Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-25@08:52:23 GMT

خودروی پرنده گواهینامه پرواز دریافت کرد

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۳۳۴۶

خودروی پرنده گواهینامه پرواز دریافت کرد

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وب‌سایت نیواطلس، در ماه مه سال ۲۰۱۶، پروفسور استفان کلاین راهش را از یک شرکت حمل و نقل هوایی اسلواکی به نام Aeromobil جدا کرد تا بر روی ماشین پرنده خود کار کند. یک تیم ۸ نفره از آن زمان تاکنون حدود ۱۰۰ هزار ساعت کار را برای پیش بردن نقشه‌های طراحی به مدل‌های کامپیوتری و نمونه‌های اولیه اختصاص داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

AirCar اکنون بیش از ۷۰ ساعت پرواز آزمایشی مطابق با استانداردهای آژانس ایمنی هوانوردی اروپا (EASA) شامل ۲۰۰ برخاست و فرود در سفرهای بین‌المللی در مسیر دریافت گواهینامه قابلیت پرواز انجام داده است.

«رنه مولنار»، مدیر بخش هوانوردی غیرنظامی اداره حمل و نقل اسلواکی د این خصوص گفت: «مقام‌های حمل و نقل به دقت تمام مراحل توسعه منحصر به فرد AirCar را از آغاز آن در سال ۲۰۱۷ زیر نظر داشتند. ایمنی حمل و نقل بالاترین اولویت ما است. AirCar نوآوری‌های برتر را با اقدامات ایمنی مطابق با استانداردهای EASA ترکیب می‌کند. این، دسته جدیدی از یک خودروی اسپورت و یک هواپیمای قابل اعتماد را تعریف می‌کند. صدور گواهینامه آن هم کاری چالش برانگیز و هم جذاب بود.»

آنتون زاجاک، موسس این شرکت هم گفت: «گواهی قابلیت پرواز یک گواهی رسمی محسوب می‌شود که مطابق با تمام مقررات EASA برای کشورهای عضو آن صادر شده است. هر کشور عضو، مقامات محلی را برای صدور گواهینامه‌های معتبر در سراسر این کشورها منصوب می‌کند. بنابراین، Aircar می‌تواند به بریتانیا پرواز کند و ما برنامه‌هایی برای پرواز از پاریس به لندن در آینده‌ای نزدیک داریم. این خودروی پرنده در مرحله آزمایشی است. با این حال، ما برای EASA CS-۲۳ درخواست خواهیم کرد؛ کل تحقیق و توسعه برای مطابقت با استانداردهای EASA انجام شده است.»

نمونه اولیه AirCar دو سرنشینه که شبیه خودروهای مسابقه‌ای رقابت‌های اتومبیلرانی لومان فرانسه است، دارای یک موتور ۱.۶ لیتری چهار سیلندر احتراقی ب‌ام‌و با قدرت ۱۴۰ اسب بخار بوده که هم پروانه ثابت را در هنگام پرواز و هم چرخ‌ها را در جاده به حرکت در می‌آورد. سرعت برخاستن آن ۱۱۵ کیلومتر در ساعت، سرعت کروز ۱۸۰ کیلومتر در دور موتور ۲۸۰۰ دور در دقیقه است و می‌تواند سرعت جاده‌ای بیش از ۱۶۰ کیلومتر در ساعت داشته باشد.

بیشتر بخوانید:

جدیدترین رکوردشکنی یک عمودپرواز برقی | تاکسی هوایی آماده خدمات‌رسانی می‌شود

با فشار دادن یک دکمه، وسیله نقلیه از حالت هواپیما به حالت جاده در حدود دو دقیقه تبدیل می‌شود. بال‌ها به‌طور خودکار جمع شده و قبل از قرار دادن آنها در بدنه کامپوزیت بالا می‌رود و در قسمت دم کشیده می‌شود.

مغزهای طراحی و توسعه این وسیله نقلیه و پروفسور استفان کلاین، خلبان آزمایشی AirCar، گفت: «گواهینامه AirCar درها را برای تولید انبوه خودروهای پرنده بسیار کارآمد باز می‌کند. این رسمی‌شدن و تایید نهایی، توانایی ما برای تغییر سفرهای میان مسافت برای همیشه است.»

کد خبر 652497 برچسب‌ها خودرو - جهانی اسلواکی هواپیما خودرو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خودرو جهانی اسلواکی هواپیما خودرو حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۳۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انواع مرغ ماهی خوار در ایران + بررسی خصوصیات آن ها

مرغ ماهی خوار که در راسته لک لک سانان قرار دارد بیشتر اوقات با نام حواصیل هم شناخته می شود. از انواع این پرنده زیبا و شکارچی می توان به گونه های بوتیمار یا غمخورک و وقار اشاره کرد.

به دسته ای از این پرندگان که پرهای سفید و آراسته دارند وقار گفته می شود که به عنوان زیبا ترین نوع مرغ ماهی خوار از آن نام برده می شود. این پرنده امروزه حتی به داستان ها و افسانه ها هم اضافه شده است و نقل قول های فراوانی از این پرنده زیبا و سفید رنگ موجود است. هم چنین بعضی نویسندگان کتاب هایی را با بررسی به خصوصیات رفتاری حواصیل نوشته اند.

به گزارش هپی پت، این گونه جانوری شباهت زیادی با دیگر خانواده های لک لک سانان دارد از جمله درنا، اکراس و کفچه نوک اما با کمی دقت می توان به تفاوت موجود در میان آن ها پی برد چرا که مرغ های ماهی خوار در هنگام پرواز گردن شان را بالا و به سوی عقب می گیرند دقیقا برعکس این پرندگان نام برده که آن ها در هنگام پرواز کردن بدن خود را به صورت کشیده و به سوی جلو می گیرند. منقار حواصیل ها به صورت کلی دراز و نیزه ماندد است اما در گونه های مختلف آن گاه ضخیم و گاه می تواند بسیار ظریف باشد.

