Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس محمد صادق مفتح امروز در حاشیه مراسم ساماندهی آگهی‌های الکترونیکی خودرو در مورد درج قیمت تولید کننده بر روی کالا، بیان کرد: برای جلوگیری از هر گونه سوء استفاده یک معیار در اختیار مصرف کننده قرار گرفته است که اگر قیمت مصرف کننده در مورد کالاهای پرمصرف  بیشتر از 20 مصرف بود آن قیمت گران‌فروشی خواهد بود و در کالاهای سرمایه‌ای و کند گردش اگر بیشتر از 30 درصد بود، گران‌فروشی اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بنابراین کشف گران‌فروشی برای مصرف‌کننده نهایی بسیار آسان شده است مضاف بر اینکه براساس بازخوردی که از بازار داریم، رقابت در لایه‌های توزیع و فروش به شدت زیاد شده است. 

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی بیان داشت: با اجرای طرح درج قیمت تولید کننده بر روی کالا، مصرف کنندگان می‌توانند با محاسبه سود متعارف کالا را خریداری کنند و اگر فروشنده کالا را به آنها گران عرضه کرد به راحتی می‌توانند آن را خریداری نکنند و از واحد صنفی دیگری  کالای مورد نیاز خود را خریداری کنند. 

وی افزود: این بالاترین ضمانت اجرایی این کار است و دیگر نیازی به تعزیرات و کشف جرم نیست و رقابت به صورت خودبخود در لایه‌های توزیع و فروش ایجاد می‌شود. 

قائم مقام وزیر صمت اظهار داشت: از زمان اجرای طرح درج قیمت تولید کننده بر روی کالا قیمت برخی کالاهای کاهش یافته است به عنوان مثال قیمت برخی کالاها تا 50 درصد کاهش یافته است، به عنوان مثال آب معدنی از جمله کالاهایی است که قیمت آن کاهش قابل توجهی یافته است. 

وی با تاکید بر اینکه قیمت لوازم یدکی خودرو با اجرای این طرح تا 70 درصد کاهش یافته است، گفت: قیمت لنت، کیسه هوا و فیلتر روغن با اجرای این طرح تا 70 درصد کاهش یافته است.

مفتح با بیان اینکه یک ناعدالتی سیستماتیک با درج قیمت مصرف کننده روی کالا اتفاق افتاده بود و درج قیمت مصرف کننده روی کالا در ذات خود دارای ناعدالتی بود،  اظهار داشت: با درج قیمت تولید کننده روی کالا،  کالا با قیمت عادلانه‌تری به مصرف کننده می‌رسد.

وی در مورد درج قیمت تولید کننده بر روی لوازم خانگی بیان داشت: قیمت تولید کننده درب کارخانه روی محصول نصب می‌شود و قیمت عرضه نیز در محل فروش با در نظر گرفتن سود مشخص در معرض دید خریداری نهایی قرار می‌گیرد. 

مفتح درباره افزایش قیمت لوازم خانگی بیان داشت: مجوزی برای افزایش قیمت لوازم خانگی صادر نشده است و اگر افزایش قیمتی صورت گرفته باشد طبیعتا با آن برخورد می‌شود. 

 وی در پاسخ به این سوال که چرا قبلا اعلام کرده‌ بودید که وضعیت ذخیره کالاهای اساسی خوب نیست، گفت: چنین چیزی اعلام نکرده‌ام، ضمن اینکه موضوع تامین کالاهای اساسی مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی است و پرسش‌هایی در این رابطه را باید از مسئولان این وزارتخانه سوال کرد و وزارت جهاد کشاورزی نیز برنامه‌های خوبی دارد و یکی از برنامه‌های آنها کنترل قیمت مرغ و تخم مرغ بود. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واردات اقتصادی اختیار مصرف کننده قیمت مفتح قائم مقام وزیر صمت درج قیمت تولیدکننده درج قیمت تولید کننده بر روی کاهش یافته مصرف کننده روی کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود سیجانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران امروز در نشست خبری اظهار کرد: در حوزه صادرات سال گذشته ۱.۵ میلیارد دلار صادرات داشتیم که پیش‌بینی امسال ۲ میلیارد دلار از محل گمرکات تهران است ضمن اینکه کالاهای این استان از سایر مرزهای استان نیز صادر می‌شود. همچنین ۱۷ درصد صادرات کشور برای صادرات تهران است.

