Web Analytics Made Easy - Statcounter

 یک تولید کننده موفق در زمینه ریموت کنترل گفت : امیدوارم با ورود اولین موتور کرکره برقی به بازار کشور، از خروج بی رویه ارز از کشور جلوگیری شود.

"علیرضا یوشی "مدیر بهترین تولید کننده ریموت کنترل در ایران گفت: این شرکت چندین پروژه سنگین را در مرحله تحقیق دارد که با رساندن آنها به مرحله تولید نه تنها از خروج ارز از کشور جلوگیری می‌کند، بلکه حتی گستره ارز آوری به داخل کشور را رقم خواهد زد و تولید موتور کرکره برقیِ کاملا ایرانی، نمونه ای از این نوع پروژه هاست که بزودی وارد بازار تقاضا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارآفرین تصریح کرد : درب اتوماتیک واستفاده از آن شاید از دیدگاه خیلی ها مسئله ای ساده باشد که بتوان بی تفاوت به کارکردهایش از کنار آن عبور کرد ، اما با نگاهی اجمالی به اینگونه محصولات وسرانه مصرفی آن ها، در خواهید یافت کاربرد شان حداقل در کشور بیش از حد تصور است .

وی بابیان اینکه ریموت کنترل کوچکترین محصول این شرکت است افزود: ما بهترین تولید کننده ریموت کنترل در ایران هستیم. مصرف این محصول در کشورما به گونه ای است که می توان گفت بیش از نیمی از جمعیت کل کشور حداقل از کارکرد یک عدد ریموت کنترل بهره می برند و از آنجا که عمر مفیداین‌ محصول ۴ سال است وبعد از این مدت احتیاج به تعویض دارد ،می توان تخمین زد ،سالانه ۱۰ میلیون ریموت کنترل در کشور مصرف می شود ،این در حالیست که تا یکسال گذشته انحصار تولید این محصول در اختیار برخی کشورها بود و به ایران وارد میشد، اما هم اکنون شرکت ما انحصار آن را در کشور در دست گرفته وبه لحاظ این ریموت کنترل خود کفا هستیم .

 

« یوشی » گفت: ارزانترین ریموت کنترل در کشور چین معادل ۱۰ « یوآن » است ، یعنی سالیانه ۱۰۰میلیون « یوآن» ارز از کشور برای واردات این محصول کوچک خارج می شد، اما خوشبختانه طی چندین ماه گذشته موفق شدیم تا تولید این محصول را به طور کامل در کشور دراختیار بگیریم.

وی ادامه داد: جَک های پارکینگی از دیگر محصولاتی است که تا دوسال گذشته کشورما کلا وارد کننده این محصول۲۰۰دلاری بود و سالانه تقریبا۵۰۰ هزارتا ۱میلیون جَک درب کنترلی وارد می کردیم و با این حساب ،حداقل ۲۰۰میلیون دلار در عرصه واردات صرف می نمودیم، بنابراین افتخار شرکت ما این است که توانستیم تمام نیاز بازار را از داخل کشور خودمان تامین کنیم و دراینجا شاید این سوال پیش بیاید که با وجود برند های مطرحی که در بازار وجود دارد، چگونه محصولاتمان در بازار تقاضا عرض اندام می کند ؟ جا دارد بگویم ما محصولاتمان را به ۳۵برند بازار ،ازجمله سیماران،بتا وحتی سوزوکی که یک برند خارجی است ارائه می دهیم وآنها محصولات ما را بِرند نموده و در بازار تقاضا عرضه می کنند .به هر حال آنچه در این میان اهمیت دارد آن است که توانسته ایم سهم عمده ۹۰ درصدی بازار درب های اتوماتیک اعم از دزدگیر، راهبند ، تا جَک ریلی وموتور کِرکِره و.. را از کشور چین گرفته و در اختیار خودمان قرار دهیم و درکنار راه اندازی چرخه تولید اینگونه تولیدات، توانسته ایم حدود ۵۰۰ نفر نیروی انسانی را بطور مستقیم وارد بازار کار کنیم و همچنین برای ۵ تا ۶ هزار نفر بصورت غیر مستقیم اشتغال زایی انجام دهیم .حتی ما برای تهیه مواداولیه محصولاتمان که شامل موادپلاسیتک،آلومینیوم،فولاد ،برنج ومس است ، ضمن افزایش تولیدات کشور ، گردش مالی بسیاری را نیز رقم زدیم .

