Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، پنجمین کنفرانس بین‌المللی اقیانوس‌شناسی خلیج فارس پیش از ظهر امروز دوشنبه ۴ بهمن‌ماه در محل سازمان هواشناسی و با قرائت پیام وزیر راه و شهرسازی آغاز به کار کرد.

در این کنفرانس سحر تاج‌بخش، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواشناسی در سخنانی با تاکید بر اهمیت پایش مستمر آب‌های ساحلی، فراساحلی و بین‌المللی، هدف از برگزاری این کنفرانس را استفاده از ظرفیت علمی نخبگان و تجربیات اجرایی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس پیام وزیر راه و شهرسازی و رئیس پنجمین کنفرانس بین‌المللی اقیانوس‌شناسی خلیج فارس را به این رویداد علمی قرائت کرد.

رستم قاسمی در این پیام با تاکید بر اینکه توسعه پایدار سواحل کشور از مهم‌ترین اولویت‌های سیاستگذاری و اجرا در این وزارتخانه است، تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری را بر توسعه سواحل مکران مورد توجه قرار داد.

وزیر راه و شهرسازی در این پیام با اشاره به وجود ذخایر عظیم دریا در سواحل ایران، ظرفیت بنیادی ایران را در این زمینه، فراهم کردن دسترسی کشورهای آسیای میانه به آب‌های آزاد بر فراهم شدن این مهم با ایجاد زیرساخت‌های حمل و نقل در کشور تاکید کرد.

وی سیاست وزارت متبوعش را توسعه حمل و نقل ریلی و دریایی برشمرد و ابراز امیدواری کرد که کنفرانس مزبور بتواند در ارائه راهکارهای علمی و اجرایی در این زمینه، کمک‌کار این وزارتخانه باشد.

در ادامه این کنفرانس مهدی رهنما دبیر علمی پنجمین کنفرانس بین‌المللی اقیانوس‌شناسی خلیج فارس هم با ارائه گزارشی از فرایند برگزاری این کنفرانس که با همکاری استادان بیش از ۵۰ دانشگاه کشور انجام گرفته است، از وصول بیش از ۱۰۰ مقاله در دبیرخانه کنفرانس و پذیرش حدود ۳۰ عنوان از این تعداد برای ارائه در کنفرانس به صورت سخنرانی خبر داد.

معاون وزیر راه: راه آهن بندرعباس-آستارا تکمیل شود، حجم بار بنادر به ۲۰ میلیون تن می‌رسد

همچنین شهریار افندی‌زاده سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در سخنانی در این کنفرانس با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد جابجایی کالا از طریق دریا صورت می‌گیرد، گفت: در ایران ۹۵ درصد واردات و ۸۵ درصد صادرات از دریا انجام می‌شود.

وی با اشاره به ۵۸۰۰ کیلومتر طول سواحل سرزمینی ایران در شمال و جنوب، استفاده از ظرفیت تجاریِ این سواحل را نیازمند وجود شبکه حمل و نقل ترکیبی (ریلی – دریایی) دانست و افزود: توسعه شبکه‌های ریلی به توسعه حمل و نقل دریایی ما کمک خواهد کرد.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی بر لزوم تکمیل شبکه ریلی بندرعباس به آستارا تاکید کرد و گفت: در صورت این اتفاق بنادر ما می‌توانند بیش از ۲۰ میلیون تُن کالا را جابجا کنند.

افندی‌زاده همچنین با بیان اینکه ترانزیت کالا در سال گذشته ۱۳ میلیون تُن بوده است، عنوان کرد: متأسفانه این مقدار در سال جاری ۷، ۸ میلیون تُن بوده که البته وزارت راه و شهرسازی توسعه و توجه به ترانزیت را بار دیگر در دستور کار قرار داده است.

کد خبر 5408032

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری رستم قاسمی سواحل مکران روسیه بانک مرکزی گمرک وزارت جهاد کشاورزی قیمت دلار قیمت طلا گسترش روابط تجاری ایران و روسیه سازمان بنادر و دریانوردی صادرات غیرنفتی مصرف گاز بورس ترانزیت مرکز مدیریت راه های کشور سید احسان خاندوزی وزارت راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی بین المللی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۱۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی امروز ۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه علم و فرهنگ آغاز به کارکرد و تا ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.

دکتر مهدی باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ گفت: از علل تداوم برگزاری کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی این بود که باهدف درستی انتخاب شده و مسیر درستی را طی کرده است.

رییس کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی در ادامه خاطرنشان کرد: موضوع وب پژوهی مسئله‌ای به‌روز بوده که سرعت رشد بالایی دارد و این نکته‌ای مهم، برای ادامه دارشدن این کنفرانس است.

