Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، از ابتدای امسال تاکنون خیرین راه‌ساز گلستان حدود ۷۴ میلیارد ریال برای زیرسازی راه‌ها، ساخت و بازسازی پل و ابنیه فنی راه‌های استان هزینه کردند که جذب این اعتبارات در شتاب بخشی به خدمت رسانی و تقویت ایمنی راه ها تاثیر زیادی داشت.

ساخت، توسعه، ایمن‌سازی و نگهداری راه ها سالانه بخش عظیمی از اعتبارات ملی و استانی را به خود اختصاص می‌دهد که برای همراهی با دولت در تامین این اعتبارات و رفع دغدغه های این حوزه، استفاده از توان خیرین راه‌ساز ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجمن خیرین راهساز گلستان با اولویت مشارکت در ایمن سازی راه های روستایی از سال ۹۹ آغاز به کار کرد و در این مدت کوتاه توانست الگوی موفقی برای همراهی با دستگاه های خدمات رسان در حوزه راه به ویژه در مناطق محروم و دورافتاده باشد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان روز سه شنبه در خصوص فعالیت خیرین راه‌ساز استان گفت: مشارکت بیشتر این افراد، شتاب خدمت رسانی به مردم به خصوص ساکنان مناطق محروم را بیشتر می کند.

مهدی میقانی افزود: خیرین راه‌ساز گلستان امسال حدود ۷۴ میلیارد ریال برای زیرسازی راه‌ها، ساخت و بازسازی پل و ابنیه فنی راههای استان مشارکت کردند.

وی بیان کرد: زیرسازی راه های روستایی شیخوله، گلیداغ - قرناوه (شاخانه کوه) و ساخت ابنیه فنی جاده کلاله - مراوه تپه و ساخت پل خرپایی جاده مجاور چای قوشان کوچک و روشنایی نقطه ای نقاط پر تصادف از جمله ارائه‌شده امسال خیرین راه‌ساز گلستان است.

وی فعالیت مجمع خیرین راه‌ساز گلستان را الگو خوبی برای استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه راهداری برشمرد و گفت که نتیجه این مشارکت، هم‌افزایی و همسویی خیرین و دولت برای پیشگیری از تلفات جاده‌ای است.

معاون راهداری اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان نیز گفت: سالانه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای ایمن‌سازی پنج هزار کیلومتر جاده‌های در دست بهره‌برداری استان هزینه می‌شود که پاسخگوی نیازها نیست.

غلامرضا بیکی اظهارداشت: طبق برآوردها نیاز گلستان برای ایمن سازی جاده‌های موجود، پنج درصد ارزش راه های ارتباطی معادل پنج هزار میلیارد ریال است ضمن این که ارزش هر کیلومتر راه ارتباطی در دست بهره برداری گلستان ۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

فرمانده پلیس راه گلستان نیز ایمنی جاده های روستایی گلستان را نیازمند تقویت بیشتر دانست و گفت: این محورهای ارتباطی به سرمایه گذاری بیشتر برای ایمن سازی نیاز دارد.

سرهنگ علی عبدی به خبرنگار ایرنا افزود: مشارکت خیرین در این عرصه می تواند کمبودهای بخش ایمنی راه ها را برطرف کند.

گلستان بیش از پنج هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل بزرگراه، راه اصلی و فرعی درجه یک، ۲ و سه دارد که سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر آن را راه روستایی تشکیل می دهد.

این استان شمالی با یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن در ۳۴ نقطه شهری و بیش از یک هزار روستا و آبادی، از غرب با مازندران، از جنوب با سمنان، از غرب با خراسان شمالی و از شمال با ترکمنستان همسایه بوده و بیشترین مبادی ورودی و خروجی آن هم با استان های سمنان، مازندران و خراسان شمالی است.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان گرگان توسعه روستایی کلاله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان گرگان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان گرگان توسعه روستایی کلاله میلیارد ریال ایمن سازی سازی راه جاده ای راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام حجت قاسم خانی در جلسه شورای فرهنگ عمومی خوی که در دفتر امام جمعه با محوریت رفع موانع مشارکت مردم در تولید برگزار شد، اظهار داشت: با هم‌افزایی بین دستگاه‌های فرهنگی شهرستان و با محوریت شورای فرهنگ عمومی برای تحقق شعار سال تلاش خواهد شد.

