Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری دو جانبه و بهره گیری از ظرفیت‌های قطعه سازی و تأمین قطعات و مواد اولیه از طریق منطقه آزاد انزلی تنظیم شد. به گزارش مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، مهندس علی اوسط اکبری مقدم رییس هیأت مدیره و مدیرعامل این سازمان در قالب هیأتی از مدیران ارشد اقتصادی سازمان مشتمل بر معاون و مدیران معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری؛ با مدیران ارشد شرکت‌های خودروساز کشور دیدار و در خصوص بهره برداری از ظرفیت‌ها و فرصت‌های سازمان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براین اساس معرفی مجموعه مزیت‌های قانونی و بسته‌های تشویقی اعمال شده از سوی سازمان برای تأمین مواد اولیه خطوط تولید واحد‌های تولیدی کشور؛ فرصت‌ها و مزایای بهره برداری از کریدور‌های بین المللی عبوری از طریق منطقه به ویژه مسیر ترانزیتی چین-قزاقستان-ایران با محوریت منطقه آزاد انزلی که هزینه و زمان کمتری در نقل و انتقال کالا با چین را بهمراه دارد؛ در کنار برنامه‌های سازمان جهت بهره برداری حداکثری شرکت‌های تولیدی ایرانی از فرصت‌های مبادله کالا با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا برای مدیران شرکت‌های خودرو ساز کشور تشریح شد.
در جلسات منعقده که به منظور تداوم رویکرد همکاری سازمان منطقه آزاد انزل با شرکت‌های تولید کننده مطرح کشور در دستور کار قرار گرفت؛ بهره گیری از توانمندی‌های شرکت‌های قطعه ساز و خدمات خودرویی فعال در منطقه بهمراه استقرار قطعه سازان کشور که مواد اولیه خود را از کشور‌های هدف این منطقه وارد می‌کنند در راستای بومی سازی هر چه بیشتر صنعت خودروسازی؛ استفاده از ظرفیت‌های دو بندر محدوده منطقه آزاد انزلی یعنی بنادر انزلی و کاسپین جهت تأمین مواد اولیه و قطعات مورد نیاز خطوط تولید؛ بهره برداری از امکانات لجستیکی منطقه و بسته‌های تشویقی و حمایتی سازمان برای شرکت‌های تولیدی داخلی به منظور کاهش هر چه بیشتر قیمت تمام شده محصول نهایی مهمترین محور‌های مذاکره و توافق شده در این جلسات را تشکیل می‌داد؛ بنابراین گزارش هیأت اقتصادی سازمان منطقه آزاد انزلی در مذاکره با مدیران شرکت‌های خودروسازی کشور (گواه، پارس خودرو، سازه گستر سایپا) بر تعیین سرفصل‌های همکاری دو جانبه به منظور انعقاد و اجرای توافقنامه همکاری با یکدیگر به توافق رسیدند.
گفتنی است شرکت سهامی خاص گواه به عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه ایران خودرو در زمینه رائه خدمات پس از فروش به محصولات تولیدی شرکت ایران خودرو دیزل و همچنین تهیه، تامین و توزیع قطعات و لوازم یدکی محصولات تولیدی شرکت ایران خودرو دیزل از سال ۱۳۴۴ مشغول به فعالیت می‌باشد و در عین حال شرکت سازه گستر سایپا بزرگترین شرکت زنجیره تأمین صنعت قطعه سازی و خودروسازی گروه خودروسازی سایپا می‌باشد که از سال ۱۳۶۴ در حال فعالیت است.
لازم به ذکر است شرکت پارس خودرو نیز یکی از اصلی‌ترین شرکت‌های خودروساز کشور بوده که از سال ۱۳۳۵ در زمینه مونتاژ، طراحی و تولید خودرو مشغول به فعالیت می‌باشد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: وضعیت شیوع کرونا اقدامات دولت واکسیناسیون کرونا تعداد مبتلایان جدید منطقه آزاد انزلی شرکت های خودرو بهره برداری مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۵۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری‌های مشترک سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش

مسلم حدیدی رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه، امروز (دوم اردیبهشت) در آیین افتتاحیه این طرح و آغاز همکاری مشترک دو نهاد که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و مدیرکل و جمعی از مسئولین آموزش و پرورش برگزار شد، از جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد ماموریت گرا یاد کرد و گفت : جهاددانشگاهی همواره در تلاش است تا مسئله‌ای از مسائل کشور را حل کند، بنابراین هر جا که خلایی در جامعه احساس کنیم، ورود می‌کنیم.

وی با اشاره به جایگاه مهم آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش هم حوزه‌ای است که پیشرفت و تعالی آن در نهایت منجر به پیشرفت و تعالی جامعه می‌شود، بنابراین هر اقدامی که برای پیشرفت این حوزه صورت گیرد در حقیقت گامی برای پیشرفت تمام جامعه است. 

