Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-18@01:21:16 GMT

سازه lsf چیست؟

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۲۷۹۳

سازه lsf چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

سازه lsf در واقع یک سیستم پیش ساخته ساختمانی است که در ۲۰ سال گذشته بیشتر از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گرفته و برای ساخت و تولید انبوه مسکن در اکثر نقاط جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. سازه LSF از مقاطع فولادی جدار نازک باز، تشکیل شده که این مقاطع با انجام عملیات نورد سرد بر روی ورق نازک فلزی تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب قصد داریم به صورت جامع و کاربردی در رابطه با این که سازه LSF چیست، چه مزیت‌هایی دارد، نحوه اجرای آن به چه صورت است، دلیل به کارگیری آن در کشور‌های پیشرفته چیست و معرفی شرکت ستون قصر طلایی به شما کمک کنیم در این رابطه اطلاعات کاربردی بدست آورید.

توجه به سازه lsf در کشور

همان‌طور که اشاره کردیم در اکثر نقاط جهان و کشور‌های پیشرفته از این سازه به عنوان یک راه حل جدید برای تولید انبوه سازه‌های ساختمانی نگاه می‌کنند. با توجه به این موضوع و وجود مشکلاتی از قبیل کمبود مسکن در کشور، شاهد این هستیم که مسئولین و تصمیم گیران بخش ساختمان و مسکن در کشور به تازگی توجه ویژه‌ای به این سازه پیدا کرده‌اند.

این سیستم پیش ساخته در کشور‌های پیشرفته به دلیل تحقیقات گسترده‌ای که بر روی آن به کار رفته بسیار مورد توجه بوده و توانسته مزایای فراوانی به همراه داشته باشد. متأسفانه این سیستم هنوز در کشور مقداری ناشناخته و جدید محسوب می‌شود، اما با گذشت زمان و بررسی راه حل‌های جدید، ناگزیر خواهیم بود که از این روش برای حل مشکلات در این حوزه بهره‌مند شویم.

نحوه اجرای سازه LSF به چه صورت است؟

اگر می‌خواهید که از سیستم LSF برای ساخت و ساز استفاده کنید، باید توجه داشته باشید که برای ساخت وساز با سیستم ساختمانی LSF مانند هر سیستم ساختمان سازی رایج دیگری ابتدا طرح‌های معماری و سازه‌ای و سپس نقشه‌های اجرایی باید تهیه گردند و سپس با کمک برنامه ریزی صورت گرفته، سیستم را پیاده سازی کرد.

پیاده سازی شالوده و پی

برای نصب دیوار‌ها و برپایی سیستم شالوده نواری، باید به عمق ۴۰ تا ۵۰ سانتی متر از سازه استفاده کرد. در واقع پس از آرماتور بندی، قالب بندی و بتن ریزی انکر بولت‌ها در فاصله‌های استاندارد (۴۰ تا ۶۰ سانتی متر)، داخل شالوده‌ها به خوبی برای پی ریزی آماده شده است.

بر پایی دیوار با استفاده از انکر بولت‌ها

هنگامی که پی ریزی به خوبی صورت گرفت، نوبت آن رسیده که برای اجرای دیوار با استفاده از انکر بولت‌هایی که از قبل به این منظور کار گذاشته شده‌اند، ابتدا تراک‌های کف را نصب کرده و سپس استاد‌ها به صورت کشویی داخل تراک کف قرار بگیرند.

منظور ما از تراک در اینجا، اعضای افقی است که از بالا و پایین به صورت کشویی ستاد‌ها را در بر می‌گیرند. استاد‌ها اعضای قائم و اصلی هستند که در برپاسازی دیوار‌ها نقش عمده و مهمی دارند.

اگر بخواهیم با زبان ساده‌تر بیان کنیم، اجزا تشکیل دهنده دیوار‌های باربر و غیر باربر در سیستم ساختمانی LSF، استاد‌ها و تراک‌ها می‌باشند که به شکل پانلی بار‌های عمودی و جانبی را به تکیه گاه انتقال می‌دهند.