وی تأکیدکرد: دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر اقداماتی که در این حوزه انجام داده است، نشریه‌ای را راه‌اندازی کرد که علاوه بر مجوز ISC، رتبه «ب» پژوهشی وزارت علوم را نیز کسب کرده است. همچنین خبر خوب که نشریه وب پژوهی از امسال به‌صورت فصلنامه منتشر می‌شود و این اقدامی مبارک است و امیدواریم این نشریه، محلی برای تعامل اهالی علم باشد.

وی گفت: این کنفرانس تلاش‌های بی‌وقفه‌ای برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی انجام می‌دهد و با تلاش مشترک اساتید و دانشجویان، امیدواریم به رشد و پیشرفت بیشتری دست یابیم.

باصولی خاطرنشان کرد: این کنفرانس یک کنفرانس تخصصی و بین‌رشته‌ای است و خوشحالیم که هرسال تعداد افرادی که در حوزه‌ فناوری اطلاعات در این کنفرانس حضور دارند، بیشتر می‌شوند و به جز پنل‌های تخصصی پنل‌هایی در حوزه‌های علوم‌انسانی، جامعه‌شناسی و… نیز مرتبط با این حوزه و جود دارد.

وی افزود: این کنفرانس تلاش‌های بی‌وقفه‌ای برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی انجام می‌دهد و با تلاش مشترک اساتید و دانشجویان، امیدواریم به رشد و پیشرفت بیشتری دست یابیم.

جایزه پرفسور کامبیز بدیع اهدا خواهد شد

محمدجواد شایگان فرد دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ و دبیرکنفرانس بین المللی وب پژوهی با اشاره به اهمیت برگزاری این رویداد بین‌المللی، به شرح گزارش مختصری از دوره‌های قبل پرداخت.

وی در خصوص انتخاب محورهای این کنفرانس خاطرنشان کرد: کمیته علمی کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی ۱۵ محور اصلی را برای کنفرانس انتخاب کرد که از جمله آنها می‌توان به یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب، وب‌کاوی، وب معنایی و تحلیل وب، اینترنت اشیا، بازیابی اطلاعات، شبکه‌های اجتماعی، سکوهای ابری، انبوه و توزیع شده، بلاک‌چین و رمزارز، تعامل انسان و رایانه، کیفیت وب، سکوها و ابزارهای نرم‌افزاری وب، کسب‌وکار و بازاریابی الکترونیکی، امنیت وب، تحلیل رفتار و شخصی‌سازی، پردازش تصویر در وب، رسانه و ارتباط‌شناسی وب، وب و جامعه اشاره کرد.

دبیر کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی در ادامه افزود: ما در این کنفرانس به‌ تمامی موضوعاتی که مربوط به حوزه وب می‌شد نیز توجه کردیم و صرفاً به دنبال ابعاد فناوری آن نبوده و نویسندگان حوزه علوم‌انسانی و… را نیز تشویق کردیم تا در این حوزه ورود کنند.

شایگان فرد در ادامه افزود: ۱۴۲ مقاله پذیرش شده است که ۴۵ مورد شفاهی است، البته نکته حائز اهمیت این است که هر مقاله دو داور داشته و بعد اعلام نتایج شده است.

وی عنوان کرد: مقالات و پژوهش‌هایی متعددی به زبان‌هایی فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه‌هایی معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است. گفتنی است امسال حدود ۷۵ درصد مقالات به زبان انگلیسی بوده است و این نشان از تمایل پژوهشگران به تعاملات بین‌المللی است.

دانشیار دانشگاه علم و فرهنگ همچنین تأکید کرد: از ۱۳ کشور دنیا نیز به این کنفرانس مقاله ارسال کرده‌اند که بیشترین آن از استرالیا و بیشترین مقالات داخلی از دانشگاه علم و صنعت بوده است.

شایگان فرد همچنین از برگزاری و اهدای جایزه پرفسور کامبیز بدیع در سال آینده خبر داد. این جایزه به برترین مقاله حوزه وب پژوهی اهدا خواهد شد که نشان از تشویق به توسعه و پیشرفت در این زمینه دارد.

وی تاکیدکرد:سال آینده کمیته علمی با بررسی مقالات و تأکید بر مقالات حوزه وب پژوهی جایزه پرفسور کامبیز بدیع را به برترین مقالات در حوزه «وب هوشمند» اهدا خواهد کرد.

کد خبر 6087816

دیگر خبرها

  • ساخت بلوک بتنی سبک ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎده ﺍﺯ ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧبی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻼﻣﯿﻦ
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • مقالات کنفرانس موزه‌ها کارکرد اجرایی داشته باشد
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور