Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-25@03:57:13 GMT

موفقیت تیم ملی به فرد یا گروه وابسته نیست

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۹۶۰۳

موفقیت تیم ملی به فرد یا گروه وابسته نیست

 حشمت مهاجرانی سرمربی اسبق تیم ملی در رابطه با وضعیت تیم ملی و بازی با عراق اظهار داشت: هیچ وقت در تاریخ فوتبال ما این قدر لژیونر نداشتیم که تجربه میادین بین المللی را داشته باشند. خوشبختانه فدراسیون فوتبال تمامی مقدمات و تسهیلات را برای موفقیت مربی و بازیکنان فراهم کرده است. فکر می کنم، این دوران یکی از بهترین دوران فوتبال ملی ما باشد چون همه عاشقانه در حال تلاش برای کسب موفقیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدراسیون فوتبال در این مدت کوتاهی که آقای عزیزی خادم آمدند در کمال صداقت و امانتداری بسیار خوب و مفید کار کرده است و نتایج بسیار خوبی را کسب کرده است. من نمی دانم چرا بعضی دوست دارند آن فرد یا گروهی که موفق هستند، شکست بخورند و این تفکر و عقیده اصلا پسندیده نیست ما باید از گروه و تیم موفق حمایت کنیم.

مهاجرانی پیرامون سرمربی تیم ملی افزود: دراگان اسکوچیچ هم پس از بازی های بحرین تجربه بالاتری پیدا کرده و همانند بازیکنان تجربه میادین بین المللی اش افزایش یافته است. من از این رویه بسیار خشنودم و اعتقاد دارم موفقیت تیم ملی به فرد یا گروه وابسته نیست بلکه متعلق به تمامی مردم ایران زمین است. من و شما وهمه مردم در این پیروزی ها و شادی ها شریک هستیم. این تیم نماینده تک تک مردم این سرزمین پاک است.

حشمت مهاجرانی در مورد بازی مقابل عراق ادامه داد: برای پیروز نشدن مقابل عراق دلیلی نمی بینم. ما قبلا هم عراق را شکست دادیم اما باید به این نکته توجه کنیم که هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. با وجود ابتلای چند بازیکن تیم ملی به کرونا اما تیم ملی ایران پر از مهره های با کیفیت است و ما در لیست ذخیره هایمان یک تیم ملی کامل داریم. از این بابت هیچ کمبودی نداریم و امیدوارم بتوانیم روز پنجشنبه جشن صعود به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را بگیریم. وضعیت تیم ملی درست شبیه زمان من است که در آن سال مسابقه آخر ما تشریفاتی بود و صعود راحتی داشتیم.

مهاجرانی در مورد تیم ملی بانوان هم اعلام کرد: باید برایشان شانس آرزو کنیم و در مورد بازی مقابل چین در مسند قضاوت ننشینیم. تیم ملی فوتبال بانوان تجربه میادین بین المللی اندکی دارد و بازی تدارکاتی آنچنانی هم نداشتند. به عقیده من بازی مقابل تیم ملی قدرتمند چین یک بازی نبود بلکه یک شروع و یک درس و یک مقدمه بود. که در آینده بتوانند پله پله به موفقیت برسند. وقتی نام ایران روی پیراهن و سینه درج می شود فارغ از تیم ملی بانوان و یا آقایان، باعث افزایش نیرو و انگیزه می شود. همین کلمه ایران معدن انرژی و غرور است.

۲۵۶ ۲۵۱

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران حشمت مهاجرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۹۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت بهای سنگینی دارد؛ «ستارگان نفس بریده»

صبح روز پنجشنبه، زمانی که لیگ برتر انگلستان - که طرفداران و مسئولان آن، خود را بهترین لیگ جهان هم می دانند- چشمانش را برای روز دیگری گشود، نظاره‌گر حقیقت تلخ و خاموش شدن امیدهای باقیمانده خود در لیگ قهرمانان اروپا بود. لبخندهای مسخره‌آمیز و پرخاشگرانه‌ای در سراسر قاره و جهان پخش شد. برای اولین بار در چهار سال گذشته هیچ باشگاه انگلیسی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور نخواهد داشت.

اختصاصی طرفداری | پس از اینکه منچسترسیتی، چلسی را در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی شکست داد و امیدهای خود را برای دوگانه در ومبلی زنده نگه داشت، پپ گواردیولا در بی‌بی‌سی غوغایی بپا کرد.