این تولید کننده ریموت کنترل در ایران بیان کرد: شرکت ما مدتی است تصمیم گرفته تا وارد چرخه صادرات شود و در این راستا تا کنون توانسته‌ایم به کشورهایی نظیر عراق ،تاجیکستان وتا حدی آذربایجان محصولاتی را عرضه کنیم ؛ همچنین به جهت راه یابی به کشورهای حوزه خلیج فارس مجبور شدیم وارد نمایشگاه های عمان شویم و از این طریق محصولاتمان را به دبی ، کویت ، قطر و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس صادر کنیم . مجموعه ما به هیچ وجه از هیچ جایی وامی دریافت نکرده و مورد حمایت قرار نگرفته و تا اینجا مستقل پیش رفته و من به عنوان مدیر عامل این شرکت حدود ۱۵ سال پیش با دست خالی وارد این عرصه شدم و تنها با ۱۵۰هزار تومان کار را شروع کردم وتوانستم این مجموعه را به تدریج ارتقا دهم و از آنجا که بدنبال سود شخصی نبودم، هر سرمایه ای که از کار بدست می آوردم را در راه تعالی مجموعه به کارمی بستم و خوشبختانه توانستیم محصولات با کیفیت تر والبته ارزان تری را نسبت به تولیدات چینی ،به بازار تقاضا عرضه کنیم و در این راه با وجود تحریم ها، برای تهیه ماشین آلات وتجهیزات موردنیاز، باسختی های بسیاری مواجه شدیم به گونه ای که بارها سرمایه امان در چین بلوکه شد ومجبور شدیم برای تهیه قطعات "اس ام بی " از شرکت "سامسونگ کُره" به چین برویم واز آنجا بارمان را راهی ایران کنیم که درست در میان راه ،یعنی در جبل الطارق، کره ای ها بارمان را ضبط کردند ودوسال طول کشید تا بتوانم دستگاه های گرفته شده را به کشور بیاورم وبا توجه به همه این سختی‌ها امروز به جایی رسیده ایم که می توانیم مدعی باشیم در تولید درب اتوماتیک نفر اول در کشور هستیم وتا حدبسیار زیادی واردات این محصولات را کاهش داده ایم و از آنجا که برخی مصرف کنندگان بدنبال محصولات برندلاکچری هستند بنابراین نمی توان گفت واردات این نوع محصولات در کشور به صفر رسیده است.

وی اظهار داشت : اگرچه شرکت ما در راستای تامین مواد اولیه با یکسری چالش و دغدغه هایی مواجه است، اما از پیچ گرفته تا چرخ دنده و الکتروموتورها را بدون هیچ وابستگی در مجموعه خودمان تولید می‌کنیم و به جز قطعه بُرد ،که در کشور تولید می شود، مجبور به وارد نمودن قطعات الکترونیک از خارج هستیم ،چون قطعاً این قطعات نه تنها در کشور ما بلکه در هیچ کشور دیگری ساخته نمی‌شود . آی سی، مقاومت و خازن از جمله قطعاتی هستند که از چین به کشورها صادر می‌شوند.