دیوار‌های باربر به عنوان انتقال دهنده بار‌های عمودی ساختمان شناخته می‌شوند و به عنوان نگهدارنده نمای خارجی بنا و نیز جذب کننده بار‌های جانبی ساختمان از جمله باد و زلزله عمل می‌کنند. در نقطه مقابل دیوار‌های غیر باربر برای جداسازی فضا‌های داخلی بنا بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

برای پیاده سازی سیستم ساختمانی lsf معمولاً دیوار‌ها با اتصال دادن استاد‌های فولادی به تراک‌های فولادی، بادبند شده و با نصب پانل‌های گچی به شکل پانلی ساخته می‌شوند. در صورت اضافه کردن بادبند این شیوه ساخت برای مقاومت در برابر بار‌های جانبی از جمله بار‌های حاصل از باد و زمین لرزه می‌تواند به شدت مناسب باشد.

پیاده سازی تأسیسات در سیستم ساختمانی LSF

همان‌طور که بیان شد، مقاطع CFS به عنوان تیرچه‌های سقف یا استاد‌های دیوار به کار می‌روند. در واقع طول عضو دارای سوراخ‌هایی بوده که برای عبور و نصب تأسیسات از آن‌ها می‌توان استفاده کرد. با توجه به پیش ساخته بودن این نوع سازه و بهره گیری از اتصالات پیچی در آن، امکان دسترسی به اتصالات جهت تعمیر، ترمیم و یا تعویض برخی از قطعات به راحتی برای مهندسین امکان پذیر است و می‌توان این موضوع را هم به عنوان یکی دیگر از کاربرد‌های سیستم ساختمانی LSF در نظر گرفت.

مزایای سازه‌های LSF چیست؟

خوب است بدانید که یکی از دلایل متمایل شدن ساختمان ساز‌ها و تصمیم گیران دولتی در این بخش برای استفاده از این سازه‌ها در کشور، کمبود منابع مورد نیاز برای تأمین مصالح ساختمانی و لزوم صرفه جویی در مصرف مصالح و استفاده بهینه از آن‌هاست. در ادامه سه مزیت اصلی این سازه‌ها را بررسی می‌کنیم:

کاهش مصرف منابع مورد نیاز برای ساخت و ساز

با توجه به محدودیت‌هایی که در رابطه با منابع موجود در کشور برای ساخت و ساز داریم، لزوم استفاده از مقاطع جدار نازک سرد نورد شده نسبت به مقاطع گرم که دارای وزن بالاتری هستند بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. البته این موضوع را هم نباید نادیده گرفت که جایگزین کردن این مقاطع با مقاطع فولادی سنگین، می‌توانیم افزایش بهره وری در صنعت ساخت و ساز را شاهد باشیم.

کاهش هزینه‌های ساخت و ساز با کمک LSF

با توجه به افزایش غیر قابل انکار و اجتناب ناپذیر مصالح ساخت و ساز در اکثر نقاط دنیا، مقاطع نور سرده شده به دلیل سادگی تولید و زمان کمی که برای تولید آن‌ها به کار می‌رود، قیمت مناسب تری نسبت به سایر مصالح ساختمانی داشته و می‌تواند هزینه‌های ساخت و ساز را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد.

صرفه جویی در زمان برای تولید مصالح ساختمان

سازه‌ها و مقاطع گرم و بتنی نسبت به مقاطع سرد، زمان تولید بیشتری را طلب می‌کنند. با استفاده از مقاطع سرد، می‌توانیم زمان تولید کمتری را تجربه کنیم.

قیمت سازه LSF برای سازندگان و مصرف کنندگان

احتمالاً تا اینجای کار متوجه شده‌اید که اسکلت سازه LSF اصلی‌ترین بخش سیستم ساخت وساز قاب‌های فولادی سبک نورد می‌باشد. در واقع برای قیمت گذاری بر روی سازه LSF باید به طراحی صورت گرفته توسط مهندس توجه کرده و بر اساس آن هزینه را محاسبه کنیم!

در واقع با توجه به توضیح ارائه شده می‌توانیم متوجه شویم که هرگونه قیمت دهی اسکلت سازه LSF در مرحله اول بدون محاسبات، می‌تواند یک قیمت تقریبی و بی پایه و اساس باشد. نکته دیگری که می‌توانیم با توجه حتی به اسم این سیستم بررسی کنیم، این است که اصلی‌ترین ویژگی‌های این نوع سازه نسبت به سایر سازه‌ها، سبک آن است.

البته این سبکی به آن معنا نیست که در طراحی، این نوع سازه را بیش از اندازه سبک در نظر بگیریم چرا که می‌تواند در وقوع خطرات احتمالی در آینده تأثیرگذار باشد.

کمک گرفتن از یک گروه مهندسی حرفه‌ای برای طراحی و به کارگیری از این نوع سازه، امری ضروری است که قیمت سازه LSF را بتوان به یک شکل مناسب در نظر گرفت. شما می‌توانید در این زمینه از شرکت ستون قصر طلایی و مهندسین با تجربه آن، کمک بگیرید.

نگاهی به خانه پیش ساخته یا سازه LSF

در ایران متأسفانه به غلط لفظ خانه‌های پیش ساخته را به سازه‌های اسکان موقتی مثل کانکس اطلاق می‌کنند در حالی که منظور ما از خانه پیش ساخته یا سازه LSF، سیستم‌هایی است که می‌توانند به صورت موقت یا دائم مورد استفاده قرار بگیرند.

خانه‌های پیش ساخته می‌توانند انواع مختلفی داشته باشند و از خانه‌های پیش ساخته گرفته تا سیستم‌های نوین ساخت و ساز صنعتی همچون قاب‌های سبک فولادی سرد نورد شده می‌توانند در این دسته بندی جای بگیرند.

سخن آخر

نظر شما در مورد سازه‌های LSF چیست؟ به نظر شما به چه صورت می‌توان با کمک این سازه‌ها، وضعیت مسکن کشور را رونق بخشیده و مشکلات کشور را در این زمینه‌ها و حوزه‌ها را به صورت کامل ریشه کرد؟ با توجه به توضیحات ارائه شده در این مطلب، انتخاب یک شرکت پیشرو در این حوزه درکنار استفاده از این سازه‌ها، می‌تواند اثربخشی را دو چندان کند.

شما می‌توانید برای استفاده از این نوع سیستم‌های پیش ساخته از شرکت ستون قصر طلایی کمک بگیرید. اگر در این زمینه نظر، تجربه و یا سؤالی دارید، می‌توانید در بخش نظرات تجربیات خود را با ما و دیگر خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.

ممنون از شما که تا انتهای این مطلب جامع و کامل در مورد انواع سازه‌های LSF همراه ما بودید.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سازه lsf تبلیغات سیستم ساختمانی lsf سیستم ساختمانی LSF سیستم ساختمان پیش ساخته نوع سازه برای ساخت سازه ها پیاده سازی مصالح ساخت سیستم ساخت ساخت و ساز سازه LSF سازه lsf استاد ها دیوار ها LSF چیست lsf چیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۲۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی شبکه خبر «ساعت طلایی» توجه مخاطب را باخت!

به گزارش خبرآنلاین محمد فیروزی در سایت رسانه بلاگ/رسانه تخصصی رسانه نگاران نوشت:زمانی که ما بچه‌های دهه شصت نوجوان بودیم، یک شوخی کنایه آمیز در موقعیت‌های میان‌فردی رواج داشت که می‌گفتند «اخبار را یکبار می‌خوانند!» این کنایه را هنگامی به کار می‌بردند که دو نفر مشغول صحبت با یکدیگر بودند و یکی از طرفین ارتباط حرفی می‌زد و طرف مقابل شنونده خوبی نبود و نکته‌ای در خلال صحبت‌ها را از دست می‌داد.
در آن زمان به واقع ساختار برنامه‌های خبری تلویزیون یک چنین مدلی هم داشت و به ویژه در مشروح خبرها اگر کسی به خوبی به محتوای برنامه گوش نمی‌کرد ممکن بود نکته‌ای از دستش برود و مجبور شود از سایر منابع خبری همچون روزنامه و شنیده‌های دیگران مجدد به اصل آن نکته پی ببرد.
شامگاه 25 فروردین ماه جمهوری اسلامی ایران با محوریت سپاه پاسداران و وزارت دفاع یک حمله پهپادی به سوی اسرائیل صورت داد که در دقایق اولیه بامداد 26 فروردین ماه با شلیک موج دوم پهپادی و موشکی تقویت شد. طبیعی است در چنین شرایطی شبکه خبر صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در کانون توجه قرار بگیرد.
اولین واکنش رسمی به این خبر در شبکه یاد شده در قالب زیر نویس خبرهای فوری دنبال شد. که بر عنصر خبری چه (چه اتفاقی رخ داده است؟) متمرکز بود. با آغاز بخش خبری ساعت 24 شبکه خبر قرار بود اولین اعلام خبر صورت بگیرد. بنابراین مخاطب صرف نظر از اینکه چقدر با این حمله همراهی نشان می‌دهد یا نمی‌دهد و یا اینکه چقدر اهل تماشای برنامه‌های صداوسیما هست یا نیست، انتظار داشت ابعاد بیشتری از ماجرا از تریبون خبری رسمی تلویزیونی نظام جمهوری اسلامی برایش کشف شود.

اما در کمال شگفتی برای گوینده خبر دو خط خبر بیشتر ننوشته بودند و منتظر بود تا بیانیه به دستش برسد!
گوینده قریب به 5 بار دو خط خبر را خواند که مضمونش این بود: «حمله پهپادی سپاه به سوی اسرائیل انجام شده است.» و «مردم نواحی مرزی ایران و عراق عبور این پهپادها را تماشا کرده‌اند.»
نفس در سینه گوینده حبس بود و از تکرار این دو خط خبر خسته به نظر می‌رسید، حرف بیشتری برایش آماده نکرده بودند نه گمانه زنی و نه طرح موضوعی درباره ابعاد مختلف ماجرا. هیچ ابتکار عملی هم در دقایق اولیه دیده نمی‌شد، نه صحبت با خبرنگاران و تحلیل‌گران این شبکه و نه مطرح شدن ابعاد تازه خبر.
از نظر برخی برعکس شبکه خبر، سپاه پاسداران ابتکار عمل بیشتری نسبت به تجربیات گذشته خود نشان داده بود که آن ابتکار عمل در انتشار بیانیه‌ها هم در واقع از شبکه‌های اجتماعی و دیگر رسانه‌ها به غیر از صداوسیما به دست مخاطبان می‌رسید.
البته دور از انتظار نیست که با وقوع چنین حمله بی سابقه‌ای ممکن است تحریریه یک رسانه ولو شبکه خبر و خبرگزاری صداوسیما نیز غافل‌گیر شود، اما حتی در چنین مواقعی نیز می‌توان ابتکار به خرج داد و مخاطب را به جای دلزدگی همراه خود ساخت.
خبر یک حمله دارای ابعاد وسیعی است و عناصر مختلف خبری هرکدام از این ابعاد جذاب هستند و صداوسیما مرکز انتشار خبرهای رسمی برای کل ایران است. به عنوان مثال اعلام اینکه هنوز تعداد این پهپادها گزارش نشده است هرچند پاسخ کاملی نیست اما مخاطب را در یک فضای انتظاری نگه می‌دارد تا با این بخش خبری همراه شود. شهرهایی که پرواز پهپادها از آنجا صورت گرفته هم می‌تواند در صورت امنیتی نبودن موضوع اعلام شود و برای مخاطب در قالب فضای انتظاری مطرح شود.
شبکه خبر بعد از حدود 15 دقیقه (کمابیش حدودی) بالاخره بحث‌های کارشناسی را آغاز کرد. اما در این بخش نیز علاوه براینکه بحث‌های کسل کننده‌ و غیر عمیقی ارائه داد باز به ابعاد مختلف آغاز یک جنگ توجهی نشان نداد. به عبارتی سهم دغدغه‌های مردم به ویژه در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی تحت تاثیر جنگ نادیده انگاری شد که این می‌تواند در صورت تدوام احتمالی جنگ بار روانی به همراه داشته باشد.
جنگ فقط نظامی و تقابل میدانی نیست. ابعاد اقتصادی، اجتماعی و روانی نیز دارد. به عنوان مثال شبکه خبر هیچ فضای آرامش بخشی را به جامعه در خصوص وضعیت قیمت دلار از فردای بعد جنگ منتقل نکرد. بلکه برعکس با حضور کارشناسانی که اندیشه‌های آنها مدام در این رسانه شنیده شده بر ابعاد پروپاگاندایی این تقابل تاکید کرد که می‌تواند در واقعیت اقتصادی و اجتماعی به گونه‌ای دیگر رخ نمایی کند!

2323

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895028

دیگر خبرها

  • ورود سگ به بوستان‌های تهران ممنوع شد
  • ممنوعیت ورود سگ به بوستان‌های تهران
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • شهرستان رزن در حوزه آب نیاز به توجه ویژه دارد
  • هشدارسطح قرمز آب و فاضلاب در اثر بارندگی
  • ضرورت رعایت نکات ایمنی در شرایط جوی و دریایی ۲۸ و ۲۹ فروردین
  • واکاوی فضای سبز شهرکرد مورد توجه قرار گیرد
  • هشدار/ پیش‌بینی وقوع سیل در برخی استان‌های کشور
  • توصیه‌های کاربردی در زمینه مقابله با سیلاب
  • وقتی شبکه خبر «ساعت طلایی» توجه مخاطب را باخت!