ایمانی پور افزود: جبهه استکبار غرب، در این عملیات برای مقابله با توان نظامی جمهوری اسلامی با تمام توان خود به میدان آمد، اما نتیجه کار، ابهت پوشالی آنان را به هم ریخته و تهدیدی که دائما بیان می‌کرد همه گزینه‌ها روی میز است، رنگ باخته است.

در نشست صمیمی اساتید و اندیشه‌ورزان میز‌های سیاست پژوهی با رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ۱۱ میز سیاست پژوهی حضور داشتند که عبارتند بودند از: میز چین، میز قفقاز، میز دیپلماسی عمومی، میز روسیه، میز آفریقای جنوبی، میز ترکیه، میز خانواده، میز خلیج فارس، میز ایرانیان خارج از کشور، میز ادبیات فارسی، میز فلسطین. خانه اندیشه‌ورزان ایران نیز در این نشست حضور داشت.

دیگر خبرها

  • بازدید از آثار تاریخی زنجان به مناسبت روز جهانی بناها رایگان است
  • تحویل سه قطعه شی تاریخی به میراث فرهنگی
  • ابلاغ طرح صیانت از آثار تاریخی روستاهای زرندیه
  • تماس‌ تلفنی وزیر کشور با استاندار کرمان و بررسی وضعیت منطقه 
  • سیاستگذاری در عرصه دیپلماسی فرهنگی ناظر به میدان و واقع بینانه خواهد بود.
  • ایمانی پور: سیاستگذاری در عرصه دیپلماسی فرهنگی ناظر به میدان و واقع بینانه خواهد بود.
  • ابلاغ طرح تفصیلی بافت تاریخی گرگان
  • بازدید استاندار کرمان از مناطق درخطر سیل جنوب کرمان
  • برترینهای مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در کرمان
  • ساختمان‌های تاریخی نوغانداری تربت حیدریه ثبت ملی شد