Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمود حسینی پور روز سه شنبه در آیین تجلیل از بانوان برگزیده مازندران در ساری افزود: حضور بانوان مازندرانی در نقش های مختلف اجتماعی و اقتصادی نیاز به اجازه ندارد و استانداری مازندران از بانوان پرتلاش و دغدغه مند این دیار حمایت همه جانبه خواهد کرد.

نماینده عالی دولت در مازندران با اظهار این که برای احیای جایگاه فراموش شده بانوان در استان تلاش خواهد کرد ، گفت : در برنامه توسعه ای که برای استان تدوین کردیم به مشارکت زنان نیاز جدی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی پور انضباط و جدیت در کار را از ویژگی های بانوان برشمرد و افزود : همواره در برنامه های اداری و اجرایی اگر کار را به بانوان سپردیم به بهترین نتایج رسیدیم و باید از این قشر فرهیخته جامعه حمایت کنیم.

استاندار مازندران گفت : بانوان در سال های گذشته در جریانات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نقش بی بدیل داشتند اما به معنای واقعی جایگاه این قشر از جامعه با توجه به رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی در جامعه تبیین نشده است.

وی افزود : دختران ما در استان مازندران همپای پسران به تحصیلات خود ادامه می دهند و تحصیلات عمده این بانوان فرهیخته در رشته های فنی و عمرانی است که برای توسعه این دیار، نیاز مبرم به این قشر فرهیخته داریم.

حسینی پور گفت : متاسفانه نقش و جایگاه واقعی زنان در جامعه رفیع نیست ، اما در اتاق فکرهایی که در شهرستان های مازندران در حال تشکیل دادن هستیم، باید نقش بانوان در این هم اندیشی ها تقویت شود.

وی افزود: زنان مازندرانی در هر شهرستان باید در ارتباط با رفع مشکلات جامعه حرف بزنند و نظر بدهند و بسیاری از آسیب های اجتماعی با همراهی و مشارکت و نقش محوری زنان و خانواده قابل حل است.

استاندار مازندران گفت : مازندران سالانه پذیرای ۳۵ میلیون گردشگر است و به تبع در کنار توسعه اقتصادی، این ترددها آسیب های اجتماعی هم دارد که با نقش پذیری بانوان می توان این آسیب ها و تناقض های فرهنگی را به حداقل رساند.

وی افزود : زنان مازندرانی نقش محوری برای تولید فکر در توسعه مازندران دارند و به عنوان مثال اکنون استان چالش جدی در حوزه پسماند دارد که جامعه زنان ما با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به فرزندان و اقشار جامعه می توانند برای مدیریت پسماند اقدام کنند.

حسینی پور گفت : وضعیت پسماند در استان بسیار جدی و نگران کننده است که باید فرهنگ مدیریت پسماند را در جامعه فراگیر کرد و بانوان در این حوزه می توانند نقش آفرینی داشته باشند تا بتوانیم بهتر عرصه های طبیعی و نعمت های خدادادی استان مانند جنگل و دریا را حفظ کنیم.

وی با اظهار این که مازندران در بحث طلاق و فرزندآوری جایگاه خوبی در کشور ندارد و به لحاظ رشد جمعیت در قعر جدول قرار دارد  ، تاکید کرد : باید نسبت به رفع این نواقص چاره اندیشی کرد و در این بخش هم زنان نقش مهمی دارند.

استاندار مازندران گفت : باید آسیب شناسی شود که چرا وضعیت طلاق در استان رو به افزایش است و به طور عمده طلاق ها در استان توافقی است و مشارکت زنان برای رفع این آسیب های اجتماعی باید افزایش یابد تا بتوانیم راحت این دغدغه را کم و ریشه کن کنیم.

به گزارش ایرنا، در این آیین از ۴۰ بانوی برگزیده استان مازندران در حوزه های پزشکی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و اجتماعی و همچنین بانوان نمونه سرپرست خانوار، خانه دار، معلم، ورزشکارتقدردانی شد.

برچسب‌ها معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده سید محمود حسینی پور نوری مازندران بانوان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده مازندران معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده مازندران بانوان حسینی پور آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش توسعه در لرستان آغاز شده و نیاز به پیگیری دارد

استاندار سابق لرستان گفت: جهش توسعه در لرستان آغاز شده و برای به سرانجام رسیدن نیاز به کمک و پیگیری دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، فرهاد زیویار_ روز سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در مراسم معارفه استاندار لرستان، اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون شاهد تحولات خوبی در حوزه‌های زیرساختی، اقتصادی، بهداشتی و درمانی، اجتماعی و آموزشی بودیم که روند توسعه‌ی استان را شروع کرد.