« یوشی» گفت: متاسفانه آنچه که امروز در بازار از آن به عنوان سهمیه تولیدکنندگان عرصه های مختلف از مواد اولیه، مطرح می‌شود این است که برای تهیه این مواد بهتر است از بازار بورس بهره گرفته شود ،نه تنها این موضوع برای ما کاربردی و موثر نبوده بلکه حتی هیچ‌گاه به مجموعه ما تعلق نگرفته و شرکت ما آنقدر درگیر سرعت بخشیدن به پیشرفت و توسعه محصولات تولیدی است که فرصت آن را ندارد تا به دنبال افزایش سهمیه و بورس کالا باشد، ما همه چیز را از بازار آزاد تهیه می‌کنیم و بعضی اوقات هم خیلی گران تر از آنچه که هست مواد اولیه را آماده می سازیم و با همه این مشکلات از پس چین بر آمدیم. به طوری که امروز با افتخار می گویم، جَکی که در چین با ۲۰۰ دلار فروخته می‌شود ،من آن را با بهترین کیفیت و قیمت در بازار با ۱۲۰ الی ۱۵۰ دلار می فروشم و به همین دلیل شرکت سوزوکی که مالک آن مالزیایی است، به جای خرید از چین ،از محصولات ما استفاده می کند، چرا که این محصولات علاوه بر مبحث کیفی از خدمات پس از فروش خوبی برخوردار است.

این کارآفرین موفق ادامه داد: از آنجا که واردات محصولی همچون جَک درب کنترلی با وجود تولید در داخل کشور هنوز ادامه دارد، اعتراضی به وزارت صنعت و معدن نداریم و چون همیشه با تکیه بر توانایی های خود عمل کردم، اینبار نیز تلاش کردم ،تا پایه و اساس تولیدات مجموعه را خودمان طراحی کنیم و در این راستا از اساتید دانشگاه‌های مختلف از جمله دانشگاه خواجه‌نصیر بهره گرفتیم. همچنین به جرأت می گویم با پرداخت حقوق بسیار خوب و ارائه موقعیت شغلی مناسب به چند نُخبه ای که قصد مهاجرت و ترک وطن را داشتند، توانستیم به اصطلاح ضمن جلوگیری از فرار مغزها ، از آموزه ها و پتانسیل های علمی آنها در راستای پیشرفت شرکتمان و تولید قطعات جدید استفاده کنیم.

وی اضافه کرد : اگر نخواهیم با تولید یک قطعه ،ره صد ساله را یک شبه طی کنیم ، صبر و تلاش داشته باشیم و به اصطلاح دستمان را روی زانوی خودمان بگذاریم و با یک یاعلی تلاشمان را مضاعف کنیم ،قطعاً موفق خواهیم بود .و هم اکنون ۳۵ برند معروف و غیر معروف در داخل کشور از محصولات و قطعات شرکت ما استفاده می‌کنند و آن را به صورت برند به بازار ارائه می دهند.

یوشی در پایان گفت: هم اکنون موتور کرکره که واردات سالانه در حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار عدد است مبحث سنگینی در کشور دارد. این محصول سنگین که با آهن و فولاد حجیم شده ،معادل ۲۸ تا ۳۰ کیلوگرم وزن دارد و چون داخل کشور تولید آن را نداریم ،مجبور به خرید از چین هستیم و این محصول با وجود سود خوبی که برای واردکنندگان دارد ،ضربه بسیاری برای کشور محسوب می‌شود. چرا که با وارد کردن این محصول ،ارز زیادی از ایران خارج می‌شود ،بنابراین خوشبختانه با تلاشی که همکارانم داشته اند ،همه تجهیزات تولید موتور کرکره را نمونه سازی کردیم و این نمونه سازی ها تایید گشته و استاندارد بودن آنها اخذ گردیده و انشاءالله ظرف مدت یک الی دو ماه آینده وارد بازار کشور می‌شود و معتقدم با ورود این محصول بگ، واردات آن به صفر می رسد و از خروج ارز زیاد از کشور جلوگیری می شود واین موضوع خبر خوشی از مجموعه ما برای کشور خواهد بود. البته مجموعه ما در خیلی از مباحث در حال تلاش است و تیم تحقیقاتی این شرکت بر سر تولید ۸ پروژه سنگین و کاربردی مشغول واکاوی و پژوهش هستند و امیدواریم همه پروژه‌ها به سرعت به مرحله تولید برسند و نزدیک ترین پروژه که به زودی وارد بازار می شود موتور کرکره برقی است که به عنوان یک سازه ایرانی برای اولین بار به بازار عرضه خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۷۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول درمعاملات برقی بورس/حسابهای وکالتی خریدبرق فعال می‌شوند