گل دیرهنگام برناردو سیلوا مقابل چلسی باعث شد تا مدافع عنوان قهرمانی جام حذفی، باردیگر به فینال راه یابد، جایی که آنها با منچستریونایتد روبرو خواهند شد.

اما پس از این پیروزی، گواردیولا در مصاحبه در کناره زمین ومبلی با گری لینکر و سایر اعضای تیم رسانه‌ای بی‌بی‌سی خشمگینانه مقامات اتحادیه فوتبال انگلیس و برنامه ریزان تلویزیونی را مورد هدف مستقیم قرار داد و شدیدا آن ها را به باد انتقاد گرفت؛

آنها به سلامت بازیکنان آسیب می‌رسانند و من قدرتی برای تغییر آن ندارم.

گواردیولا از فاصله ٦٦ ساعته بین مسابقه رئال مادرید در لیگ قهرمانان روز چهارشنبه و نیمه نهایی جام حذفی در مقابل چلسی بسیار عصبانی بود.

این غیرقابل قبول است. خوشبختانه چون برنده دیدار بودیم، شهامت این را دارم که بگویم؛ برای سلامتی بازیکنان عادی نیست. من نمی فهمم چگونه امروز جان سالم به در بردیم

لیگ برتر هفته های بسیار بهتری داشته است. در این هفته زیر چشمان بازیکنان همه تیم‌های انگلیسی در اروپا کبود شده بود. آیا کسی به ضرایب و عوامل مشترک فکر می کند؟

صبح روز پنجشنبه، زمانی که لیگ برتر انگلستان - که طرفداران و مسئولان آن، خود را بهترین لیگ جهان هم می دانند- چشمانش را برای روز دیگری گشود، نظاره‌گر حقیقت تلخ و خاموش شدن امیدهای باقیمانده خود در لیگ قهرمانان اروپا بود. لبخندهای مسخره‌آمیز و پرخاشگرانه‌ای در سراسر قاره و جهان پخش شد. برای اولین بار در چهار سال گذشته هیچ باشگاه انگلیسی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان حضور نخواهد داشت.

بایرن مونیخ که شاید بدترین فصل خود را در سال‌های اخیر خود پشت سر می‌گذارد به آرامی و سادگی آرسنال را با یک گل از پای در آورد. رئال مادرید، منچسترسیتی را در اتحاد با ضرباتی از فاصله 9 متر و 15 سانتی متر شکست داد.

 و با حذف ناباورانه لیورپول در لیگ اروپا برابر آتالانتا، حالا استون ویلا تنها تیم باقی مانده انگلستان در کنفرانس لیگ اروپا است که با ضربات پنالتی لیل فرانسه را شکست داد.

پوزخند تلخ و جملات طعنه آمیز در رسانه‌های مختلف هوادران دیگر کشورها احتمالا به خاطر پول و ثروت و قدرت و محبوبیت لیگ برتر در سراسر جهان است و اگر واقعا صادق باشیم، سخت و دشوار است اسپانیایی‌ها، آلمانی‌ها، ایتالیایی‌ها یا فرانسوی‌ها را به خاطر آن سرزنش کنیم. ثروت و قدرتی که از لیگ برتر مستتر می شود. پنج لیگ بزرگ دیگر را، هم از نظر تجاری و هم در زمین در فصول اخیر شکست داده. تیم های انگلیسی در پنج فینال از ٦ فینال گذشته حضور داشتند، فینال سال 2019 و 2021  فینال‌های تمام انگلیسی بوده و در مجموع 3 با در 6 سال اخیر تیم‌های انگلیسی به عنوان قهرمانی بزرگترین رقابت باشگاهی اروپا دست یافته اند.

درحالی‌که در این فصل، تیم‌های انگلیسی نمایش متوسطی ارائه دادند.

نیوکاسل در یک گروه دشوار در رده آخر قرار گرفت، منچستریونایتد همان طوری بود که در لیگ عمل می کند: ضعیف و بی‌ثبات.

سیتی قهرمان اروپا نیز آنقدر باهوش و کشنده نبود تا از موقعیت‌های خود نهایت استفاده را ببرد و رئال مادرید را که سرسختانه و جانانه دفاع می‌کرد، شکست دهد. در حالی که بی‌تجربگی آرسنال قیمت گزافی داشت، عدم موفقیت و رسیدن به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان.