وی با بیان اینکه اقتصاد، تولید و معیشت مردم، دغدغه اصلی مقام معظم رهبری خصوصا در یک دهه اخیر می‌باشد، ادامه داد: شرطی شدن اقتصاد با گره خوردن به مسایل برجام و عدم حضور مردم در متن میدان اقتصادی از جمله عوامل مهمی بود که موجب رکود اقتصاد شده و لذا حضور و مشارکت موثر مردم در تمامی عرصه‌های کشور، موجبات توفیق در زمینه تولید را فراهم می‌آورد.

امام جمعه خوی تصریح کرد: بخشی از روند تسهیل و تقویت تولید با نقش آفرینی مردم، مربوط به دولت است که باید به صورت عملی و قوی دولت در این عرصه با برداشتن قوانین دست و پاگیر، مبارزه با قاچاق، منع واردات بی رویه، فساد مالی و کارشکنی‌های اداری ورود کند.

وی خاطرنشان کرد: مردمی سازی اقتصاد به معنای واقعی کلمه در تغییر ذهنیت‌ها و اصلاح مقررات زائد می‌باشد، به طوری که هر شهروند این فرصت را داشته باشد که بتواند یک کسب و کار راه بیاندازد.

حجت الاسلام قاسم خانی تصریح کرد: کشف و رفع عوامل مُخل تولید با مشارکت مردم و استقبال از ابتکارات باید در کانون توجه قرار گیرد و تجمیع تولیدکنندگان خُرد با هدف رونق و رشد عادلانه تولید و با رویکرد پیگیری جدی در این امر الزامی است.

در ادامه این نشست کریم علی نژاد فرماندار خوی گفت: تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، مستلزم فرهنگ‌سازی است و پیش نیازهای فرهنگی این امر باید پیش بینی شود.

وی تشکیل دبیرخانه تخصصی برای مردمی سازی اقتصاد با رویکرد رفع موانع در جهت تحقق هرچه بهتر شعارسال را در اولویت دانست و تأکید کرد: پرهیز از موازی کاری‌ها توسط دستگاه‌های متولی و مسئولین شهری در عملیاتی سازی شعار سال باید مورد توجه باشد.

فرماندار خوی ابراز کرد: در مسائل مختلف حضور موثر مردم نقش کلیدی در تحقق هدف گذاری‌ها داشته که باید در این راستا نیز زمینه و بسترهای لازم برای حضور فعال مردم فراهم شود.

وی تصریح کرد: بازنگری دستورالعمل‌های قانونی با در نظر گرفتن ضروریات شهرستان در جهت جریان سازی مشارکت مردم در امر تولید، الزامی است.

علی نژاد خاطرنشان کرد: تشکیل کارگروه‌های اندیشه ورز جهت ارایه راهکارهای تخصصی و عملی با توجه به اقتضائات شهرستان می‌تواند موثمر ثمرباشد.

وی یادآور شد: برای شکل گیری جهاد همگانی در راستای تحقق شعار سال، لازم است در این زمینه جهاد تبیین صورت بگیرد که این امر می‌تواند در دستور کار شورای فرهنگ عمومی قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • عرضه زمین مشارکت های مردمی را در اجرای پروژه‌های مسکونی تقویت می‌کند
  • صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی در قزوین تقویت شوند
  • غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند
  • ساماندهی ظرفیت مردمی و گروه های جهادی اولویت بنیاد مسکن اردبیل
  • ایمنی جاده جلفا به سیه رود با حذف پیچ های خطرناک تأمین می شود
  • دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد
  • تلاش راهداران در جهت کاهش سوانح رانندگی در فروردین امسال
  • لزوم ایمنی در مسیر جایگزین جاده در حال ساخت یاسوج-سی‌سخت
  • زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید باید تقویت شود
  • لزوم تقویت زیرساخت‌های شهری برای مهار تورم و جهش تولید