وی با بیان این که تنها با حمایت، کمک و پیگیری می‌توان این شروع خوب را به سرانجام رساند، افزود: ان شاالله من بعد تمام توان استان در حوزه‌های مختلف از جمله رسانه و قلم در اختیار توسعه استان قرار گیرد.

زیویار با اشاره به این‌که استانداری مسئولیت سنگینی است و نیاز به کمک و حمایت دارد، گفت: نباید به این مسئولیت حساس بار اضافه کرد بلکه باید کمک کنیم و بارها را برداریم.

استاندار سابق لرستان به برخی از عملکردهای استانداری لرستان در زمان مسئولیتش طبق بررسی و اعلام دفتر رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: لرستان در بهره‌وری، راه اندازی بنگاه‌های تعطیل شده، جذب سرمایه گذار خارجی و طرح شهید زین الدین به ترتیب در جایگاه‌های سوم، هشتم، دوازدهم و یازدهم قرار گرفت.

زیویار عنوان کرد: در شرایطی که استان رتبه‌ی اول تورم کشور را داشت توانستیم با برنامه ریزی و اقدام این رتبه را به نهم برسانیم.

وی جهش در حوزه‌ی کشاورزی را یکی از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم از ابتدا تا کنون در لرستان برشمرد و ادامه داد: افزایش تولید گندم به حدود ۴ برابر، افزایش دو برابری ظرفیت‌های گلخانه‌ای، افزایش ۴ برابری تولید دانه‌های روغنی، احیای ده‌ها واحد دامپروری و … تنها نمونه‌ای از آن است.

استاندار سابق لرستان ادامه داد: بالاترین رکورد کشتار و تولید مرغ در استان قبل از نوروز امسال ثبت شد که طی آن بیش از ۵۰۰ تن در روز تولید شد.
زیویار فعال سازی و تکمیل پروژه‌های ناتمام، احیای واحدهای اقتصادی، جوانگرایی در مدیریت و بهره‌وری از ظرفیت‌های مولدسازی را مهم‌ترین رویکردهای دولت سیزدهم در استان از زمان آغاز آن قلمداد کرد و ابراز کرد: تکمیل ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم‌آباد، باغ موزه دفاع مقدس، ایستگاه رادار هواشناسی، چند سد مهم استان از جمله کمندان و تاج امیر، ده‌ها پل و ابنیه راهبردی و پیشرفت چشمگیر در پروژه‌های مهم و تعطیل شده‌ای از جمله راه آهن، بیمارستان‌های نیایش، گهر و رازی تنها نمونه‌هایی بودند که ماحصل این رویکردها هستند.

وی به آخرین وضعیت راه آهن دورود به خرم‌آباد اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مشکلات حقوقی بین قرارگاه خاتم الانبیا با وزارت‌های نفت و راه و شهرسازی به وجود آمده که نیاز به پیگیری مجدانه دارد.

استاندار سابق لرستان ادامه داد: تا کنون بالغ بر ۱,۱۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده، ضمن این که اعتبار ۴۵۰ میلیارد تومان را از محل مولدسازی برای کمک به آن در نظر گرفته‌ایم.

زیویار همچنین به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان اشاره و عنوان کرد: عمده‌ی این مصوبات یا محقق شده‌اند و یا پیشرفت بیش از ۷۰ درصد دارند.

وی همچنین با اشاره به چالش‌های دولت سیزدهم در زمان آغاز به کار از جمله بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی و برنامه‌ریزی‌های جهادی و مناسب برای برون رفت از آنها، از حُسن اعتماد مجموعه دولت و حمایت‌های وزیر کشور در زمان تصدی استانداری لرستان تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 747323

دیگر خبرها

  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران
  • بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارند
  • پیام تقدیر استاندار سابق از مردم مازندران
  • جهش توسعه در لرستان آغاز شده و نیاز به پیگیری دارد
  • تاکید استاندار جدید بر توسعه و توازن یکپارچه مازندران
  • شهردار بندر دیر معرفی شد
  • مازندران نیازمند قطار محلی و آزادراه ساحلی است
  • حرکتِ مطلوبِ جامعه به سمت حفظِ حریم و حرمت زنان و بانوانِ سرزمین‌