و لیورپول امید شماره یک قهرمانی در اروپا لیگ در یکی از بدترین بازی‌های خود در دوران کلوپ، با شکست مفتضحانه و آبرو بر ۳-۰ در آنفیلد، بعد از دیدار اول همه چیز را از پیش باخته بود. وستهم نیز در برابر لورکوزن آلونسو، قهرمان زود هنگام بوندسلیگا هم از دور خارج شد.

پس از سلطه‌ای طولانی، دیدارهای اروپایی تیم‌های انگلیسی در هفته گذشته مرا به این فکر واداشت؛ آیا فضای حاکم بر فوتبال انگلیس به تیم‌های نخبه‌اش کمک می‌کند یا مانع موفقیت آن ها می‌شود؟

با توجه به اعلام تغییرات در جام حذفی، همه باشگاه‌های انگلیسی به جز هشت موردعمیقا موافق اند که همه چیز برای نخبگان انگلستان تنظیم شده است.

باشگاه‌های بزرگ‌تر مورد بحث، پیش از حمله صریح به اتحادیه فوتبال انگلستان، بدون شک، با اظهارات ژوزه مورینیو در سال ۲۰۱۶ کاملا موافقند؛

لیگ برتر و رقابت های داخلی شرایط بسیار سختی را برای باشگاه‌ها ایجاد می‌کند. کشورهای دیگر به لیگ قهرمانان اهمیت زیادی می‌دهند. در این کشور لیگ برتر همیشه پیشتاز خواهد بود. موسسات و‌ مسئولینی که مسابقات را هدایت می‌کنند، این را کاملاً روشن ساخته اند. کمی محافظت می‌تواند حیاتی باشد، ۲۴ یا ۴۸ ساعت بیشتر، برای استراحت و آماده شدن امری ضروری است.

در حالی که نظرات مورینیو مخالفان و موافقان خود را داشت، حداقل سه تن از مربیان برجسته انگلیس با آنچه مورینیو اظهار کرده بود کاملا موافق بودند و این معضل هنوز هم با برنامه شلوغ بازی‌های پیاپی هم‌چنان صادق است و در فصل آینده با مسابقات بیشتر در لیگ قهرمانان اوضاع بدتر از این هم خواهد شد.

در حالیکه در آن سو، رئال مادرید، به خاطر نرسیدن به فینال جام حذفی اسپانیا قبل از بازی اول یک‌چهارم نهایی مقابل سیتی، استراحت بیشتری داشت.

آنها از ابتدای ماه مارس در ٨ بازی حضور داشته اند و سیتی در ١٠ بازی.

بازیکنی چون رودری، که از پای در آمده بنظر می‌رسد و رسما درخواست استراحت از سیتی داشته است، اعتراف کرد؛ تیم کارلو آنچلوتی بازی را بسیار سرحال ‌تر آغاز کرد. آرسنال نیز در ٦ هفته گذشته در مقایسه با بایرن مونیخ بازی‌های بیشتری انجام داده است.

یک نفر آنها را از زمین بلند کند

شاید این اختلاف چندانی نباشد اما بازی مانند سیتی و رئال مادرید آن‌قدر نزدیک و فشرده است که همین جزئیات، فاصله بازنده و برنده را مشخص می‌کند.

در این شرایط گواردیولا سعی کرد فشار موجود را با استراحت دادن به نیمی از تیمش، از جمله رودری، برای پیروزی ٥-١ مقابل لوتون تاون در روز شنبه کاهش دهد تا سیتی باانرژی بیشتری در بازی برگشت مقابل رئال ظاهر شود.

اما در وقت اضافه آشکار بود که خیلی‌ها قادر نیستند روی پای خود بایستند، و ارلینگ هالند، کوین دی بروین و مانوئل آکانجی همگی خواهان خروج از زمین شدند.

ازاین‌رو میزان مصدومیت بازیکنان در انگلیس نیز اجتناب‌ناپذیر است، به‌گونه‌ای که بازیکنان دائماً شکایت می‌کنند و پزشکان و متخصصان نسبت به آن، بارها هشدار داده‌اند.

تاکنون گواردیولا ٩٠ تغییر در ترکیب اصلی خود در لیگ ایجاد کرده است، در حال حاضر در درجه اول آمادگی جسمانی در اولویت قرار دارد و طرح و نقشه بازی با بازیکنان ثابت در هر پست معنا و مفهوم خود را ازدست‌داده است.