مدیرعامل توانیر از افزایش ۴ برابری سهم معاملات برق در بورس انرژی خبر داد و گفت: افزایش معاملات خارج از بازار از ۱۵ درصد به ۶۰ درصد خواهد رسید که از اهداف سال پایانی تکالیف برنامه هفتم توسعه در بخش برق است که از امسال در دستور کار صنعت برق است. - اخبار اقتصادی -

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: از سال گذشته مشترکان با قدرت قراردادی بالای یک مگاوات مکلف به خرید برق از بورس انرژی شدند و در این مرحله شرکت های توزیع عمده برق مورد نیاز خود را از این طریق خریداری می کنند .

وی افزود: عزم دولت و وزارت نیرو بر عدم مداخله در خرید و فروش برق بر اجرای طرح جدید است.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "خرید برق خارج از بازار عمده فروشی در سال گذشته با حدود 30 درصد افزایش به 53 تراوات ساعت رسید"، گفت: این میزان سهم مصرف نزدیک 15 درصد کل معاملات بازار برق بوده و 59 درصد مجموع برق مصرفی صنایع بالای یک مگاوات کشور را شامل می شود.

وی ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه تکلیف شده حجم معاملات برق خارج از بازار عمده فروشی از 15 درصد فعلی به 3030 درصد در سال اول اجرای برنامه و حداقل 60 درصد در سال پایان برنامه برسد که در دستور کار سال جاری شرکت توانیر و وزارت نیرو قرار دارد و اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توانیر فعالسازی حسابهای وکالتی خرید برق در بخش توزیع را از جمله اقدامات انجام شده ذکر کرد و گفت: انتظار می رود از اول اردیبهشت امسال، ماهیانه حداقل 2 هزار میلیارد تومان در این حسابها شارژ شود تا شرکت‌های توزیع نیروی برق نسبت به تامین برق مورد نیاز خود از بورس انرژی اقدام نمایند.

وی افزود: بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و یکشنبه هر هفته تسویه و به حساب ذینفعان و همچنین حساب خرید برق شرکت های توزیع واریز خواهد شد.

مدیرعامل توانیر استقلال مالی شرکتهای توزیع و انجام نقدی معاملات را از مزایای سازوکار جدید روابط مالی صنعت برق عنوان کرد و گفت: در فاز دوم و با فعال شدن بازار خرده فروشی، سهم شرکتهای توزیع برق نیز در عملیات خرید و فروش برق کاهش می یابد و صرفا هزینه های مربوط خدمات شرکت در بخشهای بهره برداری را دریافت می کنند و عملیات بازرگانی برق به شرکت های خرده فروش برق واگذار می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای تولید موبایل ایرانی به کجا رسید؟
  • تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟
  • قیمت جدید مرغ اعلام شد/ ابراهیمی: مرغداران با ضرر می‌فروشند
  • قطار ملی ساخت ایران بزودی وارد خطوط مترو می‌شود
  • ۷۳ تیم عملیاتی آبفا در مناطق سیل‌زده وارد عمل شده‌اند
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • رونمایی خودروساز مشهور از ۶ خودروی برقی جدید
  • تحول درمعاملات برقی بورس/حسابهای وکالتی خریدبرق فعال می‌شوند
  • آغاز عرضه نامحدود روغن موتور دیزلی در اصفهان
  • آغاز عرضه نامحدود روغن موتور دیزل در اصفهان