سیجانی در مورد احیای واحدهای راکد گفت: سال گذشته ۲۰۰ واحد راکد در استان تهران احیا شد که با احیای این تعداد واحد، به صورت میانگین ۵ تا ۲۰۰ نفر نیروی کار در هر کارخانه مشغول به کار شدند. برای امسال هم ۲۰۰ واحد دیگر پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: ۴۰۰ واحد راکد دیگر در استان تهران داریم که به خاطر قدیمی بودن تجهیزات و سایر موارد است ضمن اینکه تعدادی از خود واحدهای اقتصادی و سرمایه‌گذار تمایلی به احیای واحدهای اقتصادی ندارند که وضعیت این گونه واحدها تعیین تکلیف می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره به افزایش واحدهای تولیدی در استان تهران، گفت: تأمین نقدینگی و حمایت‌های مالی، بازارسازی و تأمین مواد اولیه در دستور کار قرار گرفته است. همچنین برای واحدهایی که توان تولید دارند و صاحبان برند هماهنگی ایجاد می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر تولید افزایش پیدا کند در همین زمینه مجوز گواهی تولید کارخانه صادر می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در حوزه معدن نیز احیای واحدهای معدنی در دستور کار است؛ این امر در راستای افزایش راندمان معادن است.

مدیرکل صمت استان تهران تاکید کرد: در حوزه تجارت خارجی افزایش صادرات را سیاست‌گذاری کرده‌ایم و به دنبال ایجاد بازار جدید هستیم که این امر ضمن تقویت ارزآوری و نشانگر قدرت تولید و کیفیت کشورمان در عرصه جهانی است.

وی در ادامه با اشاره به توسعه شرکت‌های دانش بنیان، گفت: یکی از هدف‌گذاری‌ها توسعه شرکت‌های دانش بنیانی و تبدیل شرکت‌های دانش بنیان کوچک به تولیدی است. ۱۰۷ کارخانه مجوز دانش بنیانی گرفتند؛ همچنین افزایش ظرفیت اسمی ۵۶۸ واحد را شاهد هستیم.

سیجانی با بیان اینکه صنعت به بخش خودتامین برق رفته است، گفت: آمادگی مشارکت با واحدهای تولیدی و صنعتی داریم دنبال منابع انرژی‌های جدید هستیم مشوق‌هایی در تولید برق و جلب سرمایه‌گذاری‌ها بخش خصوصی داریم ضمن اینکه خانواده‌های کارگران آماده هستند که توازن در مصرف انرژی ایجاد و با تولید همراهی کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد: تقاضای ما این است که بخش‌های دیگر در مدیریت مصرف انرژی و بهینه‌سازی آن همراهی کنند.

سیجانی تصریح کرد: عمده مصرف انرژی کشور در بخش‌های مسکونی و تجاری است. تقاضای ما این است که این بخش‌ها هم بهینه مصرف کنند زیرا اگر تولید آسیب ببیند اشتغال و صادرات هم آسیب خواهد دید.

وی با اشاره به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: آسیب‌ها و چالش‌ها در بخش صنعت بررسی می‌شود همچنین به پیشنهادها و نقش مشارکت‌های مردمی نیز پرداخته می‌شود.

سیجانی خاطرنشان کرد: شورای مشورتی بخش خصوصی با حضور انجمن‌ها، اتحادیه‌ها، کارآفرینان برتر و مدیران اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون تشکیل داده‌ایم تا از ظرفیت سرمایه و ایده مردم بهره ببریم.

کد خبر 6086427 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • قیمت طلا و سکه امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب‌های زیرزمینی در افق ۱۴۲۰
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • قیمت طلا و سکه امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