درحالی‌که آرتتا با وجود تمام انرژی و هیجان، وضعیت دیگری در مقایسه با گواردیولا دارد. او با عدم تنوع انتخاب‌ها و عمق کم ترکیب روبرو است. ویلیام سالیبا تا اینجای فصل یک دقیقه را از دست نداده است و دکلان رایس در ۹۳،۲ درصد بازی‌ها حضور داشته است.

این شرایط به طور حتم به افت عملکرد تیم منجر می‌شود. بازی‌های ضعیف لیورپول طی ده روز گذشته موید دیگری است.

ما بازی به بازی شاهد نبرد بهترین تیم با حضور بازیکنان آماده و قبراق نیستیم.

موردی که لینکر در مصاحبه با گواردیولا نیز بدان اشاره داشت.

گواردیولا با بازیکنان و تیمی که در اختیار دارد، به شیوه‌ای هوشمندانه‌ای اوضاع را تا اینجای کار راست و ریست کرده و کلاپ با تیم نوساز خود نیز تا حد زیادی در این امر با موفقیت پیش‌آمده بود.

نحوه و روش مدیریت این دو تا این مرحله باعث شد تا احساس کنیم، سیتی سه‌گانه فصل گذشته را تکرار خواهد کرد، و لیورپول سه‌گانه خود را خواهد داشت.

زهی خیال باطل!

بعد از تماشای دیدار چهارشنبه شب در اتحاد میان سیتی و رئال که در وقت اضافی به پیاده‌روی تبدیل شده بود، احتمالاً باید بپذیریم، سه‌گانه سال گذشته سیتی فقط یکی از عجایب فوتبال بود و هیچ تیم انگلیسی حق و امکان انجام چنین کارهایی را ندارد.

دیگر نفسی باقی نمانده

محبوب‌ترین لیگ جهان بهای موفقیت خود را به‌سختی می‌پردازد.

در حقیقت این معضل فقط به انگلستان محدود نمی‌شود. دیدارهای پیاپی داخلی و جام‌های متعدد، دیدارهای اروپایی که هر فصل بیشتر هم می‌شود، فوتبال و تیم‌های تشنه موفقیت را از پای درآورده است. حالا به این آش شله‌قلمکار دیدارهای بین‌المللی و تورنمنت‌ها را هم اضافه کنید.

ظاهراً دستورالعمل رؤسا و مسئولین فوتبال، مالکان و اسپانسرها و شبکه‌های سیری‌ناپذیر تلویزیون چیز دیگری است.

بی‌آنکه تصویر درستی از مسابقات و بازی‌های بی‌پایان داشته باشیم "بازی زیبا" به‌سوی خفگی پیش می‌رود!

بهترین بازیکنان بیشتر روی تخت فیزیوتراپ‌ها و پزشکان دراز کشیده‌اند و جوانان نوظهور با سنین پایین خیلی زود با صدمه‌دیدگی‌های دائمی به روغن‌سوزی افتاده‌اند.

فوتبال امروز بدجوری نفس خود، تیم‌ها و ستارگان را گرفته است.

از دست ندهید ????????????????????????

باخت دیوید تیلور، دردسر تازه برای حسن یزدانی تصاویر سه‌بعدی علیه ژاوی: توپ یامال گل نشده بود! باورنکردنی؛ لالیگا تکنولوژی خط دروازه ندارد کامنت تمسخرآمیز وینیسیوس؛ فکر کردی بلینگامی؟

دیگر خبرها

  • رمز موفقیت تیم ملی فوتسال ایران/ ژاپن در حد و اندازه انتقام نبود
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • احتمال احیای داعش در منطقه تا چه حد جدی است؟
  • زمان برگزاری ۲ دیدار تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد
  • زمان برگزاری ۲ دیدار تیم ملی فوتبال ایران مشخص شد
  • هشدار به ساوتگیت: برای موفقیت این ستاره را حذف کن
  • شگفتی بزرگ جام ملت‌های فوتسال آسیا؛ گربه سیاه ایران حذف شد!
  • آرتتا: لیاقت چلسی این جایگاه نیست؛ قهرمانی ما به لیورپول و منچسترسیتی وابسته‌ است
  • موفقیت بهای سنگینی دارد؛ «ستارگان نفس بریده»
  • صعود شرقی‌های قاره‌کهن به مرحله یک‌چهارم نهایی