تمامی مرغ های ماهی خوار از جانوران کوچک روی زمین تغذیه می کندد به علاوه ماهی ها همان طور که از اسم شان پیداست! غبغب بزرگ ویژگی ای است که تمامی گونه های این جانور شامل آن هستند. مرغ ماهی خوار از غبغب خود برای شکار انواع ماهی ها از آب استفاده می کند، قابلیت ارتجاعی ای که غبغب این پرنده دارد باعث شده تا شکار به آسانی صورت بگیرد.

همان طور که در بالا گفتیم 13 گونه جانوری از این پرنده در ایران موجود است که بیش از 9 گونه ی آن ها گونه های مهاجر و بومی موجود در گیلان هستند. طبق آمار و اطلاعات داده شده توسط سازمان محیط زیست ایران هفت گونه از این پرنده در تالاب کرفستان شهرستان خوش آب و هوای رود سر مشاهده شده اند.

این پرنده بیشتر از کدام ماهی ها تغذیه می کند؟

مرغان ماهی خوار اغلب به صورت گروهی و دست جمعی شکار می کنند آن ها در هنگام شکار با تشکیل یک خط و یا قرار گرفتن در حالت u و هم چنین با تکان دادن بال های خود روی سطح آب، ماهی ها را به قسمت کم عمق آب هدایت می کنند تا فرایند شکار به اسانی صورت بگیرد. وقتی ماهی ها به مناطق کم عمق اب رسیدن کار شکار شروع می شود و آن ها تنها با پرتاب منقار خود در آب به طعمه می رسند.

از آن جایی که مرغان دریایی در کنار سواحل دریا هایی که آب شیرین دارند زندگی می کنند. اغلب تغذیه آن ها متشکل از ماهیان موجود در آب شیرین است. مرغ های ماهی خوار قهوه ای که از بالا به سمت ماهی ها شیرجه می روند اکثراً شاه ماهی شکار می کنند. حواصیل جوان با فرو بردن منقار خود در گلوی مادرشان از ماهی های صید شده تغذیه می کنند.

محل زندگی مرغ ماهی خوار کجاست؟

محل زندگی مرغان دریایی نزدیک به مناطق آبی و بستگی به موجود بودن تغذیه آن ها یعنی ماهی ها است به همین دلیل این پرندگان در بسیاری از مناطق ساحلی، رود خانه ها و دریاچه ها یافت می شوند. این حیوانات اغلب به صورت گروهی و دست جمعی زندگی می کند. نظم و گروه بودن آن ها در هنگام سفر نکته مثبتی برای حفاظت از خودشان است.

همان طور که مشخص است این پرندگان از ویژگی های اجتماعی خوبی برخوردار هستند چرا که آن ها گروهی شکار و همگی با هم زندگی می کنند. ریختن مواد شیمیایی همانند ddt باعث لطمه به محل زندگی و زیستن آن ها شده است این کار در آینده ای نه چندان دور باعث کاهش جمعیت این گونه جانوری خواهد شد.

شکار مرغان ماهی خوار قانونی است؟

شکار مرغان ماهی خوار در ایران ممنوع و با توجه به استناد موجود قانون شکار و صید و مصوبه شورای عالی محیط زیست از گونه های حمایت شده در ایران به شمار می آیند. در صورت مشاهده شکار این پرنده زیبا با فرد شکارچی به سختی مقابله می شود چرا که حفاظت و امنیت جانی حواصیل و تمام گونه های جانوری و گیاهی برای ما ایرانیان دوست دار طبیعت مهم است.

بررسی طول عمر این پرنده

مرغ ماهی خوار به نسبت از طول عمر خوبی برخوردار است. میانگین طول عمر این پرندگان شکاری 10 تا 25 سال و حتی بیشتر است اما امروزه شاهد مرگ و تلف شد این گونه جانوری هستیم که متاسفانه دلیل این کاهش جمعیت آلودگی آبی، وجود پلاستیک در آب ها و … می باشد که موجب خفگی و یا مرگ تدریجی و پایین آمدن میانگین سال های طول عمر مرغان ماهی خوار شده است که باعث تاسف و اندوه است.

سوالات متداول آیا مرغان ماهی خوار علاقه ای به مهاجرت دارند؟

بله زیرا این کار آن ها باعث می شود تا غذا به وفور یافت کنند.

آیا شکار مرغ ماهی خوار قانونی است؟

خیر شکار مرغان ماهی خوار در ایران غیر قانونی است.

محل زندگی مرغان دریایی کجاست؟

این پرندگان شکارچی در نزدیکی سواحل و دریاچه ها لانه سازی می کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رهایی پرندگان کمیاب زینتی از دست قاچاقچیان در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • تالاب انزلی، میزبان بیش از هزار پرستوی دریایی
  • اعطای گواهینامه بین المللی فرودگاهی به فرودگاه شیراز
  • معرفی ۲۴۰۰ متقاضی تعویض خودروی فرسوده به محیط زیست کردستان
  • افزایش کارایی توربین بادی با بال پرنده
  • تقدیر حفاظت محیط زیست اشنویه از دانش آموز حافظ حیات وحش
  • تلف شدن ۴۰ پرنده سبز قبا به دلیل تخلف کندوداران
  • انواع مرغ ماهی خوار در ایران + بررسی خصوصیات آن ها
  • شکار دیدنی پرنده توسط یک گربه وحشی (فیلم)
  • نجات یک بهله دلیجه زخمی با کمک دوستداران محیط زیست