وی با اشاره به تفاهم نامه همکاری منعقده بین سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش در دی ماه سال گذشته، افزود: این تفاهم نامه در هشت بند منعقد شده که تمام آنها بر اساس ساحت‌های شش گانه سند تحول آموزش و پرورش از جمله ساحت تعلیم و تربیت، ساحت کارآفرینی، ساحت علمی و فناوری و ... تدوین شده و از امروز (دوم اردیبهشت ماه) با آغاز به کار دبیرخانه مشترک همکاری‌های دو نهاد، اجرای آن رسما کلید می‌خورد.

حدیدی از نامگذاری این طرح و همکاری مشترک با نام «شهید نوروز نژاد» خبر داد.

رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه در تشریح بند‌های این تفاهم نامه، از طرح اردو‌های «راهیان پیشرفت» به عنوان یکی از مهمترین آنها یاد کرد و افزود: کشور و استان ما در دهه‌های اخیر پیشرفت‌های بسیاری در تمام حوزه‌ها داشته که متاسفانه قشر نوجوان و جوان ما عمدتا از آن بی اطلاع هستند.

وی افزود: بسیاری از دانش آموزان ما نمی‌دانند که در همین استان چه پیشرفت‌هایی صورت گرفته و اگر اطلاع پیدا کنند قطعا روحیه امید و خودباوری در آنها تقویت می‌شود. بطور مثال ما صاحب بزرگترین برج فناوری کشور در کرمانشاه هستیم که هم اکنون ۷۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور در آن مستقر هستند. همچنین ما تولید کننده ۲۰ محصول فناورانه هستیم که در سطح کشور بصورت انحصاری تنها در کرمانشاه تولید می‌شوند.

حدیدی گفت: در همین راستا یکی از برنامه‌های ما در قالب این تفاهم نامه، برگزاری اردو‌های «راهیان پیشرفت» است تا دانش آموزان طی این برنامه از نزدیک با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور و نیز بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی آشنا شوند.

وی افزود: برنامه دیگر «نیشتمان» است که اسمی کُردی به معنی «سرزمین» است. در این برنامه با برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی، مربیان با فرهنگ کارآفرینی آشنایی پیدا کرده و از ابتدای سال تحصیلی جدید به عنوان «راهبرِ دانش آموزان» در این زمینه فعالیت خواهند داشت.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از «مناظرات دانش آموزی» به عنوان دیگر برنامه همکاری مشترک دو نهاد در این تفاهم نامه یاد کرد و افزود: جامعه ما به شدت به ترویج فرهنگ گفتمان و بویژه گفتمانِ مستند و مستدل نیاز دارد و ضروری است که این فرهنگ از سنین پایین در جامعه فراگیر شود.

وی افزود: جهاد دانشگاهی متولی برگزاری مناظرات دانشجویی است و با توجه به ضرورت ترویج فرهنگ گفتمان در نظر داریم این مناظرات را در سطح دانش آموزی هم برگزاری کنیم و از مهر ماه امسال این برنامه در سطح مدارس استان کلید می‌خورد.

حدیدی از «مرکز شتابدهی شغلی» هم به عنوان برنامه مشترک دیگر در این تفاهم نامه یاد کرد و افزود: در این مرکز واحد‌های فناور به عنوان کارگزار حضور داشته و به دانش آموزان در مسیریابی درست به سمت هدفشان کمک می‌کنند.

وی افزود: در این مرکز هم آموزشِ دانش آموزان پیگیری شده و هم با برگزاری دوره‌های کارآموزی دانش آموزان کم کم آمادگی لازم برای ورود به بازار کار را کسب می‌کنند و حتی می‌توانند جذب همین واحد‌های فناور شوند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از برگزاری مسابقات فرهنگی، علمی و آموزشی و نیز «تولید محتوا» به عنوان بند‌های دیگر همکاری دو نهاد در این تفاهم نامه یاد کرد.

حدیدی برنامه مشترک دیگر را «سفیران جهاد علمی» عنوان و تصریح کرد: در این برنامه پیگیر تقویت ارتباط آموزش و پرورش با زیست بوم فناوری هستیم.

وی از «اندیشکده امید و آینده کرمانشاه» هم به عنوان یکی دیگر از برنامه‌ها در قالب تفاهم‌نامه مشترک دو نهاد یاد کرد و افزود: این اندیشکده می‌تواند به شناسایی هرچه بهتر مسائل و دغدغه‌ها و چالش‌های حوزه دانش آموزی کمک کند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در پایان از راه‌اندازی دفتر همکاری‌های مشترک این سازمان با آموزش و پرورش خبر داد و افزود: از این به بعد مسائل مربوط به حوزه آموزش و پرورش و نحوه همکاری‌های مشترک در این دفتر بصورت جدی پیگیری می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • انعقاد تفاهم نامه همکار بین اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه
  • جزییات تفاهمنامه ۴ جانبه بغداد منتشر شد
  • جزییات تفاهم نامه ۴ جانبه بغداد
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • آغاز همکاری‌های مشترک سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش
  • پنج دهه تلاش، 14 هزار نفر اشتغال و تولید سالانه 58 میلیون قطعه خودرو در کروز
  • بومی سازی بیش از ۴ هزار قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس